Плашат холандците с ”български метод” за обири

Холандски институции плашат местното население с „български метод“ за обири.

Обратно в новината

Коментари - Плашат холандците с ”български метод” за обири | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е подготовка "да видим Шенген през крив макарон"...

Обединеното кралство излезе от ЕС , заради българи и румънци, вие кво мислите , че в Холандия сме ралични. Ами тук какви сме? Това си го знаем и си го говорим, но като ни го кажат отвън се възмущаваме и правим на наивни.

Кво се възмущавате . Формирания в комунизма Българин вече не е етнос , а професия. Колко души избрахте в парламент и власт и не ви обраха. Поне сто хиляди са избрани на постове последните 27 години и няма и процент изключения , които да не са престъпници . При тази извадка и този процент, може ли да се твърди, че българинът не е крадец, измамник и обирджия. Над 2милиона са криминалните дела през прехода , горедолу колкото е и числото на рабоотещите българи.

Ами и ние да пуснем един официален клип как да опазим семействата и децата си от "холандските" методи на дрогиране, педерастия и др. подобни и ще сме квит.

Ще станем по-малко крадливи ли? Холандците толерират различните, щото различният не им пречи , но не и престъпниците, самите холандци са болшинството традиционалисти, дисциплинирани, изпълнителни , пресметливи и лоялни към закона. Българите сме крадливи, разпасани , не спазваме закона с престъпни наклонности и все другите и различните им пречат , като на кривата краставица.

Простотията и лъжата, на няшенеца е занаята.

Тази статия да не е копирана от някой руски сайт - методът "болгарка" - т.е. рязали са вратите с ъглошлайф.

Преди 15 години заловиха в околностите на Сиатъл един наш милиционер от Пазарджик, който живеел в землянка в гората и нападал и обирал къщи..дадоха му 20 години затвор, в България това не се счита за престъпление и полицията не разследва такива обири, няма необирана къща в България, не е ли вярно???

Абе не разбрахте ли, че всичко е свързано, целия свят е едно цяло !!! ТЕ ни затриха икономиката, закриха ни като държава, погълнаха ни, взеха ни интелектуалния елит, можещите млади хора заминаха... Но всичко върви със своята противоположност - като вземеш доброто- ще дойде и лошото заедно с него. В БГ няма необиран дом, старците по селата треперят, да не ги нападнат за една мизерна пенсия, след мутрите дойдоха измамниците.... Но МАГАЗИНИТЕ са пълни- потребявай народе - превърнаха ни в потребителска сган- няма насищане в материалните ценности, те не могат да задоволят потребностите ни. Холандците са толкова извратени от пресищане - нека да ги обират.

Ами ти не потребявай, бърши се с вестник като пр соца, спирай си тока през два часа, , намери някъде опашка и чакай два часа и чак след това си купи мандарини, направи си вноска за кола, която да купиш след 15 години и за апартамент за след 20 . Ако това ще ти осмисли живота, давай.

Глупак и комплексар!!!

Защо, не е ли вярно, не само Европа, цял сввт е пропищял от българската смрад: крадци, убийци, изнасилвачи, гамени, простипутки, калинки, обирджии на кредитни карти, фалшиви пари, наркопласьори, ...и какво ли не, това сме ние, варвари, абофигени, туземци, изроди,...

ChatGPT

Това сте Вие!

БГ помияра е най-известен с крадливия си манталитет. Карадере каквото може и колкото може. Затова помиярите тънат в мизерия. Много крадливо племе

И в България се плашим от "българския метод" на обири.

е па ние знаем ,,холандският метод,,...!!! затриха ни хубавите бири...!!!

Като влезем в Шенген няма да остане необрана къща в Холандия.и

Не може да се сравняваме с Холандия. В България няма нито един град осмърдян на марихуана. В България няма проститутки да се кълчат и покрай тях да минават майки с деца. Ние не сме извратеняци като тях.

ChatGPT

Ти сериозно ли? Скоро май не си минавал покрай парковете и по околовръстните пътища

абе то тук в българия всички сме го подкарали на кражби,демокрацията тук сме я изтървали защото ние сме на всеки километър!

Специални поздрави от Костинброд...и Весела Коледа!!!

Може да са ги налазили български и румънски цигани. Поне показват майсторство.

