Нинова: В Брегово сме, за да помогнем на хората

„Тук сме в Брегово, най-напред да помогнем на хората, да знаят, че не са изоставени. Доставихме минерална вода, ще дарим пари на пострадалите семейства.

Обратно в новината

Коментари - Нинова: В Брегово сме, за да помогнем на хората | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тази като я гледам изпадам в шок и няма да мога да и "помогна"

При налични две диги и изчистено корито на реката единственото с което корнишона може да "помогне" е да се хване наедно с цялата им партийка и да изгребват с кофи водата която им се струва излишна , като последствие немедлено я връщат в Сърбия ! Апропо : В тоя ред мисли се присетих как при едно скорошно тяхно управление град Нови Искър се беше превърнал на 80% в река Искър ама ...

ааа, тя нинова помогна последно на ония в трън, и другите в генерал тошево да останат без поминък, сега ще помогне и на тези от брегово да си умрат жадни!

Нали всяка година приижда вода. Питам? Защо до сега не е отишла да оправи положението? Скоро даваха филма,, Дървото на живота",по НОВА ТВ. В зората на комунистите,подли,безродни,подлезурковци,развратни, лъжливи и много страхливи за кожата си.

"След това, заедно с кмета и общинските съветници, ще разговаряме как да помогнем да се реши проблемът с наводненията дългосрочно" Къде ще е това? В кметството, в къщата на кмета, в някоя хижа в околността?.. И от колко часа ще е, че да дойда и аз на яко ядене и пиене, докато се пръсна от плюскане. И мен много ме бива в разговарянето с кметове и общински съветници. Докато късам печени плешки с, мазни до лакътя, ръце всякакви идеи ми идват, как да помогнем.

Ако напиша каква е Нинова ще ме изтрият. Нали се досещате.

патка отишла да поплува пред публика ...

По-голям цирк не съм виждал.

айде фащай лопатата!!!!

та дрънкат!

да не забравяме чичко Ленин как мъкнеше талпите, само по снимките де, ама хората доста изработваха по "ленинските" съботници.

Явно си много простичак щом мислиш че Корни ще помогне.

Милионерката-социалистка се отнесла с пострадалите хора като със собствените си подчинени. Понеже се бори за равенство, солидарност и справеливост, съвсем по социалистически се отзовала на бедстващите и им занесла...вода. Занесла вода а хора, които от вода си патят и не искат да чуват за вода една петилетка напред. Същата, както Емел Етем навремето. Цар Калоян потъна и съратничката й по софра гръмко обяви, че ще доставо строителни материали за пострадалите. И занесе! Толкова тухли и цимент, че горките хорица едва успяха с наличното поне курниците си да вдигнат наново. По думите ще ги познаете и по делата. И двете загрижени за народа, и двете имат предостатъчно, и двете се подиграват по най-долен начин с хората.

гласуваха и отпуснаха от ИБ на БСП за пострадалите.Щото ГЕРБ винаги отпускат по някоя сума за бедстващите.Има и документи и изнесено в пресата.Или комундетата пари не дават,само акъл и клеветят.

Преди време БСП помагаха за измислената криза с боклука, като носеха боклук и после обикаляха с празни камиони с надпис "Национален кризисен щаб". По БНТ въртяха снимана една пълна кофа за боклук цял месец и плямпаха глупости, като Нинова в Брегово.

"Заедно с председателя на БСП Корнелия Нинова в Брегово бяха и народни представители от левицата, членове на ИБ на партията, областният председател на БСП." Ама да не си помислите, че те обуха гумени ботуши и хукнаха с лопати да вдигат диги срещу водата, ааааа не са за такава работа другарите! Виж да си правят PR на гърба на хората за това най ги бива!!!

Браво, како Кури от Крушовица! Така се прави! Да отидеш на място, да обуеш ботушите заедно със всички, които си замъкнала там и да се произнесеш против Б.Б. Той сигурно вече се е наакал от яд... Както и всички в този форум... Кухата Лейка сигурно няма какво да каже...

Символиката е ясна-бреговчани пак ще пиете една студена вода,ама този път поне е минерална.

Другарко Нинова, да не мислиш да върнеш краденото чрез Техноимпекс?

