Хоро, палатки и два протеста пред президентството (снимки)

Едната група сочи държавния глава за агент на Кремъл, другата иска незабавно служебно правителство

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така става,като спиш с майка си и те бият в главата.

единни са в обслужването на интересите на естаблишмента срещу Българските национални интереси доста от местните "играчи", като стъкито , примерно, даже не се и замислят за това

Браво Стъки!

Стъки, ти си огромно разочерование за мен и за обществото. Всичките те смятахме за ММА (майстор на бойните изкуства), а ти се оказа най-обикновен хореограф. Смешник, опозори надеждите на десетки хиляди! И ти същият като ментора ти Бойко. И той се правеше на велик каратист, ама Евгени Дайнов набързо му изви китката и го би на канадска като че е някакъв селски кифладжия. Стъки, вземи се скрий някъде и потъни в собствения си срам!

Днес пред президенството имаше протести на трите БКП-та. БКП 1 (БСП + ДПС + КДС); БКП 2 (ГЕРБ + КДС) и БКП 3 (новите/стари варвари БКП + КДС ). Този протест ще роди новото БКП 4 с участие на нови/стари мутанти и комунистически изчадия + КДС. И така от 9.9.44 г. насам в България не е имало промяна нито за ден, имало е само мултиплициране на БКП-тата. Партията любима, “Майката Закрилница” не спира да се възпроизвежда, като при хидрите.

Бойко и компания май нямате чувство за самосъхранение! Когато сте осрани до ушите поне имайте малко доблестта да си замълчите.

Стръки- подлога на корумираната Тиква, хахаха. Тоя малоумник малко са го били по главата- трябваше още да му избият и едната останала мозъчна клетка.

Определено Стъки знае как се влиза в парламента - с хоро. Хоро пред президентството, хоро пред Бойко и хоп в листите на ГЕРБ, за следващите избори. За съжаление всички в парламента са като него - гъзолизци.

Абе този, емемейчето Стъки , толкова ли тъп е роден или е ходил допълнително на уроци ?

гербаджийската сволач бяха 800 000 "избиратели", днес я имаше 30 човека, я не! Къде са тези избиратели, м? Или отново наблюдаваме как крадеца (герб), вика дръжте крадеца! Типично за герб, те са свикнали да играят подмолно за да печелят, при честна игра са губещи! Е, този път ще играят честно, дори и онзи плазмодий Ципов да заеме председателското място!

Абе кретен, ние сме интелигентни ............. ББ каза да де ходим на този протест

и от изказа в коментара ти, и от 30-тината гербави представители на площада, и от вожда ви, се вижда колко сте "интелигентни"....

как ще се фалшифицират изборите? - https://www.oann.com/antrim-county-plaintiffs-to-introduce-new-evidence-on-voting-systems/

Бойчо отвори чекмеджетата ама малко с тоя файтон ора няма успее свали Радев

Тия дето твърдят,че Радев е руски агент още ли не са ги прибрали на Четвърти километър? Малко да потраят. Сега ще извикам санитарите.

малко потрай теб при св. Петър

Разбира се, че е руски агент, прост фатмак и глупак - малко му остана.

За фатмака генерала Бойко става дума нали, че няма как да не си руски агент за да бъдеш охрана на главния БГ комунист.

друго да имаш за кумир истински агент с звучното име Буда, нищо, че е прост пожарникар, че даже и истинско образование няма, ама нейсе!

Колко платени тролове, изумително!!! Какво хоро, какъв Стъки, Кой е тоя гумен цъ*вул и от кога и той в политиката навира нос? Или чака дивидент забравената поли-тичка до него. Налюбуваха се един на друг и скок на политическата сцена. Драма, драма!

Стъки, гледай да не замениш хорото със санаториума на Векилски, че всички знаем откъде са ти паричките! За всеки случай не са от бабоебство. Застъпниците на тулупа нямате право да говорите за национално предателство, при условие, че тулупа подари тръба за 3млрд. на Кремъл. Сменете си репертоара малко, ама това няма как да стане като безмозъчната Севда ви дава наклона!

