Узунов: Няма да подам оставка заради маскарадни снимки

Секретарят на президента по антикорупционни въпроси Пламен Узунов заяви, че няма да подаде оставка заради снимките, на които е маскиран като Хитлер.

Обратно в новината

Коментари - Узунов: Няма да подам оставка заради маскарадни снимки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Президента каза: Само на бесепари е позволено да окарикатуряват Хитлер и да се шегуват с нацизма. За хора от ГЕРБ се съчта недопотимо, те трябва веднага да подават оставки. а БСП мълчи, когато "другари" се заиграват с нацизма. Не ви ли серам вас бесепарите от долните компромати, които сътворихте. И от подлоста с която действате. Затова повече нама да видите власт. Да ГЕРБ един ден ще си отидат, но и вие бесепарите един ден ще си отидете.

Недостоен човек си, ти Узунов! Страх те е за местенцето ти. Защото, ако си подадеш оставката никой няма да те погледне и ще бъдат прави!

Нинова и компания вземат първо решение навсякъде да се забранят комунистическите символи. Стига са ни размахвали сърпове, чукове и петолъчки. Тогава да говори за символите за другата ненавистна политика - хитлеризма.

За едни може,за други-не,нали другаре?Егати дебелокожието!

БСП е така и в политиката и в живота и в семейтвото и навсякъде. Всичко се мери с двоен стандарт спрямо партийната принадлежност. Всичко се дели на 'наши' и 'ваши'. Така се управлява и държавата и общините, та и бизнеса в повечето региони. Ако си от 'нашите' - има, ако ли не - нищо за теб! Ако метнеш камък по куче: - ако си от БСП - кучето е зло. Заслужаваш похвала. - ако не си - съдят те за томоз над животни

Най-тъпото е че всеки от нас който оставя коментари е абсолютно същият дръвник. В момента в който попадне във властта....глей кво става. В днешният свят вече няма "светли идеали" в които да вярваме. За това вярваме единствено на себе си. И каквото и да правим и колкото и да сме честни и почтени всичко е само за нас самите. Та ние дори в Бог вярваме от време на време. Така че дали се казва Узунов или Иванов е все тая и ще е едно и също. Всеки един от вас или по скоро нас е затънал дълбоко в лайната. Проблема е че във тях давим и децата си.

глупости. Просто си такъв.

Ще подадеш Узунов, ще подадеш... И хоро ще играеш.

Всъщност да с емаскираш като Хитлер, след като твоите другари маршируват под руски и съветски знамена с портретите на престъпници като ленин и сталибн не е чак толкова необичайно за членове и симпатизанти на БСП. нека не забравяме че техните дядовци от БРП(К), както тогава с е енаричала БКП, в периода от 23 август 1939 до 22 юни 1941 се се другарослвалои с Хитлер. След братския съюз межди Хитлер и сталин и родните комундета барабар петко с Мъжете са наричали Хитлер "другарят Хитлер". А в описвания период преди 14 години ввъв вътрешното министерство някои още се другаросваха. Независимо че от 15 години са били деполитоизирани. ББ каза тежката си дума за хората, които той е назначавал - няма да търпши нациски символи. Дали е прав или крив, дали му е приятно или не - няма значение. Къде с добро, къде с лошо принуди тези служители да си подадат оставката. Сега е ред и на Лайньо Радев да направи същото. Иначе още утре и за самият ще се маскирам като нацисткли офицер и ще застана до гвардейците. Така де, какво толкова. На н9-ти май комундетата се бяха изпонаоблекли в униформи на Червената армия. И под развети червени знамена и занмена на Русия маршируваха към паметника на Съветската армия. С портретите на престъпници като Сталин и Ленин. Аз няма да развявам червено знаме. Нито със сърп и чук, нито с пречупен кръст. Аз няма да нося портрет на Хитлер, нито на Гьоринг. Аз няма да нося знамето на Германия. Само ще си облека маскараден костюм на офицер от Вермахта. Или на СС. Какво толкова...

+1

ПРЕЗИДЕНТСКИЯТ СЪВЕТНИК ПЛАМЕН УЗУНОВ сега е на 44 г. Педи 14 год .,когато е бил на 30 год. мечтаел да се облече като жена-травестит и да си играе на медицинска сестра .

Пламен Узунов бил ли е в казармата ?

