С отказа си от ЧЕЗ кабинетът не защитава интереса на хората

С отказа си от ЧЕЗ правителството се отказва да защити националния интерес, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в Черна гора.

Обратно в новината

Коментари - С отказа си от ЧЕЗ кабинетът не защитава интереса на хората | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нагледното доказателство, че Корнелия е плиткопипеста - ако сега се изкупи дял от ЧЕЗ, кои ще го плати? Постъпленията в бюджета, т. е моите и твои данъци

ГЕРБ, учи се от бкп - кога цоциалист за последно е подал оставка. На 66 съм, а нямам такъв спомен.

Хубаво е цоциалистите да имат за лидер диунавска патица. Ориентир за мислещи. А стане ли непотребна - ще му мислим.

Всички граждани от ДПС ще бъдат назначени на работа в ЧЕЗ . Няма да има безработни от ДПС !

Гарантирано от Гинка / подводница на ДПС /.

да внимава с провинциалните юпита от бсп, да не стане както с царските дето профукака ерепетата за сметка

"Социалистката" Нинова, дето все гледа към Империалистическа Русия, ще ми говори за "национален интерес"! Мухахахахахахахаха!

Сегашните управляващи много ясно показват как се ''борят'' за национален ''интерес'' ,.....нали ? За това ли , ''БЪЛГАРИЯ Е НАЙ-БЕДНА И НАЙ-КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА ''? И всеки 2-ри е неграмотен , всеки 3-ти безработен , и сме на 1-во място по смъртност !

Ний ша съдими првитилствиту шот не плаща чакалък права на афтурити за нашту откритии на игратъ тука има тука нема дей топчиту? ний обирами ногу по малки суми и с малки топчинцъ, но затуй пък праитилствуту напрао ни скри попкатъ за ощи веднаж.

След като държавата не може да участва, то дайте възможност на народът да се включи в сделката. Пред вид на това, че народът ще плаща сметките, редно е да има думата срещу управителката на фирмата в качеството си на акционер.

Пълна демагогия.Г-жо да ви припомня - ЕРП-тата бяха продадени от сакскобурготското правителство с любезното съдействие на БСП и ДПС.

Тогава БСП разглеждаше националния интерес по друг начин, като фурнаджийска лопата! Националния интерес по времето на Жан-БСП беше да се обере народа до шушка и парите да се изнесат в офшорки в чужбина! Сега, като не могат да крадат, направо са побеснели от яд!

Тази не разбира какво става около нея, доста е тъпичка. За сметка на това е злобна.

Нека предположим, че държавата вземе 200 милиона лева от бюджета и вместо да финансира с тях здравеопазването, образованието или пенсионната система, ги похарчи за да купи 20% от ЧЕЗ. Това с нищо няма да промени факта, че ЧЕЗ е една частна компания, но ще лиши българите от 200 млн.лева.

и тези пари все едно сме ги сложили в джоба на тези които ги продадоха.Колко ли комисионна са взели?!

г-жо нинова,ако вие бяхте м-р председател как бихте реагирали,според законите за сделките или не-лесно е да приказваш,когато си в опозиция,но по друг начин се реагира в деиствителност.

Г-ЖА НИНОВА Е ПРАВА! НО ЧЕТЕЙКИ КОМЕНТАРИТЕ РАЗБИРАМ, ЧЕ ГЕРБ ПЛАЩА МНОГО ДОБРЕ НА СВОИТЕ ТРОЛОВЕ. ГЕРБ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА КАКВО СТАВА С НАШИЯ НАРОД, С БЪЛГАРИЯ - ПАК ПРАВЯТ НЕЩО ЗАДКУЛИСНО..

Тук не става въпрос за тролове, политика и интереси, а за една проста математика, според която обществото ще бъде ощетено с толкова, колкото са парите необходими за закупуване на 20%, 30% или 40% от акциите на ЧЕЗ. Ако предположим, че държавата придобие 40% от ЧЕЗ, то това означава, че НЯМА да има глас при управлението на дружеството - т.е. все едно не притежава нищо. Но парите, с които ще се закупи този дял, ще излязат от бюджета, с което ще бъдат ощетени гражданите. За да има някаква роля държавата в управлението на ЧЕЗ, ще трябва да придобие повече от 50% от акциите, а това НЯМА да бъде позволено нито от ИНЕРКОМ, нито от настоящия собственик, защото ще бъде нарушен вече подписан договор. А и както видяхме, докато държавата беше собственик, проблемите в електроснабдяването бяха МНООООООГО повече и МНООООГО по-сериозни. Или иначе казано - държавата (най-вече Българската) е лош стопанин.