Хоро пред президенство докато изгоним предателя

Какво се бави прокуратурата и не арестува резидента от президенството за предаване на националните интереси в угода кремъл. Чакате да ни сполети съдбата на Крим ли

Руски агент да се арестува и разледва за опит за връщане на България под руски ботуш. Приятелчето му и шуробаджанак чалгара по линия на деси също. Русофили предатели хващайте влака за сибир

Тоя Стъки и той като Биков и А. Тодоров - през 2013 г. пише срещу Бойко и Герб във фейса, дава интервюта насам-натам, пък сега пръв защитник на тиквеника! Интересното е, че на днешния му, така наречен митинг, бабата, за която е женен, беше най-младата! Все повече електората на герб се доближава до този на БСП! https://glasove.com/categories/intervyuta/news/stanislav-nedkovstuki-zashto-tsvetanov-i-borisov-hodyat-s-ohrana-kato-mutri?fbclid=IwAR1dC16bLNWOkPDVQIKEBo62MS9jT4qpnhLd5G8vtgc0YovL47olep6SaeA

Не всеки може да е бабоеб! Поне да беше богата

Ами на някой им идва акъла ............. макар и по-късно

Стъки и Бойко са държанки на богати жени.

Клоаката от ММА бойци, тролове и лелички с афинитет към мъже биещи жените си, за пореден път опитват да свалят най-легитимно избраният български политик -Румен Радев. Бойко се опитва противоконституционно да вземе отново властта, за да я върне в ръцете на шефовете си от ДПС.

Голем идиот си.

тук има един дежурен трол хи хи голям смешник

По-голям смешник от Стъки ли?

Гербаджиите ще играят голо хоро на влизане кой в Кремиковския, кой в Сливенския, според пола. Да тренират, че неостана

От този Стъки,понеже нищо не става от него, е решил да се покаже та всички да му се смеят,та дано Бойко да го хареса и му намери някаква работа,та била тя и побойник

Мислех ,че тези маргинално-лумпенски изпълнения с хорАта ,палатките ,скарите и подскоците отминаха ,но явно съм се заблуждавал

НЕ НА ЕВРО ДА НА БГ-ЛЕВ, ПАРТИЙНОФИРМЕНАТА ШУРОБАДЖАНАШКА ИНФАНТИЛНОМУТРООЛИГАРХИЧНА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ-СТОИ ЗАД РЕШЕНИЕТО ЗА закриваненето на спецсъда!!!!WTF...????? КОЙ ПОРЪЧА УБИЙСТВОТО НА РАЗСЛЕДВАЩАТА РУСЕНСКА ЖУРНАЛИСТКА ВИКТОРИЯ МАРИНОВА???? ЗАКОНОПРОЕКТ-ПОДОБРЯВАНЕ НА ЕФЕКТИВНОСТТА НА СПЕШНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ, УВЕЛИЧАВАНЕ НА ЗАПЛАТИ ПОДОБРЯВАНЕ ТРУДОВИТЕ УСЛОВИЯ , ЗАКУПУВАНЕ НА НОВИ ТРАНСПОРТНИ СРЕДСТВА ВКЛ МЕД. ХЕЛИКОПТЕРИ ОБУРУДВАНИ СЪС КАРДИОДЕФИБРИЛАТОРИ И ЖИВОТОПОДДЪРЖАЩА ТЕХНИКА.

Абе на ММА боец му пуснете една данъчна проверка и ще млъкне веднага.Не можеш да чукаш стари баби да лочиш бира и шмъркаш бело в някой фитнес а да живееш в палат за милиони

Вярно е ...Наистина си идиот!

партиите на протеста да са поели управлението. Мандатите свършиха, по- лесно е с протест да се вземе властта.

Герберски плужеци и утайки на протест.

Чакаме следващият протест да бъде направен от някой организатор на бой с кучета. Има още какво да се желае, че простотията да е FULL MAX.

Стъки ли е, Пъки ли е, к'ъв е тоя измисленяк, никому неизвестен, па и протести организира? Смешник, ама има и такива като него, та му се вързали. Ей, проЗ народ, слаба държава.

Как ще е неизвестен? Знаеш ли федерацията, на която е председател, колко народна пара получи наскоро? Явно е известен с нещо, та боковата държава да го спонсорира така щедро!

До там ли я докарахме ! ММА бойци да ни направляват живота и да ни определят политиката . Може ли някой, който си изкарва парите с побои над други хора да поучава специалисти, учили години наред ? Как ще заменят чалгата с хоро, като те са вечно по чалготеките и примират като видят полугола тунинговата чалга певачка ?Сигурно ще им е трудно на полуграмотните примати да гласуват с машини и за това са гневни. Жалко е , но явно ГЕРБ нямат други привърженици, на които да разчитат .Един умник нарича депутатите от новите партии в парламента ренегати . Че има ли партия с повече ренегати от тези на ГЕРБ.

Той и Бойко уж тренирал тайкуондо, но треньорът му го изхвърлил, че бил страхливец и прякора му бил прани гащи. Може би му бил сърдит, дето откраднал Бойко идеята да пазят Тодор Живков, която не била негова.

Та Славун ли предпочиташ?

