17-11-2017 20-11-2018

Коментари

диабетът развива много все още не добре изяснени патологии. Но в статията ключовото внушение е "неваксинирани", а не болни от диабет. Не бъдете наивни, не вярвайте на истории за деца. Между другото много внимавайте да не използват кръв от ваксинирани ако не дай Боже се наложи да преливат кръв на вас или ваши близки. Със сигурност ще бъдете заразени със спайк протеини с всички произтичащи последствия. Пазете се, престъпната ковид "пандемия" и ваксините й тепърва ще имат унищожителни последствия.

"Вследствие"!!! "Статистика: България е 12 място в света по образованост на пенсионерите, и на 89 място по образованост на младежите."

Така че, без тия номера драги ми доктори, прикривате истинския причинител ..шипа и ваксините дето са ТРОМБсини дефакто.

Но тези тримата никога не са се ваксинирали, не четеш ли какво пише в статията.

Диабетът причинява тежки съдови заболявания и запушване на артериите. Първият пациент е имал проблем с дебелото черво - полипи или тумор. Ако въпросните медици са изненадани от находките, най-добре да се преквалифицират - за лекари не стават.

много са ми интересни конспираторите, как пишат едно и също под каквато и да е статия. Без значение, че тук хирурзи, патолози изказват експертно мнение, разните му там бармани и продавачки се изтрепват да плямпат едни и същи глупости, четени някъде по фейсбука.

тая тромбоза да не би да се постига от короната в съчетание с ваксина?? щот преди ваксината короната немаше такива "странични ефекти".... само се чудим де... вие сега не почвайте да се плювате на теми за и против ваксината, тя и без това се доказа че работа не върши

Е, вие верно не четете НЕ са нили ваксинирани, нито един от тримата.

Всички откриха по нещо ново за К19, време беше и ние да открием нещо. Бравос!

май новото в случая е ваксината.... тромбозите стават при ваксинираните ... интересно защо ли... ама сега ше го пишем нов ефект на вируса

Алоооо, неваксинираниии са били, алоооо, тролче

HA

Това е от ваксината бе тъпунгери! Лелеее как лъжат…

Не е истина, абе вас в доста нетрезво състояние са ви зачевали!

Някой дофтор не е ли открил вече топлата вода на чешмата в болницата?

Усложненията са от "ваксината". Тя е белега на антихриста!

антихрист? Вселенският патриарх и папата одобриха ваксините и поощряяват ваксинирането.

то кой е казал че господ не прави грешки

Що, аз нямам такива проблеми.

ваксинирай се и ще имаш

Тези пациенти са спасени и живи, а онези с ваксината умряха, до 14 ден ги пишат неваксинирани, до 3 месец незавършили ваксинационен цикъл, а след 6 месец без бустерна доза, колко хора измряха от ваксината ви е бедна фантазията...

Ми не познавам умрял от ваксина, но познавах четирима, които умряха от ковид.

Най-важното е че мозъците им остават без въздух и почват да правят глупости.

Открили също много опасно запушване на ануса

Иди при черничките ти приятели - да ти го отпушат !

Вчера имаше десетки катастрофи, но причината не бе заледяване, а Корона-та..., да бе, точно Корона-та, и не само... Земетресенията в Гърция и Турция са също в резултат на Корона-та, а за криминалните престъпления вече е ясно, че са единствено дело на неваксинирани... Даже и няколкото случая на удавяне през лятото на морето са също причинени от Корона-та...

Антиваксърите прекалявате с измислиците. Некъде не го пише това. Само искате повече хора да умрат защото за вас човешкият живот не струва.

Ако "човеците' са като тебе - наистина не струвате....

Хвала на тези пионери!Хвала!

Ужасно тъпа статия!! Перитонит на дебелото черво....смеех. И как точно се разбраха, че има причинно-следствена връзка между прекарания Соvid 19 и тромбозите???

Ами как...това са 3 случая, представителна извадка отвсякъде ;)

Демек какво? Ваксината пази от тромбози? Оооокей

Не е лесно да си тъпанар. Съчувствам ти, тъпанар.

Ако си вярвате, че само на дъртаци се случва това. Пълни сте с тромбози и кисти и след най-малкия, невинен КОВИД. Гответе се за дългогодишни клиенти на хирургиите.

маймуняци! искат да си оправдаят яките хилядарки дето вземат от хора и държава! Някой да ми каже! Къде в кое мед. списание е публикувано "откритиет" хааа ха ха маймуняци!

минусчията, кажете какво ви притеснява!?

