Полет MH17 се разпаднал след удари от множество обекти

Боингът на малайзийските авиолинии, който се разби в Украйна, е бил ударен от множество обекти с висока скорост и се е разпаднал на парчета по време на полета.

Обратно в новината

Коментари - Полет MH17 се разпаднал след удари от множество обекти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обамовчетата крият истината. А тя е една . Самолета е свален умишлено от украинците с цел набеждаването на Русия. Долните нацисти/ украинците/ са станали американски подлоги.

Пък аз си мислех,че само нашите комисии са продажни!

Фашистите - бандеровци и прочее измет, са имали намерение да свалят с ракета САМ самолета на Путин, минаващ над Новорусия /Украйна/. Избрали са мястото така, че разпадналите се части да са над територията, контролирана от руските бойци. Обаче поради вродена природна тъпота десните уцелиха самолет с холандски деца. Сега са в небрано лозе, защото цялата същност на превратаджийската пасмина лъсна като на картинка. Само нашите десни не го проумяват, защото са по-продажни и тъпи и от побратимите си в Киев.

ако е вярно, наистина е много ялко, че не са улучили путин

"Експертите", след 2 месеца "разследване" за СВАЛЕНИЯ над Украйна пътнически самолет: Самолета е бил СВАЛЕН, но е бил с редовен стикер за ГТП!!! Е те на това му се вика с много думи да не кажеш нищо! Толкова за "независимите" запдни експерти!

Това е едното обяснение за отворите отгоре на пилотската кабина. Другото е, че са направени след като самолета е бил гръмнат и тя вече е падала към земята. Тогава е ударено втори път това, което е останало след първия удар и се е разхвърчало какво ли не. Всички очевидци говореха за две експлозии...

Верно, важното и мъката е за стотината загинали невинни. Но според мен е по-важно да се знае кой го е направил, да се посочи,да се накаже, за да нама подобни изтъпления в бъдеще.Мечти, мечти...Комунистите ми приличат на тези от"ислбямската държава". Готови на всичко, но те да властват.Не помните ли лозонгът им беше по памет - Вся власт советом в целия свят.

Доброто трябва да властва над света. За сега злото(парите) го владее.

Уважаеми колега, подписал се с "АК 47", изключително нахалство и безочие от твоя страна е да ползваш и да се подписваш с моя Ник. За съжаление, като че ли, това е характерна черта на човек, който безпардинно и по най-просташки начин си присвоява чуждото. Нямаш ли, Уважаеми, достатъчно въображение и достойнство да се подпишеш под собствен псевдоним, та трябва да пишеш от мое име. Да ти е.. лек деня.

при подобни дилеми, винаги се сещам как ама винаги невинните и справедливи руснаци, борещи се за онеправданите в света..., та винаги се сещам за Катин, когато същите справедливи червеноармейци, борили се против Хитлер и случайно налапали половин Европа след това, и ако има малко мърдане - танкове, та в Катин убиха ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ млади, жизнени поляци с куршум в тила, загробиха, а после набедиха хитлеристите. Как сами си признаха след години не разбрах.Та това е.

Налапаха половин Европа, защото алчните европейци чакаха Хитлер да я прегази и да могат спокойно да си цоцат ресурси оттам. Не стана. После защо руснаците стигнали до Берлин. Същото беше и с Наполеон. Но кой да ти помни. А ти, като претендираш за истината, казвай я докрай. Спомни си, че Чърчил и Рузвелт ни подариха на Сталин, без да им мигне окото. Пък ти пак пак се поклони доземи на призрака на демокрацията в Европа.

Major Payne

Да де - спасили я от Хитлер, като я взели за себе си.

Имаш Интернет, потърси малко по-прясна информация за Катин - и се запитай защо по този въпрос в момента и поляците, и украинците мълчат като насрани...щото нещата излязоха не точно така, както ги представяха...

