Путин излезе на леда в гала мача на Нощната хокейна лига

Владимир Путин участва във финалния мач на Нощната хокейна лига, който се провежда в Големия леден дворец в Олимпийския парк на Имеретинската долина в Сочи.

Обратно в новината

Коментари - Путин излезе на леда в гала мача на Нощната хокейна лига | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тръмп с какъв спорт се занимава? Никъде не ни информират.

голфа е спорт :-)

Канада разби Русия и стана Световен шампион

сега,ако подкрепи и музикантите и се научи да свири на цигулка го признавам.един дует с бешмет,бах или вивалди.зофорт ставам путинист

може да са го пъчили, мъчили като малък с цигулката и сега като му избият чивиите, да започне и на струнен инструмент да свири :-)

Могат да го плюят--НО ПРЕЗИДЕНТА на Русия ЗНАЕ как да се хареса на народа си!!! Не като нашя не президент, а шушумига!! Дори собственната му съпруга НЕ го брои за нищо?!!

Как се е харесал, като пунтира на Бушмена ли? А нашия да не би да е по-различен?! Квит на всички страни! Ей да ви имат тъпата тиква! От вас -Путиновските комунисти -човеци не става!

говори се за спорт - и нашия се мъчи нещо с този тенис, ама му трябват малко частни уроци от Григорчо.

Путеф може и баскетбол да играе. Прави забивки. Малкият мук може да гледа с едното око напред, а с другото да следи, какво се случва зад него...второто му е по-любимо.

(-:

ей малкия пак ли ти? Хач мъни за тъпотиите ти?

Това джудже от страната на хобитите, която служи за бензиностанция, защо пак участва в новините вместо Барак Обама? Къде е Плевнелиев да му обясни в кой век се намира и да не играе такива недемократични спортове!

Путин е мъжага! Играе хокей, ходи на лов, кара спортни коли от Формула 1, лети на изтребители, може да се бие, работи по 16 часа на ден! Путин не се гнуси от народа си и не го нарича некачествен материал! Поради тези причини го мразят съществата от третия пол, единствената радост за които е да си бъркат по отверстията !

Ех колко е мъжествен тоя Путин?!А?Авторе?

Да, очевидна е разликата между него и Министър председателят на Люксембург, който наскоро се омъжи или ожени, но тия подробности ти ги знаеш по-добре!

ОЧЕВАДНА е разликата между Путин и премиера на Люксенбург.Путин е необразован,безжалостен и КОМПЛЕКСИРАН.А премиера на Люксембург е образован,добре възпитан и е няма комплекса на непълноценност на Путин.

...ама ти виждАл ли си го ГОЛ на КОН - не си, тогава си МЪЛЧИ ! :-)

вЕрно е! Само от време на време го поизбива, за свои си цели. Да си вдигне рейтинга, примерно.

А007

Русия надъни САЩ, сега е ред на Канада :)

Канада надъни шест пъти Русия, сега е твой ред да се самообслужиш с пръстчето. Ама така е, като не игра най-големият малък хокеист.

За Сидеров знаеме че е хомо...тя Капка си го призна- 10 години не можа да и направи дете та се наложи друг да свърши тая работа.За Путин руските спецслужби все още крият,но не могат да го крият вечно - те хомосексуалистите се познават от далече

а това е бегееца които е от третия пол и е с индииска кръв малко миризлив !!! но за тях това е нормално- чакам реплика

Путин и Сидеров дали се помпат взаимно?

бегеец помогни им

Е само това ти е у главата - кого да напомпиш и кой теб ще напомпи!

Диктаторчето се забавлява, народа му загива!!

Обаче красиво загива - ходи на по 2 седмични почивки и в Кипър и в Египет и къде ли не. Средният руснак, без да броим богатите, които са в Италия, Франция, Карибите, Аруба, Бора-Бора и т.н.

Виждам все западни страни си изброил,където поредимно преобладва комунистическия строй

612 , това са 1 % от нацията бе! За какъв среден руснак го смяташ този 1%? Че са много спрямо българите -ДА, защото българите са 5 милионна нация , онези за 140 милиона - ти може ли да смяташ? От Петербург и Москва навътре е МОР, нито пътища, нито живот, заплати 300 евро, пенсии под 100 евро. Смешници сте вие путиновските комунисти с глави пълни с бръмбари!

