Пускат сайт срещу имигранти и в Италия

Италианската крайнодясна партия Северна лига, известна с антиевропейските и антиимиграционните си позиции, планира да създаде интернет сайт за оплаквания от постъпки на имигранти от страни извън ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Пускат сайт срещу имигранти и в Италия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето го и него - Да спасим България от извращенията на северо-западните племена link

Фейсбук - Да спасим България от извращенията на северо-западните племена ,

една държва като закъса си търси виновник :), и това все са някакви външни хора... а не си гледа некъдарните управници. правителството за да ги пусне тези чуженци в страната , значи е имала нужда от тях, а сега като не а удобни- хаиде кои от където!

Тази държава, която смятате, че е закъсала не е взела пари от Европа и си се управя сама а ние дето не сме закъсали като италианците все пари смучеме от западните европейци.

Всяка държава има нужда от чужденци, но не от крадци, цигани и измамници. Къде сте чули да гонят лекари, специалисти и честни хора, гонят изметта и боклука, които и ние не искаме. Като сме създали толкова мошенници какво се учудваме на оплакванията на запада.

много вярно,на 11.02 вав една дисцотека в алцала де хенарес- мадрид-еспаа кадето имаше фиеста на балгари в 2х през ноща влязоха около ч0 полицаи (от борба с безредици така изваршиха контрола на документи сякаш бяхме престапници-наричаха ни лаяни комунисти и раздаваики удари с палки като един от тях викаше-сега идете в страсбург да се оплаквате.накрая за да оправдаят операцята отведоха 2момичета защото нямаха документи и един младеж които излезе от тоалетната и всичко му се стори смешно го закопчаха и отведоха за да ги пуснат след 20мин.та ако имаме политици нека се заинтересуват как живеят и как се третират бг гражданите в еуропа. вече сам от 17години тук и на испанците им беше добре когато им работехме за 2,000пстас.на ден и когато доидоха лоши времена и трябва да ни се плаща труд.обещетение то вече сме им в тежест.така че в еспаа се насажда нетарпимост и то на расова основа кам инмигрантите от източна еуропа патна и полиця локал когато те спрат за проверка глобата тие сигурна. готов сам да дам повече информаця ако някои вестник се интересува защото вав вапросната вечер аз бях сащо бит и ижварле на ван само поради това че попитах защо ни третират по този начин. на 55години сам но, такова нещо не сам виждал в живота си.биха ме без никаква причина само заради това че попитах.мисля че тази еуропа както етрагнала скоро ще се разбие. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Защо сте гракнали против тези сайтове, защо се страхувате , че ще ни излязат кирливите ризи. Българите са първи в списъците по източване на банкови сметки, по кражба на коли, по трафик на проститутки и измами. Всичките ни мошенници се изнесоха в тези страни и с пълно право се възмущават хората. Защо трябва да понасят циганията ни, не стига , че живееме на техният гръб и с техните пари ( европейските). Колко пари наля Европа в държавата ни, колко помощи получихме не гледате ли телевизия, не слушате ли радио а сега пък и да си мълчат и страдат заради нашето крадливо племе.

За вашето племе - не знам. Аз се възмущавам заради позицията на ЕС и двойните стандарти.

Ами да си вдигнат стена бе. Берлинска. ; )

Абе през комунизма държавата се беше справила с ромите и ги беше сложила на място. Не смееха да гъкнат и по ромските махали в големите градове си имаше негласно въведен вечерен час...абе ако минеше полицейска кола по тъмно и види циганин на улицата го вкарваха в УАЗ-ката и го спукваха от бой без да му дават обяснения защо...ама сега се навъдиха едни гейчета-толерасти от европата дето хем не ги искат при тях циганетата хем не дават да ги бием. ЕМИ НЕ СТАВА ТАКА ! ЦИГАНИНА РАЗБИРА САМО ОТ БОЙ !

6+

Какво очаквате? И какво, според вас, ще се случи след 'декадата' на ромската интерграция? Вън толерастите!

