Холандия стана за смях, обяви Дянков

България и Румъния са жертва на политическите игри в Холандия. Превес вземат популизмът и национализмът и това отнема справедливия ни шанс за Шенген, заявява финансовият министър Симеон Дянков за холандския вестник De Telegraaf.

Обратно в новината

Коментари - Холандия стана за смях, обяви Дянков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Евала на човека! Не ми е симпатичен, но няма да им целува задниците я...

Вярно е, че станаха за смях тапетообразните редовно-поддръпващи. (И от там го казват, и от Англия, и Франция, и Германия, и Испания .. и Италия ...и Португалия ...Хеле пък комшиите ! ) ... И не се кахърете, Хора ! Наистина се Работи по вразумяването им. ( Е, пък ако и Симеон позапретне ръкави ...)

Дянков пак е забравил да си изпие хапчетата.

Мда, бе Дянков, холандците са за смях, руснаците са нагли само вие с ББ сте чисти като росни сълзи. Сега остава да кажеш, че и България не е най-бедната държава в ЕС!!!

Като сте наясно с политика, икономика и управление, що седите зад компютрите и се жалвате, че не ви е добре, заминавайте в Холандия, там е чудесно, като им почнеш от езика да стигнеш до дрогата. Само се оплаквате, чупката от България.

Приятел, я ме открехни, колко плащат на пост? А на ТЪП? Или конкуренцият? е толкова жестока, че тази премия Партията Хранителка я спря

Дянков може да е всякакъв, но поведението му определено ми хареса.

нима???

Този много отворен стана! Едни ''пляска'', други за смях били. Без думи!

А ти какво искаш,да им целуваме краката ли?Прав е Дянков! Така трябва да се говори на хора,които не спазват правилата,а самите те ги нарушават. Стига толкова унижения и ние сме хора.

Да те светна, че ние сме тези дето не покриват критериите не холандците!!!!

За смях станахме ние, с кавал като тебе, г-н Дянков.

Повечето които пишете тук сте малоумни.Работя в Белгия и наистина щом сме изпълнили определени критерии не трябва да сменят правилата в движение.Не сме по лоши работници от тези тук трябва да ни уважават.Щом сме пълноправни членове така трябва да е за всички а една икономика не се прави за 3-4 год. а за 20-30 и през това време да няма комунисти наоколо.

колега и аз работя в чужбина и наистина икономика се прави за далаг период обаче ние имахме такава която се раководеше от комунисти а сегашната се раководи от внуците им ''обарнал се бачо ти иля и все виждал тия''

ЕРБ - некадърници! БСП н ивкара в Европа, а тези тъпи галфони и некадърни мамини синчета не могат да преодолеят един елементарен Шенген! Отново ни издигнаха берлинска стена поради престъпността, която оглавяват, алчността, кражбите и дивата си злоба към Европа, типична за милиционерите и тъпите селяндури.

Холандия станала за смях, защото е петата икономика в света, а дянковата България е за уважение, защото е на 27 място в ЕС (от 27), и на 159 мяст в света (от160)

Холандия може да си позволи и си позволява да се държи както си иска със страни управлявани от остригани физкултурници и главен счетоводител комплексар и хвалипръцко / на мама отличника/

джудже,мери си приказките.Не си мисли,че си хванал господ за шлифера,да не се окаже,че си хванал нещо друго.На БГ и трябва само един международен дипломатически скандал и ще я "втасаме".Ти си един никой дори у нас.

браво на човека,защитил е честта ни,мисля че в българия живеят много достойни европейски граждани които заслужават поне равнопоставеност,в коя държава няма корупция и престъпност,айде стига,освен това мисля че ние сме много класи над средния холандец по интелигентност и работоспособност,или поне не сме толкова надрусани като тях.да не се правят и те на света вода ненапита!

Ти Retired или retarded си? Какъв "равноправен" член на ЕС може да е страна, в която министър-председателят казва "Ало, Танов, оня Мишо Бирата пак ми се обади"?

До: как да стане Ама как да се ядосвам на чужденеца ми кажи след като той е прав човека? Искаш да се държим като ощипани моми ли, какво??? И да си заровиш главата в земята факта, че правителството ни не струва си остава. Как да защитавам България ми кажи, когато България се управлява от мутри и бивши комунисти? Да защитавам мутрите ли? Да защитавам комунисти ли? Това ли се иска от мене?