абе кои и вярвя на тази кур...нела. преди краде с костов, после хоп при бсп, после синът i учи и работи в аmерика при ротшилд - не си знае парите, а плаче за бедните - ами простo - кур...ва.

Взе ми думите от устата.

ми бсп да го купи - от членски внос от субсидии от техноимпекс и р.овч, сте даде някои лев и готово!и сте си варжат 3 000 000 електорат!

А Техноимпекс, къдо го? ЧЕЗ при Техноимекс и после 3 000 000 на свещи!

БСП сега са заети да купуват телевизияи няма да им останат кинти за ЧЕЗ.

"Какво се случи между 01.03. 2018 и днес"?! Нищо особено -типичното шизофренно състояние - запазана марка на ПП ГЕРБ.

нали на Станишеф жена му има участие,кво квичи още дамата от Крушовица.

Другари и другарки, без съветската армия власт няма да видим, на избор пък съвсем.... К.

преди около 20 години Славчо Върбаков и боико борисов са имали общ бизнес а сега прави борисов че неги познава с гинка

Дай нещо конкретно, че така и аз мога да кажа, че ти си човек с шизофрения, а Антон Кутев е братовчед на Гинка. Дай имена на фирми, години, дати и т.н. То с демагогия и неподплатени твърдения всеки може (особено г-жа Лъжа).

преди около 20 години са имали заедно фирма със Славчо Върбаков за телефонни инпулси и са водели счетоводната деиност на брисов

Защо да не го защитава?!? Интересът на БСП е държавата да участва в сделката,защото хора на БСП стоят зад Гинка,хора на БСП ще купят ЧЕЗ и после ще искат да го продадат за тройно повече пари на държавата! Хиени сте и такива ще си останете навеки!!!

И КОЕ ОТ ТОВА КОЕТО Е КАЗАЛА НИНОВА НЕ Е ВЯРНО БЕ ГЕРБЕРАСТКИ ЗОМБИТА,ТА ВИЕТЕ НА УМРЯЛО? ИЛИ ТОЛКОВА ВИ Е КАПАЦИТЕТА - ИЗБИРАТ ВИ ДА СТЕ ПО ПРОСТИ ОТ ПРОСТИЯ???

Aбре ти що не си ебеш путката майчина ,ама заедно с тъпакът борисОфф и пачата сланинова,която не знам още до кога ще я търпят!? метев ,дришльо,сега как ви плащат мършите от герп:? На дума ли,на ред ли ,да ви ебем на сичките майкята???

Другарката Нинова е права, тя защитава отрудения и онеправдан пролетариат от експлоататорите.

Другарката Нинова да се бръкне и да купи ЧЕЗ, и да го подари на народа.

Като и гледам снимката за пореден път достигам до заключението , че по-антипатичен съвременен , женски персонаж от Цачева е единствено Нинова .

Каза г-жа Лъжа и ѝ повярвахме:)))

Нинова,защо те е страх да назовеш нещата с истинските им имена.Знаеш,че Бойко стои зад Гинка с посредник Теменужка и после гушатаааа.

Абре аз що не ви еба путката майчина на всичките?!

Не им се връзвай, тези са на заплата (копейки), а нощната смяна са пияни с руски одеколон.

Крадливата шайка на алибаба и 40-те разбойника зорлем направиха хората де социалисти де комунисти..... 100% вот за социалистите на следващите избори..... сори Бокич, а аз бях един от барикадите навремето....

Пич сега сме 2018та а не 1948ма , не се напиняй ;-)

Държавата няма какво да влага в частни сделки , не се надявай на следващите избори да спечелиш та да "бръкнеш" и ти в кацата ! На държавата и е достатъчно да контролира цената на тока от там натам ... корнишона па се вживява , тоя път от "странство" :-)))

Нима? А утре когато частната фирма на Гинка - Боко ти прасне тока по 50ст киловата ще протестиращ срещу държавата и равителството (не Боковото) нали?!

Ще го тресне единствено на соц поддръжниците като отново ги отвее душманската .

Къде се скри Корнелия преди два дни на Нинов ден (1 април)? Как така не пусна някоя лъжа на този ден? Но това не й пречи да се изявява всеки ден с "идеите" си.

Нинова, за кои хора и какви интереси става дума???

И последно. Интереса на хората се защитава от КЕВР, а не от собственика на ЕРП-то. Със същия успех може да поискаме държавата да изкупи всички мандри, за да се защити интереса на всички консумиращи млечни продукти! Всички ферми и така нататък и така нататък!

Ясно ни е, че ти защитаваш интересите на Тримата шишковци.

Корнелий

Щото не искам да направя Р.Овч милионер, Бенчо Ролса, Нинова и Гергов милиардери?

