Коментари - Джамбазки: Холандия води обидна антибългарска кампания | Днес.dir.bg

Джамбазки: Холандия води обидна антибългарска кампания

Холандската държава продължава с недопустимата си и обидна антибългарска кампания, се посочва в позиция на евродепутата от Ангел Джамбазки.

Обратно в новината

Коментари - Джамбазки: Холандия води обидна антибългарска кампания | Днес.dir.bg

Коментари

Джамбазки, патриот душа дава, а вие не сте никакви патриоти. По точно сте патриоти за заплати. Що дирите в големите градове, а не дойдете да управлявате в смесените региони. Това му викам патриотизъм-ти,волен,каракачанов, има ли ви в тези региони, да ама не. и от там не ви вярваме, а и не че ни вълнува политиката. всеки гледа да влезе в нс и до там с народа. браво на движението за права и свободи. имат си две майки и един татко..пенсия тук, пенсия там, кеф ти през лятото в бг, кеф ти през зимата в т,я

с/у 20 хиляди евро месечно всички сме патриоти.

Ангеле, жив дявол си ти! Само дърдориш и нищо не правиш. И ти работиш против България с унищожаването на Пирин, нищо не направи за западните покрайнини - хората ги е страх там!!!

джамбазки не ги коментираи тези умници нали всеки ден виждаш по улиците им в хага берлин бруксел колко са хитри до 50 години ислямизацията им сте е завършена и сте търсят политическо убежище в унгария българия русия и тн

ДЖАМБАЗКИ , КАТО ГЛЕДАТ ТЕБ , И ТВОИТЕ ДЕБИЛНИ ИДИОТИ , КАК СА СЕ УЯЛИ И КРАДАТ БЕЗ ДА ИМ МИГНЕ ОКОТО ЗА НАРОДА , ТИ КАК МИСЛИШ ??? ЧЕ ХОЛАНДЦИТЕ НИ МНОГО ДОБРЕ ПОЗНАВАТ КОИ СМЕ ? ТА МЕН МЕ Е СРАМ ДА КАЖА ОТ КЪДЕ СЪМ ,В ЧУЖБИНА! ДЕБИЛ !

Джамбазки, то, то хубаво, че си мерим краставиците на кой е по-права и на кой по-крива, но някак си докато го правим дойдоха едни същества от юг, неподатливи на интеграция и налагащи със сила тяхната си религия и мислене в Европа. А Холандия е една от най-засегнатите страни. Да не се окаже в крайна сметка, че точно Холандците са ни направили страхотна услуга, удряйки ни винаги вето за Шенген и еврозоната. Уредена държава, но упаднала духовно. А да са само те? Франция-същата работа. Германия се държеше докато Меркел покани същите тези същества да и дойдат на гости. А сега - в Берлин за жените - специално място да са защитени срещу атаки от съответните онеправдани. Тази бомба няма да гръмне веднага, а след десетилетие. Европа се намира в духовна криза, и нищо чудно ЕС да се разпадне, или поне да се оформят локални съюзи под напора на големите играчи. А холандците ... да си се оправят с техните проблеми. Да не стане накрая да се натоварят съществата във вагони и цюрюк откъдето са дошли, а Асад да се окаже най-добрия приятел на Европа. Ще видим ...

България да потърси вината в себе си и да предложи диалог, да покаже позитивно отношение и да намери лоби в европейската комисия и прочие дипломатически инициативи.

обаче не може да кажете защо слагате минуси

dimitrez79@yahoo.com

Те ако имаха акъл да обяснат защо, нямаше да ги слагат. Факт е че холадците се пренебрежителни към нас, но това ни дава възможност да се погледнем добре в огледалото. Според мен българина е още по зле в това отношение,и да сочим други с пръст е лицемерно. Разбирасе ние сме богопомазани и нашето ла*но не мирише. Друг е въпроса че като слезнеш на ниво махленска разправия не доказваш нищо друго освен това. Словата тогава си губят смисъла и тежеста.

Джамбаза да се червиса и облече в женски дрехи, така там могат да го вземат на сериозно.

Обидно е след толкова години преход, да продължаваме да приличаме на евроазийска кочина, а не на нормална държава каквато е Холандия!

е женена за холандец! Изнесоха се от Холандия, след като руснаците свалиха холандския Боинг.

Доста пресилено е да характеризираш Холандия като нормална държава! Надвили са си масрафа за някой работи, но да не забравяме все пак, че там пъка от ислямисти, педерасти, наркомани и пладнешки крадци! Разпадът на обществото в Холандия е в напреднала фаза, традиционните християнски ценности се почитат само в селцата и малките градчета, докато в големите градове е Содом и Гомор!

На холандския клип определено трябва да се реагира и Джанбаски добре че го е направил. Обаче сравнението, което е направил е крайно обидно и направо дебилно.

Абе Джамбаски, не се изкушавай, колоко пъти си ходил в Амстердам,в централанат му част едва всеки 10и е холандец. Купи си една пуричка с марихуанка за 5 евро от кръчмата. Нищо работа при заплата 25-30 евро на месец плюс ектрите, а у нас почти половината останали българи изкарват месеца с 200 евро на месец.

ЗАСЛУЖАВАМЕ СИ ГО!!!

Точно така трябва-предупреждават се българите да си пазят децата, заради "холандския метод".Прави се един клип за техните простотии и се върти по телевизии.Само тогава ще има реакция. но размахат ли пръст нашите евродепутати не трябва да мълчат.А всеки български гаджал плюещ по България със шут да отива при тях.

Ахахаха, ами. аз съм при тях, и ми е много добре! Живея в нормална държава, а не в кочина. А за "българския метод" не трябва да се сърдим на холандците, а на нашите цигани и престъпници, с които напълнихме Европа.

Ми нека се насладят и те на циганските вандалщини,що само ние да ги търпим?!

ние трябва да подобрим отношенията с тази влиятелна страна, да намерим верния път за сътрудничество в културата например, да покажем позитивно отношение, да потърсим вината в себе си и да предложим диалог

1.Легализираме педофилията. 2. за по сигурно, легализираме тревата. Щях да забравя нещо решаващо - гей браковете.

Ами то тоз е прав, дойде ли холандец у нас още на границата да се маркира, та от далеч да се знае че е педофил.

17 милиона са

Холандия е страна в която проституцията и дрогата са държавна политика, т.е. са официално разрешени. От цяла Европа помиярите ходят в Холандия за да си набавят дрога. Колкото за негативното им отношение и активна антибългарска пропаганда, то това не датира от вчера и не е тайна за никого. Холандия е най сериозната ни спънка за Шенген и много антибългарски атаки идват от холанските политици! Вината за това им отнощение имат и нашите политици, които никога досега не са протестирали официално срещу долнопробните им нападки и винаги са се шушомисвали. От друга страна това е един добър повод да не приемаме еврото за официална парична единица у нас и да стоим в готовност за излизане от тоя анти социален съюз, в който преобладават, пропагандират и узаконяват съмнителни ценности, содомията, гей бракове и всякакъв род морални извращения! Моето мнение е, че евросъюза няма да издържи още дълго и ще се разпадни с гръм и трясък. Тоя съюз не е неутрален политически и е на път да стане и военен и е политически инструмент на САЩ насочен срещу трети страни.