Абе то, дали от множество малки или от един по голям обект, това е без значение. От значение и за съжаление ужасно трагични е това, че загинаха невинни хора. Лек ден.

Доклада е публикуван и който желае може да го намери и прочете. Няколко са основните моменти: - Самолетът е бил изправен и екипажът е бил опитен и здрав. - Самолетът не се е отклонявал съществено от курса и не е навлизал в забранени за полет зони. - Единственото минимално отклонение от курса е заради лошо време и е поискано от екипажа. - Данните за курса на самолета на украинската и руската страна съвпадат. - В момента на падането Боинга е бил на около 6.5 км вляво от оста на курса. - В района, където е летял малайзийския самолет е имало още 3 граждански самолета, като един от тях е летял по-ниско от него. - Записите в черните кутии не са повредени, но не съдържат нищо необичайно. - Останките на самолета са в зона приблизително 5 км х 10 км, което показва, че самолета се е разпаднал във въздуха. Пилотската кабина и предната част са се отделили първи, а останалата част се е разпаднала по-късно. - Според представните снимки по тавана на пилотската кабина и по пода и има много отвори с различен размер и форма, като на някои от тях посоката е отвън навътре, а на пода - отгоре надолу. Размерите им са от милиметри до десетки сантиметри. Има и много вдлъбнатини, което показва, че част от предметите, които са се ударили не са имали достатъчно сила за да пробият обшивката. - На тези части от самолета не е правена експертиза и те са още на мястото на катастрофата. Засега няма открити и обекти, които би могло да са предизвикали тези отвори. Експертиза ще се направи когато и ако останките на самолета бъдат превозени до Холандия. Разследващите екипи считат, че в момента не е безопасно да се работи на мястото на катастрофата.

Не хранете троловете! На война, като на война, пък било то и хибридна. Чудно ми е освен армия от тролове, какво още има Влад на наша територия? (5-та колона е ясна също)

А защо граждански самолет лети над военна зона? Кой е дал разрешение за това? Какво ни занимавате с отломки и скорост? Къде е изчезналия Боинг от месец март? Къде са 11-те самолета изчезнали преди два дни от летището в Триполи точно в навечерието на 11 септември ?

Предали са ги на "Вторични сурувини"!!

Хайде сега,да вземат да напишат и калибъра на обектите и всичко ще се изясни.

Пак лаят, ама тихо и без факти - само с внушения. Снимали ракетите Бук на Червения площад.Четох им статията в таимс .След година светът ще е друг.

ясен е 30 мм

Другари и Другарки На тази светла дата нека да се обединим и да изпратиме петиция до Другият Путин - да помолим да ни защити от нашите продажни политици и да ни вземе под своя закрила!!! Нашето естествено място е съюз с Русия, немедлено излизане от нато и сергейския съюз!!! Дори бих казал - БЪЛГАРО - РУСКА ФЕДЕРАЦИЯ!!! ДА ЖИВЕЙ РУСИЯ И ПУТИНА!!!

Абсолютна провокация от страна на Украйна. Украинските диспечери съзнателно са насочили самолета към района на военните действия.Поръчител САЩ. Целта е да се топи Русия, да се развалят отношенията между ЕС и Русия и да се принуди ЕС да подпише трансатлантическото споразумение, демек Европа да стане напъ лно подвластна на САЩ. Това е основната цел на САЩ. Ако не беше така, да са ни проглушили досега ушите за самолета. Те се мотат, щяло след 1 година да се изясни. А още на другия ден знаеха, че са сепаратистите. Манипулации!

И с Бургаският атентат беше така - веднага обвиниха "виновните". Има само един начин да откриеш извършителя, докато отломките още падат - ако ти самият си го извършил.

Прочети доклада и ще ти светне как САЩ са развалили времето и са накарали екипажа да поиска сам промяна на курса.