БЕГЕЕЦ ПАК СИ С ТАЯ МИРИЗМА

състезaние " гоненицa по дърветaтa " и ще е номер едно !

Путлер отдавна го изпревари там!!

БЕГЕЕЦ ПАК СИ С ТАЯ МИРИЗМА

зa просия,Сорос кaто ви спре стотинките !

Това ви е най обърканата точка?? Кой е Сорос и какви стотинки?? А ти избра ли си място, когато Путлер ви спре копейките??

Соросидиотите газ пикаят, че Путин се изявява и в хокея и в какво ли не друго. Обама може само банани да бели и затова никой никъде не го споменава.

В колкото повече неща се "изявява", толкова по-смешен става. А и здраво му помагат с тези императорски бюстове, даже не от бронз, а от боядисана пластмаса. Но как да го обясниш това на путиноидите, ще е със същият успех като да разясняваш на дебил квантова механика.

Излязал на леда с червен стик,по поръчка-за джуджета!...

може дa имa нови огризки !

Голям пич е Путин , не е като нашите смешковци от парламента и правителството на България !

Ха Путя обул кънките,че то цял Самоков ги е обул още сутринта в 6 часа!:))) Ама нали тоя е уж президент на държава на кънки!

Държава на кънки е такава,която се дупи за един пробит долар,щото не стигат пари за помощите на 1млн мангала

е това само в бг новини го има- Големия леден дворец в Олимпийския парк на Имеретинската долина...... ПУТИН!!!! какъв нещастен народ!

Погледнете формата на главта на Путин. Обла като яйце обърнато настрани, какво общо може да има този индивид тип монголоид с българите?

Сигурен съм, че във Филиповци ти най-много мязаш на българин? :)

Погледни партизанската глава на Ивайло Инджев и тогава сравнявай с национално отговорен президент на Русия ! На Иво Инджев главата е тиква накълвана от гарги !

нa ДС е по-тъп-Коритaров или Иво Минджев ?

А ТИ ИНДИИЕЦ КАКВО ТЕ ЗАСЯГА ТОВА ! ТИ НАЛИ СЕГА В СТОЛИПЕНОВО

Миризлив индиец си ти

Путин ще свърши както всички диктатори...на въжето

Диктаторите свършват от куршуми, пример-Кенеди, Маккинли, Гарфийлд, Линкълн...

Путин е НАМБЪР УАН!!!!!! !!!!СВЕТОВНО ИЗВЕСТНИЯТ руският президент Владимир Путин бе признат от читателите на авторитетното американско списание Тайм за най-влиятелната личност в света за 2014 г. Той е получил 6,9% от гласовете, разделяйки първото място със СВЕТОВНО НЕИЗВЕСТНАТА южнокорейска поп звезда Ли Че Рин, изявяваща се под псевдонима Си Ел (CL) от група 2NE1. Класацията се прави от читателите на изданието, които гласуват онлайн. До вчера руският президент бе на второ място с 6,4% от вота. Към 1,30 часа българско време Путин вече е бил пръв с 6,89%, съобщава Взгляд. Много яко се е напъвал Путин, за да стане и той световнопризната ПОП ЗВЕЗДА, на български ОБИКНОВЕН ЧАЛГАДЖИЯ! Големи майтапчии работят в Тайм!!!!!

Следваща онвина, "Путин апасрал ся!"

Следващата новина, "да, в устата на Sergo".

Др.Станишев имаш предвид,нали?!

Путин е спортна натура! На снимките е изключително спокоен ! Един човек, който в момента е на леда, изпитва върховно удоволствие! Какво не му харесвате?

Нормалните мъже изпитват върховно удоволствие само в леглото, ненормалните на леда!

Нормалните като люксембургския премиер.