Дано не ти се налага да те лекуват тези "маймуняци". Ръка ще им целуваш!

и не само ръцете, като почнеш да дишаш трудно

Тромбозите и последваща смърт след Ковид 19, са хиляди пъти повече от тромбозите и смърт след ваксинация за коронавирус. А ето и още нещо: При 1 млн. ваксинирани за едномесечен период имаме около 5 тромбози с фатален край, но при 1 млн. НЕВАКСИНИРАНИ за период на същия този месец имаме стотици тромбози и смърт. Интересно нали,но факт.

Това е при ТРИМА пациенти (неимуниѝирани). Каква е авата с забранените за изследване имунизирани никога няма да научим.

ваксинираните не са изненадали докторите с нищо. Също като преди са си. Иначе само троловете, дето нито знания имате, нито опит обяснявате колко е полезно да изкараш вируса. Ами не е, както се вижда. Особено вариантите до Омикрон. Смъртоносните резултати на вашата пропаганда ще се виждат още доста време.

И откъде ти е "достоверната" информация за "забранените за изследване имунизирани"? Прочете го във фейсбука ли или леля Станка от третия ти го каза?

Що, ти къде четеш?Прочете статията с поредната манипулация и стана професор.

Нали доводите за 2G, задължителна ваксина, терор над неваксинирани и т.н. са многото заети болнични легла? Незнайно защо в Германия 75% от "ХОСПИТАЛИЗИРАНИТЕ ЗАРАДИ КОВИД" и "препълнените болнични легла" са всъщност просто дали на теста следи от РНК на вируса(положителни) и лежащи за съвсем други болести. В Бремен били само някакви си 60%. Т.е. надуват бройките 2-4 пъти, за да продължават да ни лъжат и тормозят. Нищо де... Като сме овце, ще търпим. Между другото, там лъжите са хванати от месеци, но сега просто е станало още по-нагло. Преди е било само двойно, а не четворно надуването. https://www.tagesschau.de/newsticker/liveblog-coronavirus-donnerstag-285.html#Covid-immer-seltener-Einlieferungsgrund-bei-positiven-Krankenhauspatienten 06:24 ч Covid е все по-рядка причина за постъпване при положителни болнични пациенти. В хода на вълната на омикрон все повече граждани са в болници, като са официално регистрирани като пациенти с Covid поради положителен тест, но всъщност се лекуват медицински за друго заболяване. Вестник "Билд" съобщи, че в Саарланд, например, едва всеки четвърти официално докладван пациент с корона всъщност е бил в болницата заради Covid през последните две седмици. През декември това беше всеки втори. Според вестник "Билд" в Бремен миналата седмица, само 40 процента от пациентите с корона са имали причина да бъдат приети за Covid, а 60 процента от тях са били диагностицирани с коронавирус. И тук пропорциите бяха по-високи преди вълната на омикрон: през декември 68 процента бяха в болницата поради Корона, 32 процента по други причини. В Рейнланд-Пфалц 44 процента от официално съобщените пациенти с корона са били там заради вируса през последните две седмици, 56 процента по други причини. 06:24 Uhr Covid immer seltener Einlieferungsgrund bei positiven KrankenhauspatientenIm Zuge der Omikron-Welle liegen immer häufiger Bürger in Krankenhäusern, die aufgrund einer positiven Testung zwar offiziell als Covid-Patienten gemeldet sind, aber eigentlich wegen einer anderen Krankheit medizinisch behandelt werden. Die "Bild"-Zeitung berichtete, dass etwa im Saarland in den vergangenen zwei Wochen nur jeder vierte offiziell gemeldete Corona-Patient tatsächlich wegen Covid im Krankenhaus lag. Im Dezember war es demnach noch jeder zweite. In Bremen hatten laut "Bild"-Zeitung vergangene Woche nur 40 Prozent der Corona-Patienten den Einweisungsgrund Covid, bei 60 Prozent wurde Corona nebenbei festgestellt. Auch hier waren die Anteile vor der Omikron-Welle höher: Im Dezember waren 68 Prozent wegen Corona im Krankenhaus, 32 Prozent aus anderen Gründen. In Rheinland-Pfalz lagen in den vergangenen zwei Wochen 44 Prozent der offiziell gemeldeten Corona-Patienten wegen des Virus dort, 56 Prozent aus anderem Grund.

Само където не казват, че всички тези странични ефекти се наблюдават при "ваксинираните" с отровите на Запада.

казват че става при неваксинирани. Които са го изкарали тежко, понеже не са били ваксинирани.

