Севлиево осъмна със свастика върху Общината

Навръх Великден Севлиево осъмна със знаме със свастика на покрива на Общината, съобщи "Фокус".

Обратно в новината

Коментари - Севлиево осъмна със свастика върху Общината | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не разбирам, защо се дърляте за фашизма. Тук става въпрос за национал-социализъм и неонацизъм. Какво обшо има с фашизма? Който е чел повечко знае - Хитлер е взел основните си идеи за антисемитизма от Хенри Форд (оня същия с автомобилите). Теориите за нордическата раса произхождат от Франция след Великата Френска революция (Гобино)... Така че, Майн Кампф до голяма степен представлява осъвременен прочит на теории, развити в страните с демокрация - САЩ и Франция. Да не говорим за "присвояването" на свастиката... Фашизмът е друго нещо. То и думата идва от "фашио", ама си четете сами.

Някои от онези банки банкрутираха при първата по-сериозна кризичка. Други се държат на сламка благодарение на финансови инжекции от правителството на САЩ. Извади си главата от задника, тъпако. ФЕД е американското БНБ (цбс). Бордовете и председателите се назначават от, подвластни на, отчитат пред сенаторски комисии и одобряват от човека в Овалния кабинет. Толкова е просто, но с четене на идиотски конспиративни сайтчета, писани от подобни на теб тъпаци, никога няма да го усвоиш. Пробвай някое книжле по икономика и финанси. Ама не от българската тоалетна хартия, а Западна литература на оригинален език.

КАКВА Е РАЗЛИКАТА М/У ФАШИЗЪМ И КОМУНИЗЪМ:ФАШИЗМА ОСТАВЯ ЧАСНТАТА СОБСТВЕНОС,А КОМУНИСТИТЕ Я ЗАГРАБВАТ. ТАНГРА-КОМЕНТАРА ТИ Е МНОГО ТОЧЕН.БЪДИ ЖИВ И ЗДРАВ.

Ако бяха сърп и чук, щеше да е нормално, така ли? Символът на комунистите трябва да е по-преследван, тъй като техния режим е по-човеконенавистен! Престъпленията на комунистите са много повече... Най-нов ример: Путин и Украина!

Безброй много плюсове +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ало фашаги елате и ми надраскайте фасадата и ще ви разпъна кожите на нея . Гадове отивайте в Украйна там сте на почит

НИЕ ЩЕ СЕ ВЪРНЕМ, НО ВИЕ НЕ. ВЪПРЕКИ ПОКРОВИТЕЛИТЕ ВИ ОТ ФАШИНГТОН.

КОМУНИЗЪМ в България никога не е имало,защото "хората" от които зависеше "ПРЕЯДОХА"! Те не могат да се върнат,защото все още са тук т.е. не са си тръгвали! От НАС ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ зависи до кога ще ги търпим! Така ,че КОМУНИЗМА не е нещо ЛОШО,а хората които го СТРОЯТ НЕ СТАВАТ! А кои са тези хора ли? КОЙ,КОЙ,КОЙ,ще ни каже.....?!?!?!

И какво като се върнеш :) Същия мизерник си оставаш. Просто няма да могат да подават нагоре глава можещи и интелигентни хора, чийто прогрес да те кара да злобееш но ти си оставаш същия неудачник - комунист.

Може да е дело на привърженици на хунтата в Киев. И в този форум има такива индивиди.

И какво всъщност ит е предложението? А........... то нямаш предложение, аз ти предлагам ако искаш теб да те сложим шефче на всичките тези банки? Така няма да има повече беди в света!

Шило

Хубаво де, Севлиево не е голям град. Полицията, ДАНС не са ли имали някаква информация? Защо са го проспали това нещо? А не са ли били и на улицата? Няма ли видеонаблюдение? Доколкото разбирам, това нещо се прави всяка година. Какво ги е изненадало сега?

Че защо трябва да се притесняват за такива неща. Свастиката си е наш исторически знак и няма причини да не го харесваме. Отделен въпрос е, че ние българите би трябвало да сме благодарни на Хитлер за това, което направи за България. Лошото е, че Хитлер допусна фатална грешка, нападайки непревзимаема Русия.

Що за глупости говориш?

българите са дали на Хитлер свастиката? това не го знаех

иначе руснаците щяха да го нападнат!

ама ти как разбра че свастиката е българска, да не е подписана

ами може те да са ги чертали бе?

в софия е пълно сфастики не знам дали фандъкова ки рисува, ама не иска да ги изчисти

Снегът не ни ли изненадва всяка година ? Всяка зима знаем че ще завали и въпреки това винаги сме изненадани нали ? Такава ни е страната - на изненадани хора. Управлявала ни е и ни управлява най-грозната прослойка от обществото. Бойко Борисовци, Станишевци и каква ли не друга пасмина

Демокрация - всеки има право да си развява каквото си иска. И аз съм виждал сърп и чук надраскани по стените, но това не влиза в новините - защо - при положение, комунизма е избил мноого повече от собствените си граждани, отколкото фашизма.