Кони от Крушевица да ни припомни защо Д. Стойнев (който стои неотлъчно до нея) е отказал да купи ЧЕЗ по времето на Орешарски. Да каже и кой и кога е решил ЕРП да се приватизират.

държавата, и последния да дръпне шалтера

къте маймаре пула,адъта бине,това е нинова

нинова да го духа,имаше достатъчно време да приватизира енергото,ама смучеше яко,така че пак да го духа

Колко струва Бою Тиквата?:))))) ...ми 4 тона суджук +ЕРП на половин България +кражбите от последните 10 тодини!:)))))... ...евтина мутричка, а?:))))))))

Курнела пак се осра. като ябукарски конь, както казват по Шопско. Първо вземе та се изпърди едно яко, после се изтропа. БСП_БКП винаги си е мечтало за национализация. Но вече за такива работи съдят. и искат да се плаща. През 2013 БСП и разни там протестъри организирабни от руско-съветското посолство се вдигнаха срещу ББ, използвайки конюнктурата с ЕРП-тата. Лозунгът "дайте да изгоним монополистите звучеше навсякъде. Но кой знае защо главните монополисти Лукойл, Газпром, и друго руско-съветски компании не се споменаваха. А те са безспорни монополисти. С тъпата си политика БСП изгони немската е-ОН. След серия от зицепки си тръгва и ЧЕЗ. Но май пак ние ще плащаме. Сега са се заяли с америлканските централи. Ясно е защо. искат да ги махнат з ада се строи АЕЦ Белене. Въртяха сукаха - докараха двата реактора в България. И сега се чудим какво да ги правим. Защото, имаме 50% излишък на електроенергийни мощности. Така че всякакъвъ акъл от "танцуващата с кобили" е противопоказен. да ходи да риине говната в яхъра.

до КО В САЩ чернокож беше президент. Защо влахиня да не бъде премиер.

немам против кат единия не мой да си обуздай чакалите ша го замрстим дама

"Как така, тогава беше целесъобразно, а днес вече не е? Какво се промени? Нещо се случва зад гърба на хората. Или тогава ги излъгахте, за да приспите гнева им от задкулисието?" Е, НАРОДЕ, за кой път те залъгаха с биберона на фалшивите обещания и те измамиха???? Неслучайно пуснаха разни "всезнайковци" да ни убеждават, че държавата не трябва да участва в сделката "ЧЕЗ". Ей така ще прокарат и парцала от Истанбул. Неслучайно държавата е забранила и Тетка е разпоредила да не се говори по темата, докато забравим. И някой недалечен ден ще разберем пред свършен факт за ратифицирането на ИК.

Никога не е било целесъобразно. Беше идиотосъбразно, щото много идиоти натискате за национализация, само че това противоречи на всичко, което сме предприели последните 30 години за развитието на пазарна икономика!

Да ти Умрем на "пазарната икономика"! П.П. И не си въобразявай, че съм фен на БСП.

Простичък въпрос - След като държавата трудно се справя с контрола на ЕРП тата, защо смяташ, че ще се справи с управлението им?

Красная Кухая Недоебаная Лейка: Ти що продаде Панаира и цум!:))))) ....ама аз съм по-тъпа и еднопаметна и още 3000години ще питам!:))))

излезе от нелегалност. Като чуе името на Гинка се покрива. Вицът на деня. Селянка защитава национални интиреси.

представям Ви бъдещия министър председател:)

Затваряй си плювалника. Кой те бръсне за 5 копейки? Ходи си разхождай коня!

Защо държавата да се набутва с наште пари в сделката? Преди 5 години продаде евтино и коруптивно акциите на ЕРПтата, и сега Дянков и Трайков са подсъдими за това...сега пък да купи скъпите акции. Няма логика

национализация на стратегическите отрасли и смърт за продажниците, които ги продадоха на чужденци-лапачи и мошеници.

Когато това чудо беше държавно колко пъти съм ходил на Симеон 133 (или нещо такова), колко време съм изгубил, с колко простотии са ме занимавали, не ми се иска да си спомням. Има още много да се дооправя, но поне административно нещата са несравнимо по-добре и в ЧЕЗ, и в ЕВН (с ЕНЕРГО-ПРО не съм имал взаимоотношения и нямам наблюдения).

Защо държавата? Не може ли БСП да извади пари от субсидията си и тя да учатва?

Да бе, шъ извади! Дреме и на БСП за интереса на хората! По времето на БСП-Жан получавах пенсия 2.1 долара! Такава беше защитата, извлякоха всичките пари от България! Важното е да се разлайват кучетата!