Ходорковски: С ареста на Навални Путин опитва да покаже, че е "алфа кучето" в Русия

Бившият петролен магнат предположи, че опозиционерът може да остане зад решетките цяло десетилетие

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

същото няма да се случи и у нас?Я някой да дръзне да се опълчи по сериозно на държавната машина?!Рониме горчиви сълзи за Навални ,а си заравяме главата в пясъка когато иде реч за някакви права у нас.Двойния лицемерен стандарт е завладял навсякъде и поголовно пространството.Справедливост няма никъде и то е видимо и от Космоса!?Дайте да не се заблуждаваме че Ходорковски сега открива топлата вод?!Ако съм наистина родолюбец и милея за целия народ мен Путин не ме интересува.По интелигентен но и решителен начин бих му отрязал всякакви опити за метани към България.Но това е твърде дълга тема която засяга много лични интереси на много хора в БГ.Да си родолюбец е доста трудна и отговорна задача в днешно време!?

Путя не е никакво куче (нека не обиждаме едно от най-достойните животни), а страхлив и подъл бункерен ПЛЪХ.

Русия ке се оправи когато Владимир Владимирович легне до Владимир Илич в мавзолея!

алфа кучката няма много живот , а Навални е млад ,красив, умен и може да утешава жените за разлика на обратното джудже с малката патка..ха.ха Навални ще е следващия президент а смърта вече чука на вратата на Путин..ха.ха

А какво ще стане ако Edward Snowden се завърне в САЩ??????????

Глупаво е да нападат опозиционера и да го затварят- това има обратен резултат. Но пък Ходорковски да се прави на светец е смешно.

Само дето преди да стане ''опозиционер'' си е бил престъпник след като има присъда за далавери с чужди средства и то парите на европейска страна и тогва никой не ревна от сега ревящите защо го съдите и наказвате за това нали???? Освен това ''опозиционер'' с няма и 1% зад гърба си си е реално подлога срещу мангизи за да всява врява дето май май сега им се върна стократно на менторите му на собствена територия... И от кога ''опозиционера'' неможе да отговаря за претъпленията си?????

зАЩО СЕ ВЪРНА НАВАЛНИ в Русия? Да,той можеше да се върне през пролетта? " Но внезапно се случи щурмът на Капитолия. А и Тръмп би блокиран в социалните мрежи. До какво ще доведе този «триумф на демокрацията» в Русия за организаторите на същия този триумф и за мислещия в една вълна с тях Навални? Правилно — до това, че Кремъл сега може без сянка на съмнение да блокира Навални. Е, не сам и не веднага, а с ръцете на стопаните на «Телеграм» и Youtube, още повече, че след «казуса Тръмп» репутацията им рухна. Всъщност, американците няма да го блокират, защото Байдън ще завихри нови бури срещу Русия, а да целта му е нужна и марионетката Навални. Такъв е светът днес. " - Петя Паликрушева "

Ама тия 200 направо са ''голяма'' подръжка за претъпника дето след като е нарушл закона трябва да си изтърпи наказанието..

Другаде не видя корупция , а само в Навални. $$$Трилионът в офорните сметки е на честните и чисти като сълза запутински 'патриоти'.

Ареста на престъпник си е само доказателство за спазване на закона независимо в коя страна се прави. Доказана ли му е кражбата от френската фирма на този навални чрез съдебно решение дето видите ли ''не бил'' измамник а ''опозиционер'' на Путин с 1% подръжка от такива като него.

защо Путин пусна то затвора този корумпиран евреин крадец и западна подлога ,а не го остави на народната любюв на руснаците да го обесят на първата улична лампа.Вместо това го оставиха на запад да си разказва анекдотите и да прави мизерии отвън.Но нищо не може да направи.

Ходорковски ще коментира ли арестите на над 150 човека в САЩ тези дни?

кое е вярното? 1. Михаил Ходорковски - бивш руски петролен магнат 2. Михаил Ходорковски - руски крадец и мошеник 3. Михаил Ходорковски - западен агент и предател

И трите дядо попе, и трите!

A Потанин, а Абрамович, а Усманов? Щото и тез убавци са от същата тъмна ера.

бая русотрол е налазил тука... това не променя фактите - болшинството руснаци са лош човешки материал и са неспособни да направят нормална държава. Което е доста жалко, ама какво да се прави.

като си увреден ментално няма ка да видиш по хубави държави от тези на запад или поне техните остатъци-талибани араби и африканци и остала ималко местни пенсионери на коити им промиват мозъците от сутрин до вечер.За това всеки ден се стреля по села и паланки и правят гладни бунтове.