Тъжното е, че има кой да плаща за контра протести!!!! И да не забравя. Да ви е честит парламента и предателите вътре. Да ви е честит неограничени брой секции в чужбина - да почерпи Турция! Да ви е честита отмяната на делата на кпконпи срещу Банев,Бобокови, ПРОКОПИЕВ, Божков,Цветан Василев , Арабаджиеви, Минчо Стайков...Към три милиарда откраднати от българите пари!!!! Да ви е честита отмяната на специализирания съд и прокуратура, създадени по препоръка на ЕК, с цел борба с корупцията!! Да почерпят всички едри престъпници и олигарси, начело с Васил Божков! И да не забравите на следващите избори пак да гласувате за СлвиТУ, Ицко Бойкекиев и ген. Атанасов и непременно и за МаЯма Манолова Галрва - Костинбродска, предложила Пеевски за шеф на ДАНС....... ЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ! Да му мисли народът....

Печелившите ти благодарят. Хайде сега си обирайте крушите, или по-точно тиквите, хи хи хи!

Откраднатото от изброените е равно на боковите кражби.

Да ви имам проблемите! Руснаците забраняват полети до България, т.е. забравете за туристи и то от тия, дето плащат - ей тва е проблем! Американци няма да ви дойдат на Черноморието. Където ще да се изтрепете по улиците, все тая - приходите в държавната хазна рязко ще намалеят и не само от туризъм. И това е в прогресия надолу! Ей сега ни се разказа играта! Ако си изтеглят и капиталите от банките, познайте как ще се повтори 1996 г. Те ми тръгнали да протестират тоя да си ходи, оня да си ходи! Дреме ми!

И защо руснаците почнаха бойкот на нашия туризъм?

Щото им писна на кура от курвенските номера на бездарно и продажно племе, като това тук. За е т'ва!

Лошо, че сега имаме да връщаме един куп заеми, направени с "огромен успех", пък рязко изгубихме руските туристи заради въпросните номера, в такъв случай.

руснаците забраниха и полети до турция, от което турция нищо не губи щото руснаците вече са си платили пакетите, проблема с руските туристи беше, че Слави и БСП разправяха как няма нужда от маски и че Ковид не същестува ей тогава загубихме туристите:)))....

Спокойно! И да знаеш, че руски капитали в Русия, въобще няма. Те са по офшорки и в държави от "прогнилия" Запад.

Ти руско-офшорен финансов инспектор ли си, че си наясно къде са капиталите на Русия?

Абе то и до Бали няма директни полети, пък се пълни с турсти, нали?

След Пулев и този ще става политик. Да ги наредим в НС боксьор, борец, ММАбиткаджия

...и джипко-бибиткаджия.

Когато имаше протести се възмущавахте от поведението на протестиращите. А сега се възхищавате на техните партии. Чуден народ

За чалгата, еми при Бойко почти на всеки запис, отзад върви чалга. ;) Например докато поздравява ЕС премиери с таковане с 200 и въртене в ... . Госпожа Виктория Нюланд като се изказа по-меко от него за ЕС, какво повече чухте за нея? В нормална държава 1 от стотиците му изцепки, щеше да е достатъчна, да не е повече политик. Да не говорим за криминалното му минало и не толкова далечни криминални прояви. Въпросът е най-накрая да имаме прокуратура и съд и да се преследват престъпления на управляващи.

Упс, изложих се. Виктория Нюланд я пращат в Украйна и това е нова новина. ;) Където казва: "и нали знаете, да го ... на ЕС".

Платените проститутки на сащ-исаната кака мустафа се престараха. Бързат да се покажат на новия началник бай дън...в постановката много липсва соломон паси. Неговата кресливост е твърде колоритна и запълваща...

Как не ни писна да гледаме, едни и същи филми ? ПС: Робот съм, как да не съм робот.

И аз съм робот.. ама що ме блокират.. ..май обърках пешеходната пътека

РАДЕВ Е ВРЕДЕН ЗА ДЪРЖАВАТА! ДОЛУ АГЕНТЪТ НА КРЕМЪЛ!

Защо не идеш да повикаш малко на Стъкиевия протест?

Чалга идиотите ще им се запалят пръстите да пишат!

Стягайте се за РР2, герберасти! Народът пак ще си го избере, защото няма алтернатива, хи хи хи !

Дека се скри Недялчо, да дари с риза наетити викачи и да лепне с плюнка 50 лв. Върху челата им?

Бас ловя, че на т.н. Стъки любимата музика е чалгата и най- много време прекарва в чалготеките...