Абе верно му порастна работата на момчето, но за едно е прав - с друг аршин ни мерят нас от ЕК. Не сме нито гърци, нито италианци. Те пък последните са една сииигурна държавица...там нито корупция нито престъпност има, пък за мафията - ТЦ, хич не са я и чували тая думичка... Как така такива престъпници като нас в Шенген ще влизат?!?

Дори и в този момент, когато Холяндците ни плюят, ние пак си цвъкаме в гащите, плюейки правителството. Българите вместо да се ядосат на чужденеца, и да са единни, те пак си лаят като простаци един друг.

Хахаха, да се ЯДОСАМЕ на чужденеца? За дето ни показва, на нас, овчедушните, какво е държава и как трябва да се защитава от престъпници, нарекли се политици?

До: 1chovek Ама там е работата, че нищо не защитава!!! Ако ни защитаваше - досега щяхме отдавна да сме приети в Шенген и нямаше изобщо да я има тази патардия. Така правят правителствата на други страни, които наистина защитават интересите на своите нации. А Дянков просто се излага.

Имигрантите стига сте срали държавата ни, а си стойте там, където сте и не се месете в нашата работа. Заради вас, мангалите и проститутките по цял свят не ни искат.

Ако не бяха Емигрантите, България щеше да е загинала вече. Парите, изпратени от емигранти на семействата им тук, надвишават МНОГОКРАТНО всички чуждестранни инвестиции!

Не знам кой е станал за смях, но на мене лично Симеон Дянков ми е по-смешен от Холандия...

По скромно и въэдържано,е по правилното иэкаэване эа Холандия,по добре би било, да се концентрираме върху эабележките направени към България от Холандия,коя от эабилежките е лъжа,вместо да се напънем и да оправим посочените эабележки от Холандия,Дянков раэмахва пръс,жялко эа България

не холандия а ти си за смях бе урко вчера напляска русия сега сега холандия ти пречи скрий се мама в пеща да не се излагаш

1chovek

Дянков може да е всякакъв, но в случая достойно защитава авторитета на България. А на изказванията по-долу просто се чудя... Ако вие самите не се възприемате като бели хора, да не би да очаквате другите народи да ви приемат? Покажете малко достойнство, българи!

doncho

Браво на Дянков. Даже не мога даповярвам, че някой от нашите политици може да се изрепчи на друга държава. Дянков днес го направи два пъти. Може да го бъзикате за тънкия му глас, но е сто пъти повече мъж от форумната гнилоч. крайно време е да скръцнем със зъби и на Македония/

Личи си , че сте от една порода. ГОЛЕМИ МЪЖКАРИ, нали? Познай, в научната литература, какви точно хора определят държане като "репчене" като важно свойство на добрия държавник и каква е диагнозата им?

сър

Супермен! дъ топ , дъ топ, дъ връх. На лайното. Как можаха да се съберат толкова лъжци в едно "правителство". Важното е, че си вярват.

Много е готин! Няма да им се даваме я... на някакви холандци и руснаци... гаргара ще си правят с нас... ама не са съвсем познали... Фен съм му на министъра

Най-после да видя български държавник да се държи подобаващо, като мъж. А не да си изкара прякора "Madam Yes".

на тоя лумпен боко трябва да му затвори плювалника, глупост след глупост, проблема е , че боко е още по тъп и когато не се отнася за неговото его дянчо може да си плещи каквото си иска, въпреки напъните и на двамата да влезем в шенген или в еврозоната за добро или лошо нищо няма да се случи освен да се накензат от напъване и докато за еврозоната извъртяха палчинката и вече тръбят ,ч е сами са се отказали то за шенген явно още се напъват белким и те горките се разпишат в евро вратата след дърт симо и съселчо които ни вкараха в нато и ес, но уви това е живота дянчо и боко са двама посредствени български мангала които явно никой не бръсне за слива или поне повече бръснаха дърт симо и съсела което е много жалко за егото и на двамата тъпунгера но нищо поне на родна земя всекакви ломотения хващат дикиш или поне ги тиражират наляво надясно без да се смеят брутално в лицата по скоро мусурите на боко и недоразумението дянков

Тоя хептен изтрещя! Ще дърпа ушите на Русия, Холандците са смешни .... а заплатите в България, към които той наистина има отношение са чудни.

Абе няма ли кой да го озапти тоя бе?! Тоя не само е ненормален ами направо си е опасен луд!! Щял да бие шамарчета на руснаците,сега холандците станали за смях - накрая заради тоя дебил, целия свят ще ни обяви нойна!!

Пуйчо. Дянков, за смях си ти, че къде пенсионна възраст вече заождаш, а с едно акне не можеш да се оправиш.