Харесваме му, бе. Путин е велик, ние страшно го харесваме. Носим георгиоевски лентички, за да му се подмажем, възхваляваме го, за да се покажем какви сме путински верни кучета, наши политици са готови за путински рубли и родната майка да продадат в робство на Сибирската Орда. А какво Путин хубаво е направил за България? Нищо. Само лошо прави за България. Но ние го обичаме. Любов като пребития роб към жестокия си господар

До Петербург казаците (?!), каквото и да означава това, защото казачеството още великият Ленин ги обявява за врагове на червената власт и ги изтребва без жал, откриха паметник на Пу като РИМСКИ ИМПЕРАТОР. А дано векува паметникът, че самият Пу не е

ПУТИН Е НОМЕР ЕДНО

Номер едно, ама друг път!!!! "Путин излезе на леда в хокеен екип в синьо, бяло и червено с номер 70, предаде ТАСС"!

Плача от умиление ! А кога ще ни кажете какво е закусвал днеска ! Забелязвам опитите на медиите да превърнат по примерана канал Останкино , хората в безропотна паплач - ръкопяскаща на всяка малоумна новина за Вожда !!! Както чета и коментарите - виждам че има и успех !

остави ги тия пенсии. Младоста им е минала по времето на ЗАСТОЯ. Всяка форма на култ към личноста в Русия им докарва ерекция

А кога ще играе художествена гимнастика?

Играе,композиция с бухалки.Искаш ли вазелин?

Ако може с обръч.

А нашия Льольо в каква подкрепа го видяхме да участва?

На богаташа Домузчиев. Даде му 5 милиона лева за една трибуна на стадиона. Интересно защо трябваше да подкрепи най-богатия клуб в България.

Това бе за Бойко. Да не реши някой, че коментирам Плевнелиев.

Дали да не обуем и Болен с кънки та Путя да му бие шайби ?:)))

не мижa ли дa измислиш крaвaрче,я бегaй до кофите зa боклук,може дa се е появилa " новa стокa"

Добра идея!

Ето, това е истински лидер, обичан от народа си. Стигам до една теза, че в Русия на един лидер му трябват над 10 години в управлението на страната, за да бъде той успешен и страната да тръгне нагоре. И при Путин е така. Изключение е Брежнев.

Напълно си прав за "народа" и "лидера". Всяка една тоталитарна власт се нуждае от силен лидер и обичащ го народ.

LeGrandTulup

Има достатъчно примери, които показват, че в Русия няма тоталитаризъм. Ако ти не искаш да ги забелязваш това е друг въпрос.

Бойко от 10 дузпи вкарва 10 гола, а Путин от десет вкарва 11 шайби.:D

ще ни бъдaт чужди и.никогa нямa дa ги зaобичaме,винaги ще ги мрaзим особено нa фонa нa все по-обеднявaщaтa ни нaция,откaкто дойде " демокрaциятa" ВСЯКA ПРОПAГAНДA Е БЕЗСМИСЛЕНA ! Хлaдилникa винaги побеждaвa телевизорa !

Съюзникът на Индия(Азис) хубаво го вижте! Търновчани ще ти се нарадват някой ден заради Вероника.

Имам една мечта - България да е първа икономика, дори да е за сметка да е последна по олимпиадите!

Всеки медал си има две страни. Първите икономики са залети от имигранти. Не можеш да имаш едновременно и висок стандарт на живот и спокойно място за живеене.

двете неща обикновено вървят заедно. ама ти откъде ще ги знаеш тия неща..

Дами и господа,вижте истинската жалка същност на платените агитатори от протестна мрежа тук,в тези коментари...... А вие им повярвахте през 2013.

Плюйте по Путин, това ви е малката радост в живота! Според World Nuclear Association, Русия е световен лидер в ядрената енергетика и ОСОБЕННО в областта на реакторите с бързи неутрони! Русия върви напред, а вие си плюйте на воля, това е вашата съдба!

Русия е и световен лидер по бързите и леки жени, които спят за пари! Също е и световен лидер в скоростта на намаляване на православното население за сметка на увеличаване на правоверното население.

но ти си оставаш гей въпреки всичко това нали?

я се зaври в....нa мaйкa ти !

Много сериозна аргументация, нема що! Ясен си ми!

Когато Хелмут Кол управляваше Германия, не съм чувал хер Кол да се прави на палячо, а Германия процъфтяваше. Хората го обичаха и управлява 16 години без да се налага да фалшифицира избори, без да прави войни, без пропаганда, без да маха ръце и да крещи пред тълпите :D Дори обедини Германия и от Загубила я направи Победителка > CCCР - дето го няма - и САЩ и Британия :D А сега направете сравнение с товарищ Путин!

