17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те затова онзи пендел се чудеха как не е заразил много хора като е имал контакти с над 50 души. А то било по педерастка линия, само гадженцето праснал и го заразил

Най-обикновените пе.де.ра.си също са застрашени.

Заглавието ви е страшно! Едно време така разправяха и за СПИН-а.. ха-ха...

Ти май си лява резба, притесни ли се ? А за СПИН и пенделите си е много вярно, както СПИН и наркашите. Математика. Ограничен кръг от хора и в двата случая. И една игла ( ако ме разбираш правилно ) в двата случая

Ако можеш на практика да правиш нещо и си го доказал, тогава дипломата не е важна. Ако имаш диплома, но не ставаш, също не е важна. Например в IT сектора дипломата няма никакво значение. Това не се учи в университет, а в практиката. Променя се постоянно и ако човек няма афинитет към тази сфера, няма да му се получи. А има специалности, в които преди практиката си трябва много учене, за да можеш евентуално да почнеш да практикуваш. За това типични примери са медицина и стоматология.

За това да бъдеш лекар,пилот,мед.сестра ,учител и др.без диплома.Аз имам познат българин който напусна училище в гимназията защото баща му почина,майка му се разболя и той започна работа.Оказа се,че е много добър заварчик.Дори периодично работи в Германия ,Чехия,Полша.Има много самоуки хора с занаяти.Защо да не им се даде възможност за работа?Нужно ли е например да си образован за да си чистач,гладач,да подреждаш стока или да товариш и разтоварваш?А има хора завършват и не знаят да четат и пишат и не са роми,българчета са.Ами тези с виШУ(както казват) които не знаят какво са учили и как са завършили?

Има такива примери - практикуващ лекар, хирург, ама без диплома, бая опит беше натрупал (труп-труп-труп) и бая народ беше осакатил, докато го хванат.

засега е над 99% само при фаготите, което доказва колко сериозни са им връзките. няколкото случая с деца се преекспонират а всъшност пак фагота ги е заразил по ред причини, семейни, фамилни или работни.

и бисексуалните също! :)))))))

ВЪХ БОЖЕ ПОЛОВИНАТА ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ ДАДЕ ФИРА.

Що за простотия е това "да се признават способности"? Способностите са едно, а доказването на нивото им с диплома (нещо като гарантиран от държавата минимум) е съвсем друго. Дипломата е и свидетелство, вид лиценз за изпълняване на определени дейности. Свързани с дипломите са и редица отговорности. С дипломата, държавата се явява гарнт. Затова се изисква и сертифициране и признаване отнейна страна на ВУЗ. Какво ще кажете за шофьор без книжка? Много хора могат "да карат", но все пак се изисква свидетелство за правоуправление на МПС, при това са резлични - в зависимост за какво е. Всеки завършил медицина по принцип има способности да лекува, но ... Следват специализации и т.н. Колко от вас са готови да бъдат лекувани от недипломирани лекари? Почти всеки познава законите или може зда се запознае с тях и да ги изучи. Но няма да му признаят правото да бъде адвокат. Да, разбирам желанието на някои да признаят квалификация на Гешев и ПростоКире, но реално и двамата са завършили ПУЦ-ове - единият милиционерски, а другият едногодишен курс в училище към Харвардския унивеситет. Не е същото - университет и училище към него, нали? Щото и към Висшето военно училище във Велико Търново има сержантски колеж, ама едните стават офицери, а другите - фатмаци. Но и едните другите казват, че са получили военно образование във Висшето военно училище...

Едисон и Фарадей нямат образование, ако не се лъжа и Никола Тесла няма кой знае какво, Айнщайн е прост патентен чиновник, Корольов е бачкал в пандиза, Рамануджан по всички стандарти е обикновено циганчме, случайно попаднало в университет. Бил Гейтс е бил напълно посредствен студент. Джордж Буш Втори има харвардско образование

Човека има в предвид доказване на способност, а не диплома. Защото някои неща се доказват с документ - напр. професионален шофьор. Ще вземеш ли някой който дойде и ти каже : "Абе аз мога да карам камион". Не, защото веднага ще попитеш дали има необходимия документ за кат.С и другите му там допълнителни документи в зависимост на естеството на товара.

Да бе! Като ходя по улиците все в Айнщайновци, Фарадеевци и Едисоновци се сблъсквам! Аман от мотото на Людмила на Тато: Сека Пена - Мона Лиза, секи Вуте - Леонардо!

TheBeast

Не е простотия ! Най-удачен пример са ИТ-та ! Има много с диплома и не стават за нищо за разлика от такива които самоуки и са се учили от хора които се смятат за корифеи и наистина са научили тази професия ! ИТ се учи цял живот , но се учи да работи правилно първи няколко месеца ! Тези няколко месеца не се преподават в университета ! Познавам и хора които са ИТ от 20г , но само си мислят , че са ИТ !

