Пламен Георгиев: Скоро ще хванем хора с пари

Очаквайте разкрития, скоро ще видите, ще бъдат хванати хора с пари, това ще се случи съвсем скоро!

Обратно в новината

Коментари - Пламен Георгиев: Скоро ще хванем хора с пари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Брат'чeд, сакън, да не вземеш да пинеш бащицата от СИК, по-популярен като "Ало, Ваньо"! Молим ти се! неговото не бе ярък пример на корупция във всяко едно отношение. Не бе и използване на властови позиции за да се спре разскледване на законови нарушения. Бе само и единствено - грижа за свой приятел. Защото Бат'Бойко не е бил Станишев!

Ще рутим с моите спецагенти цехове и маслобойни, докато им изтръскаме всичките крадени пари.

Тоя хвали ли се или заплашва?Това го гледаме 10 години. Няма да ни изненадаш.

и на цола драгойчева да не забравят да проверят париците й хахаха

Какво ГОРЕНЕ на бушони ще пада..мале, мале... Чакаме фойерверките....почвайте....

Съвсем ЯСНО Е , че големите НЯМА ДА ГИ ПИПНЕТЕ!!! А докажете, че не съм прав.!!

Тоя ще е един плюмко.

Хората в Европа вече загробиха "червените червеи" ,затова е време и у нас да ги натикаме дълбоко,дълбоко в дупките им.

първо бабата от герб, а после дядото от герб, все от герб са сите крадци и от още една, ама там парите им идват от с.арабия вайвайвай, безплатен цирк на баламите,

Ами щом ще ги хващате, значи знаете кои са. Що не ги поканите в хотел Шератон и после по саудитската процедура, много е ефективна. Ами защото: 1 - не ви стиска; 2 - две трети от тези за хващане са онези, дето те произведоха в главен уловител.

Откога имането на пари е престъпления? Ще има ли експроприация? Ами Народен съд? Тоя тръгна през просото още отначало.

Винаги, когато парите са били МРЪСНИ!

Всички онези пари са мръсни, от които не се заделя редовно за нуждите на ГЕРБ!!!

КЪДЕ БЪХТЕ ТОЛКОВА ГОДИНИ? СЕГА КОГАТО ДЪРЖАВАТА Е ОБЕЗКОСТЕНА ЩЕ БОРИТЕ ВЯТЪРА. ВЕЧЕ ХОРАТА СЕ ОБЕЗВЕРИХА. ЯСНО Е НА НИКОЙ НЕ МУ ДРЕМЕ ЗА НИЩО. ЖАЛКОТО Е НЕ ОСТАНАХА МНОГО ЧИТАВИ, А ТЕЗИ КОИТО СЕ ЕВАКУИРАХА НЕ СЕ ВРЪЩАЙТЕ -СТАВА ВСЕ ПО- ЗЛЕ.

Ай, Пламене. Добре че дойде ти да хванеш някого. И гледай да го хванеш преди да свърши мандата на ГЕРБ, че няма много време.

Аз мисля, че може да му се вярва на човека - скоро ще хванат хора с пари. Само едно уточнение, не каза какво ще се прави с парите като ги хванат.

От много вЕрване, докараха народа до просешка тояга.

Как какво ще правят с парите? Естествено ще ги преразпределят помежду си, а дано мъничка част запазят за набиране на демонстранти и гласоподаватели!

a dano no na dali,ne stava s prikazki a s reyltati

А между хванатите хора с пари ще има ли поне един крупен бизнесмен или високопоставен партиен функционер от ГЕРБ ?Едва ли !Вашите си хора не ги давате. Така поне каза Цвета Караянчева.

Предостатъчно на брой са и червените измамници - поне тях да пратят в затвора - стига.

Е, как ще ги разпознаят, като и едните и другите а червени?

Нищо чудно да излови само червени "хора с пари" но - и от това ще има полза.

ЛОВ НА ВЕЩИЦИ"!?? За това ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ ВЯРВА на ГЕРБ, защото С ВСИЧКИ СРЕДСТВА И ИНСТИТУЦИИ БРАНЯТ ЗАГРАБЕНОТО ОТ "МАТРЯЛА"- "ГЕРБа" са си го харесали ??!!!

