Хижари до Своге бяха пребити, обвиняват полицията, че била заета с изборите

Пострадал е приет в "Пирогов" със съмнения за мозъчно сътресение, няма опасност за живота му

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Vav hizha Leskova ni sirviraha edni sorovu kifteta i kaymata beshe fmirisana no gletkata tam e vili4istvena.

България.. Страна 80%населена от тъпи дрогирани маймунопитеци.. Жалко.. Нямаше такива събития през Соца.. Всички маймуни бяха по затворите и работеха а не бяха на държавна издръжка.. Бог да пази България..

За това сме на този хал....и няма светлина в тунела.....

Пфф! И да не бяха заети с изборите пак същия ой! Няма да си мръднат пръстчето за теб, особено ако си у гората! Мен кат ме нападнаха и пребиха кво стана? Дойдоха куките и вместо да задържат извършителите, ме накараха да подпиша документ, където обещавам че няма да се САМОРАЗПРАВЯМ! Че да не им отварям работа! БЕЗПОЛЕЗНИ Б0КЛУЦИ!

Както в повечето случаи полицията играе за мутрите

Това е добра демонстрация защо трябва да е разрешено ползването на оръжие за защита на живот и ИМОТ! Ше ти карат с 200 в локалното и ше ти идват в хижата?!?! Само и единствено защото се мислят че няма кой да ги накаже!

А ако хижарят беше извадил лупарата и ги беше натръшкал на талази, пак ли нямаше да намерят патрулка? Да пратят на подсъдимата скамейка и диспечера, дето нямал свободен екип, заедно с началника му!

Видими резултати, по-силни от хауса, работа, работа, работа...

ужасно...пълно е с тези навсякъде....с офроуд изпълнения

Създаваме ред в хаоса.

Зсщо се учудват- работата наполицията е да пази политиците, крадците и гейпарадите. За останалите има СОТ да си плащат..нали така е при демокрацията!

Но не си разбрал! При демокрацията хората определят как да бъде но в БГ 60% не им дреме, иначе казано НЕ ИСКАТ ПРОМЯНА И ЗА ТОВА НЕ ГЛАСУВАТ! И то от десетилетия не гласуват! Ако едно време комунетата не ги караха сигурно и тогава нямаше да гласуват! Ся разбира се тяхната теория е че нямало за кого да гласуват. Ама интересно защо за тошкова години не се обединиха всичките тия 60% и не си направиха каквато си искат партия и да си я изберат??? Със 60% директно влизат и започват да управляват! Ама те един кладенец и една круша не могат да разделят с години. Да не говорим за таксите във входа или за ремонт на покрива! Народ с големи претенции и нула покритие!!!!!

Тези групи за оффроуд с джипките са разклонемие на дървената мафия която вилнее из Ботевград. Ако дойдат политици които ликвидират незаконната сеч и конфискуват имуществото на фирмите и лицата ще бъде по добре и за природата и ще изчезнат тия диваци с джипките!

Това е бг глиганът,той трупа мускули след третата ракия,рие земята пред себе си и раздава юмруци на жена си и на някои "заслужили"пенсионери-истински мъжкар!А когато дойде време за избори,услужливо се навежда,за да бъде оправян от всички възможни страни.Това е реалността в кочината,наречена България...

Нещата май не са точно така както се пишат !

ушаците се грижеха Просто Киро и Кокорчо да не катастрофират съвсем на изборите. за това бяха заети.

ми че къ си тъпанар абсолютен.

След като не може да се разчита на полицията е редно да може гражданите да може да закупуват свободно без разрешително от никой оръжие за самозащита така е в половината свят дори в англия на хората живеещи в малки населени места или отдалечени им разрешават да имат поне гладкоцевна пушка. Какъв е смисъла да се гласува за тия отрепки като нищо добро не ви желаят пак ще ви спират водата с месеци пак ще ви избият животните пак ще ви държат бедни и само ще подканят по телевизията емигрирайте, махайте се тук е най зле.

Баш за UK си в грешка.

Собственикът? Частна собственост? Извинете, ама хижите не бяха ли държавни? Кви са тия частно ранчота, бе господа? Май май правилно са изяли шамарите ти "хижари"..

На бас, че си и фен на Путин.

Хижарите взимат дадена хижа с дългогодишен договор за наем. Оттук те трябва да се грижат за нея и да я стопанистват. Разните му там бандюги е трябвало да ги отстрелят след като са вандалстват и рушили труда им.

Да, това е ок, но често има злоупотреби, както според мен е очевидно.. бития си я ползва като бащиния, каквато не е. По концесиите за хижи има и задължения вкл. морални освен стопанисването. Не защитавам бандюгите ако са се държали като мутри, но имаме и достатъчно примери на хижари, които се държат меко казано "негостоприемно". Важно е да се разбере цялата истина.

