Холандският посланик: Ще влезете в Шенген, но няма да е скоро

България някога ще влезе в Шенген, но няма да е скоро, заяви холандският посланик Карел ван Кестерен пред bTV.

Обратно в новината

Коментари - Холандският посланик: Ще влезете в Шенген, но няма да е скоро | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Посланниците на всички ключови страни на ЕС показват недвусмислено, че не подкрепят правителството. Най-будната и активна част на българското общество всекидневно протестира и иска незабавна оставка на Орешарски. Само че БСП/ДПС/Атака не искат да се откажат от властта - познайте защо. И всекидневно назначават престъпници на ключови постове в държавата. Правителството няма никакъв авторитет и подкрепа извън Тройната коалиция и в това си положение просто няма възможност да направи кавито и да са сериозни реформи. Здравеоопазването, образованието, съдебната система плачат за такива, но Орешарски дори не споменава за друго, освен да обещава, че ще раздава пари на тези или онези и то колкото е възможно по-далеч във времето, знаейки, че до тогава отдавна ще е изритан от властта. Да сме го оставили още да работи. Защо? За да изпълнят поне плана си минимум за поредно ограбване на България с последващо ново спиране на еврофондовете и тотална изолация на ръководството на страната ни от европейските институции и страни. То бива нахалство и безочие, но нали всички знаем - комунистите не дават властта по друг начин, освен с кръв, т.е. така, както са я взели на времето.

Посланиците са озадачени от българския политически живот и действителност. Не критикуват единствено правителството! Нашата действителност е функция, както на поведението на хората- протестиращи, контрапротестиращи и непротестиращи. Свое влияние върху действителността ни имат и т.н.управляващи.Непротестиращите в момента са заети да си вършат работата- да ни хранят, превозват, да копаят въглища и пр. Те са най-потърпевши от ситуацията! За огромните проблеми пред страната си прав!И все пак имай пред вид : "Едно е да знаеш, друго е да можеш и трето и четвърто е да го направиш!"Обяви името си и програма за разрешаване на всичките тези проблеми и може и да те последваме?!

Хора мислете скоро ЕС ще ни покаже ЧЕРВЕН КАРТОН!

стана като в онази приказка - "татко ще ми купи колело,ама друг път" - та и ние за шенген...........някога, ама не сега:)

И кво е това шенген

Братчед, кой се натиска вече за Шенген? Не виждам какво ще ни облагодетелства това..освен , че ще дойдат тълпи от имигранти от Азия... Ние мрънкаме и сме вечно недоволни, но на тях ще им се стори РАЙ в България..и ще забравят откъде са пристигнали.. и така след около няма и 10-на години всеки областен град в Бг. ще се превърне в подобие на Исламабад, Делхи или Кабул..както е в момента с 1/3 от Лондон...МЕРСИ СЪМ... АКО МОЖЕ ОЩЕ 50 ГОДИНИ ДА НЕ НИ ПРИЕМАТ..

А какво общо има Шенген с Азия бе приятел? Не съм чул за страна в Шенген която се оплаква, че е приета! Ама карай да върви, ти 100% ги знае нещата :)

Сега трябва някой да ни убеди, че в страните на посланиците, които ни критикуват няма икономически кръгове, влияещи върху политиката?! Няма и неравенство-бедни и богати?! Техните правителства не провеждат експанзионистична политика никъде по света?! Нямат олигарси?! Там никой не лъже и не краде?! Опазват природата си и се грижат, преди всичко за здравето на хората, а не за интересите на фармацевтичните компании?! Дайте Вашата рецепта Ваши Превъзходителства!!!

А по-добре никога !!!

Според Цв.Цв. ние сме готови от преди 3 години още... Какво ли разбират Холандците...

Крайно време е нашият посланник да почне да врънка във Франция за тежките условия в парижките пердградия. И да призовава оланд да скъса с пенделите.

Холандия... Една красива мюсюлманска страна, населена предимно с чернокожи.

Холандският посланик: Ще влезете в Шенген, ама друг път!

Хората са си прави. Докато не се криминализират партити, като БСП и ДПС напредък няма да има. Те са чужди на българският народ. И двете партии, като проводници на чуждестранни интереси имат политическата задача да съсипят България. Да не говорим за личният им икономически. Жалкото е, че я осъществяват чрез български лекета. Одавна трябваше да се гласува закон за престъпления към държавата и народноста.

"Ще влезете в Шенген, ама друг път" е правилната транслация на изказването. И са абсолютно прави - с това вплитане на организираната престъпност в държавните структури... кой луд ще ни отвори широко вратите си !?! Погледнете физиономиите на Делян Пеевски и Филип Златанов и тръпки ще Ви побият само да си помислите, че тези "държавни мъже" дирижират какво случва и на кого се случва... Жална ни майка, българи!! Ама си го заслужаваме.. след като поливната от нас даже не сме си направили труда да отидем до изборните урни и да заявим кой искаме да ни управлява.