Това И-ЗОП-ЩО!!!!!! НЕ ОПРАДВАВА БАЛХАР МАФИЯТА, ЧЕ ПРОДАВА ДРОГА И ПРОСТИТУТКИ НА ХОЛАНДСКАТА МАФИЯ! НЕКОЙ ДА ВИ Е БИЛ, ДА ПРОДАВАТЕ ДРОГА НА ХОЛАНДЦИТЕ? КОЙ ВИ БИЕ, ДА СИ ПРОДАВАТЕ ЩЕРКИТЕ ЗА ПРОСТИТУТКИ? Те са си оДговорни за себе си, а вие - за вас си! Нека ви, нека ви се носи славата на бунаци, простаци и сунетьори! МАЛКО ВИ Е! СМЪРТ НА КУМАНЯГИТЕ, СВОБОДА НА НАРОДА!

"Ангел Джамбазки настоява за незабавно официално извинение от страна на Кралство Холандия. Той ще отправи въпрос към Еврокомисията дали е приемливо за ЕК в една държава-член на ЕС да се прави такава скандална пропаганда срещу гражданите на друга държава също член на Съюза." Джамбазки и ти си на хранилка в Еврейския съюз. Нищо няма да отправяш, защото знаеш, че няма да ти отговорят. Това е еврейската политика. Лижи шм задниците на чифутите. Ако си член на ВМРО и тя е действително народна партия, което от абревиатурата не се разбира, би трябвало да иската България да напусна Еврейския съюз. Но те дребно юристче не ставаш за нищо, освен да се изхвърляш и да лобираш.

Ми отиди ти бе отворко, та да изпилиш тм някои работи.Лайняр.

Добре бе Джамбазки, ами ако е истина ? Ей непатентован български метод си е отва, България ще се прочуее...ей

Пак са я изпуснали,преди да си пие хапчетата.

"...Джамбазки дава пример с антибългарската кампания, водена от политика Герт Вилдерс..." ======================== Герт Вилдерс е типичен пример на ултранационалист, яхнал народното недоволство срещу ислямската заплаха в Европа. Подобно на гръцките фашизоиди от "Златна Зора" тези всъщност "нацистоиди" не предлагат никаква алтернатива на Европа, освен разединение, хаос и омраза. Само обединените усилия на базата на европейските демократични и християнски традиции могат да откъснат от менгемето на исляма по-голямата част от европейските жители с мюсюлмански произход, да ги интегрират в обществата и да сведат до минимум посетителите на миалните на мозъци, наречени "джамии". Трудно решение, изискващо време, но единствено възможно.

Бойкот на всичко холандско, то и без това не струва.

Холандците не са ти виновни, че си куманяга и че им влачиш престъпност, мафия и проституция! И ас не съм шеслива, че влачите престъпност насекаде, и ас не ви ща! проститутки, цигани, крадци, нахални сутеньори, тъмни балкански субекти, насилници и мръсни чукундури куманяги! И АС НЕ ВИ ЩА! А ХОЛАНДЦИТЕ ПА ХЕПТЕН НЕМЪТ ПРЕЧИНА ДА ВИ АРЕСВЪТ! БРАВО, НЕКА ВИ ГО КАЖЪТ В ОЧИТЕ - КУМАНЯГИТЕ СТЕ ПРЕЗИРАНИ И МРАЗЕНИ, МЪРСНИ ПРЕСТЪПНИЦИ И ПРОСТАЦИ! НИКОЙ НЕ ВИ ЩЕ, КУМАНЯГИТЕ! СМЪРТ НА КУМАНЯГИТЕ, СВОБОДА НА НОРМАЛНИТЕ ХОРА ОТ ВАС, СУТЕНЬОРИ, КРАДЦИ И МАСОВИ УБИЙЦИ! ИЗМРЕТЕ! МРЕТЕ БЕ! НИКОЙ НЕ ВИ ЩЕ!

Ей клоун, що не си ........майката.

Мрете викаш, комуниги, ама на , толкова хубави хора измряха , а миризливи шунди като живеят, гнидке.

поредната клоунада за разсейване на публиката , по ;българския метод;

Ма френд Боико, Боико - международния умиротворител, ще мушни едно мъфинче с тревичка и още опраи нещата! Жамбаски какви ги мърмори, ето Валери му целува вече ...., ей сега само да мини и преседателството и това ше упраи

всичко дето са казали хората за нас си е вярно....кое не е??..ако имахме нормален съд нямаше да е така..амаа...

Тчоно балХар мафията (куманизката, коя друга!) е прочута по света с контрабанда на наркотици и простиуция. Засичала съм българки (некои от тех руси, да не си мислите ,че са биле циганки!) да се боядисват черни и да се дегизират, защото циганските барони им неха по петите и а я фанът, а я масово изнасилвът до откат, и после пущът на клиенти! Момичетата се криеха, и се случи, че се натресох на тех, и едва ли некога ке забравим, как се покриха от глава до пети в черно и се загрозиха! мислеха, че ше им направим лошо! ТОВА СА ДЪЩЕРИТЕ ВИ, СЕСТРИТЕ ВИ, ЖЕНИТЕ ВИ - ПОД МАФИЯ ТОРМОЗА! С КАКВО МИСЛИТЕ СЕ ЗАНИМАВА МАФИЯТА - ПРОДАЖБИ НА ОРЪЖИЕ, НАРКОТИЦИ И ПРОСТИТУЦИЯ! КОЙ ГО ПРАВИ- БАБА МИ ЛИ! докато не се осъзнаете че сами си го правите защото седите слепи и си затварете очите.....дотогава ке ви гази!

Клоун, точно с това е прочута Холандия по света, наркотици и проституция и то легално.

да не казват че има банди нашинци които обират къщите? Да не казват щото щъ съ обидим ве!

А кой мислиш че прави обирите - това са цигански банди иле мафията, под куманиЗка команда. Какво правеше Самоковеца у Амстердам, кога го застрелеха, ааааааааааа! Мафията, борците и куманиЗините, организираха мафия по свето, и правът тея неща, да не би баба ми от село от градината си, доде копа, да го прави. Това го правът добре организирани мъже, и то под политическа защита - защото ето 30 години веке, и те си го правът, и влачът пари за върхушката! Куманягите нищо друго не могът да правът - саму рекет, обири, убийства, пладнещки престъпления - куманягите НЕ РАБОТЪТ, НЕ СИ ЛИ ГО РАЗБРАЛ! ЦИГАНИ, КУМАНЯГИ И ЕВРЕИ ПРАВЪТ ЕДНО И СЪО - СОЦИАЛНОТО ИМ ПОВЕДЕНИЕ Е НА ВЛЕЧУГИ, НА ПАРАЗИТИ! ЗАТОВА ХИТЕЛР ГИ ИЗБИВАШЕ И ЗАТВАРЕШЕ - ТАМ, ДЕТО ИМА КУМАНЯГИ ,ЕВРЕИ И ЦИГАНИ - НОРМАЛНИТЕ ХОРА НЕ МОГЪТ ДА ЖИВЕАТ! СМЪРТ НА КУМАНЯГИТЕ ,ЕВРЕИТЕ И ЦИГАНИТЕ - СВОБОДА НА НАРОДА - ДА ЖИВЕЕ ХИТЛЕР!

