Холандия отбеляза четвъртата годишнина от свалянето на малайзийския самолет над Източна Украйна

Опечалени семейства днес отдадоха тържествено почит на жертвите, пътували в самолета, свален преди четири години над Източна Украйна

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дори да става дума за 300 невинни жертви, отново ще скочат рубладжийските тролове и ще започнат да говорят небивалици, като специалисти "последна инстанция", посветени във всички тайнства на света... Стигат чак дотам, че дори обвиняват самите холандци за жертване на хората, за да обвинели Русия...!?! Чета надолу и се удивлявам на наглостта на тролчетата. И едните тролове и другите са вредни и трябва да се изхвърлят от форумите, но рубладжиите, освен нагли, като тролове, са абсолютни безродници, готови да заплюят родината и Европа, само и само да угодят на плащащият им господар... Срам ме е от Вас и същевременно ми е жал за Вас, че сте се "докарали" до такова долно положение...

Мда-а-а-а! За Холандия е празник! Защото за Холандия свалянето на този самолет беше една добре организирана и добре изпълнена акция за оклеветяването на Русия. Тези колонизатори имат богат опит натрупан със столетия. Да ли са самолети, дали са Скрипалки все едно, важното е интриги да има и да бъде набедена Русия!

Само загатване. Този самолет над Украйна не е ли същият като марка и на същите авиолинии който изчезна и над океана преди години. А не може ли да се пребоядиса и представи за ........ И нещо да кажете за БХК. А да кажете нещо че на Финландия независимостта е дадена от Ленин след революцията финансирана от евреите. .....Има много неща скрити от вас а простия народ трябва само да крещи "Вива Цезаре" ...... с двата си пръста.

4г и още няма окончателен доклад на разследващата комия?! Докога бе?

Процесът за ПАН АМ 103 продължава 10 години и завършва с осъдителна доживотна присъда на атентатора Мохамед Ал Меграхи. А съдбата на поръчителя на всички ни е известна. Търпение.

Свалянето на самолета си е активно мероприятие на ЦРУ.

ЦЕЛИ ЧЕТИРИ години уж правят разследване , а и до ден днешен записите между контролната кула и пилотите са засекретени ! КОГО ЛЪЖАТ ??? И КАК така за четири години НЯМА НИТО ЕДНО представено реално доказателство ??? Между впрочем : КЪДЕ изчезнаха черните кутии ??? А някакво конкретно име , пък било то даже и на "сепаратист" да сте чули ??? Апропо - Украинската авиодиспечерка , която Е ПРЯК СВИДЕТЕЛ на случилото се СЪЩИ ИЗЧЕЗНА БЕЗСЛЕДНО , и вече едва ли е между живите ! ( Така както и пилота Волошин ) , чиито изстребител се прибра на летището с ИЗСТРЕЛЯН боекомплект , веднага сле инцидента ...

ЦЕЛИ ЧЕТИРИ години уж правят разследване , а и до ден днешен записите между контролната кула и пилотите са засекретени ! НЕ, разговорите с диспечера НЕ СА ПРЕДАДЕНИ НА разследващата комисия, поради "технически причини". А самият диспечер, който е "водил" самолета и е сменил курса му, като го е насочил към зоната на АТО (както украинските фаш исти наричат избиването на собствения си народ) никога не е представян пред комисията. Няма го. Изпарил се е.

Така ще отбележат и 44-тата и дори тогава няма да представят нито едно доказателство от прословутото си "разследване"... Така е с политиката, на черният му трябваше нещо, за да спре донбаските доброволци и да очерни РФ и за тази цел бастиса 300 души, а сега ... мандатът му свърши, новият президент обърна политиката на 180 градуса и всички на запад забравиха за убитите, за които уж толкова много жалиха... Сигурен съм, обаче че много скоро и в този случай имената на убийците ще излязат наяве, нека само Тръмп смачка клинтаноидите на изборите през Ноемвери!

Не отбеляза, а почете траура...нямам думи какви журналисти. По трагични теми - трагични глупаци пишат

Казват че, ат космоса всичко се виждало ... Ама, друг път! Някой здраво ни будалка ...

Колкото руснаците са съпричастни с ,,Новичок"-а и Скрипал,толкова и с самолета! А Крим е руски и кримчани сами се самоопределили.

Ти си слуга на Злото в Кремъл. Колко ти плащат?

Ами ела да ме видиш,как оцелявам след като станахме РОБИ на ЕС,НАТО и чичо Сам и ще разбереш колко ми плащат от Кремъл.

Холандския шекер байрам започна!!!

Украйна е главният виновник за сваления самолет, защото това се случва на нейна територия ! А да ти се случи нещо лошо в държавата и да обвиняваш друга държава, е английска запазена марка !

Аз съм сигурен че персоналът на този бук отдавна е загинал при нещастен случай или е нейде из сибир дето му се увЖава майката ежедневно...и американците са правили такава идиотия, но са си приНавали.

Всички чакаме, руснаците от О Крайна да си признаят.

Ако Русия не беше нападнала Украина!

Лошо, много лошо. Каква беля направи тая НЮЛАНД, като каза "Майната му ЕС.

Терораша.

С фащ ?

Само злонамерен престъпник може да насочи граждански самолет към епицентъра на интензивни военни действоя с използването на изтребители-бомбардировачи( от хунтата в Киев) и зенитни ракети( от опълченците). Провокация на метежниците в Киев с мълчаливото одобрение на холандските служби, които уж би трябвало да следят за сигурността на пътниците.

трябва да е затворено над територия, на която има конфликт. така пише в международното право. има организация ІКАО. И нямаше да я има тази жестока трагедия.