Путин остро осъжда ареста но хората участвали в щурма на Капитолия.

колкото повече се опъва на Навални,толкова повече ще му влиза у...на джуджето...Санкции и изолиране на руската кочина само така..

Идиотино, все едно на мен да ми е пълен килера с храна, а ти да ме плашеш с глад....На теб ще ти влиза всичко друго освен трезво мислене. върви при Боко а ти набие с кур- може и да ти помагне.

Абе, вас англосакските тролове, да не ви подбират по конкурси за идиоти? Имайте малко самоуважение поне като човешки същества.

аз до тук по санкционирани от западните талибани не видях.Навсякъде ядат шамари- от Китай ,Русия даже от Турция.И са като пате в калчища на всичкото отгоре ги онождат новите им гоосподари -афроталибате завзели остатъците от жалките държави превърнати в коптори.

Имаше една наистина читава опозиционерка, не помня име, само едно интервю. В което обяви, че прекратява дейността си. Обясни го простичко: ние се борим за доброто на хората. А те искат (70-80%) Путин и тази власт. Значи това е добро за тях. Как така тогава да се борим против доброто им. Но ако стане лошо за народа, пак ще се борим. Останалото "опозиционери" са просто платени от западните служби хора, чрез различните фондации. И изпълняват поставени задачи за разрушаване на руската държава. С цел - усвояване на ресурсите й. Това представляват "опозиционерите" И понеже руснаците не са съгласни с това и противодействат, Западът се опитва да запази своите шпиони и служители. Чрез подобни циркове. ако настоява и държи на тях, да си ги приберат при себе си.

тая лъжа и 10 хиляди пъти да я повторите няма да стане истина - никой не иска да има нищо общо с русия. много по-евтино излиза мужиците да тънат в мизерия и да си продават ресурсите за без пари на запад и изток. ама това тъпите русоробски кратуни не щат да го разберат. нормалните хора имат въображаеми приятели, Путин и руснаците имат въображаеми врагове :)

Не става с пропаганда от преди 30 години да ни промиват мозъците. А сте елементарни същества и тази дейност не ви се удава. Аз мога да си направя труда да потърся интервюто. Но искам да ми платиш. Като си платиш, следващия път ще си мериш думите. А мен англосакска пропаганда за зомбита и болни мозъци не ме вълнува. Как пък и не се усещате в тъпотата си.

Мръсникът Ходорковски, английски и еврейски агент, ако не беше смачкан от Путин, с парите на ВР шеще да изкупи всичкия пертол на Русия и да го предостави на тепсия на англичаните. Англичаните си правеха сметката да са в Русия во век и веков и потриваха крадливите си ръце, на Путин ги отряза и им показа среден пръст. Пияницата Елцин, ако беше още фактор в Русия, с петрола на Русия беше свършено. Това е то Ходорковски.

Кой е Ходорковски. "Бивш петролен магнат" и ала бала. Ходорковски е един обикновен, стандарте алчен евреин. На база и собствените му спомени. той си е бил обикновено човечле, попаднало в подходящия момент на подходящото място. Легнало вечерта да спи и сутринта се субудил като управляващ мощна петролна група. Разбира се, не собственик, за какъвто официално е представен. Такива подаръци никой не прави, държавата да ти подари ей така толкова петролни находища. Ама Русия трябва да покаже на победителите от Запада, как "приватизира". Макар и формално. Грешката на Ходорковски, когато започва преговори да започне продажбите на група Ротшилд нефтени находища. Естествено, символични цени и старт разграбването на руските ресурси. Тогава е задържан за данъчни измами. Какъв евреин ще е, ако не се опита да измами и да открадне нещо. Тогава, както самият той дава информация, преди задържането. при него идват едни хора и му обясняват ситуацията. Обясняват, каквото откраднал, откраднал, да хваща самолета и да се маха. А за евреина парите са всичко и смисъла на живота. Естествено отказва предложената му свобода и решил, че всичко, което са му дали да управлява, вече всъщност си е наистина негово. И отказва да тръгне. И така попада в затвора. Това представлява евреина Ходорковски и сходните с него "магнати".

Абе Ходорковски, абе дърт комсомолец, ти видял ли си заповедта с мотивите за ареста на Навални. Защо бе глупако, си мислиш, че вътре пише " да се арестува, защото Путин е алфа куче...." Безмазъчно плямпало. А забрави, че Путин те помилва преди да излежиш пълния срок. Неблагодарен глупак.

