Коментари - Хондурас скъса връзките си с Тайван, за да установи дипломатически отношения с Китай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Китайците и тяхната пландемия, нагласени клипчета на припаднали хора, зазидани хора по домовете им и дронове патрулиращи по улиците ни докараха 2 години локдаун! Помним!

Китай става все по-голям фактор, след като чак постави Русия в зависимост от себе си. Хондурас е дребна риба, но все пак е показателно.

Мммда не всяка държава е готова да се заколя заради либералдемократочни ценности...

Беее бееее беееее..... Гледай си у своята паница. Пенсия 67г. Яйца за богатите. Леп само у неделя. Отопление безплатно по брой юргани...

И милярди за Бионтекс и Астразенека ?! ЛЪжец посран !

Китай и Русия - икономика и военна сила - Това е новата действителност - съединението прави силата

Новият хегемон - Китай, набира все по-голямо влияние,настоящия - САЩ, бавно, но постоянно започва да го губи, нямат сили да се справят с руснаците, въпреки помощта на ЕС, нямат сили дори да запазят тайландците, ако китайците решат и ги нападнат. А това ще се случи, о да, въпроса вече е кога? БРИКС, вече имат по-голям БВП от Г7, благодарение на Китай разбира се. Според мен до 2030-та 2035-та, вече Китай ще доминира, не Америка.

Китай се разпорежда в България или ЕС, САЩ? Дебил..

Точно - руските евтини ресурси и китайската евтина работна ръка... Залог за успех!

На никого не му се мре за американски интереси.

само редовен, ежечасен бой по гнусните американски джендъри и техните гей-юдей ще оправи света от пълното му изкилиферчване! инак содом и гомора! Бог с нас

Са към Китай. Не знам какви са, но поне не налагат педерастия и блм

Разбира се, че Тайван е Китай

Защото САЩ иначе е много честен ! Още се търсят химическите оръжия на Садам !

Що бе, на теб налагат ли ти го редовно?

Демокрация и законност в САЩ?!Хахаха!!! Най-малкото най-корумпираната страна в света!!! Военните корпорации са истински олигарси с многомилиардни сделки с държавата и провокиране на войни по целия свят нон-стоп. Корупцията в огромни мащаби е прикрита като "лобизъм" облечена в закон!!! Хахаха, истинска адска на n-та степен корупция!!! Ей смешници айде в дупките си! Посейдон да ви навести!!!

са получили за това гладниците от Хондурас ?

Точно така. Тайван все още е седалището на законното китайско правителство.

понапълнили Дупката с юани !

Белият Запад ( Златният Милиард ) ОДОБРЯВА ТОВА. ще подскачат още малко , ще покрякат за многополюсен Свят и после....всеки му според задачата. Имат да копат ресурси в Сибир и да произвеждат стоки за Белият Запад !!!

със тролене за рубли - толкова !!! Що не си отидете поживо-поздраво в Русский Мир ами се мъчите в гнилият Запад.

естествено , че е така......ама ще се бият за да не попаднат в Русский Мир (като украинците) или в Китайският Затвор (като тайванците)

Преди около 25 години правителството на СР Македония (тогава БЮРМ - бивша югославска република Македония), тогава, с премиер Любчо Георгиевски има неблагоразумието да признае Тайван. В края на същата календарна година, може би, за изненада на официално Скопие, Китай наложи вето на предложението за продължаване на мандата на т.н. сини каски (военни формирования под флага на ООН) с още една година. Това рязко промени съотношението на силите в БЮРМ, за да се стигне до там, че по всеки по-важен въпрос за тази страна, каквото каже силният на деня представител на албанците - това става. Що се отнася до Хондурас и САЩ - суверенните решения не се коментират, ако наистина се съобразяваш със суверенитета на страната, която ги е взела.

На всички продукти, произведени в Тайван за САЩ, има надпис Made in PRC (Peoples Republic of China).

от козяка,значи е вярно 100%;)

причината е че офисите с мениджъри са в тайван, а заводите с роби - в комунистическия мейнланд на континента.

Тайванците ще си го преместят в другия крачол.

Тука здраво списват руснаци или организирани в България, но платени от русия елементи. И в двата случая е пропаганда.

Тъй де, само да се разбере действителността, че Китай води ограда, то зелените пари ще стават само за тапети...жалко, че индианците не успяха да спрат мигрантския поток преди 350 години...

Още един пирон в ковчега на САЩ.

Тайван е част от Китай. Единствено!