Проверяват морските хотели

Комисията за защита на потребителите започва проверка на регистрите на хотелите този сезон по Черноморието.

Обратно в новината

Коментари - Проверяват морските хотели | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ех Маринов, и ти започна да пишеш клишета. Ако вие свършите работа и за 5 пари, аз ще си отрежа оная раБота, и без това ми е в повече. Въздухари безхаберни сте вие, цялата шайка по туризма. Що не ви изхвърли Трайчо, да попаднете вкупом в 20 % съкращения?! Дремахте 20 години, нито правила създадохте, нито ги наглеждате, нищо! Хотелиери, мутроери и концесионери на плажните ивици си правят каквото си щат безнаказано! Да какво се твие бе???! Да пишете справчиции и докладчета и пудрите бъдещето ни с розови цветчета!?! Тиня сте вие. Гомна. Тор и пикня, магарешка.

Там им трябва и проверка ама не еднократна и за спазване на трудовото ни законодателство, защото мениджърите експлоатират хората с извънреден труд и неплащането му, включително и неплащане по закон на националните празници! Пример ВК Ривиера!

kak da idvat germancite kato znaqt kva pumiq se izliva v dunav i ot tam v 4erno more :D a i kolko bg gradove imat pre4istvatelni stancii?

Що не проверят кой хотел чий е????Къде е НАП???

Вдигнахме цената на ВИЗИТЕ за Руския пазар и очакваме увеличение от 5 % на целия човеко поток ? Какъв Спа туризъм се очаква ? Колко спа дестинации има в България? Николко! Спа туризмът заема 2 % от целия туризъм на стараната! Не знам защо се заблуждават тези хора......

заблуждават патки,та да ги "уловят"....смех...

в 10-ката! всичкото пара пак ще отиде при ченгетата, а хотелиерите (както и миналата година) ще получат само 1-2% от руския турист (Турция и Египет пак ще си поделят по 30-35%) не че ми пука за хотелиерите, те си заслужават това което имат, но ми е чудно докога чиновници-ченгета-бюрократи ще правят 99% спирачка на целия бизнес в БГ!