Холандия ни налага вето за Шенген. Цветанов: Имат вътрешен проблем

Холандия ще работи срещу европейско решение за приемането на Румъния и България в Шенген, това е заявил холандският министър на имиграцията Герд Леерс. На това българският вицепремиер Цветан Цветанов отговори, че Холандия има вътрешен проблем.

Обратно в новината

Коментари - Холандия ни налага вето за Шенген. Цветанов: Имат вътрешен проблем | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бг мафията е по-голяма и от италиянската, това го знаят и на запад

Не си прав Цветанов - правилно не ни щат в Шенген, защото и твоята партия ГЕРБ се още ослушва и не са в затвора най-големите крадци, мафиоти и политически мутри - Гоце ДС-то, СерГЕЙ, Гагаузов, Масларова, Мутафчиев, Орешарскии, Данаилов, "консултанта" Доган, Чакъров, Емел Етем, "горския" Кобург и... цялата партийно олигархична мафия на партиите мафии БСП, ДПС и НДСВ... Не е прочистена от мафиоти, бивше чунгета от ДС и корумпирани масони съдебната система - КС, ВСС, ВАС, Главна прокуратура и следствие...?!?!?! А това ни го казват директно и многократно от САШ и страните членки на ЕС и посланицине им...!!!!!! Така че до кога от ГЕРБ да ви чакаме...??????

Хахахах, що пропусна Костов, Бакърджиев, Софиянски и все остальная сволоч??

а, пък Холандия е втора в ЕС по парични вноски на калпак (след Германия) ... и не роптае, че ги дава на Рапоня и Цвъко да наливат асфалт в мозъците на матрияла

Не ги дават на Боко. Повечето ще отидат на юг, при ония търтеи. Но ми се чини, че гърчолята ще плачат в скоро време.

Не, на гъчолята дават заеми. Друг е въпросът, дали ще ги върнат!

...никакви пари не са дадени на Гърция от Холандия: Първият транш беше от 90% немски пари и 10% френски. За втория етап - не се знае! Германците се опъват и нещат да са вола, дето тегли колата сам.

цветанов има интелектуален проблем. милиционерски речник, манталитет, култура.това е симеоново от старото време.да не му дирим "кусур". на такива нещасници да го правиш си е една мисловна атракця. смятам,че цеко спокоино и успесна става чалга певец.има качества за това в изобилие. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ГЕРБ имат много сериозни вътрешни и външни проблеми - Цвъцко и кратунчовците му

единствено Маргарита Попова в президентството + парламентарното мнозинство могат да постигнат промени в съдебната система. дотогава Шенген през крив макарон. технически че сме готови е ясно, но съдии и прокурори с деца-убийци спират шенген а не правителството

Та тя Попова като беше министър не си свърши работата заедно парламентарното мнозинство а като я назначат за вице /прочетете пълномощията му в конституцията/ ще цъфнем и ще вържем

АМА СИ ХУБАВ БРЕ!!! И УМЕН!!!

Проблемът - видим, ясен - е в главата на Цветанов. И не е от вмчера, а е от момента, в който е решил да досажда на нацията с напъните си да бъде политик. Но мястото му зад волана на автобус на градския транспорт- За друго този спортист не става.

Холандия имала вътрешнополитически проблем! Ами Финландия и тя ли има такъв проблем? Ами ако Германия и Франция също решат да ни спрат за Шенген и при тях ли ще се е появил проблем? И в крайна сметка всяка държава, която не ни иска в Шенген ли има вътрешнополитически проблеми или това сега е удобно оправдание на управляващите. За вътрешните ни проблеми вече две години знаем, че е виновен Станишев, а сега вече знаем кой е виновен и за външните ни проблеми. Чудя се защо европейските медии стоят безучастно и не са се заели вече да защитават ББ, ЦЦ и компания?

ЩО ТРИЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ БЕ ТЪПАНАРИ?НЕ Е ЛИ ЯСНО,ЧЕ ЦОКО НЯМА ВРЪЗКА С ГЛАВНИЯ МОЗЪК???

Холандия сигурно има вътрешен проблем, но ние имаме външен проблем другарю Цветанов....как му беше името.

Прав е .Наистина може и да имат вътрешен проблем - но то си тяхна работа. Обаче мозъчния проблем на ц.ц. си е наша работа .

Ако приемат БГ в Шенген, всяка институция ще има достъп до данните на всеки европеец член на постранството - става въпрос за неговото имотно, социално и пр. положение. Да не са луди да дадат инфмормация на престъпниците в БГ при положение, че няма осъдени и нищо не е направено за намаляване на корупцията. Правителствата трябва да опазят гражданите си от българската престъпна напаст.