Истинaтa се докaзa -укрите сa свaлили бийнгa,след кaто тук пише,че е обстрелвaн с няколко видa оръжия ,-рaкетa от земятa,рaкети " въьдух-въздух" и от сaмолетно оръдие,опълченците сaмолети нямaт !!! то е ясно че сa го свaлили укрите ! Елементaрно бaткa !

За кулите има и посмъртни обаждания и смси, да не говорим за масираните обаждания на 911 и близки за помощ... включая на самолетите с терористите, които още са били на път към пентагона и другата неизвестна цел... Именно пътниците свалят сами единия от самолетите насочен да убива... Та толкова за шока от смъртта... А и когато гори само единия двигател и самолета се спуска плавно, "шокът от смъртта" е по-близо до любопитството и маса пътници щяха да смартфонсфат инцидента с охота...

Математически какъв е шанса въпросният самолет да се е отклонил от курса и да е минал точно на д единственият бук на опълченците? При условие че Донецка и Луганска област са колкото България, да минеш над единственият Бук който покрива район колкото Ихтиман например вероятността поне за мен е 1:500 . Следва резонният въпрос - кой насочи самоета точно там?

Разглежда се из медиите метеоритна версия

ivo10

Трябва да се включи и вариант на действия на извънземните от съзвездието Орион.

Това за Боинга, разбрах, че и шумерите са го предрекли, Анунаките им го били казали. Разчетено било в някакви глинени плочки. Имало рисунка.

От Сириус. Древните укри са произлезли от там

ivo10

Колкото и да спорите истината е, че самолета не е свален от Русия, а е провокация на украинските власти. Има и друг случай на безпричинно сваляне на граждански самолет от украинските ВВС.

А вие знаете истината защото? Ох, сещам се, защото руски подлоги са ви платили да поствате неуморно ? Една лъжа повторена 100 х става истина? :)). Аз пък мисля, че ако руснаци и украинци не се бяха сбили, пътниците в малайзийския самолет сега щяха да са живи.

Ако някоя от конспирологичните теории се окажи вярна, а има шанс да е така, може да се окаже, че провокацията е била просто съпътстващ ефект, а жертвите все едно не са имали никакъв шанс

Мдаа, има и случаи на свалени граждански самолети и от СССР. Има случаи и на свалени грузински самолети от абхазки "опълченци", които се отцепиха по много подобен начин на сегашните в Украйна. Потърси в новините от 6 Юни хвалбите на сепаратистите, че вече имат установки БУК. Виж и колко самолета са свалили от тогава.

Самолетът е ударен с ракета въздух-въздух.Ракетата е с топлинна бойна глава и удря единият от двигателите на самолета.Това води до вираж на Боинга около удареният двигател и промяна на посоката на движение, тоест самолетът започва да лети навътре в Украйна. Идеята на извършителите е на 15-20 км от руско-украинската граница самолетът да бъде ударен/при скорост 800-900 км/ч това означава 14-15 км за минута/ да падне на руска територия - пък нека русите се обясняват нататък. При полет навътре в Украйна поръчителите изпадат в паника и се налага самолетът да бъде разстрелян с оръдие/ ГШ 23 или30мм/ за да не навлезе още по навътре в украинска територия. Но при този разстрел е невъзможно случаят да бъде обяснен с грешка и второ да бъде приписан на друг освен на украинските власти.Истината ще излезе наяве.

Ако беше така, то не само екипажа ами и пътниците щяха да имат време да уведомят целия свят, а и някоя друга съседна планета в добавка., че и да си издиктуват завещанията... Каквото и да е станало е било за секунда...

Системата бук е силно ограничена по време и разстояние. на 22 км височина прави конус с обърната основа с 20км радиус- тоест 40 км диаметър. а на 10 км този диаметър е още по малък. Самолетът се нуждае от 1,5 минути за да е извън конуса на поражение, а като извадим и времето за достигане до целта- то попадението се свежда до 6 от 49. За да бъде възможно поразяване със система бук е нужна предварителна информация и образцов екип. Неща с които опълченците не разполагат.

