Меркел не очаква отваряне на нови преговорни глави с Турция

Ангела Меркел не очаква Турция да започне отварянето на нови преговорни глави в процедурата за членство в ЕС, съобщи Ройтерс, цитирайки говорител на канцлера.

Обратно в новината

Коментари - Меркел не очаква отваряне на нови преговорни глави с Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фири

И кво са чудовището ЕС как действа? Меркел казала, холандеца казал трее секой от още 26 държави да казва. Нали нас мое ни изключите от тва число щот ние сме кво каже Меркел ма пак "процедурата" е адски тромава и неефективна.Или само общ икономически съюз както е създаден ЕС или федерална фържава. Тва междинно разкрачено неефективно образование е толко гнило, че даже смешници като Путкин и Ердоган се ебават и с право с него.

Германецът прави супер коли и техника, дисциплиниран е, но е прост. Допуска на всеки 50-60 години да го управляват разни фюрерчета, които го унищожават и започват от 0. Онези на острова са тарикати и рекох БРЕКСТ. Франсетата са нафукани петлета, които на стават.

То пък все едно някой очаква! Щеше да е адски срам преговорите да продължат и доказателство, че ЕС не е автономен съюз.

Ми закво тогава изобщо ги отваряхте тези преговори за членство? Всичката ви патардия ми прилича на съгласувани театрални сценарии за масите и изобщо не требва да се включваме в тех!

Тази кака от ГДР вече не пее в градския хор. Германия е икономически гигант, но е геополитическо пале.

Ха, ха! На тия им трябваха цели 10 години, за да разберат, че мястото на Турция не е в ЕС! И ще са им трябват още 10 години, за да разберат, че самият ЕС няма бъдеще!

викаш да си отиваме при Путя в евразийския и това си е, а? Хахахахахаха :)))) Не се ли уморихте бе гьонове? 60 години как вече Запада се разпада според вас, той не се разпадна, вие се разпаднахте, ама пак продължавате с брътвежите!

а светът отписа лудото бабе, но то още не е осъзнало действителността!

Оксиморони 1. Турция в ЕС 2. Честно комуне 3. Путин политик 4. Велика Русия 5. Танк Армата 6. Фидел Кастро 7. Тръмп русофил 8. Умен русофил

Ти си гений!

Знам! Кажи нещо, което не го знам!

Алоо,asinum stultum, пак пускаш пръдни!

Путеноидските червени тикви отново изпискаха с кочитски фалцет от дупките си.ха..ха..ха.. Плюете срещу Турция като видни трансджендъри, а не казвате нищо за вожда си и неговия горещ партньор Ердоган, с когото откри в милата ви Масква най-голяма джамия в Европа! Хайде, извадате вече краставиците от разните си там места и помислете трезво като истински мъже..ха..ха..ха...

само,че с Путин , Ердоган прави бизнес, а ибрик му е твоя вожд боце!

джамията бизнес ли е? Щото май Масква се оказа по-мюслизирана от цяла Европа!

На тази Меркел взеха да и идват някакви правилни мисли. Само че наистина , защо " почти"?

Е по това се познава пропагандата - трябва да се плюе по някого независимо от позицията. И какво точно не ви харесва в позицията на Меркел да се замразят преговорите с Турция? Човек или има някакви принципни позиции и с него се води диалог или само крещи и не следва да му се обръща внимание. Тук повечето пишещи са от втория тип.

Някакви скъсаняци, които фалират през няколко години(щото си избират управляващи, като Данчо Мента, бат Сали и Олигарски) седнали да обсъждат Меркел..Смехотворни глупаци

Какво значи почти? Все едно една девойка да е почти бременна. Няма почти в тази игра - или отписваш, или записваш.

Мигрантите не искат в България та затова ако ги пуснат свободно,само ще преминат през България свободно на запад.Това не е лошо за нас. И повече лагери от затворен тип да има.

Бре откъде ви намират такива умници!! За нас е добре,а за германци холандци ,унгарци?? Хубаво ли е Румъния да ни напълни с цигани?? Ей,мислете за другите като нас! И никакви лагери от затворен тип! Тая паплач само навънка!!!

Само навънка е най-добре,ама европейскете толерантности не го позволяват.И не виждате ли,че докато европейците,без балканските страни,не ги наводнят,нищо няма да предприемат?

Правилно но трябва да помогне охраната на българската и гръцка граница от набеэите на мигранти да не влаэят в ЕС

Много добре! И защо почти?

тя е виновна,че им обещава,а после катоББ се отмята и ги предизвиква за щуротии-така сега ни ги набутва на Б-я ония окупатори....

jingiby

А аз отписах и двете - Турция и Меркел...

Желаем ти скорошно пенсиониране и дълги години на размисъл след изборите.

повечето хора се ужасяват, че тая дърта вещица може да кара още един мандат, защото това ще е и краят на обединена Европа. Обаче едва ли. Краят на ЕС ще дойде още през този й мандат а после вероятно ще ликвидира и Германия. Не се разбра чий агент е, но е ясно, че в дългосрочна перспектива ликвидирането на ЕС устройва и американци и руснаци.

Това е благодарение на Америка и Русия . Никоя от двете страни нямат интерес да има силна Европа , ама върви го обяснявай на БеСеПарите . Русия си гледа интереса и не и пука за никаква христианска общност .