Моето дете завърши висше образование в Холандия, включително магистратура и обмен в САЩ за един семестър. В момента ползва и субсидия за "млад човек, който се занимава с изкуство". Не мога да упрекна холандците, че не са толерантни към хората, които работят. И са прави да не се примиряват с корупцията у нас.

само реципрочни деиствия за държави, които не искат да ни приемат в шенген. стига сме приемали дивотиите на холандски, финландски и подобни олигофрени.

България има вътрешен проблем и той се нарича ГЕРБ!!! Некадърни, нагли и крадливи физкултурници, мутри и чалгаджии!

Защо пък толкова трябва да се натискаме да влизаме в шенген,имаме прекрасна земя и можем да си произвеждаме екологично чиста храна,да си отглеждаме здрави животни и да си ползваме прекрасните природни красоти!влизането в шенген ще ни лиши от всичко това!даже аз мисля,че ние трябва да ,,залостим,,по скоро вратата си от завистливи очи,защото само ще бъдем още повече използвани ако я отворим повече!да не разчитаме,че богатите страни ще ни направят и нас богати,не е възможно всички да сме такива!щастието за едни е за сметка на нещастието на други!да си пазим и малкото,което имаме,а това,което имаме трябва сериозно да го отценим защото ,,много са тези,които дебнат от далече,,!стига сме се карали и обвинявали помежду си защото ,,двама се карат,но един друг, трети дебне и ще се възползва от тези наши слабости!силата ни е в единство и мислене с мозък!

Не викайте по Цецо, он е информиран и правилно речува: Проблемот е у холандците и е вътрешно външен, политически. Вътрешен, оти малко ползват нашите "работещи" момичета за какво си требе. И външен, оти ше ни съдерот гъзо на нас в Холандия, що не сме шенгенци.

На кривата ракета космоса и пречи , та и на ЦЦ холандския вътрешно- политически проблем

ами като погледнеш цветанов е ясно засто не ни искат

След като разбрахме, че живеем по-добре от Германия, по-стабилни сме от половината ЕС, сега разнищваме проблемите на Холандия.При нас всичко е наред, но , виждате ли, разни проблемни държави не ни искат.ГЕРБ отново избяга от отговорността, не пожела да чуе оценката на партньор от ЕС.Този номер-друг е виновен-при нас върви но при европейците-не.Последствията от това поведение няма да закъснеят и никак няма да са приятни.

-въздушни граници,полицейско сътрудничество-до колко ще си сътрудничат полицаите например при данни за трафик и заробване на хора,работещи в строителството ,особено в незаконното строителство за ликвидиране съвременното робство във всички форми,визи,и защита на личните данни / защита срещу посегателства на личното пространтсво,собственост,семейство,сигурност и защита срещу безработица/

Напред! Да яхваме минаретата като ракети-носители, да сеем повечко картофи, за да имаме какво да ядем по пътя, да мажим филийките със свинска мас и да впрягаме всички политици, прокурори, полицаи да дърпат каруците на катуна, и да тръгваме по широкия свят, за да докараме на Холандия и външен проблем. Само слабите и болните да оставим тук, за да не мислим за тях и да не ни бавят по пътя към Шенген.

Проблемите Цеко са следните: - Президента Гоце ДС-то е мафиот българоруски и без довеирие в НАТО и ЕС; - Управлявалите в предните 2 мандата партии, са олигархични мафии - това са БСП, ДПС и НДСВ; - Съдебната ни система - КС, ВСС, ВАС, Главна прокуратура и следствие, са кеатури избрани от гореизброените 2 мафиотски кръга... Е за какво доверие на ЕС говорим тогава...?!?!?! Тези всичките гореизброени трябва дори и физически да бъдат отстранени от управлаеинието на страната - това е истината!!!!!! Къде си български Пиночете...??????

Ти просто си луд. По голяма мафия от Бойковата не е имало,няма и няма да има.

Докато такива подлоги като тебе лаят абреавеатури, дето трябва да плашат малките деца, пиночетите с мафиотско минало градят мафиотското бъдеще на своите господари. Къде ти са абреавеатури като ТИМ? Имаш ли някакво доказателство, че Цеко не е от същите, особено като се има пред вид, че е започнал стажа си в точно тези среди... Извинявай, но мафията се пренарежда, но не е спряла да ни управлява, просто хватаката й стана по-твърда и по-прикрита под медийна пропаганда наричаща уреждането на техни сметки "законност", а разправата с конкуренти "борба с организираната престъпност". Аз гледам делата и виждам, че Цеко нито спазва, нито има намерение да спазва закон, това че има хора, които си представят закона като дума на генерален секретар не значи нищо друго освен, че "десните" са всъщност още "комунисти" в душата си.