Тесен е светът за Дянков. Раздава шамари на руснаците, присмива се на холандците, че ни пречат за Шенгенската зона ... И всичко това от висотата на финансов министър на бедна България. А само преди няколко месеца Дянков твърдеше, че дори не е трябвало да ни приемат в ЕС и, че това било политическо решение. Дянков се опиянява безгранично сам от себе си и развива всеки въпрос, който му дойде на ум в изненадваща посока. Тесен е нашият свят за мислите и действията Дянкови...

Браво Дянков,за пръв път ми харесва твое интервю!

Хер Флиг се е активизирал нещо тея дни само днеска има 2 гафа!

Този момък го искаме за финансов министър. За колко кила "бело" го давате?

Моля ви се бе хора спрете да качвате снимки на този лилипут на Боко и на Цеци, ще ме принудите да си счупя компа, заради грозните им комплексарски муцуни!!!

ЕС е демократична организация. Всеки има право на мнение, всеки има по един глас. Холандците въобще не са длъжни да ни обясняват или да се оправдават за своята позиция. А коментарите на Симеон Дянков са за вътрешна употреба. Празните му думи не се отразяват на скъпоценния му бюджет. Тогава да си трае.! Цецо трябва да се изказва компетентно!

напротив в ец има правила, има и ред и холандците нарушават тези правила. запознаи се малко с вупроса преди да коментираш ама нали тука всички са експерти по всичко и наи-вече по европеиско право. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

deant

ЕС и демокрация? Хаха

Този направо кърти мивки. По- рано днес заплаши руснаците, сега излиза с повелителен тон и срещу Холандия като държава. Бойко плаши директорите на училища с него, голям МЪЖ ще се окаже, само дето откъм глас не го докарва.

Джоко Росич е за тая работа. А дянков да ходи в народния театър .. иначе работата не 100% българска

Ми нали затова викахме Ламбо. Представителна осанка и излъчване. Изпълва холандците с комплекси.

Как са за смях като държат за интереса на хората си. Те знаят че на следващия ден след приемнаето ни в Шенген при тях ще се напълни с цигани и няма да могат да ги екстрадират.

Колко пъти да повторя КОЙ Е НОВИЯ Левски? Кой е НОВИЯ Стамболов? Ибо доживях, Господи, български политик ДА НАЗИДАВА НЕГРАМОТНАТА ПАПЛАЧ в цяла Европа! Не съм виждал по-големи ПАТРИОТИ във властта, откакто съм жив! И благодаря на Бог, че доживях Симеон Дянков да поучава и поставя в ъгъла всякаква некомпетентна евросволоч!!! Космополитът Симеон Дянков-следващият Премиер на България!

Човече, пиши си глупостите, но не се подигравай с имената на Левски и Стамболов, като ги сравняваш с безкрайно алчи, егоцентрични и некадърни нищожества като Дянков, Борисов, Цветанов и сие!

М-м, да-а-а! Така си е, но ние си ги избираме, нали? И така вече 22 години! И после псуваме и ругаем зад клавиатурата пийвайки и замезвайки. Изглежда, че сме най-удобната нация за всички и всичко!

Абе право си е финансовото генийче, ама защо ние сме станали, сме и ще бъдем за плач?

От една страна според мен холандците са прави...., но от друга грешат! Като не ни допускат в Шенген не дават шанс на кадърни български специалисти и работници да работят в Европа, а от друга "берачите на боровинки" ще продължават да им вършат поразии и да дават кофти образ на България!

Не можах да разбера кой е бившият икономически директор на Световна банка. Да не се има предвид Дянков? Моля ДИР да пояснят.

Навсякъде в Европа пищят от араби, албанета, косовари, цигани и дошли от бившия СССР. НО официално обикновеният европеец е оставен да негодува САМО срещу чужденците от източна/ съответно Западна европа.Кой манипулира??

"Холандия стана за смях" Това е най-дипломатичния изказ на български държавник. Холандия станала за смях, но българите страдат /без Дянков/

За наша сметка пада!

Дянков не им се сърди.Те холандците са постоянно нашмъркани с хашиш.Лошо е че не можем да им обявим война със мизерната ни армия...

Че холандците са проверени расисти- това е ясно. Те нападат всички източноевропейци, а ние просто сме в ситуация да ни уязвят- инак не биха простили и на поляците... Не купувам холандски стоки- просто е.

Хахахаха, кой стана за смях, и кой пречи за "справедливия ни шанс за Шенген" - холандците, или "Ало, Танов"?