ПРЕЗИДЕНТСКИЯТ СЪВЕТНИК И СЛУЖЕБЕН МИНИСТЪР ПЛАМЕН УЗУНОВ СЕ ДВОУМЯЛ С КОЙ КОСТЮМ ДА СЕ ПРЕМЕНИ НА МАСКАРАДА . ПЪРВО ИСКАЛ ДА Е ТРАВЕСТИТ- МЕДИЦИНСКА СЕСТРА , НО КОСТЮМА БИЛ С МАЛЪК РАЗМЕР. СЛЕД ТОВА ИЗБРАЛ КОСТЮМ НА ХИТЛЕР. НАКРАЯ ОБЛЕЧЕН КАТО ХИТЛЕР ИЗПЯЛ БЪЛГАРСКАТА НАРОДНА ПЕСЕН - ИЗЛЕЛ Е ДЕЛЬО ХАЙДУТИН.

ма разрева...Патриотин значи!

Някой да е видял у комунистическото простолюдие някакво съзнание или срам? Чакайте вие оставка...

Радев, махай го тоя фюрер! Подобни снимки доказват, че е изключително прост! За какво ти е такъв? За заплатата му чакат поне няколко стотин по-умни от тоя глупак!

Радев да не нормален? говори катобаноразвиващ се, вярва на Деса простакеса, търпи издевателствата й над президентската институция, мери с двоен аршин. Обединител ли? Чист прост фатмак-комунист. Избран от много прости хора. Ама много.

Избива им червеното на президентските служители. Типично за БСП номенклатурата - не ни гледай какво правим, слушай ни какво говорим. Президентът какво прави - защо не поиска оставката на този хитлеристки елемент.

А ЗАЩО ТАЗИ ПРЕЗИДЕНТСКА ТРЕПКА НЕ СЕ МАСКИРА НА МАГИСТРАЛНА ТРУЖЕНИЧКА-ПО БИ МУ ОТИВАЛО!!!!!!!!!!!!!!!

Президента е страхливец и измамник. Никога българия не е имало такова малко човече за президент. Плевнелиев е колос сравнен с мишока Радев.

Ти не си луд,ти си недоносен и НЕДОКЛЕПАН,след като правиш паралел във всяко отношение между двамата диктатори,като общото между тях проливането на кръв. Разликите са в това,че Сталин е изтребвал своя народ,а Хитлер европейските и руски народи,за да създаде "жизнено пространство" на немците, и още,че СССР под ръководството на Сталин е спасил Европа от поробване,,а не както сега САЩ и Англия се домогват до пълна заслуга за края на войната,но дали ще го разбереш с полирания си мозък,не знам. Прочети в историята до къде са стигнали руснаците,когато Запада открива Втория фронт!!

А ти прочети от коя година американците воюват с Япония и ангажират огромната й армия, която ако беше навлязла в СССР от Изток кой знае до къде щеше да стигне. Прочети и за огромната военна помощ на СССР от страна на САЩ в оръжие и техника!

Щом си Джони,значи си американец. Американците дебаркират на остров Сицилия през юли и на Апенинския полуостров през септември 1943 г.,а на 6 юни 1044 г. е десантът в Нормандия. През 1944 година,Съветската армия освобождава Чехословакия,Полша и въобще е на териториите на европейските страни. Япоците не са нападнали СССР, защото не са били толкова глупави като Хитлер и са отчитали това,че Сибир и тайгата не са ливада наградски парк,че да го прецапат. Колкото до помощите в храни,техника и оръжия СССР си е плащал със злато и диаманти==какво си мислиш,че американските евреи ще дарява ли?? Чети,чети историята и може да си промениш възгледите!!!

Например има ли котката на Първата Кранта спин,или не......

Няма,да платим...

Този човек е болен от хитлеровата болест която е обхванала всички властимащи за самодостатъчност и последна инстанция на компетентност. Да пази боже какви съвети дава на Президента навярно са копие на неговото изказване.

Ей, вие искате пък да изгоните всички нацисти от властта.

Човек трябва да може да се надсмива над всичко в този живот, дори над собственото си нещастие. Ако някой не може - негов си проблем.

Трябва да има еднакво отношение към всички или тоя го уволняват или връщат другите двама. Лош сигнал би било обратното

ЩО обществена енергия се пилее по АБСОЛЮТНИ ГЛУПОСТИ!! Ама вие друга работа нямяте ли си??

Това говедо откъде е знаело,че ще му се падне ролята на Хитлер,та се е снабдило и с военна куртка????? Господин Президент,не СПЕКУЛИРАЙТЕ с уважението на народа към Вас,а го махнете този охлюв!!!!

Да заклеймим и Чарли Чаплин защото е пародирал Хитлер!

е парадирал Хитлер по времето когато руснаците са имали договор с Хитлер и са празнували победите му!

Комунист и оставка..шегувате ли се?

тия дето все крщят "хитлер""хитлер",какво искат?да се събуди и си сърши рабата ли?

Хм..странна томбола сте си направили, бе пич!:)) Другите листчета в шапката с кои имена бяха? Химлер? Гьоринг? Менгеле? Бахти маскарада ше знаеш!:) А пяхте ли Ерика?