Дъли си носи тасче за отводняване на дворовете.Съвет към хората от Брегово_спасяването на давещите се е дело на самите давещи се(Илф и Петров).Безпощадно ясно.

Глупак! Да ти залеят къщата заради държавна престъпност и да се оправяш сам! Това ли искаш, бе???

Корнелий

Ще му пратят Нинова. Ще се удави сам, щастлив и с усмивка на уста.

Какво ти е виновна държавата , че по места , кметове и управа си избирате от кол и въже . Какво чакате в тоя северозапад ? Някой от южна България да дойде и да ви работи ли ?

КОРНЕЛИЯ ПРЕМИЕР!

Че вземи си я..Да си премиерства у вас, колкото си иска...Ама на България..Не, освен , ако не и се хапват камъни и дърве..

Ама обещавате ли за всеки българин по един техноимпекс? Има ли вече списъци? Ти записа ли се? Щото гледам тия, дето не са се записали, само студена вода им носи!

Чудех се няма ли да отскочи до Брегово и да им обясни как Бойко е виновен! Ма понеже няма как да им обясни че и за Тимок и той е виновен, има нова теза - предложили ама не го приели! Ми що не го приехте при Ореха бе? Иначе хубава работа свършила - разходила служебните коли да Брегово и водичка занесла! Помага бе! Помага!

успокой се, бе, бистиршкия тигър ще пристигне с хеликоптерчето, че е по-евтино.

без коментар

Браво Д-ко Нинова ми то човек да се гордее с вас. Напуснете парламента и се запишете в гражданска защита. БРАВО. То бива демагощина ама ваща е прекалена

Не може да се отрече, че на думи, обещания и омаскаряване, социалистите нямат равни. Дела, дела и пак само думи!

денонощно редиш думи, думи и думи, верни на линията на ОПГ ГРОБ и нищо не казваш. Уникална си, жено, като развален грамофон.

Великата другарка Нинова е в Брегово , и всичката паплач която пише пропаганда в ДИРА е с нея . Само теб ли оставиха на ПОСТ ? Резил .

Сериозно мислех, че сте докарали помпи да отводните пострадалите и техника да укрепите ония 5-6 дигата, където е поддала. А ти... минерална вода. Това ли е?! Сериозно питам, понеже минерална вода има в магазина на центъра и е най-евтината стока там.

60 год. на грешната земя.Господ е комунист и по времето на социализЪМА и управлението на БСП в България е нямало наводнения,снежни виелици,пожари,свлачища и други природни бедствия Само при управлението на Бойко се появяват.Въпреки,че уважава НАЧАЛНИКА и трима папи са го галили по главата.

а не да джапате из водата като гладни шъркели и да дирите червейчета

След вече 71 год.комуниста само напътства,ръководи,дава акъл,критикува другите,ама никога не работи черна работа.

ЗАЩО ВСИЧКИ КАТО НЕ СТЕ НА ВЛАСТ ЗНАЕТЕ ,КАК ДА ПОДОБРИТЕ ЖИВОТА НА ХОРАТА, А КАТО ВИ ИЗБЕРЕМ ЗАБРАВЯТЕ ЗА НАС И ОБЕЩАНИЯТА СИ ? ЗАПОЧВА ЕДНА НАДПРЕВАРА МЕЖДУ ВАС ,КОЙ ПОВЕЧЕ ДА ОТКРАДНЕ !

помага.А защо не е с работно облекло и ботуши да помага за източване на водата от мазите на хората,както и от къщите.Или пак,дайте да дадете,по комунистически.

то комунист за х-и се хваста ама за работа - никога!

Ще им обере спестяванията, че да не мислят и за тях. Другарите така помагат...Направо да и хвърлят през терасите

те хората вода си имат в изобилие

" бла, бла,бла, бла,бла, бла,бла, бла,бла, бла,бла, бла,бла, бла.." каза също лидерът на опозицията. И го каза с такъв патос и укор, сякаш при тяхното управление не беше съвсем същото.

Цели два дни не се беше появявала и се бях притеснил за Нинова.

Тази помощ сме я виждали вече. Малко минерална водичка и после бегом в парламента, да говоримЕ. И после - ние предложихме, ама те не приеха, още водичка искате ли?

Права е Нинова!

Що не си на кон?!

Или как да направим ПР само с 500 лв. Защото сме социалисти!