Холандският външен министър излъгал за среща с Путин

Холандският министър на външните работи Халбе Зейлстра призна днес, че е излъгал, че се е срещал с руския президент Владимир Путин през 2006 г.

Обратно в новината

Коментари - Холандският външен министър излъгал за среща с Путин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

защо все такива заминават за масква? да не се окаже, че и този е троянски кон

Няма нищо по-коварно, жестоко, лицемерно и подмолно от Запада !

Холандците ги обичам малко повече от англичаните..

като гледам напъните на тролетариата. не струватееее. не струвате.

Шило

Лъжата трайно се е загнездила в политиката

ценности и морал. Браво.

Толкова са зле че освен лъжи друго не могат да свършат. Този излъгал за срещата, нас ни излъгаха за ЕС, лъжат ни за Шенген и така. Всичко е точно.

Тия "европейски" пишман политици дават ли си сметка колко смешни изглеждат в очите на Путин...?

На европееца фейкът му е в душичката!!!

Само това да беше!Европа лъже като разпрана почти за всичко! Целия Запад е манипулатор,лъжец и подлец,в името на парите и влиянието!

Оставка , лицемери

На кой доброто име накърнява поста ми? Нима такива като този имат добро име в БГ? С цевзура нищо няма да постигете.

Той е поредния лъжец. Преди две години Барозу беше заявил, че след подобна среща Путин му казал, че за 48 часа ще нахлуе в Украйна и ще я окупира. След това от Кремъл попитаха, дали г-н Барозу иска да се публикуват стенограмите от официалната среща публично.Тогава Барозу зяви, че не бил цитиран правилно....

лъжливото келеменце се уплашило преди да отпътува за Русия и почнало да се обеснява. Ми не ходи бе, да не са приритали там за мижитурка като тебе?

Така някои бяха чули и че Саддам имал химическо и ядрено оръжие, "чули" че Асад убил хиляди с химическа атака, "чули" че в Либия имало диктатура или че Путин пратил войска в Украйна. Ей от такива дето си играят на развален телефон, в последните десетилетия се породиха десетки войни и загинаха хиляди хора, а животът на милиони беше съсипан.

Чиста истина! Никакво съмнение! Чул го в банята, ама му били насапунисани очите и не видял кой го казал.

и телякът го оправял отзад, та се разсейвал! И това е министър на европейска държава, всъщност обикновен лъжец!

Към модераторите на сайта. Думата синоним на джендър която използвах не е непристойна а медицински термин който описва сексуално заболяване при мъжете. Е не е ли вярно че в последно време това се превръща от епидемия в пандемия? Защо ми изтрихте поста един Бог знае.

Русия е авторитарна и това факс. Русия е полудемократична страна и това е факт. В Русия има пазарна икономика и капиталистически взаимотношения и това е факт. В Русия 80% от капитала се намира в няколко стотин частни ръце и това е факт. Русия е една от петте страни в света която би могла да победи в съвременна война и това е факт. Факт е че въпроса за Крим бе спорен и остава спорен. Факт е че Русия е с най-голямо право за Крим от историческа гледна точка а Украйна с на-малко. Турция е следващата след Русия с такова право. Дори Великобритания има повече право отколкото Украйна. И един последн факт. Русия няма никакви териториялни претенции към Европа и съответно никакво намерение да води войни в тази посока. Причините за това са много прости. Достатъчно умна е да знае че такава война ще я погуби. Второ Руските интереси са в друга посока. А що се отнася до Европа тя е разделена на две. Източна ... исторически страх от Русия от който страх не може да се отърве и западна ...използва страха на източната за да може да лицемерничи защото това е в природата и на нейната политика. Без нея няма да може да диша. За това и лъжат когато трябва и манипулират по стар англосаксонски обичай. Не казвам по Сталински защото той е различен...той просто е директен. Общо взето от диктатора знаеш какво да очакваш и той е предвидим докато демократичния богат лицемер незнаеш кога ще ти забие нож в гърба. Ако питате мен какво мисля....аз ненавиждам и едните и другите поравно. И ако бях религиозен бих помолил Бог за едно Армагедонче. Ей тйъ да даде чалко урок на хората че нещо в последно време съвсем извратени станаха.

Всичко ,което си написал е вярно освен това, че "80 % от капитала им се намира в няколко стотин човека" ! Не вярвай на западната русофобска пропаганда ,а проверявай ! Няма как 80% от капитала да е в няколко стотин човека след като над 70% ОТ ИКОНОМИКАТА В РУСИЯ Е ДЪРЖАВНА ! Това е вярно ,но за Западна Европа и САЩ !

Моята презумция за тези проценти е следната. Олигарсите на Русия са нещо като нашите преватизатори. Държавните пари на СССР бяха дадени на тези частни лица но... до поискване и под контрола на държавата. Само че този контрол е особен особенно в днешно време. Ето пример. На държавата и трябват пари ...брои до пет и гепва паричките на някой от олигарсите. Е за това и те се опитват да избягат. Само че са между чука и наковалнята. От една страна авторитарната държава която не цепи басма на никого от друга страна западните им конкурети на световния пазар които ги мразят от все сърце. :))

Дали Русия ще загуби война с Европа? Да ти напомня, че Русия в историята си винаги печелила войни, когато не веднъж била нападната от Европа, започвайки от Карл ХII. Руснаци са лоши банкери, на добри войници. Втора Световна Русия воювала не само с Хитлер, а с цялата Европа. Армията на Хитлер е била многонационална събрана от много европейски държави. При това цялата промишленост, банки и всички други европейски ресурси, а това е огромна мощ насочена срещу една държава, работили за Хитлер. Резултатът е известен.Тъй че не се заблуждавай. Но друг въпрос,че Русия няма никакво намерение да воюва с който и да било. Русия е миролюбива държава и политиците й имат здрав разум. Говорят за война европейски шизофреници, които не правят сметка какви халюцинации ги гонят.