Трябва ли да поискам оставка от Боко защото се е маскирал като тиква ?

всеки тъпак може да иска каквото си поиска

Трябва да си пълен кретен, за да се маскираш като Хитлер. Но такива хора ни управляват. А моралният стожер на нацията мълчи и си трае, щом нещо го засяга. Значи и той е от същата черга и не може да се раздели с това кретенче, натресено му от другарите. На думи сме велики, но на дела хич ни няма. "ПО ДЕЛАТА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ" е казано в Светото писание.

от де се пръкат тия снимки на тия идиоти

Дразнещото в тази пародия е двойния стандарт. В музей не може да се правиш на Хитлер, но на маскараден купон може. Е, това не го разбрах! Къде е разликата, бе, хора!? И хубаво, паднало му се да се маскира като Хитлер на Узунов, ама кой го е карал да вдига ръка и да отправя хитлериски поздрав? Как така в единя случай искаш оставка, а в другия не и казваш било е шега? Както беше писал някой тук "като плюеш срещу вятъра, трябва да си готов, че плюнката може да се върне и да си понесеш последствията". Та, ако има достойнство г-н Радев, трябва да поиска оставката на Узунов, не за друго, а просто защото трябва да е последователен в постъпките си.

Комунист с власт и свиня с мас само по един начин дават. Сега остава ББ да върне и предишните двама и всички да замижат! Едно време дядовците им убиха хиляди, а днес оцапаните внуци гледат с пълни гащи. Явно дядовците са били големи фукари и долни убийци.

Журналята, ми те само вдигар телефона и отговарят "Copy that". Я започнете да споменавате кой ги вади тия стари снимки, вземе и аз да извадя някоя стара снимка за него.

Ще подадеш, ще подадеш !!!

Комунистите са така. На едни от томболата им се пада да се облекат като Хитлер, на други - банка или мандра да оберат...

Много просто момче!

Леле, Радев, как си я накъдрил! Булката ти нетактична гафаджийка, съветникът ти прост и нахален, а ти -големият мъж- позорно мълчиш и оставяш тия двамата да ти определят имиджа. Поне котаракът ти в ред ли е, или и той ... абе, нищо не ти е в ред, сивата ти кардиналка твоето мнение ли изразява, или просто иска да се похвали, че може да пише?

Единия се е шегувал в малък кръг от приятели и не е парадирал със снимките. Не се е фукал с тях във фейсбук.Другият пък точно обратно. Шегува се и се показва с гордост пред всички.ПРи това използва тези пози за политически трамплин. Между двата случая няма нищо общо. А през това време какво стана със стенограмите за КТБ? Защо няма толкова коментари от социолози, политолози и други ...ози? За какво се изхарчиха огромните заеми? И още и още други важни проблеми....

Като гледам каква защита са му спретнали някои тук, ми става смешно.Чак с Чарли Чаплин го сравняват! Остана да го изкарате сега и новия Щирлиц ( В. Тихонов). Ако президентският чиновник смята за много забавно и весело да се прави на Хитлер, явно има доста извратено чувство за хумор. А президентът си трае ли, трае...Може пък жена му да пусне някой пост във Фейса по темата?

Ако закрият президентството и не го напишат по вестниците,няма и да разберем!Това недомислие трябва да се закрие!Не заради Радев,просто файда от него няма!

За да подадеш оставка се иска достойнство......

Льотчика се правеше на принципен, а сега се скри

Не му се сърдете на хайляка!Гот си е в президентството-държава в държавата,охрани,мангизи,шматкания насам натам на ползу роду,то си е повече от джакпот.Някой да не би да си въобразява,че ще се бори с корупцията?Колкото се бори и боркора....лайф,кой как се нареди.

Гьон Сурат!

За каква сума я продадоха тази снимка на медиите "близките приятели"??? И колко пръста има на дясната си ръка човекът на снимката??

У нас по Нова година разни такива апаратчици най-много да надуят чалга и да се изпонапият яко. Какви томболи, какви пет лева. Теглиш късметче и изведнъж се оказва, че вместо на Дядо Коледа запразнилите искат да си играят на Хитлер? И хоп, ей така, случайно, под ръка се намерили и мустачки?! Обяснението на другия пишман хитлерист, дето уж изпънал ръка, за да се подиграел някому си, на фона на това ми се струва по-добре измислено. Маскиралият се за Новогодишната реч на президента и Многая лета господин явно ни взема за канарчета.

...типичен балгарски екземпляр...изживяващ се като "политик " !!!

Айде още един веселяк! Принц Хари за такава шегичка го оплюха и го принудиха да се извини. Щом хора във властта не знаят , че има неща, с които не можеш да си правиш майтап,значи мястото им не е там.