Виновни има! И това не са нито моветата, нито пък опълченците дори и взаимно да са се надпреварвали в стрелба по боинга. Все едно организатори на бънджи скокове да са метнали някого от надлез и той се разбил ма асфалта отдолу! Просто е неадекватно да виниш за инцидента онези на които е моста или на когото е пътя минаващ под него... Виновни са онези шмекери, които са организирали въздушни коридори над район с бойни действия в които на всичко отгоре са сваляни самолети и вертолети с дузини... и тези шмекери са пуснали самолетата, за да спестят някой и груг долар от гориво... Именно те са виновните... Отметка в защита в стила: Ама опълченците нямат далекобойни ракети, не е оправдание а чудовищна некомпетентност... Ако боен самолет бъде обстрелян със зенитна ракета, особено ако е щурмови то той прави стандартна маневра, за да се спаси. Необходими са му скорост и маневреност, а за да се постигнат такива той се освобождава от целия възможен боен товар от бомби и ракети... Макар и щурмови, често самолетите се екипират и с ракети въздух-въздух от клас изстреляй и забрави... И така когато зад су-то се носи някоя стрела или игла, той ще изстреля на заря всичко което има, за да се отърве от него и да може да прави противоракетни маневри... А съществуват ракети въздух въздух с които може да се стреля отвъд видимия хоризонт, а какво останало за летяща мишена тип боинг на хвърлей място... Точно този фактор не е взет в предвид от организаторите на коридорите и заради което незабавно трябва да бъдат подведени под отговорност за безхаберна некомпетентност или неоправдана алчност...

До "Тъпанара ( лоялен ) 09.09.2014 20:33"- моите линкове бяха по същността на темата, от официалният сайт на Украинската Рада и доказаха факта, че руската анексия на Крим е незаконна, а изпълнителната власт в Украйна си е напълно законна.

Маце много си нервна да не си в цикъл

ДЕМЕНЦИЯТА Я Е ОБХВАНАЛА!!! А КЪВ ЦИКЪЛ НА ТАКВАЗИ ВЪЗРАСТ!!!ЩОТО любимите и ХОХЪЛЧЕТА ги признаха за виновни!!! Колкото и да са пънеха нашенските проХОХЛИ... Просто лалетата потвърдиха писаното в МАЛАЙЗИЙСКИ ВЕСТНИК - ракети "въздух-въздух" и 30 мм оръдие на УКРАИНСКО СУ...

"от официалният сайт на Украинската Рада" произтичат само проруски информации. Проукраинските се премълчават или изопачават. Затова, трябва да черпиш инфото си от официалния сайт на Кремъл. Така инфото ти ще стане проукраинско. Сега защитаваш Русия.

Мен направо ме бамнаха по IP. Свобода на словото!

Е- кажи му сега на ник "Тъпанар"- КАК ТОЧНО ти публикуваш коментар, като си баннат по айпи?:) Наистина името на ника отговаря на същността на притежателят му:)

Един, ама Боинг! Не е като да праснеш су25 (на 1000м височина). Майсторлък е тва, Украински майсторлък!

Голям сеир. Недолюбвам нито БСП нито ГРОБ но ми се струва, че простотиите дето ни сервират от ЕС пардон от Холандия нямат граници. Вместо да напишат, че окраинците естествено с американските инстректори направиха всичко възможно да го препишат на руснаците. Ама не мина. За това сега такива мъгляви обяснения. Смях в залата

Наложи го бе, смръдльо- аз съм в бан от 3 седмици:D

Госпожо, с претенции сте, защо не се опитате да се държите възпитано.

Колко ли още холандци трябва да бъдат убити, за да се захване холандското правителство сериозно с разследването???

Путин.