Да Дами и Господа БЪЛГАРИ, Отношението на Холандия към България безспорно е обидно... НО ОЩЕ по- обидно е БЕЗДЕЙСТВИЕТО на официална София по тези въпроси.... А мълчанието се приема като знак на СЪГЛАСИЕ...в нормалния свят.... Погледнете, кой ни представлява навън, кой изгражда имиджа ни като държава, как се държим като Нация, какво правим за собствения си измъчен Народ ....??????? И тогава си дайте сметка що не ни уважават така, както искаме и би трябвало......

аБЕ ТИ СИ ПОСЛЕДНИЯ, КОЙТО Е РАЗБРАЛ, ЧЕ КУМАНЯГИ ТЕ УПРАВЛЕВЪТ В МОМЕНТА, КАКТО И ЧЕ КУМАНЯГИ ПРАВЪТ ТАЯ ПРОПАГАНДА В ПОЛЗА НА ЧЕРНИТЕ ЦИГАНИ И ТУРЦИ, И ИСЛАМА ИМ! КАК ПА НЕ МОЖАХТЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ КОЙ ВИ ИЗБИВА И НА КАКВА ОСНОВА - БЕЛ ЛИ СИ, РИСТИЕНИН ЛИ СИ, ТО СИ ВРАГ НА КУМАНЯГИТЕ! ДОКОГА ШЕ БИДЕТЕ ТЪПИ И ИСОГЛАВЕНИ, ДОКОГА! ПОКАЖИ, ЧЕ СИ БЕЛ И ЧЕ СИ РИСТИЕНИН, И ГЛЕДАЙ КАК КЕ ТИ СКОКНАТ КУМАНЯГИТЕ ПО ПОРЪЧКА, ПРЕДИ ДАЖЕ ЦИГАНИТЕ И ТУРЦИТЕ ДА ТИ СКОКНЪТ! ЗАЩО НЕ ПРОБВЪТШ, ПРЕДАТАВИ СЕ НЕКАДЕ ЗА ЧИСТОКРЪВЕН БЪЛГАРИН, БЕЛ РИСТИЕНИН - И ГЛЕДАЙ СЕИР И КЛЕВЕТИ! НЕМА ДА ТИ ДАДЪТ ДУМА ДА ПРОДУМАШ ЧЕ СИ ВЕРВАЩ, ЧЕ РЕЛИГИЯТА ТИ Е РИСТИЕНСКА, ЧЕ СИ БЕЛ, ЧЕ СИ НАТУРАЛЕН БЪЛГАРИН! ТОВА В МОМЕНТА СЕ ВОДИ РАСИЗЪМ В ЕВРОПА, ДА СИ БЕЛ РИСТИЕНИН! КАК НЕ РАЗБРАХТЕ С КАКВО БИЯТ НЕМЦИТЕ, И ЧЕ СО СЪЩОТО БИЯТ СЕКИ БЕЛ РИСТИЕНИН В ЕВРЕОПАТА, И ТОЧНО КУМАНЯГИТЕ ГО ВЪРШЪТ! КОГА КЕ СХВАНЕТЕ КОЙ ВИ ГО ПРЕЧИНЕВА, И КОЙ ВИ УПРАВЛЕВА - Б.Б. КОЙТО НИКОГА НЕ СИ ФЪРЛИ ЧЛЕНСКАТА КНИЖКА ОТ БКП! ДОКОГА О ЮРОДЕ, КЕ БИДЕТЕ СЛЕПИ!

Този е зле с Българския , сигурно е Укра Тъп !

Холандия винаги е срещу България и Славянството ! Шенген няма да видим заради Холандия , време е да прекратим всякакви връзки с тях , гоним Посланика и всички от Посолството щом са против Българите !

ВРЕМЕ Е ДА РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ ХОЛАНДЦИТЕ СА ПОДВЕЖДАНИ УМИШЛЕНО ОТ КУМАНИЗКАТА ПРОПАГАНДА! СХВАНЕТЕ, ЧЕ КОГАТО СИ РАЗБЕРЪТ ГРЕШКАТА, ТЕ САМИТЕ СЕ ИЗВИНЕВЪТ! ВОДИ СЕ СТРАШНА ПРОПАГАНДА СРЕЩУ БЕЛИ РИСТИЕНИ! И СТРАШНА ПРОПАГАНДА В ПОЛЗА НА ЧЕРНИ ЦИГАНИ И ТУРЦИ! РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ НЕ Е ЛИЧНО, И ЧЕ ТАЯ ПРОПАГАНДА СЕ ВОДИ ОТ НОО ВИСОКО МЕСТО, И ТО С ОДОБРЕНИЕТО НА КУМАНЯГИТЕ! СТАНИШЕФ НЕ ПРАИ НИЩО ПО ФАПРОСА, НИЩО ЧЕ ЖИВЕЕ В БЕЛГИЯ И ЗНАЕ ЗА ПРУБЛЕМА! КУМАНЯГИТЕ ПРАВЪТ ТАЯ ПРОПАГАНДА СРЕЩУ БЕЛИТЕ ХОРА И РИСТИЕНИ, НА РАСОВА И РЕЛИГИОЗНА ОСНОВА, ЗАЩОТО КУМАНЯГИТЕ СЛУЖЪТ НА ЗИОНИЗТИТЕ ЕВРЕИ! АКО СИ ЦИГАНИН, КЕ БИДЕШ ДОБРЕ! ПОЗНАВАМ БЕЛИ БЪЛГАРКИ, БОЯДИСВАТ СЕ НАРОЧНО ЧЕРНИ, - ЗА ДА НЕ ГИ ИЗНАСИЛВЪТ ОТ ЦИГАНСКАТА МАФИЯ ЗА ПРОСТИТУЦИЯ! ТАРЕГТИРАТ СЕ БЕЛИ РИСТИЕНИ, ТВЪРДО ПО РЕЛИГИОЗНА ЛИНИЯ! И РАСОВА - ЗАЩОТО СА БЕЛИ! СХВАНЕТЕ ГО, ЧЕ ТОВА СЕ СЛУЧВА ОТ ВИСОКО НИВО, И ЧЕ КУМАНЯГИТЕ ГО ПРАВЪТ УПОРИТО И ПЛАТЕНО СРЕЩУ ВАС! ГЛЕДАЙТЕ И НАБЛЮДАВАЙТЕ СЪЩОТО И В ДИРА - СТАНЕ ЛИ ЯСНО ,ЧЕ СИ БЕЛ РИСТИЕНИН И ВЕРВАЩ, И СЕ ПОЧВА С КЛЕВЕТИ И ТРИЕНЕ СРЕЩУ ТЕБЕ! ОТ КУМАНЯГИТЕ И ПЛАТЕНИТЕ ИМ МЕКЕРЕНЦА! АКО ПОЗНАВАХТЕ ДИРНИЦИТЕ, ЩЕХТЕ ДА ЗНАЕТЕ, ЧЕ СИ ИМЪТ ЦИГАНИН И РУСНАК В ЕКИПА, КАКТО И ЧЕРЕН ВЛАШКИ ЦИГАНИН ЗА АДМИН!

че този голям патриот е така национално обиден. Че на запад и в България няма банди обирчии които си имали и собствон метод и полицията като ги хвани, после си измисля че са българи! Е, заслужаваш си заплатата.

Ако не искате такъв имидж ЗАЩО ГЛАСУВАХТЕ СРЕЩУ СЪДЕБНАТА РЕФОРМА?