нашите мушмороци и да пращат писма и да се оплакват все тая !!! Национализма и нетърпимостта към мушмороците я е имало и ще я има завинаги и никакви глобалистки настроения не могат да го премахнат, това си е заложено в природата на човека!!

Виждате ли какво става като ЕК "не були жандармерия" посланието беше ясно...ЕК подкрепя расизма. Страшни ценности Европейски ценности проповядват.

Истината е една-циганите в цяла Европа са огромен проблем. Запада обаче се прави, че ги няма и постоянно говори за равенството им, ама на наша земя! България е качамак с пръжки! Уважаеми т.н. Европейци, извадете си главите от задниците и като искате пазари, не обирайте само пръжките, а царевичака да подбутвате обратно!

ами хайде де време е хакерите да си свършат работата - сложете по един трикольор на главните им страници на тези нео- нацисти.

за множествени актове на насилие и убийства -НЕ СЕ ПРИЧИНЯВАТ ОТ НЕО-НАЦИСТИ,А ОТ АЗИАТЦИ,ИСЛЯМСТИ,ТЮРКИЧ И РОМИ ,КАТО ОБЩО КАЗАНО ТЮРКИЧ-ХОРАТА,КОИТО СА РАЗНОРОДНА ГРУПА ВКЛ БГ ТУРСКИ РОМИ,СА С НЯКОЛКОКРАТНО ПОВЕЧЕ МНОЖЕСТВЕНИ АКТОВЕ НА НАСИЛИЕ,А НЕО-НАЦИСТИ -ПО-СКОРО СА ОТВЕТНА ЗАЩИТНА РЕАКЦИЯ ...Тюркич мъже ,напр всяка вечер са пребивали жени до пихтия,според лекар в спешното в Германия..В Англия има 3000 убийства на собствени деца /момичета/ от криворазбрана чест -най-често,когато момичето /което ходи на училище/ критикува родителите-бащата,който не е толкова принципно образован и върши нарушения,за които ученичкатавика социалните,или защото не усвоява учебния материал и така семейството става обект на изследване за източниците на проблемите ,или мрази нейния избор на приятел

саитат е за имигранти изван ес.

Аз мисля че е крайно време да обасним на хората в Европа че т.н. "българи" от които масово недовослтват техните граждани (при това с пълно право) всъщност не са българи, а цигани и турци с български паспорти. Има и някои българи-престъпници, но те са обект на други органи в съответните държави. Но тия, които са онббект на въпросните сайтове са 99% цигани и всякаква мангасария. Ето тук е мястото на неправителсвените организации. ОК! Имаше протести срещу АСТА, но според мен много по-важно е точно в Мрежата да се подеме кампания срещу мангалите. Защото мизериите, които ще последват от АСТА са нищо в сравнение с мизериите, които ни донасят нашите "мургави сънародници" - мангали с български паспорти. Да се обясни на европейците че всъщност това са точно тези екземпляри, чиито права те така ревностно защитават. Без да знаят "за коя Мария става дума".

Брат, и двете мизерии (циганите и АСТА) са достойни за протести! Няма как да се обясни нещо, което е очевидно, но в Европа НЕ ЖЕЛАЯТ да видят. Аз много се съмнявам, че там не знаят, че циганите и турците не са българи, въпреки гражданството в личните документи. Нямам предвид необразованото население в ЕС, а "незнанието" на държавните служители и политическите партии. Четох в един форум, че в Германия българин отишъл в общината, за да оправя документи за престоя си за работа по договор. Любезната служителка попитала, желае ли документът да е преведен на турски, защо на турски, защото този език знаели хората с българско гражданство. Какво да му обясняваш на това в 21 век?!

Антибългарските сайтове в чужбина ги създават съидейниците на нашият В.Сидеров...

Няма ли кой да направи сайт за золумите на циганите в България.Тези в Холандия и в Италия се отнасят предимно за тях.Саркози направо ги "задейства".Не искам да злепоставят страната ни,защото злепоставят българския етнос.Тук се пишат турци,а като отидат в чужбина,казват ,че са българи.