Ще влезем, ама първо да разчистим България от бспдпсевророма и герб!!!

България някога ще влезе в Шенген, ама друг път!

Важното е стоката ви да се продава в БГ а ние да се овикваме кой ни е виновен,ГЕРБ,БСП а Румънците ви спряха цветята преди година

Този много ми прилича на Васко Найденов.

на куккуво лято и през крив макарон ще видим "шенген" преаз този мандат

Както беше през предишния, както ще бъде през следващия и по-следващия.

Хора, замислете се ! Съвсем скоро ЕРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ще ни посочи ЧЕРВЕНИЯ КАРТОН!

Как да се замислят, с какво да се замислят. Ако можеха да мислят, щяха ли да гласуват за ГЕРБ, БСП, ДПС и Атака.

О-о-о, те нашите бабаити могат да карат на гол хляб и вода, само и само сечено на "западняците" да направят. Виж, пред Русия не биха гъкнали дори, но това вече е друга тема. Така сме ние: Шастливи да сме последни навсякде и във всичко.

А нашите меки китки са готови да платят, че да се сложат на западняка.

Какъв червен картон ?! Те на Гърция не го посочиха !!! Те са пред разпад ! Какъв червен картон ви гони ?!

Да се чете - "България ще влезе в Шенген, ама на куково лято." Ако след толкова време, след толкова откази и шикалкавения, и сега след тази статия все още не ви е станало ясно, то няма да ви се изясни.

Не се спряха тези наглеци да ни дават безплатни съвети и оценки.Аз лично съм за реципрочни мерки.Ако на Българин за САЩ му трябва виза,то и на американец за България трябва да се въведе виза. Иначе ние плащаме сметките за безплатните съвети какво да правим вече доста години.

Ти си класически български тъпак. Стой си в България и дрънкай глупости на себеподобни.

Различните от ляво,моля миите си чиниите безгласно. Ха ха Ха

И защо да е тъпак? Господарите на света с безгранични правомощия, ти затова ли си роден бе, пън?

Аз си спомням времената на "реципрочните мерки". Ако може, феномете на подобни вече провалени експеримнти, да ги провеждате отново от Русия, Сев.Корея или Китай, че почвате наситина много да досаждате.

И аз си спомням тези времена, за 80% от хората беше по-добър животът.

Само не започвайте обясненията си с крайно глупавата теза, че БСП, ГЕРБ, ДПС и Атака са виновни за недопускането ни в Шенген и Еврозоната. Такива подобни партии има и в Европа, но хората там имат европейски интелект и никога не ще допуснат правителства с подобни партии. ГЛАВНИЯ, ОСНОВНИЯ ПРОБЛЕМ са БЪЛГАРИТЕ, които харесват и избират ченгесарско мафиотско комунистически партии да ги управляват. И така вече 12 год. С такова население - толкоз.

Холандският посланик: Ще влезете в Шенген, но "Друг път"

Превода не е добър. Посланика каза: "Ще влезете в Шенген, но друг път".

"Холандският посланик: Ще влезете в Шенген, но няма да е скоро"

Българите сме най-умни и най-борбени, затова запада ни тъпче.

....абе,ако някой ни беше научил повечко да работим, по-малко да приказваме ,че и по-малко да крадем.....

Говори за себе си.

"Бившият служител на ВИС-2 Емил Иванов вече е управител на София област/обръч от над 30 фирми/присъда от 1990.." - холандецът просто и той не е достатъчно тъп за да не може да си обясни сам, какво вижда. Съвсем друга е темата, дали това въщност не го радва.

Капитализъм, брато. Чист и неподправен.

Викнете Дянков да го "напляска" този палавник.

вкарването на борисов и цветанов в пандиза...само тогава шенген!

Мечтател.....

Това ми звучи като "Той татко ми каза, че ще ми купи колело, ама друг път" или като "А дано, а дано, ама надали"...!!! С тези болшевишки престъпници, назначени из висшата държавна администрация и "честни съдии и прокурори".....май и ЕС ни е много...! Не че ми е приятно да го кажа, ама си е така!

ВЪН на холандските стоки от БЪЛГАРИЯ!!!

Вън ДПС от българия.

Ние народа български не мислим като руско-турския народ. Много са си хубави стоките на Холанди, по-хубави от руските и турските

Крайно време е тези псевдо посланици, изживяващи се като генерал-губернатори в окупирана колония, да бъдат изгонени позорно от България! Точно такива корумпоирани посланици създадоха олигархичния модел, или по-точно се възползваха от него да унищожават държавата ни.

Винагио За БСП истината казана направо в мутрата е много неприятна. Сметай какво сране е паднало и пада в момента. Излизат хората и ти казават, че не ставаш за член на развитите общества и е по-добре да си одиш в Анадола иили у Сибир

изказването ми не беше в подкрепа на управляващите, а като призив за национално достойнство, защото вече сме имали такива управляващи посланици, независимо дали са били от нацистка Германия или от СССР! Не ни трябват нови колонизатори и неадекватни посланици, непознаващи до къде им се простират правата и къде нарушават добрия тон и проявяват грубо неуважение към домакина! А домакинът е България! Независимо коя българска партия е на власт!