"без да маха ръце и да крещи пред тълпите :D" Хайде да се обадиш като видиш Путин да крещи и да маха с ръце. Плюс това мнозина по света коментират, че той е няколко нива по нависоко като интелект от повечето западни лидери.

Добре де, щом е толкова умен, толкова пъти по-умен от тия тъпи западни лидери, защо сега има санкции и държавата му губи от това :D Толкова ли не успя тоя УМНИК да надхитри тия ГЛУПАЦИ и вместо санкции, всичките да му се радват сега?

Джуджето прилича на космонавт с тая каска. Току-що паднал от Марс :)))

Ти огледало имаш ли?

Все още доста хора помнят, че при проклетият социализъм, ние бяхме световна спортна сила. Може би, защото тогава не се играеше за пари. Ето един случай от тогава. Спортна гимнастика и акробатика. Дъщерята на един мой приятел играеше двойка заедно с един атлет. Повечето я подхвърляше, защото беше миньонче. И изведнъж- златен медал от световно първенство. Попитах баща и какво чувство е изпитвал един обикновен селски човек. Той ми каза-когато слушахме заедно със семейство и близки химна на България, стояхме прави като хипнотизирани и само сълзите ни течаха като ручей. Човека беше от едно ловешко село. Чак на мен ми се насълзиха очите, до като ми обясняваше. Ето, това е истинският спорт, а не купени чужденци.

Сеньор Дон Амичи, през социализъмъ баща ми получи панелка в един нов комплекс, в който нямаше ни спортни площадки, ни стадиони, даже нямаше асфалт. По физическо в училище ни занимаваха с маршируване за манифестациите. В шести клас най-сетне реших да спортувам - трябваше да пътувам три пъти седмично след училище по един час в едната посока през целия град докато стигна до спортното училище. Прибирахме се вкъщи към 23, а се е случвало и да не дойде автобус и да се прибираме пеша. На следващата година, когато дойде време да уча за изпити, просто трябваше да се откажа. Сега има безброй фитнеси и площадки за спортуване - всякакви спортове за всички хора и за богати и за бедни. Това което ти описваш НЕ Е ИСТИНСКИ СПОРТ! Това което ти описваш беше ФАБРИКА ЗА ШАМПИОНИ, която на един шампион произвеждаше стотици главанаци, които после станаха това, което наричаме МУТРИ - основния материал за организираната престъпност. Истински спорт се прави от истински хора, а не с разни дроги за ШОУ и избиване на комплекси!

Странно, какви са тия маймуняци, които ми слагат минуси?

...човече, ръсиш глупости.Ще се обоснова защо мисля така. Първо, всеки си има лична съдба - няма как твоята съдба да бъде аршин за всичко, случило се тогава. Второ, човекът ти говори за този случай като символ за това как се развиваше спорта в България. Спортът в социалистическа България бе масов, достъпен и и... възпитаваше във възвишени идеали децата! Идеали като това да служиш на Родината, да помагаш на по-слабите, да си здрав и т.нт. Децата ги занимаваха с ТНТМ и спорт. Хайде виж, с какво се занимават децата днес и кои са техните "герои" ?? За мутрите въобще не си прав - те се появиха в началото на прехода, именно защото "демокрацията" изхвърли и унижи стотици, да не кажа хиляди спортисти. Бяха закрити и унищожени не само индустриалните предприятия у нас, но и сумати спортни школи, сграден фонд, активи.И когато си на 30 години примерно ,от 10 годишен си на тепиха и изведнъж се окажеш на улицата без нищо друго да можеш и знаеш...тогава??? Колкото до това, за панелките - повечето хора тогава живеехме така, в панелки.Но трябва да ти кажа, въпреки панелките, тогава имахме природа, достъпни курорти за обикновените хора.Хората масово ходеха на планина и на море.Имахме работа и производства с които да се гордеем.България имаше голям експорт и то не само за СИВ, а и за западна Европа.Признавам си, че тогава като млад и аз залитах и бършех "лиги" край корекомите. Но след тези 25 години "цивилизация" разбрах, че за сметка на лъскавите материални вещи/които и сега си позволяват малцина/, обществото загуби много по-ценни неща, като духовност, сигурност, здраве, работа, национална чест и достойнство! Парадоксално, но според мен, точно днес сме превърнати в истински роби, защото свободата е състояние на духа, а не какво богатство имаш и дали можеш да пътуваш.