За българи ли става въпрос или за български граждани с небългарски етнос?!?! И какво е съотношението на престъпленията извършени от "генетически" българи и от другите.... Нали все пищят за защита на правата на традиционни бенефициенти от други етноси в България. Малцинствата на АРМЕНЦИ , ЕВРЕИ, РУСНАЦИ в България не са бенефициенти, защото са интелигентни, образовани и трудолюбиви!!! Някои от другите малцинства са бенефициенти и паразитиращи върху българското общество. И щом толкова ги е грижа за тях да си ги държат в Италия за обгрижване, а да не ги захвърлят като омръзнали домашни любимци.

Преди държаха в Италия бългати и български граждани за прислужници. болногледачи и други работещи в сферата на любовните услуги. Сега вече нямат пари да си плащат за услугите и почнаха да се оплакват.

Предлагам да направим сайт за оплаквания от италианци, холандци и т.н. Сигурно има какво да се пише там.

По-добре, вместо да се занимаваш с глупости, да направим сайт за оплаквания на български граждани от циганите. Без значение дали са в България или в чужбина. Пък защо и ние не използваме холяндския и италианския сайт да се оплакваме от родните цигани в България. Пък белким някой ни обърне внимание и на нас. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

и да го свържем с твоите приятели от САЩ и Комисарите от Хелзинки, нали?

Ти знаеш ли, че това е идея?! Да ползваме холандския сайт!

Оправете си заглавието на първа на Дир.бг. като махнете българи, телефона е за хора извън ЕС

Уредете и българското общество така, че и ние да се оплакваме от чужденци у нас. Или ние тук не можем се оправи като европейци, та ни е мъчно за това, което става в другите държави. Та даже и в Бразилия ще ни запомнят.

Неолиберализмът и неговите свободно придвижване на стоки и работна ръка, абдикирането на държавата, размиване на държавните граници и заличаването на нациите боксува, не работи. Бедата е, че отстояването на националните интереси е разрешено за някои, но е забранено за българите. Сега в ЕС няма жандарми. Но когато ние протестирахме срещу циганския произвол и нехайството на държавата, веднага се извиха истерични гласчета на европейски правозащитници, за да поискат справяне с "етническата нетърпимост и расов екстремизъм". От друга страна, от 20 г. нашите неолиберални управници се стискат за крачола на американския посланик и вместо да поискат сметка за геноцида над българите, непрестанно се извиняват на Турция за нещо, което не е било. С всички последици от това.

Правете сайтове скъпи ми "европейци". Ние каквото можем изнасяме за вас, но идва момента, в който ще искате да дойдете вие да живеете в БГ, колкото и странно да звучи към днешна дата, но тогава ще ядете българското дърво и без сайтове :))))

Е дайте линк към този сайт, че да го хакнен :)))

хаха нали само умните и кадърните били избягали, явно толкова са умни и кадърни че сега искат да ни ги върнат обратно. Лошото за тях е че и ние не ги искаме...

интегрирайте ги де

Аааа, не така! Иначе ще емигрирам в Израел!!!

Този проблем си е проблем на Холандия, не е мой проблем. Стига да не искат да ни вкарват в концлагери и в газови камери заради това че сме българи.

Да си направим и ние сайт с изцепките на пияните долнопробни туристи от западните страни и англичанина убиец от Видинско.И ние има какво да кажем на "културните" европейци.