Абсурд. Откакто тръгнаха по телевизиите, всичките станаха класически рокаджии. Его е и Боко, бивш милиционер, рокаджия се пише и той, пък по времето като е бил още млад член на БКП, милицията е преследвала рока. То и с набожността му така, не знам как успява да съчетава комунистическия атеизъм с православието!

Кои са ГЕРБ? Една Тиква, една Кофа, Деса Тъпото, Лъчо Мозъка, фурнаджийските лопати-кариеристи, господа и госпожи Биков, Сачева, Каназирева и Кирова, малоумниците Спас Гърневски и Маноил, пияницата Вежди Рашид, клоуна Дилов, тъпанара Вельов, едно Стъки, един неграмотен футболен съдия и т.н, и т.н Ако някой си мисли, че подобна сбирщина може да реши какъвто и да е проблем на страната и гражданите, значи не е добре с главата!

Моля, моля! Майката на нацията и Дариткова да не бъдат пропускани, те са истинско олицетворение на духа на ГРОБ!

Което си е вярно, една от причините за провала на Борисов е кадровата му политика. 10 г. кадруване по принципа на личната преданост. И сега няма хора за едно правителство даже.

Платените коментари на чалга бастуна и червените гниди почнаха да пишат и цъкат минуси!!!

Протест на дебилна мутра с мозък на орангутан успял да събере около трийсетина себеподобни които са по малко от баджанаците му на дъртата лелка която му се води жена.

Е, айде сега. За кебапчета и биричка защо да не отидат хората, Стъки плаща!

Сценарият Орешарски се повтаря , само , че сега баце използва хора с разбити на айран мозъци, че им и плаща на всичкото отгоре.

След Орешарски пак Боко и те така

А как е протестът на кметовете срещу самите себе си? Свърши ли или прерасна в обилна кьор-софра за народна сметка?

ГЕРБ не могат да преодолеят генетичната си предразположеност към саморазруха като лидерска партия, без колективен имунитет, без вътрешни системи за контрол и противовес за да намират сами решения при кризи. Инстинктът им за самосъхранение на практика не сработва, защото Борисов определя кое е изгодно и важно, а другите чакат от него спасение. А той спасява себе си, и егото си, не партията. Имплозията тепърва ще ражда кариерна разруха, непозната по мащаби. Ориентирайте се по Харизанов - за него ИТН вече са правилната партия. Виктор Николаев вече му писнало да говори за магистрали. Борисов без власт и обещание за постове и пари, не струва много и става естествен обект на подигравки. С него ГЕРБ няма никакъв шанс да предложи на хора с нововъзникнал манталитет на "началници" /тези които не могат да оцелеят ако не са началници/ достоверна перспектива. Кандидатът за президент който ще издигне Борисов, само за това, че е издигнат от него, е обречен. Както беше Дани Митов. Да, кадрите на ГЕРБ са се окопали във властта, в държавните дружества, но колко от тях ще запазят лоялността си към Него и колко ще се ориентират към лично спасение? Опитите да плаши с връщането на мутрите, ако той не е на власт, също са жалки. Именно защото тези мутри има какво да губят и не им пука за него. Ще се опита да дискредитира и торпилира служебното правителство, президента, партиите на протест, дори сам ще организира протести и разследвания, за да спре саморазпада. Но виждате какви разследвания прави. С цялата си власт и служби, които работят за него, се закопа с аферата Иван Тодоров. Не може да направи протест защото им липсва автентична протестна енергия. Помните съдбата на контрапротеста след първите дни на миналогодишния протест. Да, онзи същия, при който Борисов излезе да говори "пред народа". Вместо самоорганизирана обществена енергия им се получават зле скалъпен пиар, който ги дискедитира. Като протеста вчера на кметовете - с тези разпечатани под калъп лозунги. Редиците на мисирките на брифингите постепенно ще оредяват, микрофоните също, фейсбук транслациите ще престанат, защото крият рискове за ретрансланслиращите и поради невъзможното за балансиране съотношение между истина и лъжа, морал и корист. И така до деня в който Борисов и ГЕРБ разберат че са история. И който оцелее от тях, оцелее. Съдбата на партията на Борисов всъщност е неговата съдба. Дори да искат не могат да го сменят. Премахването на борисовщината е по-леката част на смяната на модела. Предизвикателството пред хората на промяната е много по значимо защото идва перфектна буря и хората скоро ще забравят кой беше Борисов.

Доста смислен анализ. Браво.

Много кратко и ясно казано. Поддръжниците на ГЕРБ са хора, които поддържат успешния, печелившия, властния. Когато видят, че започва да губи, процесът се самоускорява.

Пликче / може от Била / , чорапки , четка и тоалетна хартия - стягайте се за централния затвор !