Господин Джамбазки,моя сентенция : Ако не изкаш да се срамуваш когато отиваш на гости ,оправи,почисти и нареди КЪЩИЧКАТА СИ.....

холан видяхме те и теб какъв си патриот, ама нейсе запуши я!

За съжаление,холандците са прави. Такава слава си извоювахме самите ние. Да. Истината боли. Няма за какво да ни се извиняват. Всеки народ си пази авторитета ,за разлика от нас. Ние вече имаме лице на най- бедната и най- корумпираната държава в света и няма как да отречем,защото е истина. А ти,момченце,не скачай като петел. Още не ти е порастнал гребена.

За съжеление няма закон за защита на нацията, който да издирва такива като теб и да си получават заслужените 9 грама. нима всички в България са престъпници? нима

Eла в чужбина да видиш какво правът циганите и турците с балХар пашапорт, и тогава се обаждай! Кату не го живеете, не се обаждайте! Мразът ви в червата, а на вас ви е казано по партийна линия да го обърнете на шега, ама курФгЗаболи, аааааааа! Това е болната истина - те го вършът, но го трапосват на нас! ИЗЛЕЗ БЕ, ИЗЛЕЗ В ЧУЖБИНА БЕ! ИЗЛЕЗ И ВИЖ КАКВО КЕ ТИ СЕ СЛУЧИ В КРАТКИ СРОКОВЕ БЕ! ЕЛЕ ПО ФАМИЛНИТЕ ИМЕНА, СВЕТИМ КАТУ ФАРОВЕ В НОЩТА, ИЗТОЧНОЕВРЕПЕЙЦИ! В МИГА В КОЙТО ТИ ВИДЪТ ИМЕНАТА, ОЩЕ ОТ ЛЕТИЩЕТО, КЕ БИДЕШ ПРИХВАНАТ ОТ ПОРЕДНИЯ ЦИГАНСКИ ИСТРЕБИТЕЛ ДА ТЕ ОШУШКА!

накрая пак идват в българия лятото 'щото нямат пари да идат по островите и испания, франция... мърлячи, които са на хранилка от баба меркел и брюксел = сащ на едни лалета и филипс икономика не се гради... но виж на напечатани евро за тях, то се гради... най-гъсто населената пишман държава... пълно с бежанци, негри и всяк'ва измет, чакаща на подаяния... т'ва е един резерват за бежанци под морското равнище с размер 40хил кв км ... колкот на няколко наши дядовци земите им ... мишки!!!

Тъпако, Холандия има една от най-силните икономики в света и е втори нетен донор в ЕО след Германия. Хората там ни плащат голяма част от еврофондовете. Като си прост, вземи попрочети малко инфо, не се излагай.

обидно е това недоносено педер...стче да се подвизава в ЕП от името на българските граждани, които не са гласували и не са го избрали, а само една шепичка е гласувалата за тоя, останалото е политически договорки...

Всеки да си води кампания,каквато си изка. Ти какво допринесе за имеджа на БГ?? Или все другите са виновни.

Така е г- н Джамбазки.Плюят и не само те.Преди 2 години едни от най гнусните вестници Сън,Дейли Мейл и Дейли Експрес подеха такава бясна антибългарска къмпания че накрая обявиха и кръстоносен поход срещу България и Румъния и събрaxa хиляди подпи си в тази подкрепа.Пълна гнусотия!От нашетп правителствo - нулева реакция.Е може да го плюете Джамбазки но той поне реагира

Така е г- н Джамбазки.Плюят и не само те.Преди 2 години едни от най гнусните вестници Сън,Дейли Мейл и Дейли Експрес подеха такава бясна антибългарска къмпания че накрая обявиха и кръстоносен поход срещу България и Румъния и събрaxa хиляди подпи си в тази подкрепа.Пълна гнусотия!От нашетп правителств

Поставете холандската делегация до тоалетните за периода на цялото ни председателство! Нека им останат добри спомени от България... послепис: те много харесват тоалетни и нещата, които се вършат в тях.

Хаха

Спрях да купувам холандски боклуци! Сиренето гауда е гадно. Баба ти все такова сирене е яла. Лалетата им са мухлясали. Бирата им е боклук. Минавам на родно производство. Така ще правя заплатите на българските работници, а не на надутите и прехвалени холандци. А на културно равнище започвам да гледам надменно на всичко холандско. Надменно, повече от проявеното към нас! Весело посрещане!

туй нящу ни е верну ки ...сички знаят че западняците са наши приятели и ни путкрепят срещу хибридния Путин...те сички ни мислят се дуброту ут бая време....вий ко ши кажити пу въпросъ?

Ще ти кажа, че нищо не казваш. Смисълът в нескопосните ти изречения е като на дете от детската градина. Освен това разводняваш обстановката с изнасиленото си изказване на псевдо-диалект. Накратко, мнението ти е подигравка с другите, въздух под налягане, празни думи и загубено време!

такава е идеята и начина да говори като баба гицка,ама вие ато сте поджарникар от герп и не вдяваш никога няма да разбереш

Холандците отдавна са се изявявали като пословични нгодници спрямо България. Въпреки, че имат доста фирми тук, продължават да цицат страната и де.а се опитват да я унижават.

По-обидна и антибългарска камания от политиката на патрЕотите от МВРО НЯМА !

Аа, че защо? Другите маскари по-малко гнусни ли са? Всъщност посочи ми не цяла партия, а дори отделен политик, който да не срами България....

Холандците? Кои по-точно? 20-те% африканци? 30-те% наркомани? 40-те % обратни? Останалите 10% нормални, като хукнат да се спасявят, как ще се чувстват, като им кажем, че не ги искаме, защото са "холандци"?

НИщо не можеш да им кажеш, защот идея си нямаш какво представляват холандците в културно отношение. И след милион години не мож ги стигна.

Работата ми ме е срещала редовно с холандци още преди 35 години. И тогава, без да ни познават, не ни брояха за хора, въпреки че и като квалификация, и като образование бяха далеч от нивото ни. В този аспект на културата си, вярно, няма да се променят и след милион години.

В кое точно културно отношение не мож ги стигна?

Българите са интересни хора. Когато се смятат за нещо повече от някого плюят и обиждат (цигани, мангали, маймуни на клона), но изведнъж се сещат за думи като равнопоставеност, европейски ценности, дискриминация и пр. когато някой се отнася високомерно към тях.

"Холандската държава продължава с недопустимата си и обидна антибългарска кампания" - обидна за Джамбазки , защото и той е част от престъпниците на България !!!

Джамбазки да не се занимава с холандските гейове, а да оправи родната си кочина от лъжепатриоти, задружни калугери в ОП от ВМРО , педерасти, които и в петък блажат.

В Норвегия пък не го казват открито за да не бъдат обвинявани, но всъщност българите са третирани също лошо- квалифицирани българи не им се дава работа. Защото като са квалифицирани и заплатата трябва да е съответна. Но на новите норвези се дава всичко, макар и да нямат референции или квалификации. Норвезите казват- при вас няма война и вие нямате нужда от помощ.

а норвегия какво предлага освен солена риба? защото петролът и газта не се брои. те си извират, а дали ще са земи на норвежци, араби от саудицка арабия или руснаци е все тая....та...рибари с петрол, като араби с петрол.

Политиците ни са виновни-крайно време е да наричаме българите-българи,а циганите -цигани и тогава НЯМА ДА ИМА ТАКИВА недоразумения.