ти пък къде видя демокрация?

Нещо не си разбрал добре демокрацията!

Въпрос? Коя е най великата личност на 20 век?

Свастиката и червената петолъчка са чумата на 20-ти век, отнели десетки милиони човешки живота. Само болен мозък може да спекулира с тях.

Гьобелско обобщение, а?

Новата чума е друга - звездички с лентички

Не казвам че фашизмът е хубав баща ми е бил картечар на Драва. Но значи еврейски звезди може да рисуваме а свастики не може ?Значи да плачем за 7 милиона евреи а за 1.5 милиона арменци да се правим че не знаем ? Аз не чух някой в Израел да се възмути когато затвориха Спаска и избиха зъбите на Ризински напротив - точно евреи спонсорираха филма Трето полувреме Така че защо сега мене трябва да не е грижа че някой рисувал сфастики ?

какво съвпадение и баща ми е бил картечар на Драва )))

Принципно за да можеш да имаш отношение по дадена тема трябва поне малко да се образоваш. Такива изказвания просто са абсолютно безмислени!

Между Волен и Фюрера няма нищо общо. Първия е нищо, а за втория си знаете.

искам Хитлер да мине през Столипиново и Факултето

88

На тази дата са родени двама сифилистици, избили милиони невинни жертви...

Стига бе, и аз съм родена на тази дата! Към момента съм убивала само комари и хлебарки и нямам сифилис.

мога да те уредя...

Sm3hurk0

Преди да го има Волен си е имало привърженижи на фюрера... Това че има такивиа хора в Севлиево е повече от ясно. Всеки има право да симпатизира на когото си иска ! Друг е въпроса за възпитанието на хората... Ако някой симпатизира на Граф Дракула.... да очкваме гробищата да са разкопани и плакати на вампири....

Въобще няма такива права и такова нещо като на който си иска каквото си иска!

Има! И на това му се вика "АНАРХИЯ"!

Някой от олигофрените на Волен, явно, бояджия като фюрера. Не мисля, че е дон Амичи, той е прекалено страхлив

Много добре ти е известно, че Волен никога няма да направи това. Волен е класа. Аз също. Преди всичко трябва да знаете, че свастиката е нещо, съвсем различно от Хитлер. Той просто си я присвои за кратко време. Така стана и с червената петолъчка и комунистите. В Русия няма повече петолъчки, отколкото в Америка. До като ние тука си отвличаме вниманието с глупости, България е намаляла с няколко души. И е откраднат още някой милион лева. Това е главното, което изпускаме.

обаче няма в САЩ, а на вас са ви заседнали дълбоко в дъто, щото са ви нагнитани там десетилетия

ДРАГИ МИ ДИРАДЖИИ, А НЕ БЯХМЕ ЛИ СЪЮЗНИЦИ НА ГЕРМАНИЯ ПРЕЗ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА? ИЛИ ИСТОРИЯТА ВИ Е НЕИЗВЕСТНО ПОНЯТИЕ?

КАЖИ, ЧЕ СИ ЕДИН НЕГРАМОТЕН И НЕНУЖЕН СЕЛЯНИН, ОТ ПЛЕМЕ КОЕТО ТИ СИ ЗНАЕШ, А НЕ НИ ПРОПОВЯДВАЙ ИЛИ ИНФОРМИРАЙ ЗА СЕЛСКИТЕ ТИ ВЕЧЕРИНКИ

ДА, АЗ СЪМ ЕДИН НЕГРАМОТЕН СЕЛЯНИН, ОТ ЕДНО БЪЛГАРСКО ПЛЕМЕ! А ТИ МОЖЕ БИ ЗНАЕШ БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ ОТ ВЛИЗАНЕТО НИ В ЕС! И С ТВОИТЕ ВЕЧЕРИНКИ!!!

"ТОЗИ" "РИСУВА" НЕЩО, НО ДА СЕ ПРЕДСТАВИ, ДАЛИ Е НИСЪК, ЧЕРНООК С МАЛКИ МУСТАЧКИ, Т.Е. ХИХО-2, НО ДА НЕ СЕ ОКАЖЕ ПИТНЬОТО-2 ///ПОСЛЕ, АКО ИМА ВСЕ ОЩЕ НЯКОЙ ДА СЕ ПИТА, КОЙ ОРГ. БОМБИТЕ НА ЛЕТИЩЕ БУРГАС СИ Е НЕГОВ ПРОБЛЕМ////

,,,Всяка година на 20-ти април, когато е годишнината от рождението на фюрера Адолф Хитлер, Севлиево осъмва с Националсоциалистическа пропаганда изразяваща се в лепенки, листовки, плакати, надписи със спрей и боя, а тази година и със знамето на Райха."Значи това вече е традиция .Така както е тръгнало не бих се учудил ако и паметник на фюрера вземат да вдигнат пред общината за някоя поредна годишнина докато туземната полиция се почесва дето не я сърби и цъка учудено с език.

sawo

Щом всяка година на тази дата се правят едни и същи престъпления, колко трябва да си глупав, за да не завардиш целия град за да хванеш извършителите...