"Или се предаваш, или се връщаш да се бориш" На мен ми звучи повече като Или оставаш в чужбина и правиш каквото можеш, или влизаш в затвора", ама пък кой съм аз.

Правилното е - гонят те от чужбина, защото нищо свястно досега не можа да свършиш, пак и всички разбраха, че си психично болен...

Само дето от чужбината не го искат и трябва да оправдае парте дето им е изхарчил като продължи да изпълнява поръчките им ....

Ходорковски, както и подобните му Каспаров, Кара-Мурза, .... отдавна не са за завиждане - злобата им е отнела възможността да помнят. Иначе въпросният щеше де се сети, че Форбс 4 пъти подред класира Путин за най-влиятелен човек в света! И - вижте, след поредния провал на антируската пропаганда - проблясък. Алфа-куче?!?!? Боклука винаги си остава боклук. Да даваш пари налява и надясно, че да съсипеш родината си. Какво по-гадно бихте измислили да пожелаете на някого?

Всички комунисти и русофили трябва да бъдат натоварени на ешалони и депортирани в Русия.Там да се радват на свободата и социалната справедливост. Кърлежи,впити в тялото на майка България не ни трябват.

Само за информация - лозунгите за "майка България" бяха някъде в началото на миналия век на мода. Да не би днес раното да се понаправи вече? :)

Жорко, що не си ебеш путката майна, а!

Ходорковски, внимавай какви ги плямпаш. Разни сукалчета като теб и Навални не са никакъв проблем за Путин. Ако поиска ще ви направи на луксозен сапун и ще ви подари на семействата ви да се къпят с него, и никой никога няма да разбере какво се е случило. Путин отдавна доказа, че е алфа кучето, при това не само в Русия, а в света. След Сталин светът не е виждал такова алфа куче и вероятно още столетия няма да види. За справка виж какво правят помиярите в Щатите.

алфа кучето може да се окаже бета котката, или още по-зле гама сельодката

Ами като е крал милиони ще остане зад решетката. Ходоровски не е никакъв петролен магнат, а корумпиран крадец на благата на народа. Такива идиоти като Ходоровски, Навални и т.н. имат късмет, че Путин е президент- иначе щяха да са в дранголника отдавна. дори и Путинда е арфа кучето, то той има акъл за това- за разлика от помияри като Ходоровски , Навални и т.н.Слава Богу, руският народ не е глупав да се води по акъла на такива лекета като този.

Празния поглед и треперещата долна джука по време на пресконференцията загатват че алфа кучето няма 10 години живот.

Цялата руска история е диктатура,тирания,убийства и кръв.И това се смята за нормално от болшинството от хората,няма демократично мислене. А на нашите русофили лигите им течат от удоволствие от варварските порядки в Русия.

текат им лигите, ама ако им кажеш да се преместят да живеят в РФ ще се скрият под юрганите. Само в Америка и в Европа искат, в Русия не.

и това обяснява защо мужиците се чувстват заплашени - като няма демократично мислене демократична държава не може да просъществува - дори е най-краткият път към унищожението.

Ако Путин не беше "алфа кучето" сега Русия щеше да е на сметището!!1

Че тя къде е сега след мусорната реформа? Хахахахахахаха!

Вторият на изборите за президент бе комунист. Путин е предупреждавал запада, че дойдат ли комунистите, веднага ще си върнат Крим - реално и тогава Автономна република Крим и град Севастопол. Така че запада не знаят какво си пожелават. Ако е някой като грузинеца Сталин, трета световна война вече да е почнала, при някакво издървяне.

Мястото на империализма е на сметиштето на историята - ЛЕНИН! А Ресия в момента е най-империалистическата страна в света!

Тя Е на сметището.Русия не е Москва и Санкт Петербург, тя е мизерия, простотия и тирания. Жалко за обикновените хора. Блатното джудже им разгони фамилията. Скоро той самият съвсем ще заприлича на сатрапа Сталин.

А някой задава ли си въпроса, чия марионетка е Невални и защо аджаба се върна в Русия?! Един човек, който е извършил престъпление и е избягал, знаейки, че ако се върне в родината, ще бъде арестуван, би ли се върнал, не нали?! А този се връща, за да разлае кучетата както се казва, да сочат с пръст Русия, видите ли бил арестуван и от там да имат причина да им наложат нови санкции, колко удобно нали?!Невални е Троянският кон на запада!