Не, не, не , не!!! Посестримо Меркел, какво ти става? Не предавай нагло демократичните ценности!!! Целият свят е като ударен от мокър парцал от това крайно нелогично развитие по отношение на стожера на демокрацията и напращялата политическа потентност Турция!!! Дали няма шашма?! Тук има шашма, има купуване на европейско-толерантни съвести от разни мурзилки, има манипиулация, има зловредност, има предаване на демокрацията и толерантността!!! Някой е раздавал безплатно на Меркел, германците и европейските парламентаристи кебапчета, някой е опивал мислещите толерантни умове със силен шнапс, някой ги е подкупвал с 5 евро!!! Някой се страхува от демократичното мислене на турците, някой иска да принизи тяхната благодатно-ползотворна роля за германското и европейското общество само до размножителните им функции и заряди! Призовавам целият свободен свят да се обедени срещу настъпването на крайнодясната популация и реваншизъм. Хора, събудете се, става нещо страшно! Моля се на Всевишния разумът да победи!!!

Направо да я отписва, няма какво "почти"!

И в Германия идат избори и тази стара чанта се кандидатира за нов мандат... сега се опитва да покаже малко мъжество пред избирателите... Така или иначе нашата южна пантюркистка мюсюлманска съседка няма място в християнска Европа, поради което може да изчака ЕС да се ислямизира, и тогава ще членува в който си поиска политически проект на шириатска европа.

Ужас! Баба Ангела, дакела на Обама, заплашва цяла Европа с още четири години безпомощно администриране на ФРГ и на Европа. Тя няма нито план, нито идея, нито концепция, нито визия. Тя има само един болен инстинкт, на всяка цена да е на власт!

Аз пак да питам. Меркелова какво прави, че белите немци в Есен да спрат да отбягват центъра на града, който е окупиран от араби?

Грешка е че такива преговори изобщо са започвани. Още преди десетилетия Европа трябваше да започне курс към намаляване и ограничаване на мюсулманското население.

Мда....какво може човек да наблюдава вечно: - течаща вода - пламък - Преговорите на Турция( и Украйна) с ЕУ

Има едно друго решение макар и комично на мюслитата да не прехвърчат към европа. Колят се хиляди прасета и се заравят в земята между границите слага се табела минирано с прасета и да видим дали ще искат да преминават :-D мухахахахаха!

Дърви се, защото не е на границата с Турция, където има няколко милиона емигранти, а те са наточили зъби за германците. За съжаление ако ги пусне дивият ердоган ще направят опустошение в бг. Накрая ние ще го отнесем. Политиците ни докато подават оставки и си играят на дама от юг ни дебне драма.

тази луда баба скоро ще бъде изритана като вещицата отвъд океана:)

НЕ МОЖЕТЕ ЛИ ДА ИМ ПРЕДЛОЖИТЕ НА ФРИЦОВЕТЕ МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА ЗА КАНЦЛЕР ????

Преговорните глави се отвариат,в турската баниа,от увасение за ЕУ политици с предимство .

НЕО ЛИБЕРАСТКИТЕ СОРОСИТУТКИ РАБОТЯТ САМО ЗА СОБСТВЕИЯ СИ ДЖОБ :))) А МИЛИАРДЕРИТЕ КАТО БАЙ ТРЪМП НЯМА ДА СПАСЯТ СВЕТА - НАЗНАЧИ ЗА ФИНАНСОВ МИНИСТЪР СЪДРУЖНИК В МАСОНСКАТА ЛОЖА ГОЛДМАН - САКС :))) ... ЦЯЛ СВЯТ Е НА ПЪТ ДА ПРИЕМЕ ХРИСТИЯН КОМУНИЗМА :)) ....

ти си на път да постъпиш в отделението за нелечимо болни психопати

Комунизмът е най-откровеният опит за създаване на всеобща религия на антихриста (което личи и от символите му). Той е организиран атеизъм и като такъв е абсолютният антипод на християнството. Основа на неговата идеология е философията на диалектическия материализъм, според която материята е вечна, битието определя съзнанието, а разумът, чувствата, любовта и моралът това са единствено форми на отражение на високоорганизирана материя.

НЕ ЗНАМ ЗА КОМУНИЗМА , АМА ХРИСТОС ОТ НАЗАРЕТ Е ПРОПОВЯДВАЛ ЛЮБОВ , СКРОМЕН ЖИВО И ОТДАДЕНОСТ НА ОБЩЕСТВОТО .... НЕЩА КОИТО НИТО ВАТИКАНА , НИТО СВЕТИЯ СИНОД , ГЛАВННОТО МЮФРИЙСТВО , УОЛСТРИЙТ И СОСОСИТУТКИТЕ ГИ ДЕМОНСТРИРАТЕ :)))) НАЙ-БЛИЗКИ ДО УЧЕНИЕТО НА ХРИСТОС СА МАРКС , ЕНГЕЛС И ЛЕНИН :))

кво е тва християн комунизъм бе? На путин творенбието ли?

СЪДЪТ В ХАГА ДА СЕ ЗАДЕЙСТВА ЗА СЪЗДАДЕНИЯ ХАОС В ЕВРОПА.

..Меркел не очаква отваряне на нови преговорни глави с Турция... --- а ние обещаваме да не отваряме порти в оградата между източна европа и западната! но пиле ни интернет ни самолет да не првхвръкнат между изтока и запада!

реши с огромно мнозинство, 390 ЗАс срещу 30 против, създаване на Междуведомствен Комитет срещу рашистките провокации в ЩАТИТЕ !!! "Симпатиите" на тръмп към путлер нещо увяхват.

камАра на представителите!

Така немския Пресов орган коментира нежеланието на 50 мильона Германци да дават пари, за Дантелени огради и Свински опашки на четници и айдуци

Това е пълното заглавие на статията! "Чпигел" се извинява, за проблемите, причинени от Лошото поддържане на проходите между Сърбия и България