Обикновено подобни имоти са частна дръжавна или общинска собственост, отдадена с договор за наем/аренда или под някаква друга форма, за стопанисване от частни лица. Което не я прави ничия, че разни дебили да си веят байряка там. Обаче чуваме само едната страна. Дали другата няма да разкаже как са излезли на разходка с жиповете и някой, хванат от гората е поискал да не разорават единствения черен път, водещ до хижата, който позволява поне някакво снабдяване и сметоизвозване, а те да са се огорчили от това, че им развалят кефа да вредят на екологията и са реагирали като диваци?

Територии на дебили, варвари, диваци. “Коменикацията” им е съвсем логично дебилна, варварска и дивашка.

Боко се завърна! И ето ви ред в хаоса!

герберастчетата решили да отпразнуват завръщането на Толупа

Сложното е да ги отстреляш всичките, да няма свидетели. И копаенето после за толкова народ.

Някой иска д астрои хотел там ми се струва, чадърът е и от полицията.

Абе новинарите,що неразпитате малко преди да пишете глупости.От 4-5 години хижата се стопанисва от тези двамата баща и син.Не са забили и един пирон,всичко се руши.Като отидеш там казват,че е частна собственност и те гонят или искат по десет лева да седнеш на навеса пред нея.В неделя тази група е седнала там и се е появил синът с ъс запалена резачка и ги е нападнал,бил е дрогиран и неедекватен.Никой не го е предизвиквал,нито е трошено там нито в вземано нещо,даже едно от момчетата на два пъти му е карало и дърва.

Не.

В провинцията ходя с по три пълнителя 9Х19, а ако съм на пикник в гората и ловна пушка... Етака за всеки случай. Де да знам какви пияни и дрогирани глигани могат да излезнат отнякъде...

З съжаление това е трагичнат истина за телефон 112 и полицията в БГ , и на мен ми се е случвало не веднъж да се обаждам на 112 и ми отказват съдействие под един или друг предлог, някой от държавните служители когато не им е кеф просто не си вършат работата.

Само свободната продажба на оръжие в БГ ще излекува недъзите на това общество!

И какво точно те кара да мислиш, че десетимата нападатели няма да имат повече оръжие от двамата дето се защитават? Само питам.

Атакуват! Всеки месец в България - месец на ДрОгаря!

На мнение съм, че за всички такива вандалски прояви, обири, побоища, хората трябва да си получат компенсацията от бюджета на МВР, а МВР след това да си търси парите от извършителите. Ако успеят да ги пткрият и да ги осъдят, ще си изкарат парите за заплати. Ако не успяет - ще им се намали заплатата. Не може хем нищо да не правиш, хем да получаваш висока заплата редовно

Те редовно искат и повишение на заплатите ,а работата ако може да не я вършат

Ако има полиция, на вандалите им чупи краката, ръцете, запалва им джиповете и ги пуска по живо и по здраво

Докато Рашков е зает да чегърта Борисов, държавата се върна във времето на масовата улична престъпност - побоища, грабежи, нападения . . . . всеки ден четем за дръзки престъпления обуславяни от чувството за безнаказаност. А сме държавата с най-много полиция на глава от населението в цяла Европа. Чудя се кога ли ще се пръкнат 'новите' ВИС и СИК да минават и да ни 'застраховат'.

Има служебно правителство ако не знаеш

Те келешите чакат да дойде служебно правителство, за да се чувстват безнаказани . . .

от 12 май 2021 до 2 Август 2022 кой беше министър, да ми припомниш . . . .

Бг полицията ми е трябвала точно два пъти и двата пъти се подигра с нас. Първият път настояваха, че сестра ми трябвало да тръгне да бяга след открадналия чантата и и да го преследва из циганската махала, вместо да им звъни. Реплики от рода на " млъквай, ма"?!!! Вторият път колата ни беше увредена в резултат на опит за кражба, рпу Тетевен не направиха нищо, освен да продължат да гледат формула 1 в комплект от 8...никви отпечатъци, снимки, опитаха се да заметат всичко под килима, убеждавайки ми, че щом нищо не било откраднато, нямало престъпление. Материалните щети са явно нещо незначително.... Не им се работи и това е. По- лесно е да гледаш тъпо в двора на някоя изборна секция, отколкото да се разправяш с рецидивисти. А вие им плащайте заплатите....

Полицията в повечето случаи е там да констатира престъплението, никаква превенция няма. Хората трябва да могат да се защитават, особено в отдалечените райони,, там полиция никога не ходи.

.. оспорване на собствеността ... - тук е разковничето, явно за две години са стегнали хижата, подобрили са условията и сега други искат да им я вземат!

Гарантирано от Радев. През оная му работа.

Ерата на безнаказаната простащина продължава :(

В съжност започва ...........пак !