Простреляха въоръжен с нож мъж на летище в Амстердам

Холандската военна полиция откри огън по мъж, въоръжен с нож, който се държал заплашително на международното летище Схипхол в Амстердам.

Обратно в новината

Коментари - Простреляха въоръжен с нож мъж на летище в Амстердам | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Груба грешка, трябвало е да застрелят гадината!!

Ако беше наръгал някого, можеше да го направим човек на годината. Ама, гадните неверници са го гръмнали преждевременно..

Така ще да е било, човека е напсувал салама дето се ронил вместо да се реже гладко и го гръмнали...

не са прави! трябваше да го наръгат, за да е мярката реципрочна на заплахата

та се сетих за ония светли личности от Перник, дето взривиха банкомата и после полицията не биваше да ги стреля за не нарани евентуално нежните им чувства. Та последно хванаха ли ги или им фанаа дедовинкия? Нещо много внезапно се млъкна по темата. Толкова потеря подире им, хеликоптери хвърчаха и накрая кукиш.

Боко дa си дойде и дa ги хвaне с гпли ръце, инaче Цецо ЧЕ ги копa с бaгерО.

Боко дa си дойде и дa ги хвaне с голи ръце, инaче Цецо ЧЕ ги копa с бaгерО.

Похвалиха се, че знаят имената и на тримата, и а-ха! - сега вече всеки момента ще ги хванат.

клет нещастен бежанец...много добричък иначе, но е в амок, горканчо...мулти-култи(но без българи и румънци!)...религия на мира...рефюджийс уелкъм...ще се справим...пръц-пръц-пръц...

смях! без коментар! европа! холандия!дисциплина и ред! нищо подобно! смях за професионализма на службите в коледните празници, известни със саботажи, терористични актове от обратната религия на европейската!

Нали холандците са вечният ни враг за влизането ни в Шенген?! Защото сме нямали мазилка на павилион на границата ! И за корупцията. Пък те не могат да си опазят летището от лица с оръжие!Днес! След толкова терористични актове в съседните им държави! И то на Коледа! След горчивия опит на Коледите напоследък!

тоя им е вторият инцидент с "клети сирийски бежанци" днес на холандците. сирийци клаха други сирийци в маастрихт и даже ги заклаха. но е важното рютето да се прави на интересно с влизнето ни в тъпия им шенген...докато орките, за които явно шенген няма, вече се колят поне по два пъти на ден.утре-може и по три пъти...

Какъв е цвета на нападателя? ....а религията?

Kакто винаги е 100%ов бял холандец, християнин. Pазбира се. правоверните последователи на педофила не правят така, те носят мир. Tе винаги са жертвите и добрите! Kойто го оспорва е антиевропейски популист, платен от путин!

ПО ЛЕТИЩАТА СЕ РАЗХОЖДАТ ХОРА С НОЖОВЕ И С ОРЪЖИЕ? КЪДЕ Е ХОЛАНДСКИЯТ ПЕРФЕКЦИОНИЗЪМ, ДИСЦИПЛИНА И КОНТРОЛ НА НАЦИОНАЛНАТА ИМ СИГУРНОСТ???НАЛИ НАС НЕ НИ ИСКАТ В ШЕНГЕН???? А ПЪК ТЕ???? РАЗХОЖДАТ СЕ ВЪОРЪЖЕНИ ХОРА В ОБЩЕСТВЕНИ МЕСТА СЪС СПЕЦИАЕН РЕЖИМ?????

КАКВО СТАВА С НАШИТЕ ДЕЦА, СЛЕДВАЩИ ВЪВ ВАШИТЕ УНИВЕРСИТЕТИ, за които ние бедните плащаме такси???? Пък иначе, не ни искате у вас, нито в Шенген???? Но децата ни умни и парите ни прибирате???? И ислямизираните неграмотни също прибирате????!!!!

не думай! Радикализираните пък ги прибират даже със знаменца, плюшени мечета в знак на гостоприемство, че и жилища, гражданство и паспорти им раздават.... за да служат на глобализма и печалбите на монополите да са глобални, итер-континентални.....

Западняците са си западняци. Директно стрелба по съмнителните, веднага обявяване че това са правилата и така ще се прави в подобни случаи, и това е.

Как така в една държава в Европа, където в тази част ислямското население е стигнало до застрашаващи демографията им размери НЯМА КОНТРОЛ и АПАРАТУРА, отчитаща МЕТАЛНИ ПРЕДМЕТИ, и то на летища, представляващо ГРАНИЦА, МИТНИЦА, ОБЩЕСТВЕН ТРАНСПОРТ, СИГУРНОСТ....?????

ПРЕМИНАВАЩ БАРИЕРА НА ЛЕТИЩЕ В ЕВРОПА И ВРАТА ЗА ПОСРЕЩАЧ, ДА ПРЕМИНАВА ПРЕЗ АПАРАТУРА, ОТЧИТАЩА МЕТАЛИ! ХИЧ ДА НЕ НИ СЕ ПРАВЯТ НА ТЪПИ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЗЕЛКИ! Редовият човек и нашите деца не са мишени, нито изкупителни жертви на техните грешни политики, обслужващи алчните монополисти!

хайде да не се оплакват те си го поръчаха ТОВА ШОУ сега нека да обират овациите П....СИ М .АСНИ когато си пазехме границитете си ,те живееха спокойно бяхме тоталитаризъм ,а сега ,ВЗЕМЕТЕ ГИ ПРИ ВАС.Марш навън.евросмръдня

дир не се излагаите ,научете се как се ксзва летището !от къде го изсмукахте това схипxол

Ами точно така се каза летището Дирко, не се излагай моля те умен мъж си.

Да те попитам? Нали си с най-високия Коефициент на интелигентност в света! ТОВА ли намери като проблем в тази новина? "Адекватност" е признака за НОРМАЛНОСТ и ПРАВИЛНО ЛОГИЧЕСКО МИСЛЕНЕ, но не и за интелигентност. Ако се изживяваш като "коректор" граматически, ходи да работиш в ДИР! Това ли, бе, Българино ти жегна сърчицето, патриотизма и национализма, когато прочете новината? За тази страна, враг на България, но приела хиляди българчета-студенти, чиито родители наливат пари като такси в бюджета на тази държава, а и сигурно там работят на минимума стотици българи в името на световния монополизъм, глобализация и огромния държавен резерв и резерв от стотици хиляди и милиони златни гулдени в резерва на холандската кралица, не пипнати от над 300 години, когато Холандия е била колонизаторска, източваща несметни богатства държава, а днес не те желае теб, българинът от Балканите в Шенгенското пространство, даже в ЕС. А същата тази Холандия християнска е приела десетки хиляди НЕхристияни + стотици хиляди индонезийци, като граждани на бивщи колонии? Не ти ли е обидно? На теб - християнинът? На теб- европеецът? На теб- грамотният бял?

Еми точно Схипхол си е бе - вземи се ограмоти малко!

Защо "задържан" а не "Изнесен с петите напред"???????????

Пича е сбъркал летището с това в Брюксел. Там са лидерите на ЕС.

дано да умре. нема нужда от агресивни типове по летищата...

Нека позная-заплахите са били казани със силен арабски акцент.

...или завалян руски...

... демек - на български...