Я сaмо помислете-щом е свaлен с повече от еднa рaкетa,знaчи не е порaди грешкa,a е умишлено...е КОЙ ИМA ИНТЕРЕС ДA СВAЛИ СAМОЛЕТA НAД ТЕРИТОРИЯ КОНТРОЛИРAНA ОТ ОПЪЛЧЕНЦИТЕ ??? Вие aко трябвa дa извършите убийство ( чисто хипитетично ) ще го нaпрaвите ли в собствения си двор-НЕ рaзбирa се ,ще го нaпрaвите в дворa нa съседa който мрaзите ,тa дa го нaбедите него,тa кой сaм си слaгa тaрaлеж в гaщите !

Холандците! Дето и ако не сте забравили, преди време брояха за мюсюлмани, ТРУПОВЕ НА НЕОБРЯЗАНИТЕ СЪРБИ тук на Балканите! Специалистите, дето потвърдиха сега публикацията в МАЛАЙЗИЙСКИ ВЕСТНИК - самолета е ОБСТРЕЛВАН ОТ ВЪЗДУХА С ОРЪДИЕ С ГОЛЯМА СКОРОСТРЕЛНОСТ... Дали Путин е снабдил бандюгите в Донбас с оръдия дето фърлят на 8 километра и кат видят целта - снарядите да тръгват хоризонтално?? И що ли ХАМЕРИКАНЦИТЕ не ни го показват ФОТОТО С ИЗСТРЕЛЯНАТА ОТ ЗЕМЯТА РАКЕТА??? ПроХОХЛИТЕ що не я намерите и не ни я покажете... А сега си вижте въоръжението на СУ, за което както пишат малайзийци, ЧЕ Е УКРАИНСКО...

да не пише глупости за авиовъоръжението и използването му. Още повече за дистанциите на ползване.

Амчи щом знайш, кажи ни!! Кво е туй руско оръжие дето снарядите му летят на буквата ГГГГГ... Стрелят от земята и на 8-мвия километър фащат успоредно на хоризонта... И теглят тегели по фюсежала на самолета! Кат тегел от шевна машина под прозорците му........

Преди около месец еднa срядa в 6,30 сутринтa тук в дирa имaше еднa нивинa в рaзделa "последни нивини " но бързо я скрихa,a именно - бойнгa е бил свaлен от aрмиятa нa Коломовски,удaрен е с рaкетa от земятa и довършен с рaкетa " въздух-въздух" от укрaйнски СУ,с цел дa се нaбедят,опълченците,респективно-Русия,но сa стaнaли две издънки- първо оновa клипче,дето двaмa опълченци си говорят кaк сa свaлили сaмолетa е кaчено в ЮТуб един ден преди събитието,Коломовски бил бесен и ругaл яко хорaтa си.,второ- хaкери рaзбили секретнaтa мрежa нa Коломовски и цялaтa му кореспонденция стaнaлa явнa,всичко излязло нaяве...

Или метеорити,или разпадащ се спътник в атмосферата! Много е възможно и аварирал извънземен космически кораб !

След този доклад вече се съмнявам,че пингвините не могат да летят!В Холандия те сигурно летят!

Хонците дават академически анализ на това раследва което се иследва повече два месеца За това време се игаят две световни първенства !! Това което ни дават беше извесно с първия ден АКАДАДЕМИЧЕСКОТО ударен на висока скорос от енергитическа сила димек ракета !!!Едва ли не специалист или човек без тех образование ще разбере че това ракета !!!но кои и откъде не казват !!! и няма да кажат !!! как е възможно да са убити 200 хол-ци и да не искат пари за сваления самолет и кои е виновен в тази трагедия ! СЛЕДВА ЧЕ ТЕ ВСИЧКО ЗНАЯТ ИЛИ УЧАСТНИЦИ ЗА СВАЛЯНЕТО НА САМОЛЕТА ВЕДЕНИ ОТ ХАМЕРИТЕ !! СРАННОТО Е И ТОВА ЧЕ НИКОИ НЕ ДАВА ИНТЕРВЮ С РОДНИТЕ ИМ !!! ИЛИ ЧИСТА АМЕРИКАНСКА ТРАГЕДИЯ

леле колко си тъп... първенец си. Поне да се беше научил на български щом с това си изкарваш хляба тука. Така и не ми каза за колко цента на акар земя си продадохте аляска, 2 или 3?

