17-11-2017 20-11-2018

Коментари

водката в самолета самолета на кораб, а кораба на влак за австралия, от където ще го натоварят на подводница за корея! тъй звучи още по правдоподобно

И сега Ким с какво ще почерпи бай Дончо в Ханой!

Това ми прилича на боко да си достави Узо примерно като мине през тихиа океан:)))))ама на толкова скалъпени инсцинирани неща сме свидетели срещу Русия че няма да се учудя и на това...

ХАха абе това са глупости за калитковци?! Как така Ким ще си поръчва алкохол на негово име бе бунаци :) и акоткъде накъде ще го транспортират през холандия която е на запад от Русия а Корея е на изток?!? Ааа сигурно за да могат да конфискуват пратката по лесно мухахахаах

ние, белите роби рупаме думатиту с колците

ДВЕТЕ ДЪРЖАВИ ИМАТ 17 км ОБЩА ГРАНИЦА ПО ДОЛНОТО ТЕЧЕНИЕ НА река ТУМАНГАН......... ОТ ЗЕМЯТА ПРЕЗ МАРС ЗА ЛУНАТА

Таз "новина" е направо за Оскар - руска водка, в Холандия, че и адресирана за Ким в Сев. Корея?! Или Ким си поръчва руска водка, но не от русия (значи не е руска тогава), или някой си от не знам къде си, иска да се мазни на сев. корея, като праща щедри подаръци. Или е някакъв лош филм от поредицата на Новичока.

Контрабанда, която обикаля света вместо да мине границата Русия- СК, а на бутилките пишело, че лично Ким бил получателя, ха ха, съвсем за канарчета ни взеха

Пълни идиотщини- за Северна Корея изпратили били така, че Холандия открила и конфискувала.... Абе аланколу- има си железници които да докарат такива неща направо в С Корея. На кого разправят, че през Южният полюс се минава по- напряко за Северният? Въпроса е всеки ден да се спомене името на Русия с нещо негативно, та лапни шараните соросоиди да квичат едно и също и да заработят центовете от Сорос.

лелеееее па тоя ако порка по бутилка на ден, че излее че он че живее 250 године.... лелееее добре че не сам сефернокореец (да ги оплачеш на съх режим) а шоп....

Ето сега се отваря нишан цар Киро да пласира част от неговата "руска водка" на тлъстия кимчо та да не стои жаден.

е така защото общата дължина на сухоземната граница между Русия и Северна Корея е само 18 километра та се налага да се прекарват контрабандните пратки през Холандия за по безопасно

Къде видя да се споменава, че от Раша са му я пратили водката?

УикиЛийкс - говорителя на ЦРУ ни представи част от разговора между Доналд Тръмп и Ким Чен-ун проведен във Ханой: Дончо: Как е? Ким - просълзен: Мани, мани! Никак не е добре! Дончо: Какъв е проблема? Мога ли с нещо да помогна? Ким през сълзи: Конфискуваха ми водкатааааааа! Дончо: А, онези надрусаните са ти конфискували руската водка? Ким ронейки крокодилски сълзи: Дааааааа! Дончо: Не се безпокой приятел! Ще си купиш руска водка от нас! Ким спира да реве и гледа въпросително: Но нали има санкцийй срещу нас? Дончо: Те санкциите са за глупавите европейци! Аз лично ще ти доставя руската водка със правителствения самолет! Само чакам Путин да я произведе и да ми я изпрати! Ким: А защо трябва да купувам руската водка от теб, а не директно от Путин? Дончо: Слушай сега моето момче! Ако купуваш от Путин нарушаваш санкциите! Но ако купуваш от мен не нарушаваш санкциите! Допълнителен плюс е това, че руската водка която ще купиш от мен е демократична руска водка, докато ако купуваш от Путин водката е недемократична! Разбра ли? Ким: Разбрах! А цената? Дончо: Е, демократичната руска водка е около 3 пъти по-скъпа от недемократичната! Абе, почти както газа който ще продаваме на глупавите европейци!

Имало ембарго на луксозни стоки и затова конфискували водката! Това ли е лукса?