Интересно как е избягал, след като е бил в кома и безсъзнание! Олимпийски шампиот ро бягане в носилка! Мухахахахахаха!

Просто дадох пример, а ти се хващаш като удавник за сламка, колкото да плюеш и колкото да не заспиш.

Пено избяга лесно като се направи на отровен. Не е сложно, когато имаш нужните препарати ... и хора ...

И на децата е ясно че тоя е западен агент провокатор. Беше повече от ясно, че върне ли се отива в затвора. Ама няма как да си иКарва парите иначе, трябва да се изявява с многобройните си, към 200, привърженици. А че путин държи цялата власт е ясно.

Един много точен коментар! Прочетете го преди да плюете по Путин и Русия! 2021-01-19 08:01:40 Koko (нерегистриран) Навални е най-семпличък американски агент, финансиран от там най-вече. и не е агънце! Какво искаш от човек, който призовава за саннкции към родната си страна! Представете си някой опозиционер на Борисов да ризовава да се накаже България! А Ходорковски е такова зрънце... Бивш комсомолец от тези на върха, купувал банки и находища като себеподобните си чрез машинации. Когато поиска да продаде най-голямото нефтено руско находище на американска фирма, руснаците го прибраха за данъци, за да спасят находището. Ал капоне същое осъден за данъци, въпреки, че е трябвало да бъде съден за други престъпления. Има престъпници, които трудно могат да бъдат наказани за престъпленията си, защото добре опичат работата си. Навсякъде се използва. А западнаците са в състояние да защитават всякаква изьмет, ако тя е срещу Русия. Ходорковски президент! Да, ама в друга държава! В Русия няма да стане!

И какво има да му чета на Вашия коментар? Кога съветските и руски служби са имали друго отношение към някой, който не им се подчинява. Винаги се оказва агент на някого и винаги поне на американците и може би и на някой друг. Проблемът си е на руският народ. Като си иска изедниците в Кремъл и си ги харесва - да си им търпи бича и да не мрънка. Нещо като масова каторга си е там.

Кой ти говори за подчинение?Тук става въпрос за кражби, купувал банки и находища като себеподобните си чрез машинации. Когато е решил да продаде най-голямото нефтено руско находище на американска фирма,то естествено, че ще се намеси държавата! То е все едно Да си служител в голяма фирма на семейството ти, но ти си присвоил някои активи само за себе си незаконно и в един момент решаваш да ги продадеш на външен човек, ти мислиш ли, че семейството, ще ти позволи.Така, че не ми говори за неподчинение!

До Фейк потребител - Тук не е проблем - проблемът на руския народ, а проблемите на другите, които искат да минат за безпроблемни!

Алфа-чукча, омега-милицонер.

Един еврей защитава друг еврей.

Не защитава другарят шаломов май ?

Путлер е евреин-Шаломов му е истинската фамилия!!! Всъщност ервеи в момента унищижават руската кочина-Шаломов, Сечин, Ротенберг, Чайка, Абрамович, Милер, Медведев, Бастрикин-това са все гадни жидове.!

Путин може изобщо да не участва. Други го арестуват и е обявено защо. Да питаме ли например са Асанж, защо е в затвора и с какво това се отличава? Както и защо САЩ му готвят 175 години затвор?

Тъй , тъй , рашкото жуже е гигант ! То е по-голямо дори от севернокорейското , но не е достатъчно тлъсто !

Не е достатъчно тлъсто путлерското Жуже, но е по-ниско и с по-високи токчета от сев. корейското...

Нещо като алфа жуже Не е тлъсто като Фи-жуже, не е тънко като йота-жуже (i-жуже), а е просто а-жуже

Навални е достовн за уважение човек!! Присъдата по делото "Ив Роше" е пълна измислица по скалъпено дело- европейският съд за правата на човека отмени тази присъда и осъди руската държава да плати 76000 евро на Алексей и Олег Навални, които руската държава ИЗПЛАТИ миналата година, т.е. държавата е приела, че делото е невалидно. Всичкият цирк вярно е заради Бункерното, Ботоксово Жуже.. Което скоро ще увисне на някое мостче над мАсква река

Знаем каква политика водят в европейският съд, който никой не е длъжен да признава - това е решение на съответната държава. А за набеждаване, вземи пример с атентата срещу папата. Което е доказана конспирация. Където в затвора лежи българин от авиокомпания Балкан. Само че атентатора Агджа, конспираторите са го информирали неправилно и дето му описвал апартамента, всъщност се оказало, че само при българина е различно и не е като в другите с плъзгащи врати. Някои специално са информирали Агджа, какво да говори, ама са се омотали. Вече "новини" се правят от рекламни агенции. Поръчват си за Сирия и я снимат в Египет, за химическата атака. ;) Единият от сниманите от други "в Сирия", даже бе сниман с Хилъри Клинтън при предизборната кампания в САЩ. Един сниман на поне 13 различни места. Едно дете го носат 3 различни мъже. И така нататък. И когато дете от "отровените" на кадри отиде в ОЗХО и се чудеха как да му затворят устата. Добре че не го убиха.