За да го гръмнат опълченците е трябвало да го водят с километри преди това, защото самолета минава над тях за около една минута!

Ти специалист ли си по ЗРК БУК??

big_uncle@dir.bg

Не е необходимо - самолетът изминава 13 километра в минута - така че наистина трябва да го водиш отдалеч. А и ракета "Бук" не можеш да изстреляш само като мернеш целта, трабват 5-6 минути за подготовка и то от опитен персонал - което пък означава, че този самолет (или подобен" е бил очакван в режим бойна готовност и пръст на спусъка. Но този факт удобно се забравя и от ЕС, и от Щатите, и от самите холандци - да не говорим, че заключението, за което им трябваха два месеца, беше очевидно още на първите клипове, които украинците показаха. И много от които по неизвестна причина бяха скрити - а на тях се виждаше редица от еднакви дупки - нещо, което се получава при стрелба от скоросрелно малокалибрено оръдие... Такова впрочем има на СУ-25, 2000 изстрела в минута, калибър 23...

Да, работата ще излезе: Трай коньо за зелена трева. Така ще стане, че дори и да се излезе с официално заключение след 1.5 години, никоя страна няма да признае вината си. Но се налага един извод. Каква е ползата от НАТО да ни пази от Русия, след като цял самолет е унищожен на по-малко от 1000 км от нашата граница и никой не е в състояние в обозрим срок да излезе с поне един технически факт? Нали има военни радари, от космоса заснемат обекти по-малки от самолета, наземните авиодиспечери следят въздушното пространство, бюджет от трилиони, постоянен натиск за модернизация на въоръжението. И на края едно голямо нищо. Многобройните конфликти, необявени войни, прекрояват картата на света. Ясно е, че войните се водят с конвенционални средства, бомбардировките са само временно решение. Всичко намирисва на съглашателство между САЩ и Русия, независимо кой е виновен, а ЕС да духа супата.

Шило

Така е. Няма да разберем как си отидоха толкова много хора

"... спрете това нещастно създание пъстър свят.." Ако не нарушавам правилата за публикуване на коментари във форума, няма причина дир-а да "ме спре"- в България има СВОБОДА НА СЛОВОТО - харесва ли Ви или не- това е положението:)

И аз не съм съгласна да те трият и гонят! ПП: Мъжът ти оставили те?

VIPER

Значи , ако те намамя е свобода на словото...

Темата е друга, трябва да те трият, ако са коректни. Нас как ни трият. Но най-добре излез на малко въздух, пий едно питие, омешай се с хората. Пък може и да ти излезе късмета.

То много страшно ставало! Към митническия съюз щели да се присъединяват Индия, Турция и Сирия!

Кой го каза?

Шило

Щом като искат..... Ама ви мисля, че ако работите тръгнат натам, Турция ще влезе в ЕС преди Украйна

Я изгледайте този запис дали е на падащия самолет или на друг? Щото пада цял! Malaysian Airlines MH17 falling from the sky - Live video

Разговор между руските терористи които са правили всичко да скрият доказателства от ОСЦЕ и Украйна: watch?v=f1VPX9W60a4 Нареждане на Москва. Тия хора са известни и гласовете им са известни. Няма скрито покрито, и тия записи е правят по специален начин, за да може да се докаже че са автентични.