то пък тук в българия да не би тези със костюмите и джиповете да крадат по малко от циганите?те крадат не едро и ти са работодател и затова ли се снишаваш и траеш!я виж какви имоти са отпрали за кратко време местните и държавните феодали! циганина краде за да се нахрани от принуда,безперспективност и бедност,а полицаите,арендаторите,учителите ,професорите,митничарите?

Тия третополови холандци явно са прекалили с наркотиците.

Да, ама ти се живее в Холандия :-)

ми ,кои ли пък кара българите насила да живеят и работят във холандия, и защо не съм видяли чул холандци да работят масово във българия!да се връщат нашенците там където са родени!еи сега ще търся обяви за работа във германия,че тук със тези заплати и обркъяваща среда си е просто забуба на времето,друго си е то в чиста и уредена германия *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А казват, че лоша реклама няма!

Нашите и на Холандия се присмяха, тези, които на света за смях станаха

да припомня, че по времето на Xитлер, най много кандидати(доброволци) за влизане в SS-дивизиите му, са били холандци!! Cмятайте, за каква нация се говори?? Hе само крадци, но и убийци!! Hа това, му се вика, "холандски метод", на съществуване!! ;)) Xубаво ще е, да им се пусне един клип от "онова време", за да се видят каква стока са!!??;))

И на Холандия кусури намериха, а не се виждат, че себе си се затриха. Простотията добре се е разиграла, а и жлъчната злоба се е разпростяла.

Мнозинството в Бг са цигани и те са Бг граждани. Няма какво да се сърдим. Прави са си хората да се страхуват

Прекрасно , Български метод ! Добре че споменават такава Държава , то как ще я запомнят иначе ! Вижте на Улицата нищо не се вижда от дима , ние живеем в 19 век и се греем с дърва и кюмюр ! А други летят в космоса , отглеждат лалета и моркови , а ние дори на Държавно ниво отглеждаме крадци и мушенници с големи джуки и странни фамилии , шефа е с партизанското име Мутра - Буда !

То и ние преди 30г летяхме в космоса и произвеждахме компютри, но такива като тия третополови холандци ни върнаха със сто години назад в развитието ни.

глупости, това е руски метод. нашите влизат и излизат безшумно!

Посланика в Холандия се казва Румен Александров. Ха дано Румен си свърши работата

не е лесен! Коя дума е правилната? Плашат, предупреждават или информират? Плашене не е, щото идва от заплашване, като наказателно е!

А тия образи от мочурищата що си не приберът боклуците от оранжериите и да си ги едът те? Съсипаха Българските зеленчукови сортове с техните дървени кръстоски!

да ги купуваш? Ти си левака че ги кльопаш

Първо да уточняват, че това е цигански метод, а не български и второ, държава в която наркотиците и проституцията са легални да говори за престъпления е доста лицемерно.

И ний сме дали нещо на света.

Кой къде пръднал и се насрал все Българин го изкарват ти да видиш ...

поне да беше истина, ама.... Българската сиган е толкова калпава, че и за тази работа не става. Хърватски, румънски, полски кланове владеят целия бизнес. Точат милиарди. Никой не им прави нищо. Снимат ги в кичовите им къщи като звезди по телевизиите и до там. Живуркат си в лукс с по 2000 присъди.

И пет джойнта не могат да спасят холандците след такава манипулация, но пък пушенето ще им остане. Интересното в Холандия е, че досдъдебно производство се извършва в рамките на три- четири дни и се прикляка пред съд, който никак не ебава да мисли за правото на подсъдимия да отлага боледува и пърди през устата. Направо те опукват за нула време. Там няма такива перверзии, както у нас да събират доказателства след като събраните доказват връзка на престъпник с престъпление.

Куо речи?

Точно за това са по-голям търговски център от всички в Европа, и всички си прекарват "лайната" през Холандия, а тя продължава да си мирише на парфюм(от цветята най-вероятно). Искам да видя как затривате Холандия(невъзможното), краят на света!!! :)

Ако прочетете статията внимателно не се споменават никакви българи, а само "български метод", кръстен на първата лимонка изпълняваща нарежданията на ............. Това трябва да Ви ентусиазиара, а не да ви внушава негативни емоции, все пак първият фондов пазар е холандски, а той може и вече срина срина САЩ веднъж...........