Ало, maloumen! За какви управлявалите в предните 2 мандата партии и олигархични мафии говориш? Та Бойко Борисов е бил член на политическия кабинат на НДСВ !!! Гади ми се от вас! Марш по селата!

Забравил си да напишеш някои дреболии... А именно: - Премиера Боко е мутра от т.н. борчески среди. - Освен изброените три управлявали партии, има още една от техния вид - ГЕРБ, която управлява в момента. - Новоназначените съдии вече са подчинени на новите си господари от ГЕРб - справка - шефа на ВАС - Колев, шефа на СГС - Янева, лична прятелка на Ц.Ц. междупрочем, и т.н. Тук вече заключителното ти изречение става напълно точно и вярно - "Тези всичките гореизброени трябва дори и физически да бъдат отстранени от управлаеинието на страната - това е истината!!!!!! Къде си български Пиночете...??????"

Ако беше наистина умен, щеше да дадеш отговор защо сегашната власт не прави нищо съществено да реши посочените от теб проблеми, ОСВЕН САМО ДА ПЛЯМПА - ЗАЩОТО И ТЕ СА ОТ СЪЩОТО КОТИЛО.

- Г-н Цветанов, от къде взехте парите? - пита следователят. - От скрина - отговаря Цветанов. - А там кой ги слага - продължава следователят. - Тъста ми ги слага - отговаря Цветанов. - А на него кой ги дава - пак пита следователят. - Аз му ги давам - казва Цветанов. - Добре, а Вие от къде ги взимате - пита следователят. - От скрина....

и борисов,а единствено триглавите крадци с дълбоките джобове и яките гуши!Вместо да работят по Шенгенските въпроси те използваха всеки миг за кражби,заменки,строеж на хотели по морето особено от братко на Станишев,за псевдоремонти ,но не и за шенгенския въпрос!Европа свикна да гледа на нас като на нация от корумпирани типове,въпреки ,че ако бяха по-наблюдателни щяха да видят огромна промяна!Сега престъпността е натикана в ъгъла,а единствено депутатския имунитет пази червени крадци като двамата Руменовци,Станишев,Масларова,"Батко и братко" и др.

Проблемът не е в холандския телевизор ФИЛИПС,а е в това че БГ зрителя е с извадени очи!!! Браво,Цвъчник,хахха!А иначе Шенген нищо не променя за българина-както и СССР/СИВ или ЕС/НАТО..все мизерия-защото БКП и персонала й са винаги на власт !но след като по така заявената ви велика стратег.цел се осирате у нас и по света-трябва начаса да сте ..да чукате камъни!

"Изпълнили сме всички критерии, всички експерти го доказаха, останалото е политика, категоричен е Цветан Цветанов" АБЕ ЦЕЦКО, ГЛЕДАХ ПО ЕДНА ТВ, КАК Е НАПРАВЕНО ЗАВЕДЕНИЕ НА ТУРСКАТА ГРАНИЦА - НА РЕЗОВО. АКО ГО ВИДИ ТОВА ОЛИ РЕН ИЛИ НАЙ-ТЪПИЯ ХОЛАНДЕЦ ОТ СУРИНАМСКИ ПРОИЗХОД ДОРИ, ТЕ НЕ САМО НЯМА ДА НИ ПРИЕМАТ В ШЕНГЕН, НО НА ТЕБ ЩЕ ТИ ОТНЕМАТ ПАСПОРТА ЗА ЕВРОПАТА, КАКТО НА ПЛЕВЕНСКИЯ ПИКЛЪО ЗА АМЕРИКАТА !!!

Дирникът му осран,ама покрай него осран цял БГ народ-цяла Европа,цял свят го вижда и гледа,гнуси се,затъкват си носа чужденците...но не-вика че няма такова нещо! и напротив-другите имат проблем! ама хайванче,разбери че си не просто последен,а МНОГО ПОСЛЕДЕН в Европа.и не БГ народа е виновен,а ТИ и сганта около теб-същата като сбирщините преди вас!!абе нещастници,вие и един миг повече не трябва да сте там,оставка,но в Япония хората харикири да си си направили при такова осиране като вашето!Вътрешния проблем ви е този че сте НАГЛИ,ТЪПИ,но МИЛИОНЕРСКИ КРАТУНИ! Върви подкупи холандците,бе,говньо!!

Дойдохте с Обещания - Продължихте с Увещания - А сега ще има Оправдания

Нищо в природата не се губи. Ако от Парламента изчезне ГЛУПОСТТА и КОРУПЦИЯТА, то тя ще се появи на друго място и там ще бъде новият Парламент.

ама докога ще ни занимават с този шенген, това ли е наи-важното ? какво ще се промени - няма да си показваме паспорта на границата. е, и ?