Защо все "никой не вярва", а все печелят избори? И като е пълно тука с хейтъри и недоволници от властта на ГЕРБ - ЗАЩО ВЧЕРА НЕ БЯХТЕ НА ПРОТЕСТНИЯ МИТИНГ ЗА СВАЛЯНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО? Или някой трябва да ви плати, както ви плащат и за драсканиците тука?

Аз исках да отида, но като разбрах, че и създателите на ГЕРБ -тези пазители на куфарчетата, раздадени от БСП са там- се отказах да ходя. Ей, затова. БСП и ГЕРБ имат една и съща психология. Едните са бивша партийна номенклатура, а другите са бивши червени милиционерчета, обслужвали номенклатурата. Е, това е.

Щах да бъда там,ама какво е това време 11ч. Софиянци са на работа.При това неотложна работа.Протести се правят извън работно време.

Каква Държава сме вече не знам. Това са 29г.на преход,само към дъното вървим ,дали някога ще се отласнем?Не вярвам. Представете си и т.н.цар се върна тук само и единствено да ни граби. нали ръце му целувахме,виждам го в храмове ходи,големи свещи държи ,а и той се оказа един голям ба...т.На всичко отгоре ,за да продължи да краде направи генерал бодигарда си,внедри го в политикатаи вижте на какво е заприличила България.Та този човек не е човек той е "вълк облечен в овчи кожи" Горко ни.

хахах..глупак..знаеш къде ще е хванеш

Това ми звучи като заплаха към хората с повечко пари. Който не е с нас ще бъде "хванат". Да им е ясно.

дкми

За къде ще ги хванете?

Никой и не очаква да ухапе ръката,дето му дава хляба.

цветанов и борисов по-добре да бягат.

Ами правилно се е ориентирал човека! Тия без пари защо да ги хваща - те няма да могат да си платят да ги пусне! Аз лично ще чакам да видя дали някога, тоя наколенкаджия ще хване някой с власт! До тука, единственото, с което е известен е свиркаджийството му по случая с Мишо-бирата! Ама те и заради това си го избраха!!!! Всъщност, малко след обявяване на новината дойде и първата реакция - прекратиха делото за далаверите с EVN срещу Дянков и Трайков!

Т.е. пак в бъдеще време, ще хванем, ще направим, крадеца да вика дръжте крадеца май ви е мото на вас джендърска продажна партийка ГЕРБ!. Поредната шепа прах в очите!. Крадлива шайка предвождана от престъпник с криминално досие и събрало най престъпните елементи от територията България. Номера ви ще мине пред ониия 80%. Цветанов, Борисов, Цацаров, Добрев,Дянков, Трайков, Московски, Вальо, Симеонов,Гинка, Глогинка Фидосова, Лукарски, Ненчев, Теменужка, Младенов, Цачева ... абе какво ви изреждам цялата ви листа и всичките ви областни кметове общинари и държавни служители от герберско потекло сте престъпници и за затвора Заедно с патрЕотарите - сегашни и бившите ви патерици от РБ аа да не забравямеи Пръмова т.е. Кунева е вие си я знаете. Но нямакак един крадлив плъх да се е измъкнал от най престъпната мафиотизирана банда завладяла като раково образувание държавата да свърши тази работа. !!!!! Линч за вас неуважаеми от народа престъпници!

Я най-добре да вземеш мръсните пари от ошфорките, кандидат купувачи на Чез, а не да вземаш последните пари на някой бедняк и да отчиташ дейност.

Представям Ви новия ми придворен шут. Четете и слушайте, какви вицове ще разказава.

Скоро ще хванат хора с пари, но ние ще ги пуснем.Такава е уговорката. Защото не става въпрос за пари, а за мноооого пари!

АМА ЧЕ МАЗНА ФИЗИОНОМИЯ.

А ЩЕ ХВАЩАТ ЛИ ХОРА ДЕТО ИМАТ 5 ЛЕВА ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ?

Гюбрето трябва да бъде изринато, защото самото гюбре няма как да изпълзи само!Ще трябва да играт гьостериците! Поредните партенки от страна на палячовците!