Ха ха спокойно това не е от скоро е отдавна. 1. В Италия съществува термина chiave Bulgara 2. Етимологията на думата bugger е свързана с БГ ;-)....

Пълен смях, няма две нации, които си приличат повече от италианската и българската, не само визуално но и генетично. :)

хабер си нямаш от етимология !

ЗАПАДналите си обичат арапите и мразят белите хора.

Не, те си обичат интересите и парите, сигурността и други, Вие кое от изброените можете и искате да им предоставите? И в кое ги превъзхождате?

а да не е лъжа?

ако беа българи най много 9 секунди и са вътре.

Ха ха, ако има втори Содом и Гомор то ще бъде в Холандия определено. Кралица бивша проститутка, Амстердам - гара разпределителна за наркотиците в Европа и Америка, ако в кв. Харлем си решил да си купиш хляб забрави - само сексшопове и барове за публичен секс, публични домове на 5 етажа. Тая водна киша в която живеят, постоянният вятър и мухъла сериозно им е повредила мозъците . В едно интервю самата кралица изтъкна решаващата роля на наркотиците за постиженията на Холандия. Нищо особено като държава, но понякога и те имат нужда да избиват комплекси.

Холандия има по-голям БВП от Русия

$768М е по-голямо от $1374М?

дори така да е, това променя ли нещо

Имаше вчера, а утре? Да се обобщава от простак е смешно, да се обобщава от медия трагично, а да се обобщава от правителство си е страшна ксенофобия и безпрецедентна дискриминация. Това не може да е истина, ако е добре дошли във фашистка "Холандия" !

Холандия може и да има по-голям БВП, но от Московска област.

Уточнявай че става дума за БВП на глава от населението иначе става смешно.

Един италианец ми обясни защо на холандските коли има буквено означение NL-Това ,казва италианецът е направено специално за Италия,това означава Non Lirete /пари няма/-от тия дето са в колите не чакай нито сметка,нито бакшиш!А нашите мангусти в Холандия сигурно просто не могат да се примирят,че холандецът не пуска и стотинка!И ето какъв е резултатът!

кво е да видат български метод на управление... ама са тука тука да узнаят... само още неколко дни.

Не се говори за тъмнозелените събратя . . . НАЛИ ? Нека нашите сънародници там да не се оплакват !

новина е още едно потвърждение, че политиците са прави, като тръбят, че сме напълно готови за Шенген!

Холандците да се благодарят,че при тях е малко ладно и повече сме по топлото.....Болна им е фантазията кво ще стане,ако нашите ги подфанат!

Zachto ne sa napisali primerno polski,turski,marokanski,surinamski,ispanski i drugi natcionalnosti koito sachto mnogo kradat v Xolandiq

+

холан. евро деПУТАтка с македонски циганин сътрудник.И много изрично следеше спазването на правата на малцинствените престъпници в БГ!Дали сега следи и правата им в родината си?

Колкото и минуси да пишете ще ви кажа отново- по този начин се цели не само унижение на българите, но се цели още да не им се дава работа и малко по малко да ги принудят да се завърнат в България. Те много добре знаят разликата между цигани и българи, но така им е по- удобно. Така е не само в Холандия.

български яметод е следния: - тъмнозелени влизат некакени при светлозелени - пият, ядат, еат и срат - обират каквото има - завеждат дело чреж БХК че домакините не са осигурили комфортни условия за предбиваване и че са си абили зъбите - полицията ги хваща - съда поощтряващо ги пуска и те така пак всичко от начало

Често се питам дали немците, холандците и другите западняци различават циганите от българите. И си отговарям утвърдително. Западният манталитет обаче е толкова порочен, че господата никога не изпускат възможност да унижат българите... Спомням си 2013 г. навръх Нова година. Всички немски телевизии с пяна на уста се надпреварваха да плашат немците с "Българите идват! Отиде ни социалната система!... И показваха тумби от мръсни цигани и циганета.

Методът наистина има нещо общо с България - с българските цигани ,които живеят в Западна Европа.Би трябвало методът да се нарича "метод на българските цигани".но на холандците не им стиска да кажат каква е истината ...

забранено е да се използвадумата гипсъ, заради дисцриминатион закон *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.