Коментари - Джамбазки: Холандия води обидна антибългарска кампания | Днес.dir.bg

Джамбазки: Холандия води обидна антибългарска кампания

Холандската държава продължава с недопустимата си и обидна антибългарска кампания, се посочва в позиция на евродепутата от Ангел Джамбазки.

Обратно в новината

Коментари - Джамбазки: Холандия води обидна антибългарска кампания | Днес.dir.bg

Коментари

Джамбазки, патриот душа дава, а вие не сте никакви патриоти. По точно сте патриоти за заплати. Що дирите в големите градове, а не дойдете да управлявате в смесените региони. Това му викам патриотизъм-ти,волен,каракачанов, има ли ви в тези региони, да ама не. и от там не ви вярваме, а и не че ни вълнува политиката. всеки гледа да влезе в нс и до там с народа. браво на движението за права и свободи. имат си две майки и един татко..пенсия тук, пенсия там, кеф ти през лятото в бг, кеф ти през зимата в т,я

с/у 20 хиляди евро месечно всички сме патриоти.

Ангеле, жив дявол си ти! Само дърдориш и нищо не правиш. И ти работиш против България с унищожаването на Пирин, нищо не направи за западните покрайнини - хората ги е страх там!!!

джамбазки не ги коментираи тези умници нали всеки ден виждаш по улиците им в хага берлин бруксел колко са хитри до 50 години ислямизацията им сте е завършена и сте търсят политическо убежище в унгария българия русия и тн

ДЖАМБАЗКИ , КАТО ГЛЕДАТ ТЕБ , И ТВОИТЕ ДЕБИЛНИ ИДИОТИ , КАК СА СЕ УЯЛИ И КРАДАТ БЕЗ ДА ИМ МИГНЕ ОКОТО ЗА НАРОДА , ТИ КАК МИСЛИШ ??? ЧЕ ХОЛАНДЦИТЕ НИ МНОГО ДОБРЕ ПОЗНАВАТ КОИ СМЕ ? ТА МЕН МЕ Е СРАМ ДА КАЖА ОТ КЪДЕ СЪМ ,В ЧУЖБИНА! ДЕБИЛ !

Джамбазки, то, то хубаво, че си мерим краставиците на кой е по-права и на кой по-крива, но някак си докато го правим дойдоха едни същества от юг, неподатливи на интеграция и налагащи със сила тяхната си религия и мислене в Европа. А Холандия е една от най-засегнатите страни. Да не се окаже в крайна сметка, че точно Холандците са ни направили страхотна услуга, удряйки ни винаги вето за Шенген и еврозоната. Уредена държава, но упаднала духовно. А да са само те? Франция-същата работа. Германия се държеше докато Меркел покани същите тези същества да и дойдат на гости. А сега - в Берлин за жените - специално място да са защитени срещу атаки от съответните онеправдани. Тази бомба няма да гръмне веднага, а след десетилетие. Европа се намира в духовна криза, и нищо чудно ЕС да се разпадне, или поне да се оформят локални съюзи под напора на големите играчи. А холандците ... да си се оправят с техните проблеми. Да не стане накрая да се натоварят съществата във вагони и цюрюк откъдето са дошли, а Асад да се окаже най-добрия приятел на Европа. Ще видим ...

България да потърси вината в себе си и да предложи диалог, да покаже позитивно отношение и да намери лоби в европейската комисия и прочие дипломатически инициативи.

обаче не може да кажете защо слагате минуси

dimitrez79@yahoo.com

Те ако имаха акъл да обяснат защо, нямаше да ги слагат. Факт е че холадците се пренебрежителни към нас, но това ни дава възможност да се погледнем добре в огледалото. Според мен българина е още по зле в това отношение,и да сочим други с пръст е лицемерно. Разбирасе ние сме богопомазани и нашето ла*но не мирише. Друг е въпроса че като слезнеш на ниво махленска разправия не доказваш нищо друго освен това. Словата тогава си губят смисъла и тежеста.

Джамбаза да се червиса и облече в женски дрехи, така там могат да го вземат на сериозно.

Обидно е след толкова години преход, да продължаваме да приличаме на евроазийска кочина, а не на нормална държава каквато е Холандия!

е женена за холандец! Изнесоха се от Холандия, след като руснаците свалиха холандския Боинг.

Доста пресилено е да характеризираш Холандия като нормална държава! Надвили са си масрафа за някой работи, но да не забравяме все пак, че там пъка от ислямисти, педерасти, наркомани и пладнешки крадци! Разпадът на обществото в Холандия е в напреднала фаза, традиционните християнски ценности се почитат само в селцата и малките градчета, докато в големите градове е Содом и Гомор!

На холандския клип определено трябва да се реагира и Джанбаски добре че го е направил. Обаче сравнението, което е направил е крайно обидно и направо дебилно.

Абе Джамбаски, не се изкушавай, колоко пъти си ходил в Амстердам,в централанат му част едва всеки 10и е холандец. Купи си една пуричка с марихуанка за 5 евро от кръчмата. Нищо работа при заплата 25-30 евро на месец плюс ектрите, а у нас почти половината останали българи изкарват месеца с 200 евро на месец.

ЗАСЛУЖАВАМЕ СИ ГО!!!

Точно така трябва-предупреждават се българите да си пазят децата, заради "холандския метод".Прави се един клип за техните простотии и се върти по телевизии.Само тогава ще има реакция. но размахат ли пръст нашите евродепутати не трябва да мълчат.А всеки български гаджал плюещ по България със шут да отива при тях.

Ахахаха, ами. аз съм при тях, и ми е много добре! Живея в нормална държава, а не в кочина. А за "българския метод" не трябва да се сърдим на холандците, а на нашите цигани и престъпници, с които напълнихме Европа.

Ми нека се насладят и те на циганските вандалщини,що само ние да ги търпим?!

ние трябва да подобрим отношенията с тази влиятелна страна, да намерим верния път за сътрудничество в културата например, да покажем позитивно отношение, да потърсим вината в себе си и да предложим диалог

1.Легализираме педофилията. 2. за по сигурно, легализираме тревата. Щях да забравя нещо решаващо - гей браковете.

Ами то тоз е прав, дойде ли холандец у нас още на границата да се маркира, та от далеч да се знае че е педофил.

17 милиона са

Холандия е страна в която проституцията и дрогата са държавна политика, т.е. са официално разрешени. От цяла Европа помиярите ходят в Холандия за да си набавят дрога. Колкото за негативното им отношение и активна антибългарска пропаганда, то това не датира от вчера и не е тайна за никого. Холандия е най сериозната ни спънка за Шенген и много антибългарски атаки идват от холанските политици! Вината за това им отнощение имат и нашите политици, които никога досега не са протестирали официално срещу долнопробните им нападки и винаги са се шушомисвали. От друга страна това е един добър повод да не приемаме еврото за официална парична единица у нас и да стоим в готовност за излизане от тоя анти социален съюз, в който преобладават, пропагандират и узаконяват съмнителни ценности, содомията, гей бракове и всякакъв род морални извращения! Моето мнение е, че евросъюза няма да издържи още дълго и ще се разпадни с гръм и трясък. Тоя съюз не е неутрален политически и е на път да стане и военен и е политически инструмент на САЩ насочен срещу трети страни.