Корупция мафия демокрация вскчко дойде от империята на злото наречена САЩ ако някой ми каже от 27г какво хубаво е станало за народа НИЩО НИЩО

Ха-ха, смешник! Тефтерче купи ли си?

Пламенеееее, и Бойко започна с голям ентусиазъм и подобни обещания но набързо му свиха сърмите. И теб ще те оправят. Не бой се.

Този смехурко има ли представа къде е, каква длъжност вече заема и каква е целта му, заемайки тази длъжност!?? Според външния вид и мисленето му отговорът е единствено - няма никаква представа - кой е, от къде е, къде е и какво трябва да върши! Само ще му се казва в каква посока да пикае, за да не се опикава, та сутрин да не му се смеят хлапетата дето просят на лъвов мост, защото и те имат пари!? Нали така г-н комисионер?!

Работата е готова-Пацо да иска от Горанов дисковете с български милионери- Швейцария, Лихтенщайн / много важен/..... Меркел накара техните да си платят,този не зная дали ще посмее.След това трябва да види имотното състояние на магистратите по нашумелите дела-Ковачки, Бисеров и т.н.Ама, колелото ще го купим утре!

Пламенчо, що се напиняш? Нали знаеш, че вие ще ги хванете, а ТЕ ще ги пуснат. Още Баце го е казал...

Ха сега, познайте от кого се е учил Пламенчо да говори така?

почакаите да мине българското европредседателство да не ни се смеят пък после от умрял писмо наи бедният в бг е ага боико тои се прехранва от продажбата на магнолията

"Не ме гледай какви ги върша - слушай ме какви ти ги разправям!..."

Ако този бе читав, щеше да каже скоро ще хванем и издадем присъди за корупция. Явно гербеджийската сган само за пари мисли. И дългът увеличиха три пъти и еврофондовете са все пти техни хора и с КТБ и ЧЕЗ заробиха данъкоплатеца и само за пари бълнуват, тези алчни бръмбари и калинки, налазали цъфналия гербер.

И това ако не е предупреждение който има ,да си плаща ,че да няма после наказателни акции,здраве му кажи.

Ти какво очакваш от слугите с началник бивш рекетъор. Психология.

Защо само бивш? И сега е рекетьор, но официално и в многратно по-голяма степен - цялата държава.

Разбираемо е, че определени медии избират точно определна снимка с определна цел. Това си е манипулиране като всяко друго. Също е разбираемо и защо го правят - собственика на медиите иска да внуши на хората определено настроение и от там като се наливат определени очаквания от стотици хиляди хора, то не може очакванията на 10-15 човека да ги преборят (без да са подлатени със стотици хиляди долари). Така че, до тук нещата са ясни. Все пак, без да има връзка с това, човечето започва да бълнува някакви неща на калинковски. Айде спри да плямпаш, празноглавия. Пази си последните мозъчни клетки, защото и да паднеш и да биеш - пак ще те чат щом са те опънали на пангара. 2 грама мозък нямате ве, гробарска паплач. На кой ти, п*а непоръбена обясняваш някви глупости, на хора дето 28 години ги слушат ежедневно ли? Свърши нещо, свърши второ нещо, продължавай да вършиш полезни неща и след година-две когато започне платеното плюене срещу теб ще имаш на какво да се опреш. Сам като си прережеш гърлото от сега ... не ясен, не прозрачен, не смешен. Просто тъпак. Да, ще ти дават нашите пари и на теб. Да ти изгният в червата.

Нас със старите опели и панелките няма да ни закачате нали?

кафенце в цум ше има ли?

Кой беше казал - "Истината и само истината, но не цялата" :):):) Така и този! Искал е да каже - Скоро ще хванем хора с пари и ще ги пуснем, след като споделят с нас :):):)

Да де, и е пропуснал да уточни, че хванатите няма да са от "нашите" или поне няма да се казват Мишо Бирата...

И ще ги хванете за къде...?

да започнат от бандата на ликвидаторите начело с костов ,които ликвидираха -окрадоха България .

..... ша фащате само тези които не са си плащали до сега, ако не платят наведнаж.....