така е,но в западна Европа живеят прилично без да са престъпници и не са под тоталитарен режим. Извода е,че грешката е при нас!

Истината е точно такава. Браво!

И Русия и Америка са големи спортни нации. И в двете страни има добри спортисти и добри треньори. Побеждава обаче тоя, който има по голяма мотивация. А най голямата мотивация за руснаците е национализма. Заблуда е, че палите са по силната мотивация. Мача по хокей между Русия и Америка снощи, го доказаха още веднаж. Приятен ден.

рaзвел с женa си,знaете ли дaли е вярно ?

Путьо е слаба ракия. Снощи (Петък вечерта) Мит Ромни направи едно боксово мачле с Ивендър Холифийлд във Вегас. Е, шоуто беше с благотворителна цел, но да се изправиш срещу 5-кратния световен шампион в тежка категория не е същото като да гониш шайбата като гламав :))) Остарява джуджето, остарявааа....

с времето ?

МАЛЕЙЙЙ, НАПРАВО СА ГИ РАЗКАТАЛИ НА ТЕРЕНА.

САЩ загуби на хокей от Русия. Русия загуби няколко стотин милиарда от държавния си резерв. Русия - САЩ 1:100000

тоя стария за който говориш наскоро взе черен колан по таекуондо 9-та степен - най-високата. Има и черен колан по джудо. Сигурен съм, че тва джудже дори и на 60 ще те размята като вятър лайнян вестник. Иначе ти снощи колко ракии удари?

Това е повод да попитам защо върху екипите на хокеистите от нац.им отбор е изписано името на само една държава?Нали са уж "федерация"-или да се изписва това федерация или всички да се наредат по азбучен ред-калмици,чукчи ... и т.н.

Етнос,не държава-моля за извинение,макар че ....

Тебе кво те интересува, както искат, така ще си го изписват .

Защото когато утре другите от "федерацията"си потърсят правата за равенство(неизбежно е!),мен и такива като мен ще обвинявате че сме подклаждали етническите бунтове в държавицата ви.

А разправяха, че бил тежко болен?

Вова истински се забавлява, не знае ли, че има санкции? Междувременно в Украйна усилено се подготвят с англосаксонска помощ за следващата среща. В тубата може да видите как тече подготовката :))) FAIL: Embarrassing moment when Saxon AT105 sent to Ukraine by UK struggles to climb tiny hill

Укрите се срещат само със себеподобните си по канавките, там руски войски няма. Ако имаше, отдавна да е приключила цялата лудница, ама няма, колкото и да им се искаше на разни типчета да вкарат Русия във война! Още ли не са разпродали всички Саксони?! Вече към 200 техни генерали станаха милионери покрай НАТОвските доставки на въоръжения, хората инкасират, не се маят, при тях корупцията и злоупотребата са си основни спортове открай време ... А Путин наистина се забавлява, човекът има право на почивка и спорт след тоя маратон покрай празнуването на Победата - с колко държавни ръководители се срещна тогава - напрежението си беше голямо, трябва да му се признае! Добре, че го има, та да четем и по нещо приятно в тия новини, не само за зверства и убийства!

Браво за победата !!! 4:0 за Русия!!! Браво и честито!!

Браво Володя!!! Ти си мъж.....!!! А не като Боко...да е Тиква...Или Роско Плевенлиийката ..койато споертува Мека китка и подстеляне и дупелизане под Фашингтон и Тропическата Маймуна!!!Така е Володя! Ти си мъж с железен дух у здраво тяло ...не като евролиберастите и тлъстите свине краварите!!!

Хубаво начинание, там това е национален спорт,....Обама се включва в баскетболни мачове и бейсбол, както и голф....от Плевнелиев очаквам единствено да посети гей парада

Sm3hurk0

молодец !