Това И-ЗОП-ЩО!!!!!! НЕ ОПРАДВАВА БАЛХАР МАФИЯТА, ЧЕ ПРОДАВА ДРОГА И ПРОСТИТУТКИ НА ХОЛАНДСКАТА МАФИЯ! НЕКОЙ ДА ВИ Е БИЛ, ДА ПРОДАВАТЕ ДРОГА НА ХОЛАНДЦИТЕ? КОЙ ВИ БИЕ, ДА СИ ПРОДАВАТЕ ЩЕРКИТЕ ЗА ПРОСТИТУТКИ? Те са си оДговорни за себе си, а вие - за вас си! Нека ви, нека ви се носи славата на бунаци, простаци и сунетьори! МАЛКО ВИ Е! СМЪРТ НА КУМАНЯГИТЕ, СВОБОДА НА НАРОДА!

"Ангел Джамбазки настоява за незабавно официално извинение от страна на Кралство Холандия. Той ще отправи въпрос към Еврокомисията дали е приемливо за ЕК в една държава-член на ЕС да се прави такава скандална пропаганда срещу гражданите на друга държава също член на Съюза." Джамбазки и ти си на хранилка в Еврейския съюз. Нищо няма да отправяш, защото знаеш, че няма да ти отговорят. Това е еврейската политика. Лижи шм задниците на чифутите. Ако си член на ВМРО и тя е действително народна партия, което от абревиатурата не се разбира, би трябвало да иската България да напусна Еврейския съюз. Но те дребно юристче не ставаш за нищо, освен да се изхвърляш и да лобираш.

Ми отиди ти бе отворко, та да изпилиш тм някои работи.Лайняр.

Добре бе Джамбазки, ами ако е истина ? Ей непатентован български метод си е отва, България ще се прочуее...ей

Пак са я изпуснали,преди да си пие хапчетата.

"...Джамбазки дава пример с антибългарската кампания, водена от политика Герт Вилдерс..." ======================== Герт Вилдерс е типичен пример на ултранационалист, яхнал народното недоволство срещу ислямската заплаха в Европа. Подобно на гръцките фашизоиди от "Златна Зора" тези всъщност "нацистоиди" не предлагат никаква алтернатива на Европа, освен разединение, хаос и омраза. Само обединените усилия на базата на европейските демократични и християнски традиции могат да откъснат от менгемето на исляма по-голямата част от европейските жители с мюсюлмански произход, да ги интегрират в обществата и да сведат до минимум посетителите на миалните на мозъци, наречени "джамии". Трудно решение, изискващо време, но единствено възможно.

Бойкот на всичко холандско, то и без това не струва.

Холандците не са ти виновни, че си куманяга и че им влачиш престъпност, мафия и проституция! И ас не съм шеслива, че влачите престъпност насекаде, и ас не ви ща! проститутки, цигани, крадци, нахални сутеньори, тъмни балкански субекти, насилници и мръсни чукундури куманяги! И АС НЕ ВИ ЩА! А ХОЛАНДЦИТЕ ПА ХЕПТЕН НЕМЪТ ПРЕЧИНА ДА ВИ АРЕСВЪТ! БРАВО, НЕКА ВИ ГО КАЖЪТ В ОЧИТЕ - КУМАНЯГИТЕ СТЕ ПРЕЗИРАНИ И МРАЗЕНИ, МЪРСНИ ПРЕСТЪПНИЦИ И ПРОСТАЦИ! НИКОЙ НЕ ВИ ЩЕ, КУМАНЯГИТЕ! СМЪРТ НА КУМАНЯГИТЕ, СВОБОДА НА НОРМАЛНИТЕ ХОРА ОТ ВАС, СУТЕНЬОРИ, КРАДЦИ И МАСОВИ УБИЙЦИ! ИЗМРЕТЕ! МРЕТЕ БЕ! НИКОЙ НЕ ВИ ЩЕ!

Ей клоун, що не си ........майката.

Мрете викаш, комуниги, ама на , толкова хубави хора измряха , а миризливи шунди като живеят, гнидке.

поредната клоунада за разсейване на публиката , по ;българския метод;

Ма френд Боико, Боико - международния умиротворител, ще мушни едно мъфинче с тревичка и още опраи нещата! Жамбаски какви ги мърмори, ето Валери му целува вече ...., ей сега само да мини и преседателството и това ше упраи

всичко дето са казали хората за нас си е вярно....кое не е??..ако имахме нормален съд нямаше да е така..амаа...

Тчоно балХар мафията (куманизката, коя друга!) е прочута по света с контрабанда на наркотици и простиуция. Засичала съм българки (некои от тех руси, да не си мислите ,че са биле циганки!) да се боядисват черни и да се дегизират, защото циганските барони им неха по петите и а я фанът, а я масово изнасилвът до откат, и после пущът на клиенти! Момичетата се криеха, и се случи, че се натресох на тех, и едва ли некога ке забравим, как се покриха от глава до пети в черно и се загрозиха! мислеха, че ше им направим лошо! ТОВА СА ДЪЩЕРИТЕ ВИ, СЕСТРИТЕ ВИ, ЖЕНИТЕ ВИ - ПОД МАФИЯ ТОРМОЗА! С КАКВО МИСЛИТЕ СЕ ЗАНИМАВА МАФИЯТА - ПРОДАЖБИ НА ОРЪЖИЕ, НАРКОТИЦИ И ПРОСТИТУЦИЯ! КОЙ ГО ПРАВИ- БАБА МИ ЛИ! докато не се осъзнаете че сами си го правите защото седите слепи и си затварете очите.....дотогава ке ви гази!

Клоун, точно с това е прочута Холандия по света, наркотици и проституция и то легално.

да не казват че има банди нашинци които обират къщите? Да не казват щото щъ съ обидим ве!

А кой мислиш че прави обирите - това са цигански банди иле мафията, под куманиЗка команда. Какво правеше Самоковеца у Амстердам, кога го застрелеха, ааааааааааа! Мафията, борците и куманиЗините, организираха мафия по свето, и правът тея неща, да не би баба ми от село от градината си, доде копа, да го прави. Това го правът добре организирани мъже, и то под политическа защита - защото ето 30 години веке, и те си го правът, и влачът пари за върхушката! Куманягите нищо друго не могът да правът - саму рекет, обири, убийства, пладнещки престъпления - куманягите НЕ РАБОТЪТ, НЕ СИ ЛИ ГО РАЗБРАЛ! ЦИГАНИ, КУМАНЯГИ И ЕВРЕИ ПРАВЪТ ЕДНО И СЪО - СОЦИАЛНОТО ИМ ПОВЕДЕНИЕ Е НА ВЛЕЧУГИ, НА ПАРАЗИТИ! ЗАТОВА ХИТЕЛР ГИ ИЗБИВАШЕ И ЗАТВАРЕШЕ - ТАМ, ДЕТО ИМА КУМАНЯГИ ,ЕВРЕИ И ЦИГАНИ - НОРМАЛНИТЕ ХОРА НЕ МОГЪТ ДА ЖИВЕАТ! СМЪРТ НА КУМАНЯГИТЕ ,ЕВРЕИТЕ И ЦИГАНИТЕ - СВОБОДА НА НАРОДА - ДА ЖИВЕЕ ХИТЛЕР!