не говори глупости махат се всички забрани за рабаота *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И се спират кранчета на контрабандите

С такъв вътрешен миниестър, с такъв премиер и с такова правителство(разбирай такъв парламент), сме гола вода и ще видим Европа през крив макарон. Честит ни Шенген скъпи съотечестгвеници.Но Шенген ще го видим когато тези узурпатори от ГЕРБ ги натикаме с общи усилия в миша дупка. Колкото по-рано толкова по-добре.

Това политическо недоразумение трябва да бъде анулирано час по-скоро, защото всички ще плащаме за глупостта, алчността и простотията му!

Другаря Цветанов докато си завърши изречението(ако въобще успее да състави такова)и забравям за какво става въпрос...И този невероятен простак за малко да се кандидатира за президент на България.Къде са умните и кадърни българи,които милеят за родината си и не искат да я виждат бедна,мизерна,мръсна и окрадена!???

те са извън клоаката-казвам го ясно и просто-то си е ясно и просто..ама не и толкова просто колкото тия поредни кратунковци! абе вие ко сакате-хората са от котилото на БКП и обслужващия й персонал...45г. им видяхте и търпяхте акълЯ,искате още..еми тука са...пак ТЕ..на познатата позиция-стъпили върху народната глава!малко е колко засраха БГ името по света-още ще има,споко..ГНУС,СРАМ И ПОЗОР!чао ви от Дания!

Ние може да сме сякви, ама тия боклуци Холандците, които са известни предимно с легалната марихуна, червените фенери,и кви ли не извратеняци, въобще няма какво да ми ги хвалят.

Типично по Ганьовски: "А вие защо биете негрите"...

Проблемите Ццко са ти следните: - Президента Гоце ДС-то е мафиот българоруски и без довеирие в НАТО и ЕС; - Управлявалите в предните 2 мандата партии, са олигархични мафии - това са БСП, ДПС и НДСВ; - Съдебната ни система - КС, ВСС, ВАС, Главна прокуратура и следствие, в основни линии са кеатури избрани от гореизброените 2 мафиотски кръга... Е за какви 5 лева говорим тогава...?!?!?! Тези всичките гореизброени трябва дори и физически да бъдат отстранени от управлаеинието на страната - това е истината!!!!!! Къде си български Пиночете...??????

- Г-н Цветанов, от къде взехте парите? - пита следователят. - От скрина - отговаря Цветанов. - А там кой ги слага - продължава следователят. - Тъста ми ги слага - отговаря Цветанов. - А на него кой ги дава - пак пита следователят. - Аз му ги давам - казва Цветанов. - Добре, а Вие от къде ги взимате - пита следователят. - От скрина....

И Ван дер Любе, на Лайпцигккия процес, е имал вътрешен проблем, и е хвърлил сянка върху българо-холандската дружба. Жалки слуги на международното капиталистическо движениеи !

Незнам какъв им е вътрешният проблем, ама само хубави неща съм чувал за Холандия, за България - не само лоши ...

за вътрешнополитическия проблем на Холандия. Не че ми пука дали сме в Шенген, ама като ни е.ават. Сваляйте акциза на цигарите и горивата! Нали уж те го искат.

Акциза, а? А откъде ще лапат партийните партизани - търтеи в измислените служби, холдинги и агенции? С какво ще плащат заплати и купуват джипове на метресите си - секретарки? Никой нема смелост да изхвърли тия гадове на улицата, Боко също. Жалка работа!

Цветанов е ПРАВ!Холандците имат БЪТРЕШЕН ПРОБЛЕМ, а той има ПРОБЛЕМ С ГЛАВАТА!!!

хаха - Холандия имала вътрешен проблем, а ние нямаме никакви проблеми

Добре им го рекна ! И холандците, и гермаците, говореха на френски с магаретета си, когато цар Ивайло пишеше мемоарите си на църковнославянски и българо-мохамедански !

е какво да правим таm с хора като цветанов и борисов

Ми то ако всичко ни е наред няма да имаме нужда от ЕС и Шенген. Този с меката китка от Холандия явно не разбира добре това. Сигурно не са го изклатили добре напоследък и проблемът наистина му е много вътрешен.

цвъцко и 99% от герберистите са с вътршен, ама огромен проблем в кратуните прости. Всичките са или били в БКП или са отрочета на на бекапейци и десари, ама са толкова глъмави, че повече от старшина да станат или да завършат рабфак не са могли.

Тоя тъпанар няма ли кой да му затвори лайняната уста. То бива простотия ама неговата няма край.

въз цвъко .. ти си нашия вътрешен проблем ! Толкова сте прости гербарите, че саобствения си кандидат президент омазахте да не казвам с какво... Ако не бяхте вие щях да кажа, че е нарочно !