целия град, ххахаха и като ги хванеш пишлеметата да ги разстреляш, лелей че беля е направена

Боклуци!!! Полицията и политиците не работят в интерес на народа!!! Най-доброто превъзпитание е трудовия лагер!

Бафф мааа му некой ден ши почнат да рисуват и питулъчки по дуварити

С такива боклуци е пълно в цяла България! Бих им простил, но такива келеши нито знаят кой е Хитлер, нито знаят какво означава свастиката. Това са едни неграмотни хлапета, които само по такъв начин могат да избият комплексите си за малоценност и дебилщина. Ето защо по времето на комунизма бяха необходими трудово възпитателните лагери. Да се радват, че времената вече са други!

къде, къде по-малко бели е направил сърпа и чука

Хане, няма значение кафяви ли са или червени. Важното е да са личности. Той и Хитлер, когато започна е лежал в затвора. Лошото е, че накрая се увлече и излезе от контрол.

Егал съм ви мамето- и на фашисти, и на комунисти, и на демократи, на социалдемократи,леви,десни, центристи,умерени, комунисти , социалиалисти, атакисти...и друга измет и сган ! Егал съв ви мамето мръсно в дупето !!!

Браво ! Всичко е рядка кал !

А на чифутите?

Охооо, и на тях - от два ката ще им го мушна !!! На всички !!!

Явно болното ефенди пак е получило някакъв факс и е избивало комплексите от слугинажа си в сараите

Ще спомена само един исторически прецедент, който не всеки знае или помни. Преди 9 Септември, Добри Джуров е учил в горският техникум в Тетевен. В ноща срещу първи май, се качил на една висока топола в центъра на града и поставил червено знаме. Никой не можел да се качи и го свали. Така се веело цял ден. Смела постъпка за времето си. След това Джуров стана министър, когато дойдоха на власт. Сами направете сравнение, какво е общото със случая в Севлиено.. Каквато и да е оценката, нужна е смелост за това. А най интересното в случая -никой не си дава зор да ги хване. Сега някой ще каже ли, че Севлиево е малко и смотано провинциално градче.

Дали е пречупен кръст или петолъчка - няма голяма разлика.Проблема е по - скоро в това че се замърсяват сгради, паметници и т. н. А почистването струва пари. Иначе казано - луди винаги е имало и ще има - който иска може да ги нарича и смелчаци.Важно е каква диагноза ще постави психиатъра.

За какъв психиатър бълнуваш бе, смотаняко! Тази "свастика" знаете ли какво символизира?! Не знаете! - Тогава мълчете!

Волен и русофили стиците пак са се разпищолили

Най напред едно приятелско предупреждение към трола. Ако видя само още една дума срещу Волен, ще направя сполучлив опит, да те завра там, откъдето си се пръкнал, куче мръсно. Познаваш ми табиета добре, нали? Набързо ще ти разваля празничната вечер.

много си страшен бе, бай член !

Волен има достатъчно сериозни причини, за да бъде критикуван. Това даже помага. Само че, вие сте повърхностни хора и използвате лични обиди, а не политически аргументи. И най ви е яд, че преви каквото си иска и не му пука от нищо и никого. Еле пък, никога няма да му простите, че той разполага с млади мадами, а не вие. Ами така му се е паднало на човек. Сърдете се на себе си, а не на него.

За Волен или добро или нищо - като за умрял.

по скоро като за мърша...

Arcadium

Кой Волен? Мекерето на Петьо Блъсков ли? Съществото което може да си позволи да обижда културни аташета за да се направи на мъж пред истеричките в "партията" му? Същият който не си плаща сметките в ресторантите? Така ли едно същество на което някой се е подлъгал и му е гласувал доверие може да прави каквото си иска скрит зад имунитета си, това не може да се нарече мъж, а женски полов орган.

Моля, не обиждайте женския полов орган като го сравнявате с Волен - не е честно някак си!

Pycku!

Watch out, we've got a badass over here..

Луковите недоносчета се навират между шамарите.

трябва да си тъп или да си някакъв вид циганин за да обиждаш човек, който се е сражавал за БЪЛГАРИЯ в 3 войни......... мръсен келеш и предател безроден, ако си пред мене ще те заплюя !!!! Сигурно и в казарма не си ходил ...............

IAWNO E OT TRIPOLOWOTO POKOLENIE

ДИЛЕМА: Кой генерал е българофил - ген.Луков- отлявлен фашист или ген.Вл.Заимов- комунист .!