Да Дами и Господа БЪЛГАРИ, Отношението на Холандия към България безспорно е обидно... НО ОЩЕ по- обидно е БЕЗДЕЙСТВИЕТО на официална София по тези въпроси.... А мълчанието се приема като знак на СЪГЛАСИЕ...в нормалния свят.... Погледнете, кой ни представлява навън, кой изгражда имиджа ни като държава, как се държим като Нация, какво правим за собствения си измъчен Народ ....??????? И тогава си дайте сметка що не ни уважават така, както искаме и би трябвало......

аБЕ ТИ СИ ПОСЛЕДНИЯ, КОЙТО Е РАЗБРАЛ, ЧЕ КУМАНЯГИ ТЕ УПРАВЛЕВЪТ В МОМЕНТА, КАКТО И ЧЕ КУМАНЯГИ ПРАВЪТ ТАЯ ПРОПАГАНДА В ПОЛЗА НА ЧЕРНИТЕ ЦИГАНИ И ТУРЦИ, И ИСЛАМА ИМ! КАК ПА НЕ МОЖАХТЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ КОЙ ВИ ИЗБИВА И НА КАКВА ОСНОВА - БЕЛ ЛИ СИ, РИСТИЕНИН ЛИ СИ, ТО СИ ВРАГ НА КУМАНЯГИТЕ! ДОКОГА ШЕ БИДЕТЕ ТЪПИ И ИСОГЛАВЕНИ, ДОКОГА! ПОКАЖИ, ЧЕ СИ БЕЛ И ЧЕ СИ РИСТИЕНИН, И ГЛЕДАЙ КАК КЕ ТИ СКОКНАТ КУМАНЯГИТЕ ПО ПОРЪЧКА, ПРЕДИ ДАЖЕ ЦИГАНИТЕ И ТУРЦИТЕ ДА ТИ СКОКНЪТ! ЗАЩО НЕ ПРОБВЪТШ, ПРЕДАТАВИ СЕ НЕКАДЕ ЗА ЧИСТОКРЪВЕН БЪЛГАРИН, БЕЛ РИСТИЕНИН - И ГЛЕДАЙ СЕИР И КЛЕВЕТИ! НЕМА ДА ТИ ДАДЪТ ДУМА ДА ПРОДУМАШ ЧЕ СИ ВЕРВАЩ, ЧЕ РЕЛИГИЯТА ТИ Е РИСТИЕНСКА, ЧЕ СИ БЕЛ, ЧЕ СИ НАТУРАЛЕН БЪЛГАРИН! ТОВА В МОМЕНТА СЕ ВОДИ РАСИЗЪМ В ЕВРОПА, ДА СИ БЕЛ РИСТИЕНИН! КАК НЕ РАЗБРАХТЕ С КАКВО БИЯТ НЕМЦИТЕ, И ЧЕ СО СЪЩОТО БИЯТ СЕКИ БЕЛ РИСТИЕНИН В ЕВРЕОПАТА, И ТОЧНО КУМАНЯГИТЕ ГО ВЪРШЪТ! КОГА КЕ СХВАНЕТЕ КОЙ ВИ ГО ПРЕЧИНЕВА, И КОЙ ВИ УПРАВЛЕВА - Б.Б. КОЙТО НИКОГА НЕ СИ ФЪРЛИ ЧЛЕНСКАТА КНИЖКА ОТ БКП! ДОКОГА О ЮРОДЕ, КЕ БИДЕТЕ СЛЕПИ!

Този е зле с Българския , сигурно е Укра Тъп !

Холандия винаги е срещу България и Славянството ! Шенген няма да видим заради Холандия , време е да прекратим всякакви връзки с тях , гоним Посланика и всички от Посолството щом са против Българите !

ВРЕМЕ Е ДА РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ ХОЛАНДЦИТЕ СА ПОДВЕЖДАНИ УМИШЛЕНО ОТ КУМАНИЗКАТА ПРОПАГАНДА! СХВАНЕТЕ, ЧЕ КОГАТО СИ РАЗБЕРЪТ ГРЕШКАТА, ТЕ САМИТЕ СЕ ИЗВИНЕВЪТ! ВОДИ СЕ СТРАШНА ПРОПАГАНДА СРЕЩУ БЕЛИ РИСТИЕНИ! И СТРАШНА ПРОПАГАНДА В ПОЛЗА НА ЧЕРНИ ЦИГАНИ И ТУРЦИ! РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ НЕ Е ЛИЧНО, И ЧЕ ТАЯ ПРОПАГАНДА СЕ ВОДИ ОТ НОО ВИСОКО МЕСТО, И ТО С ОДОБРЕНИЕТО НА КУМАНЯГИТЕ! СТАНИШЕФ НЕ ПРАИ НИЩО ПО ФАПРОСА, НИЩО ЧЕ ЖИВЕЕ В БЕЛГИЯ И ЗНАЕ ЗА ПРУБЛЕМА! КУМАНЯГИТЕ ПРАВЪТ ТАЯ ПРОПАГАНДА СРЕЩУ БЕЛИТЕ ХОРА И РИСТИЕНИ, НА РАСОВА И РЕЛИГИОЗНА ОСНОВА, ЗАЩОТО КУМАНЯГИТЕ СЛУЖЪТ НА ЗИОНИЗТИТЕ ЕВРЕИ! АКО СИ ЦИГАНИН, КЕ БИДЕШ ДОБРЕ! ПОЗНАВАМ БЕЛИ БЪЛГАРКИ, БОЯДИСВАТ СЕ НАРОЧНО ЧЕРНИ, - ЗА ДА НЕ ГИ ИЗНАСИЛВЪТ ОТ ЦИГАНСКАТА МАФИЯ ЗА ПРОСТИТУЦИЯ! ТАРЕГТИРАТ СЕ БЕЛИ РИСТИЕНИ, ТВЪРДО ПО РЕЛИГИОЗНА ЛИНИЯ! И РАСОВА - ЗАЩОТО СА БЕЛИ! СХВАНЕТЕ ГО, ЧЕ ТОВА СЕ СЛУЧВА ОТ ВИСОКО НИВО, И ЧЕ КУМАНЯГИТЕ ГО ПРАВЪТ УПОРИТО И ПЛАТЕНО СРЕЩУ ВАС! ГЛЕДАЙТЕ И НАБЛЮДАВАЙТЕ СЪЩОТО И В ДИРА - СТАНЕ ЛИ ЯСНО ,ЧЕ СИ БЕЛ РИСТИЕНИН И ВЕРВАЩ, И СЕ ПОЧВА С КЛЕВЕТИ И ТРИЕНЕ СРЕЩУ ТЕБЕ! ОТ КУМАНЯГИТЕ И ПЛАТЕНИТЕ ИМ МЕКЕРЕНЦА! АКО ПОЗНАВАХТЕ ДИРНИЦИТЕ, ЩЕХТЕ ДА ЗНАЕТЕ, ЧЕ СИ ИМЪТ ЦИГАНИН И РУСНАК В ЕКИПА, КАКТО И ЧЕРЕН ВЛАШКИ ЦИГАНИН ЗА АДМИН!

че този голям патриот е така национално обиден. Че на запад и в България няма банди обирчии които си имали и собствон метод и полицията като ги хвани, после си измисля че са българи! Е, заслужаваш си заплатата.

Ако не искате такъв имидж ЗАЩО ГЛАСУВАХТЕ СРЕЩУ СЪДЕБНАТА РЕФОРМА?