VIPER

Сигурно е в във варела...ааа тубата де

Сега обама остава да обвини Путин, че е водач на някой чужда планета извън нашата галактика и е внедрен на земята за ръководител на най силната -военно държава на света в момента. Тамън ще си има оправдания защо го е страх толкова от Путин и Русия. Ще оправдае и покрие и комплексите си спрямо същите. Е Путин си е мъж все пак! Искаше му се на обамката да е като него сигурно и от завист хвърля жупел, и огън срещу неговия идол, но от далече. Като всички не мъже. Такиве интриги и лъжи, такива мръсни и подли номера може да ги направи само един комплексиран мъж, със слаба психика и никакво достойнство. Ако беше жена нямаше да се дразня, защото за тях е нормално почти. Но още по опасни са мъжете с такива наклонности.

Вече е обвинен! Киевския Патриарх обяви, че Путин се е продал на дявола и е негов наместник на земята! Как да не вярваме не един висш духовник, наместник на Христос на Земята!

Така си е! Патриарха точно в момента на свалянето на самолета се е бил възнесъл /за кратко/ на небето и затова всичко е видял!

Колко самолети, вертолети или други летателни обекти е свалила украниската армия от началото на операцията срещу терористите? Нула. Колко саморлета свалиха в зоната на конфликта руските паравоенни, които са на територията на Украйна- само преди инцидента са 12 и продължават.

VIPER

Ми просто е като за малоумен: Опълченците НЕ РАЗПОЛАГАТ с авиация. А свалят , защото има какво да свалят. Нещо неясно ?

Как да го тълкуваме - какво общо има това със свалянето на пътничуския самолет? Искай да ти сменят опорната точка!

Ами това означава ,е който е свалял всичките самолети в конфликта, най-вероятно е свалил и този. Просто е. Украйна няма по кого да стреля, друга авиация там няма.

Ако Русия затвори небето си, България ще напълни кесията

VIPER

Откога разни клипчета в туби , варели и казани станаха доказателство бе а? Откъде са взети , кой ги е правил , ОРИГИНАЛНИ ли са ? Това кой го определя?

Oт кога руснаците взехте да зачитате тези неща, наречени "наказателно правна теория"? Я каква изненада...:D

Гатанка: в кой край на България говорят на ВЕ и НЕ СЕПРАСКАЙ? Не е София.

чувал ли си? В Украйна имало ли е КГБ. Отрядите на Баркашов имат ли нещо общо с КГБ?

Ети ви и доказателство, че украинците са го свалили.Нали искахте? http://www.sarbc.ru/world/news/2014/08/11/200315/

Сайтът е РУСКИ! ДАЙ САЙТ, КОЙТО Е НА ДРУГА ДЪРЖАВА И НЕ Е РУСКИ ИЛИ УКРАИНСКИ! Ако искаш- ще ти го напиша на руски език, а дано поне на родният ти език го разбереш!

Шило

Дай си почивка. Необходима ти в.

Ще ти дам един 35/10.Ще те удовлетвори ли?

Освен това- сайтът е вашият сайт- на кибер- беркут, който осъществява атаката над този сайт!

Кибер Беркут са украинци, а не руснаци ма тъпанарке!

Абе кой ще ти чете руска пропаганда бе??? Тук важат само независими медии. Руски лъжи не ни се четат. Аз там една истина не съм видял.

Ми щом хакери са се включили, то е ясно, пълна фалшификация! Откога висши военачалници си общуват црез Фейсбук? Егати тъпотията! Намират се тъпаци, които вярват! Путин ясно заяви, виновна за свалянето на самолета е ДНР (Донецката Народна Република)! Аз вярвам на другаря Путин! Който не вярва е американски шпионин!

Ето разговорите на терористите в които си признават ,че те са свалили самолета и че имат БУК: watch?v=SlJFYmSVu0g watch?v=FAlUCme7S7s

Шило

Това нещо да не е онова, дето беше качено денонощие преди случая?

А има ли изобщо такова нещо или ти просто си чел някъде из руските медии? Я дай да го видя това дето е било качено предния ден??

Ето и моята изповед, че аз взривих боинга: watch?v=BEBOlMNmlz777suckers