17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Агонията продължава! Холандия, Австралия и колективния запад като цяло отчаяно се опитват да избягат от истината.... Историята, обаче ни учи, че това е невъзможно!

BRCK

Защо ми изтрихте коментара?

BRCK

Винаги е добре да се попита: Кой има интерес? Кой има възможност? и тн други въпроси. Та кой има интерес да свали самолета? Със сигурност Русия няма - точно обратното е. Кой има възможност? И Русия и Украйна са могли да го направят. И двете имат ракети БУК, но само Украйна ги има официално на въоръжение. Къде се случва 'събитието'? Над Украиснка територия Кой закара самолета извън обичайния маршрут до мястото? Украйнска диспечерка, която изчезна. И така като съберем нещата се вижда и с просто око, че вината на Русия за трагедията е много много съмнителна. Или както казват на запад - Русия хайли лайкли е виновна. По принцип.

На последната покана за участие в края на май миналата година поканиха Русия само да я обвинят за свалянето на самолета с ракета Бук, като представиха снимка на серийния номер на ракетата Бук (модел отдавна бракуван в руската армия, срока на ползване е 15 год и може най-много 2 пъти да бъде удължен по 5 години, т.е. до 2011, но все още ползван в украинската армия). Русия обаче им даде на 24 май 2018 разсекретен предавателен протокол кога и къде е предадена тази ракета Бук произведена през 1986 год на армията на УССР, с точно проследено нейно местоположение по съответната част на украинската армия, името на нейния командир и нейно участие в украински учения. Оказа се, че този полк е участвал в "така наричаната антитерористична операция в Донецка и Луганска области". В момента той е дислоциран в град Стрий в Лвовска област. Потърсете на youtube за видеото от пресконференцията на генерал Конашенков от щаба на руската армия, където се дават подробни предавателни протоколи, доказва фалшифицирани видео, дава гласов материал и името на украинския командир Гринчак Руслан Николаевич отговорен за свалянето на МН17: Брифинг Минобороны России по новым деталям катастрофы Boeing 777 в Донецкой области — LIVE Холандия обяе досега дори не си направи труда да направи запитване до Украйна за движението на тази украинска ракета Бук с този сериен номер, нито да поиска разпит на диспечерите на полетите по това време, нито да провери военните самолети оказали се на мястото на свалянето на самолета... и продължава тъпунгерски да поддържа диванните експерти от Bellingcat на Англия и техни фалшифицирани снимки на някоя ракета през някоя година, минаваща по това или онова шосе (тези снимки бяха признати за фалшиви). Да си спомним и техните доста професионални "режисировки" на видео със системи Бук маршируващи на пълна скорост ... НА ЗАДЕН ХОД.... както и подмяна на обработени видео с наложени системи Бук по пътя ... с различен център на перспектива....

Х оландия и Австралия държат Русия отговорна за свалянето през 2014 г. на полет MH17 над източна Украйна, заявиха холандски власти в петък. "Холандия и Австралия ще привлекат Русия към отговорност заради причастността й към катастрофата с МН17. Да търсиш отговорност е сложен правен процес", се казва в правителствено съобщение. Уточнява се, че холандското правителство е взело съответното решение по предложение на външния си министър Стеф Блок и се казва, че и двете страни са информирали Русия за намеренията си. Правителството предприема следващата крачка, за да търси официално отговорност от Русия, каза Стеф Блок и добави, че Москва засега отказва да сътрудничи на международното разследване.

А казва ли холандското правеителство защо докладът с резултатите от "разследването" е засекретен и всяко обвинение се поддържа единствено от формулата "ми щото ний тъй казваме"?

Австралия, баси... Мбухахаха... Ефропооооо, ефропо... А кой е свали самолета стана ясно още на следващия ден. Самолетът целенасочено е докаран точно до това място от украинското РВД. Така и никой не разпитва украинската диспечерка, която лично е водела самолета от кулата. И как да я разпитат, като на следващия ден тя изчезва от лицето на Земята. Най-вероятно се е облажила с една торба кинти за около 2-3 дни, след което се отдала на дълбоководно свободно гмуркане без изплуване. Заповед за подобно нещо в Украйна може да даде само един човек - президентът Порошенко,. Но и Порошенко не може сам да вземе решение да свали самолет с холандци. На него също му е наредено. А Порошенко по онова време имаше само един началник - Барак Обама.

Най-вероятно украинската диспечерка е някъде на каторга в Сибир, защото такъв свидетел е много ценен.

Ценните свидетели Русия не ги изпраща на каторга в Сибир, а ги пази внимателно - справка Сноудън.

самолета е свален от руски мурзилки от територията държана от терористите в Донбас

Ами щом така правят нека украйна продължава да сваля самолетите им. Путин ще го премести.

Виновният ще плати обещетение 3 милиарда долара. После ще се среща с Кадафито.

Путин има ли си бункер? Защото Кадафи, Бли Гладен и Садам имаха..ха.ха

Путин не се крие, от Путин се крият и се насират, като го видяят!

Разговори за свалянето? Още един ли ще свалят? Или може би разговори относно сваления самолет?

НАТО трябва да се намеси в Украйна а за попилее от бой руските терористи.

НАТО се намеси в Украйна и я превърна за 4 години в руини и мизерия.Иначе НАТО чисто военно може да се опълчи само срещу Папуа Нова Гвинея, но и това не е сигурно.

Стига си се пенил ами заминавай веднага доброволец в Източна Украйна.