Страх тресе параноика Путин и неговата клика! То в България има доста луди, които го подържат, но при военните в Русия има цяла част, която денонощно бълва на различни езици фейк нюз и подвеждащи новини. Така се опитват да формират общественото мнение и да заблуждават хората. Това си е чиста форма на хибридна война. Не им се връзвайте на фермите от тролове в руската армия. В момента са активирани и мобилизирани до краен предел. Навални заслужава уважение за неговата изключителна смелост и любов към Родината.

ПЕЕ ВОЛОДКАТА : Родих се случайно край кофите за смет и цял живот си патя с моя скапан късмет. Не познавам баща си, той не знае за мен, а майка ми избяга още същия ден. Аз съм кучето на крайния квартал и тази нощ ще си полегна във меката кал. Нямам порода, родословно дърво, но имам природа и набито око. Не ставам за изложба, помияр ненадарен, дори и котките не ги е много страх от мен.

Ходорковски:"Западът трябва да действа, а не само да говори, ако иска да окаже някакво влияние на Путин след ареста на Навални. ..." Абе аллоо, защо да се намеси Запада и като какви се явяват спрямо Русия, че видите ли, трябвало да се месят? Според изказването на Ходорковски, той недвусмислено подсказва, че определя Запада, като Световен Жандарм?! Защото иначе няма логика някой да се месеци в държавните дела на една суверенна държава, като Русия, която не е и членка на ЕС, нито е на пряко подчинение , на Запада.

Альооо, Запада отвръща на намесата на Путин в демокрациите им. Путин води хибридна война навсякъде. А и с оръжие също.

Путин водил хибридна война, ти да видиш?! А запада води явна от край време, като започнеш от Виетнам, че до Либия,Ирак, Сърбия и Сирия.Моамар Кадафи направи Либия от пустиня в рай, а виж сега каква е?Ирак на Садам Хюсеин също пострада и всичко това заради петролните залежи.После се чудят защо тръгнаха бежанци по света.

Алфа мишка е Путин! На високи токчета

При хиените алфата е женска кучка, но въпросът в случая е, коя е тя?

Тук Путин направи грешка с този като му даде свобода и сега то крадливото куче лае Ето защо Навални ще бъде осъден за кражбите с които е напълнил чекменджето с пари и злато Навални си въобразява че е Борисов Държава без закони

Путинка му даде свобода срещу гаранции, че решението по делото ЮКОС срещу руската държава няма да влезе в сила. Хващаме ли бас?

Той вова е планетарният алфа гном !

точно така ,алфа куче за алфа мърши като вас,продажни боклуци и всички като вас!!!

втория Ленин.

А кога ще мумифицират Путин и ще го положат до Ленин ?!

копейкаджията, не те ли е срам бе? само ти пишеш тукк!

Значи ако крадеш, но си против Путин...е нормално така ли?

Посланието на Навални-Излезте джендъри и еб.те мамата на държавата.

На държавата на педерастите ?

Пробвай да си обратен в Русия...

Първо Ходорковски сам си е виновен. Кой го караше да сваля Путин? Второ вместо да си трае продължава да плюе против Путин. Навални също е в патова надупена ситуация. Вместо да се договори той се прави на мъж. Това определено няма да му помогне. В Русия всичко си има цена ,между впрочем както и на всякъде по света. Лошото е господа и госпожици журналисти че правите информационно затъмнение за Русия. Русия няма нищо общо със СССР, време е да го разберете. Кога ще се появи един обективен неподкупен и свободен от зависимости журналист?

Съратник на Дневални е признал, че смятали да продават изгодно Газпром и Роснефт на запада. Ще е цяло чудо ако преживее тази година, руснаците много неща търпят, но предателството наказват жестоко.

И за какво ще да му е на Президента на Русия да доказва подобно нещо? Та то си е официално и документно потвърдено. Просто в Русия има закон - и той е валиден за всички, съществена разлика спрямо повечето "развити демокрации".