Хора на такова високо ниво, а се държат като деца. Пак да е доволен че Путин няма да го съди за клевета.

и мъжа си?

Горкичкия, той просто е искал да се покаже по-важна личност, отколкото действително е. Да му е простено....

,,..."Начинът, по който исках да предпазя своя източник и да изтъкна посланието си за Русия, не беше разумен, това е пределно ясно", призна той. ..,,??? ,,излъгал,,...,,нормално,, за такъв...!!!

Има нещо гнило и в Холандия.

Какво да им вярваш на Нидерландците. То така бе и със сваления самолет от украинските БАНДЕРОВЦИ. За да скрият доказателствата го закараха в Холандия. Е привършват вече и петрола и газта. То стават доставки от САЩ, но цената е много по висока. Та така или иначе ще се кланят на Русия. И както е тръгнало, всички от ЕС, така наречените ръководители, ред се редят на ЧЕРВЕНОТО КИЛИМЧЕ за среща с президента на Русия.

европейските "ценности" и цивилизационния избор, дето ни дават за пример? Значи от служител в Шел станал министър, ама трябвало да даде първо интервю и да сподели в него "истини". Естествено не е необходимо сега да го отстраняват, това правителството на Холандия е лъжливо и си признава няма да промени външната и политика, просто тя няма такава. Само ми е чудно защо ще ходи в Русия, за командировъчни ли?

какво трябва да са работили хората преди да отидат в парламента? Задължително ли е да се били хора на ДС или КГБ? Кажи да знам, да не почвам работа там където после не мога да стана народен представител.

"работили", с изключение на работа като дезинформатори и провокатори, което явно е основната професия на "уважавания" министър.

а защо Путин не е възразил на тази лъжа вече 12 години?!

на всяка една лъжа за него, друго не трябва да прави. Когато го питат "А това вярно ли е"? - тогава отговаря. И тази лъжа не е прецедент, Расумусен дето беше датски министър, също е лъгал за "разговор" с него и после - хоп претседател на НАТО, един "американски предприемач" пък беше излъгал, че Путин му откраднал пръстена и ред такива глупости.

ха ха...жалки палячовци... излъгал за присъствие, излъгал, че чул... Путин и да си мисли подобно нещо, няма да го каже никога сред подобна аудитория... Путин не е идеален, но това което направи с Русия го определи като велик. А такива кокошкари като този, го издигат още повече

да не умря циганката която го хвалеше 65 годишния дядо Владимир Шаломов или излезе в отпуска и ти я заместваш?

В характера на Путин има и малка подробност - не търпи лъжци, подлеци и дилетанти в професията/според говорителя му Песков/. Вероятно този холандец няма да бъде допуснат в Кремъл,но и ако това стане,ще му се наложи много да се изпоти!

Абе то Путин за всичко виновен, пък всяко джендърче иска да се похвали, че се е срещало с него. Пък било то и насън.

Ако е излъгал само за това- с мед да го намажеш!Следя чуждестранната преса ,понякога я чета в оригинал ,понякога използвам официален превод на статията/ако има такъв/ и искам да кажа ,че съм ужасен и от англичани ,и от германци, и от французи!Патологични лъжци!!!Сега виждам,че и холандците страдат от тази болест!И ние обичаме да послъгваме,но според мен,нашите лъжи са твърде безобидни в сравнение с тия на западните ни "партньори"!

Добави и норвежците- чета всеки ден ,,новините,, им в оригинал- направо боклук е всичко писано, пълни лъжи. Да не говорим за това, че граматично имаш чувството че са писани от новите граждани.

Каква е тази цензура бе моме, като триеш коментарите, които не харесваш свързани с "божеството"борисов само доказваш, колко си жалка .Хайде пак повтори упражнението:)))

Ха-ха-ха-ха, абсолютен палячо! То и това "Велика Русия" е малко от министерство на пропагандата. Защо просто императора не каже, че са част от Русия, а трябва и велика да добавя, не е много ясно?!

Българските "избраници" постоянно лъжат. А краденето им е национален спорт.

Любопиъен съм какво ще изхленчи плевелът, който няколко пъти цитира въпросния холандец. Плевелът дали ще се извини?

вече него? Дори на чорбаджииите си вече не е интересен.

...и тези ни дават съвети и ни посочват с пръст ...отврат ...

Виждате ли кои създават фалшивите новини ...не мога да повярвам ,че това е длъжностно лице и продължава да е ...И на база на тези лъжи ни формират мнението ...

Новината не е, че е излъгал за срещата, а е излъгал какво е бил чул. Ама са му платили за това, сега ще каже "сори" и всичко ще се забрави. Но парите за военни разходи са увеличени и изхарчени вече. А можеше да бъдат използвани за образование, здравеопазване или социална сфера.

тоя бих го изпраскал в името на стамбулската конвенция,а нека се оплаква тогава

Този поне се извинил. Наш Боко няма такава гънка в кратунката си.

.. а пък ние българите чувстваме Русия като част от Великата Волжка България!

бягай от дежурната, на санитарите току-що им свэрши почивката!

"Ама Пено! Туй нащо не било оргазъм ми астма ма !? И на тоя работата такава :)

Това е много глупава постъпка, независимо от мотивите, дори и да са благородни! Господинът трябва да поднесе оставката си с извиненията си, и да се прецени дали да се приемат.

Поредния палячо... наскоро станал външен министър на водеща по икономически показатели държава... смятай