да поркат водка;)

щом казваш

Велика новина! 90 000 бутилки били "скрити", но пък затова били "адресирани" и то до кого - до севернокорейския лидер Ким Чен-ун. Това май ще е за пръв път в историята, когато върху скрита контрабанда си пише получателя. Дали в Холандия изтъпяват като във Великобритания, дали дир.бг се лови на кьор-фишеци не мога да преценя...

въпросната "Русская водка" била натоварена в Ротердам. Предполагам от хамали, служители на ГРУ?

И за по - пряко през Холандия...

ще стопираш някой кораб около русия, на път за Япония ли? Хахахаха Нали затова контейнера е отишъл в Ротердам бе. За да го претоварят и да продължи с друг кораб в посоката на получателя му. Баси капацитетите се извъдехте. Честно. Заклевам се.

Още повече, че Русия има обща граница със Сев. Корея - КПП, железопътна и пътна връзка, но ще експортира товари там през Холандия , рискувайки да попадне под санкциониране.... ?????????

и сега Ким с какво ще почерпи Тръмп, на вечеринката във Виетнам!

Налейте, да пием от пълните чаашии. Д живей, живей трудаа. И колтуратаа.

Ким може да изпие 90 000 бутилки водка, без да ходи до тоалетна.

И какви ги търсеха холандците ПОД корпуса на самолет ПРЕВОЗВАН от кораб???ако не са ги подредили те и техни подлоги там???защото точно руска водка може да се внесе от Русия без даже да прекосява някакви чужди граници.

водката е била в контейнер на китайския кораб на Cosco Shipping 90. Конфискували са контейнера.

Ротердам е най-голямото европейско пристанище.

става най-вероятно дума за марката "Русская водка", която се бутилира, да речем в Латвия (доста по-близо е от Северна Корея) и се изнася и в САЩ, и по цял свят. Дори в Патагония.

а какво пречи да е произведена да речем, в Русия?

че напоследък марката е защитена от руските производители на алкохол. Пък и Корея е по-близо до русия, отколкото Холандия. От какъв зор да се оскъпяват нещата? Че и санкци... ти тъп ли си или е правиш на такъв?

ще стопираш някой кораб около русия, на път за Япония ли? Хахахаха Нали затова контейнера е отишъл в Ротердам бе. За да го претоварят и да продължи с друг кораб в посоката на получателя му. Баси капацитетите се извъдехте. Честно. Заклевам се.

Че защо им е на руснаците да таралянкат водката чак до Холандия ? И то след като свалиха малайзиският самолет със сумати холандци в него ? Русия и Северна Корея ИМАТ ОБЩА СУХОЗЕМНА ГРАНИЦА !!! Нещо тази новина издиша !!!

Като всяка ''новина'' кудето се чудят да наврът Русия и тая си издиша от всякъде.

защото от миналия месец спряха директната параходна линия от Червения площад до Северна Корея.

а тъп инат още повече би ти паснал.

ок

Великите ''демокрация'' по пътя на сащ се чудят от къде да гпнат нещо чуждо.. Не ви ли писнаха тези измислени ваши ''санкции'' дето освен да карате страните да заобикалят законите нищо друго не правите.. Но авантата ви е голяма - конфискувате, блокирате и все във ваш интерес на чужд гръб..

чий е бил самолетът, на кой превозвач?

че пак сте я закъсали: корабът е на китайската компания Cosco Shipping 90. освен това се предполага, че е за Ким. много ви се ще да го изкарате и алкохолик, освен пушач с наднормено тегло. водката си е руска, ако ще да е Смирноф - сега кажете чие производство е и ще сме жус.

за руска следа - водка марка "Русская водка", произвеждана на доста места в чужбина, по-специално в Латвия (със сигурност - това е факт - се бутилира там), която изнася въпросната марка включително за САЩ.

Русия и Ким имат обща граница. Дебелия може да се къпе в водка ако пожелае

вместо да пият водка ,пият лосион за вана и настъргват сапун за пране за салата...ха.ха.ха

Чудя се в такъв случай какво пият и какво настъргват невзималите от месеци заплата федерални служители, ха-ха-ха! Ония неща, които слагат в уста, за да си изкарат парче хляб, не се броят, разбира се!

Холандия конфискува , а не Холандия конфискуваХА, щото според вас излиза , че водката е конфискувана от около 17 милиона граждани на Холандия