да разграничаваш ТАКИВА ГРУПИ ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ ,С ЛИЧНИ КАРТИ ОТ Б-Я,НО ЧЕСТО С РАЗЛИЧЕН ПРОИЗХОД -АЗИАТСКИ ИЛИ РОМСКИ-ТУРСКИ,КОИТО СА С МНОГО ВИСОКА ПРЕСТЪПНОСТ И ПРОЯВИ -ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ОТ ВСИЧКИ ВИДОВЕ,КАКВИТО ВЪРШАТ СЪЩИТЕ И У АНС МАСОВО- ПРОСТИТУЦИЯ С АГРЕСИВНИ СВОДНИЦИ,ДРОГА ДИЛЪРИ,КРАДЦИ,И ПРОСЯЦИ С КЪЩИ ЗА МИЛИОНИ,ТЪРГОВЦИ НА ОРЪЖИЯ,ИЗМАМИ С МИЛИОНИ И ДОРИ МИЛИАРДИ ПОМОЩИ НА СОЦИАЛНИТЕ СИСТЕМИ,КОИТО ТЕ ОБРЕМЕНЯВАТ ДО БАНКРУТ,А СЪЩО ЗАРАДИ ЛОШОТО СИ ПОВЕДЕНИЕ -ШУМНИ КУПОНИ,НЕ РАБОТЯТ,СТРЕЛЯТ,СПЛАШВАТ,УБИВАТ ДОРИ ,И ПУБЛИЧНО НАГЛО ПРОСТИТУИРАТ ,ТЕЗИ ИЗМЕСТВАТ С ТЕРОР ДРУГИТЕ МЕСТНИ ХОРА,А НЯМА КЪДЕ ДА ОТИДАТ ..От такива бягат дори средната работеща класа от техния етнос напр тюркич -хора,които са с правилните принципи да работят и внасят данъци също бягат от такива групи организирана престъпност /това всичкото го пише в интернет,и го наблюдаваме и у нас/

Съгласна съм с всяка твоя дума! Възмутителна е европейската реакция, когато българите протестираха срещу беззаконието, нехайството и търпимостта на държавата ни към организираната престъпност, етническата омраза, заканите за убийство и убийство на етническа основа. В такива случаи "културните" държави съзират нарушени човешки права. Сега обаче, ЕК не намира нарушение на Директвата срещу расизма и ксенофобията. Възмутителен е двойният стандарт, а не това, че нормалните хора в Европа се опитват да се защитят от престъпността.

За да направиш сайт с изцепките на чужденците в България няма да има с какво да го напълниш. Случайте се броят на пръсти, докато в Европа се намират нашите крадци, проститутки и роми е естествено , че ще има и сайтове срещу тях. Аз съм за подобни сайтове а вие защо се притеснявате и дразните, ако българите сме достойна и качествена нация не би трябвало да ни засягат тези сайтове.

Сайтът не ме засяга. Защото, ако съдим по гражданството в личните документи, излиза че холандците са негри. Глупава е реакцията на европейските бюрократи, според които "нашите крадци, проститутки и роми" имат човешки права и не подлежат на интеграция в България, но в други държави от ЕС нямат право да бъдат себе си.

Аз вече обещах да направя един фотоалбум с изпълненията на холандците по черноморието и да го пусна в фейсбук, сега като гледам ше трябва да включа и италианците :)

давай!

Няма да стане. На тях им трябва заден двор за да си изхвърлят боклука.

Ужас! В българския език съществува буквата "ъ"! "НикоЙ нормален човек не иска крадливи цигани в кЪщата си. Рано или кЪсно европеЙскИяТ сЪюз ще се редуцира само до цивилизовани дЪржави с еднакЪв жизнен стандарт. " Споделям мнението ти, но неграмотността е присъща на необразованите хора.

Dinko

Абе аз не разбирам много - ама що някой не направи един сайт и ние да се оплакваме от тях лятот.Като дойдат тука и да не казвам на какво заприличват и се държат,като че ли ние сме някакви техни подчиненени и роби.А като се натряскат и после хотела го правят леш и ние трябва да ги търпим и ЗАЩО.Защото са от ЕВРОПАТА.Я ДА ГО ..........Нека го направят там - ама не им стиска щот техните ще ги приберат,а тука може всичко.Нека някой направи сайт и ние да пишем ама да качваме и снимки,че да се видят на какво приличат великите ЕВРОПЕЙЦИ,като се натряскат и усе......

Не гонете сиганите викат на нас , а те имат право да гонят всички- лицемери фарисеи.