Крайно време е да израитаме празноглавите червени патриотари от България, легнали за пореден път на една не дотам ентнически неутрална партия, чиито електорат е с "малко" по-друго светоусещане от европейското.

Благодарим за подкрепата!

... ама другия път ;-)

Peter

Ще влезете в Шенген, ама друг път :)

Няма ли един български политик-мъж на място, да излезе и да ги напсува тези европейски лицемери, както Стоичков го правеше по терените. Долна европейска шайка, съсипваща страната ни, и другите. Те са новите поробители.

Е как си го представяш, после откъде еврофондове за крадене бе. Нали затова е цялата битка в парламента и правителството

Сус, бе, ченгеме. Като не ти харесва в ЕУ, марш към Азия, по избор: Турция, майка Индия или Русия.

.....Трети посланик в рамките на около седмица си позволява да ни отправи недвусмислено предупреждение.... ние обаче си се харесваме,харесваме и блатото в което живее ,че и мястото ни в това блато ....Ако дедите ни бяха като нас днес всички щяхме да си говорим на турски .

Пич, моля'т са ва, са'л циган'нте зимети! Ний ш'са опра'им...

Когато искат да ни олзват за пазар, когато ни затриха производството - много сме гот. А иначе техните ценности са да си бъркат по дупките и да ни примамват децата, да им изкарат пенсиите. Колкото по-скоро излезем от това котило на дегенерати ЕС, толкова по-добре.

ДИР-а, моля предайте на посланика, че не желая да го слушам и чета.

КЮРДСКИ СОБСТВЕНИК НА ТРУДОВА АГЕНЦИЯ В ГРАД ЗАНДААМ ХОЛАНДИЯ, КОЙТО МИ ОСИГУРИ ФАЛШИВ ФРЕНСКИ ПАСПОРТ ЗА ДА ПОЧНА РАБОТА ПРЕДИ 12 ГОДИНИ, РАБОТЕШЕ И ПРЕВОДАЧ В ГРАДСКАТА ПОЛИЦИЯ :)

"България някога ще влезе в Шенген, но няма да е скоро" Ехххх, то ние в Шенген не искаме да влизаме. Виж в Амстердам с удоволствие.

Ти ще видиш сега чичко серГЕЙ, като Ви погне с червената метла. Компроматчета ще има за всички от сърце.

Татко ще ми купи колело, само че друг път ...

този господин, ако решим да излезем от развратния им ЕС? Каквото успяха да изсмучат, от нас, заграбиха го, но да се гаврят, да ни рекетират, да протакат и ни умъртвяват с бедност е прекалено. Колкото повече стоим в тоя развратен евр(оп)ейски съюз, толкова по-бедни и мъртви ставаме. Време е да им кажем БАСТА, не ви понасяме повече! Евразийският съюз ни очаква. Там сме при своите.

Май ти се губи,че последният такъв съюз в който бяхме активна фигура фалира преди четвърт век.Не успя да издържи все по- нарастващата тежест на собствените си тунеядци..... ,че и на такива като България.Там ни знаят добре и няма да ни вземат на хранилката за която мечтаеш....

ХОЛАНДСКИЯТ ПОСЛАДНИК ИСКА ДА КАЖЕ ЧЕ ДОКАТО НЕ СИ СМЕНИТЕ КОМУНИСТИТЕ КОИТО ВИ УПРАВЛЯВАТ 24г.ШЕНГЕН ЩЕ ГЛЕДАТЕ ПРЕЗ КРИВА ИТАЛИЯНСКА ПАСТА.ЧАО.

По времето на Царя влязохме в НАТО, а през 2007 - при тройната коалиция влязохме в ЕС. А по времето на Герб - в задънена улица. 4 години бяхме лъгани от ББ, Цветанов и Николай Младенов, че след 1 месец, след 1 година, след 3 месеца, в края на година - ни приемат в Шенген - и накрая нищо. За 4 години - поне да бяхме запомнили Герб с Шенген - но не би!

Господин посланик, защо смятате, че искаме ние всички да влезем в Шенген? Не считате ли , че когато дойде време да ни приемете няма да съществува Европейски съюз. А че вие подкрепяте доказани бандити, ващи бандити, за това няма съмнение.

ГЕРБ-троловете в тази тема намаляха. Прехвърлиха ги на историята с тефтерчето. Там всички са на барикадата със зъби, нокти, гърди и други работи защитават Плевнелиев. Забавни са.

Тук има хора , наследници на терористи и шумкари. Никакъв ключ не можете да им поверите. Те първо ще ви изнесат кашкавала и ще ви подпалят мандрата. После ще заличат всякакви документални дири по митниците. Виждате докъде ни докараха за над 60 години - уверено изоставаме и от някои африкански страни.

.....от повечето африкански страни