Господин Джамбазки,моя сентенция : Ако не изкаш да се срамуваш когато отиваш на гости ,оправи,почисти и нареди КЪЩИЧКАТА СИ.....

холан видяхме те и теб какъв си патриот, ама нейсе запуши я!

За съжаление,холандците са прави. Такава слава си извоювахме самите ние. Да. Истината боли. Няма за какво да ни се извиняват. Всеки народ си пази авторитета ,за разлика от нас. Ние вече имаме лице на най- бедната и най- корумпираната държава в света и няма как да отречем,защото е истина. А ти,момченце,не скачай като петел. Още не ти е порастнал гребена.

За съжеление няма закон за защита на нацията, който да издирва такива като теб и да си получават заслужените 9 грама. нима всички в България са престъпници? нима

Eла в чужбина да видиш какво правът циганите и турците с балХар пашапорт, и тогава се обаждай! Кату не го живеете, не се обаждайте! Мразът ви в червата, а на вас ви е казано по партийна линия да го обърнете на шега, ама курФгЗаболи, аааааааа! Това е болната истина - те го вършът, но го трапосват на нас! ИЗЛЕЗ БЕ, ИЗЛЕЗ В ЧУЖБИНА БЕ! ИЗЛЕЗ И ВИЖ КАКВО КЕ ТИ СЕ СЛУЧИ В КРАТКИ СРОКОВЕ БЕ! ЕЛЕ ПО ФАМИЛНИТЕ ИМЕНА, СВЕТИМ КАТУ ФАРОВЕ В НОЩТА, ИЗТОЧНОЕВРЕПЕЙЦИ! В МИГА В КОЙТО ТИ ВИДЪТ ИМЕНАТА, ОЩЕ ОТ ЛЕТИЩЕТО, КЕ БИДЕШ ПРИХВАНАТ ОТ ПОРЕДНИЯ ЦИГАНСКИ ИСТРЕБИТЕЛ ДА ТЕ ОШУШКА!

накрая пак идват в българия лятото 'щото нямат пари да идат по островите и испания, франция... мърлячи, които са на хранилка от баба меркел и брюксел = сащ на едни лалета и филипс икономика не се гради... но виж на напечатани евро за тях, то се гради... най-гъсто населената пишман държава... пълно с бежанци, негри и всяк'ва измет, чакаща на подаяния... т'ва е един резерват за бежанци под морското равнище с размер 40хил кв км ... колкот на няколко наши дядовци земите им ... мишки!!!

Тъпако, Холандия има една от най-силните икономики в света и е втори нетен донор в ЕО след Германия. Хората там ни плащат голяма част от еврофондовете. Като си прост, вземи попрочети малко инфо, не се излагай.

обидно е това недоносено педер...стче да се подвизава в ЕП от името на българските граждани, които не са гласували и не са го избрали, а само една шепичка е гласувалата за тоя, останалото е политически договорки...

Всеки да си води кампания,каквато си изка. Ти какво допринесе за имеджа на БГ?? Или все другите са виновни.

Така е г- н Джамбазки.Плюят и не само те.Преди 2 години едни от най гнусните вестници Сън,Дейли Мейл и Дейли Експрес подеха такава бясна антибългарска къмпания че накрая обявиха и кръстоносен поход срещу България и Румъния и събрaxa хиляди подпи си в тази подкрепа.Пълна гнусотия!От нашетп правителствo - нулева реакция.Е може да го плюете Джамбазки но той поне реагира

Така е г- н Джамбазки.Плюят и не само те.Преди 2 години едни от най гнусните вестници Сън,Дейли Мейл и Дейли Експрес подеха такава бясна антибългарска къмпания че накрая обявиха и кръстоносен поход срещу България и Румъния и събрaxa хиляди подпи си в тази подкрепа.Пълна гнусотия!От нашетп правителств

Поставете холандската делегация до тоалетните за периода на цялото ни председателство! Нека им останат добри спомени от България... послепис: те много харесват тоалетни и нещата, които се вършат в тях.

Хаха

Спрях да купувам холандски боклуци! Сиренето гауда е гадно. Баба ти все такова сирене е яла. Лалетата им са мухлясали. Бирата им е боклук. Минавам на родно производство. Така ще правя заплатите на българските работници, а не на надутите и прехвалени холандци. А на културно равнище започвам да гледам надменно на всичко холандско. Надменно, повече от проявеното към нас! Весело посрещане!

туй нящу ни е верну ки ...сички знаят че западняците са наши приятели и ни путкрепят срещу хибридния Путин...те сички ни мислят се дуброту ут бая време....вий ко ши кажити пу въпросъ?

Ще ти кажа, че нищо не казваш. Смисълът в нескопосните ти изречения е като на дете от детската градина. Освен това разводняваш обстановката с изнасиленото си изказване на псевдо-диалект. Накратко, мнението ти е подигравка с другите, въздух под налягане, празни думи и загубено време!

такава е идеята и начина да говори като баба гицка,ама вие ато сте поджарникар от герп и не вдяваш никога няма да разбереш

Холандците отдавна са се изявявали като пословични нгодници спрямо България. Въпреки, че имат доста фирми тук, продължават да цицат страната и де.а се опитват да я унижават.

По-обидна и антибългарска камания от политиката на патрЕотите от МВРО НЯМА !

Аа, че защо? Другите маскари по-малко гнусни ли са? Всъщност посочи ми не цяла партия, а дори отделен политик, който да не срами България....

Холандците? Кои по-точно? 20-те% африканци? 30-те% наркомани? 40-те % обратни? Останалите 10% нормални, като хукнат да се спасявят, как ще се чувстват, като им кажем, че не ги искаме, защото са "холандци"?

НИщо не можеш да им кажеш, защот идея си нямаш какво представляват холандците в културно отношение. И след милион години не мож ги стигна.

Работата ми ме е срещала редовно с холандци още преди 35 години. И тогава, без да ни познават, не ни брояха за хора, въпреки че и като квалификация, и като образование бяха далеч от нивото ни. В този аспект на културата си, вярно, няма да се променят и след милион години.

В кое точно културно отношение не мож ги стигна?

Българите са интересни хора. Когато се смятат за нещо повече от някого плюят и обиждат (цигани, мангали, маймуни на клона), но изведнъж се сещат за думи като равнопоставеност, европейски ценности, дискриминация и пр. когато някой се отнася високомерно към тях.

"Холандската държава продължава с недопустимата си и обидна антибългарска кампания" - обидна за Джамбазки , защото и той е част от престъпниците на България !!!

Джамбазки да не се занимава с холандските гейове, а да оправи родната си кочина от лъжепатриоти, задружни калугери в ОП от ВМРО , педерасти, които и в петък блажат.

В Норвегия пък не го казват открито за да не бъдат обвинявани, но всъщност българите са третирани също лошо- квалифицирани българи не им се дава работа. Защото като са квалифицирани и заплатата трябва да е съответна. Но на новите норвези се дава всичко, макар и да нямат референции или квалификации. Норвезите казват- при вас няма война и вие нямате нужда от помощ.

а норвегия какво предлага освен солена риба? защото петролът и газта не се брои. те си извират, а дали ще са земи на норвежци, араби от саудицка арабия или руснаци е все тая....та...рибари с петрол, като араби с петрол.

Политиците ни са виновни-крайно време е да наричаме българите-българи,а циганите -цигани и тогава НЯМА ДА ИМА ТАКИВА недоразумения.