И джендърите... Всичко това е накуп застрашено. Дано им окапят топките

Който е без образУвание да си орави частен бизнес и да се доказва! Да не се бута в публичната администрация. Друг е въпроса че за да имаш успешен бизнес унас не са нужни акъл и знания а просто връзки и рушвети къдеро е нужно и вървиш напред особено с обществените поръчки и еврифондовете ако пък си и нагъл и използваш силови методи още по лесно!

Не само хомотата а и педерасите и джендърите са рисковите геупи дори и неграта!

Когато едните са вземали трудни изпити и са гладували другите са си чесали топките и са викали - нека глупавите учат! Така че това е най-тъпото никъде го няма! Не може да има равенство между моженето и училите едно време,когато образованието беше на ниво!

- внезапен порив на желание за консумация на банани - стремеж към решаване на всякакви конфликти с бой - диви и нечленоразделни крясъци при всеки опит за контакт със заразения - търсене на контакт с крясъци и неразбираема жестикулация - поведение, основано на примитивни инстикти - оцеляване, храна, размножаване и при женските и секс срещу банани, както е при някои маймуни, бонобо, павиани - стремеж към пощене при заразените жени

Сега целият гей парад да се товари на един кораб и в карантинна изолация. Да чакат в открито море като блуждаещите танкери с газ на - просто Киро.

Оххх дано да удари политици, прокурори, шапкари, джендъри, инфлуенсъри, съдии, мутри, банкери и всички други паразити.

Забрана ВЕДНАГА на ГЕЙ парада в СОФИЯ!!!

Разбира се. Щом трябва да се откраднат 6-те милиарда от Здравната каса, ей сега изведнъж всички ще се окажем болни от маймунската шарка.

дипломи, заради бежанците ли е???

Ако са решили да правят пЛандемия са "застрашени" всички. Знаеме и какво ще е "спасението" накрая - ваксини. Ама първо трябва да се насажда страх.

Вариантите са следните: 1.Наемаш човека, пращаш го на ускорен курс и всичко е точно 2. Наемаш "наши хора" и после ревеш, че само некадърници работят Крайно време е да се даде равен шанс на тези, които искат да работят и знаят какво правят

Цените хвърчат нагоре неудържимо - вижте например какво цени се искат за парно и топла вода, а вие ни занимавате с поредната прясно измислена страховита болест! Каквато журналистиката, такива и проблемите, педераски проблеми, някакви!

Удри! Колко повече гейчок, толкова повече свободни украинки. Тотално съм ЗА хомосите.

Топлофикация и тя в подкаста за модерната любов, много ме кефи, тук й е място, мда ... :)) Ако един г.е.й с маймунска треска, скоро бил на тур из Конго и Киншаса, ти се изкиха във врата в метрото и се разлетят "лезии" навсякъде - дали няма да я хванеш ?? Лошото е, че могат и хетеросексуални да я хванат тази зараза - иди се обяснявай, че не си хомо :)) П.П. Ваксинирана съм срещу едра шарка, благодарение на имунизационния календар на НРБ и "гадните" комунисти ... Очакваме новия щам на САЩ военните лаборатории с тунингована бубонна чума и карантина за една година ;)

Гаврещите се с дебелото си черво са застрашени от наказание във вид на всевъзможни зарази.

искаш да кажеш правото черво, до дебелото малко трудно се стига....

стигат те, стигат!

Правото е част от дебелото...пригодено за изхождане, не и за секс.

Заради няколко пъпки и 3 седмици карантина не си струва да изпуснеш най-голямото удоволствие на този свят - междумъжката любов.

всички педераси са маймуни на ментално ниво!

Е ти и за това ниво ти трябват още няколко хиляди години еволюция.

Да се пръсне от завист всеки обикновен колега! Какви висини!!! Да те шибат орангутани и да пееш химни за демокрация.... Ето това искаме всеки ден..

Да, не са само хомотата, а всички мъже, които се праскат в задния двор с други себеподобни.

То и за СПИН е предлагано да се нарича гей-свързана имунна недостатъчност. Здравното министерство преди години вече вадеше, че от регистрираните със СПИН, 42% са гейове. За наркомани 8% ли бе. И какво остава за останалите мъже и жени?

Хомосексуален туризъм в Африка - успешен бизнес!

Важноте е, не кой е застрашен, а колко е застрашен и има ли смисъл да се вдъхва страх у хората заради нещо сравнително безобидно, макар и неприятно.

пробвай, щом е безобидно!

лесбосите също са...