Самият факт, че за участие в разследването поканили само Украина без Русия говори, че разследването е лишено от обективност, тъй като и двете страни би трябвало да са под подозрение. Виждаме, че Украина има глас и влияние в разследването и априори е вече представена като не виновна. "Хайли лайкли" като при Сталин стана царица на доказателствата. Удобно когато тези доказателства се фалшифицират.

Чудя се , защо Холандия и Австрия не са вкарали в дневния ред на разговорите и "отравянето" на Скрипалови ??

жеда-банкер, главен спонсор на майдана, КОЙТО ДАВАШЕ "$10000 ЗА МОСКАЛЯ!" в началото на военните действия в Донецка област, на когото му отнеха банката в последствие каза дословно: "НЕ ТОЗИ САМОЛЕТ ИСКАХМЕ ДА СВАЛИМ!" БЕНЯ КОЛОМОЙШАТА. Има го в нета.

Какво е това ужасно заглавие?! Да не би да се канят да свалят друг самолет?

Това че са започнали "разговори" не означава че Русия е виновна или е приела някаква вина. Хибридни новинички.

Сигурно договарят обезщетението и кръвнината които трябва да плати Русия на авиокомпанията и на роднините на пътниците?

Ще минат 20-30 години и някой с половин уста ще си признае. Случвало се е вече.

Руснаците не си признават никога,ако можеше и за Чернобил щяха да криат...ама не стана

За корейския полет от 80-те си признаха. Тогава е било ясно кой го е свалил, но са лъгали здраво за детайли. Бил без светлини, стреляли били около него с трасиращи куршуми, пробалви били неуспешно да се свържат на аварийна честота...

Ако бяха руснаците злобните кучета да ги бяха разкъсали до сега.Сигурно им казват,че ако поемат отговорност,ще им свалят санкциите.

Двете страни обявиха миналата година, че смятат Русия за отговорна за доставянето на ракетата- ако почнат да проверят от къде са оръжията за ИДИЛ -мани.Мазало ще стане.

Как кой?Руски оръжейни компании.И китайски.

Би било изключително смела и честна постъпка Русия да признае косвено съучастие с нелегалното изпращане на установката в зоната на подкрепяните от нея отцепници. Предполагам, че самото пускане на ракета е грешка на екипажа на установката или необмислена постъпка при спешна рекация на хората отоло ракетната остановка. Но не вярвам. От Русия честна позиция - не вярвам. Затова си мисля, че времето отделено за тези тристранни разговори ще се окаже загубено.

Да поканят Украина тя да покаже главната улика - изчезналата диспечер и да накарат САЩ те да представят космически снимки на следене на този район, които те ги крият упорито. Но как да представят тези неопровержими улики, ако назначили Русия виновна веднага - в ден на катастрофата.

Поработете по изчистване на руския си акцент, че си личи и добива съвсем друг смисъл в български форум.

На соросораята!!!!

Краят на руснаците идва.Ал Багдати е обещал да забие знамето на ИД в Кремъл до края на годината

По смело за знамето ПО СМЕЛО!!!

Руска ракета Бук така близо до позиците на бунтовниците... Руски Новичок така близо до воената хим. лабораторията в Портън Даун, за която руснаците изобщо не знаят... Тези провокации под чужд флаг имат за цел да представят руснаците като злобни тъпанари с ушанки, живеещи в землянки. Нямат акъл и правят простотии, които е фасулска работа да бъдат разкрити за няколко секунди от цивилизованият и мъдър Запад.

То няма нужда да ги представят руснаците по никакъв начин. Който е живял в Русия знае как живеят руснаците.Факт е обаче че дори и самите руснаци не искат да живеят там.И най вече техните управляващи и техните деца.Всичките учат и след това остават да живеят на запад

Смени остарялата плочата.Никой не възприема това бълнуване;

А ти живял ли си там и ако да-кога?

Пробвахме с DVD-та, но от тях на старите ви грамофони не се чува нищо.

Само злобен тъпанар с ушанки може да докара ракета Бук до позиции на противника и да обвини него за стрелбата по гражданския самолет. Пък и като ти излезе име на злобен тъпанар с ушанки... У нас не можеш да сваляш самолети, но за сметка на това имаш други дребни радости, като ракетите, които са насочени към собствената ти държава.

Странно, не виждам Украйна там. Начи проблема е в монголоидните орди с ватенки.

Ти какво ли виждаш с този замъглен от амфетки поглед...

Щом нема Украйна значи че теза виновни!!!! Всичко води до бендеровците!!!!

То и северновиетнамците уж пуснали торпеда на американски боен кораб в залива Тонкин, което довело до официалното влизане на САЩ във войната за следващото десетилетие, ама 4 десетилетия по-късно САЩ разсекрети файловете и се оказа, че тогава изобщо не е имало северновиетнамски патрулни лодки в района. Та, през 2030-40-та ще се окаже, че всъщност наистина било украинска ПВО, ама "станалото станало".

След операцията руската подводница е излетяла за базата си в Камчатка

Ей,лъжльо

Аааа и твойта майка също!!!

Мамицата им руска.Изтрепаха сума ти невинни хора

Що, американците оня ден за пореден път утрепаха ДЕСЕТКИ цивилни при поредните въздушни удари в Афганистан. За тях що не цвилиш бе ?

Наппротив ,чух че руснаците са изтрепали сума ти цивилни в Сирия оня ден. За Афганистан не съм чул. Но да кажем че в Афганистан и Сирия е допустимо да има случайни жертви(все пак са военни зони) то да свалиш цивилен пътнически самолет е масово убийство и то умишлено(няма как да свалиш самолет по случайност или невнимание) Мамицата им руска - ще горят в ада

На мама ти кретенчето