Моля да не бъркате COVID19 ваксината с партидата за вече ненужни тролове.

Не е лесно да си тъпанар. Съчувствам ти, тъпанар.

Специално в ИСУЛ и специално в коремна хирургия, както и в интензивно отделение да не дава Господ да попада човек. Цялата болница е допотопно подобие на център по инквизиция, а въпросните отдления са предходия на преизподнята. И знаете ли защо го пиша, защото имам пряка и мрачна опитност от там. Тази болница трябва да се закрие, а директорът трябва да се разследва от прокуратурата. Както и всички директори на болници, впрочем. - с политически назначения

Открили те.... В Исул, пък и не само там най-много да те овикат като куче що си ги притеснил с болестите си...

Вервайте ни! Ха ха , хи хи ху

та и на мен да ми дадат едни големи пари и аз ще разказзвам такива истории и като изпусна пациента, пиша го ковид чиста работа и изплащам джипа и апартамента

Що народ се сдоби със стентове, камара от манипулации и интензивно болнично лечение без да има нужда...

Тромбозите и последваща смърт след Ковид 19, са хиляди пъти повече от тромбозите и смърт след ваксинация за коронавирус. А ето и още нещо: При 1 млн. ваксинирани за едномесечен период имаме около 5 тромбози с фатален край, но при 1 млн. НЕВАКСИНИРАНИ за период на същия този месец имаме стотици тромбози и смърт. Интересно нали,но факт.

Ами това е защото Кантарджиев каза на ваксинираните да пият доматен сок.

Тези " хирурзи" открили топлата вода,?? Ха ха ха!! При дълго ЗАЛЕЖАВАНЕ,вследствие тежко заболяване нормално се образуват тромби! А към днешна дата ваксинираните са склонни към тромбози,факт,признат и от СЗО!! Тия "хирурзи" ЛЪЖАТ,че болните не са били ваксинирани!!

бах тези специалисти... аз който не съм специалист си направих труда да почета медицинските бази данни - това го пише от преди една година и повече

Член 28 Алинея 2: Никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опити; Член 57 Алинея 3: При обявяване на извънредно положение със закон може да бъде временно ограничено упражняването на отделни права на гражданите с изключение на правата, предвидени в Член 28!

И?

само дето Конституцията ни е сложена по-ниско от международните договори, ерго, всеки педал комисар от ЕС може да се изсере и изпикае, и после да се обърше с нея.

пак лъжат като дърти ЮдеюСемити!

А връзка с протокола за лечение на ковид и медикаментите има ли?! Хайде да вземе да си казваме истината

Прав си. Доста хора знаят, че кислородс във високи концентрации причинява Хипероксия. С какви препарати ги треторат в болниците не зная, но Баба ми я пратиха при свети Петър за 25 ДНИ

Нов Страничен Ефект на Ваксините и Ремдесивир, замаскиран като КОВИД!

А дали не е от лечението ви?!

Дебелите диабетици, които не се считат за болни...Те са си виновни.

а някой други диамант или премия не откриха ли като се ровят толкова много и откриват само простотии

Алооо, специалистите, отказахте хората да ходят на лекар, отказахте хората да постъпват в болници. Защото шанса да оцелееш, не потърсил лекарска помощ е по-голям от обратното. И сега искате да повярваме на "новонауката". Ми, няма да стане. Вие все повече се превръщате в убийци отколкото спасители. И със "открития" като тези си слагате още повече негативи. Хората били с една купчина болести и кретали на ръба но.... откивателите веднага намерили връзка с този "страшен" вирус който, ..... дори не е ОТКРИТ!!!!

...сори, на шестият ден ни се обадиха точно в деня преди изписването, тогава докторът каза: Тръгне ли тромб, спасение няма, съболезнования все пак в съня.... ! Та дали е от ковид? p.s. Оставам благодарна на лекарите за усилията и вниманието!

Снощи като отидох до тоалетната и като тръгнах да се навеждам нещо малко ме хвана кръста и вследствие на това се поизпуснах малко... Даже не малко, ами повечко, чуха ме и съседите май, но мисълта ми е това може ли да е симптом благодаря!

От отдавна ти говоря, че от аналния скекс с теб, така се получава с разхлабването ти.

Дали без ковид, не могат да имат тромбози! Светла му памет на дядо ми, преди много години едни истински лекари го оперираха от злокачествено заболяване (успешно), няма да забравя лекарят след 5 часова операция излезе, целият плувнал в пот, мокър от главата да петите и с усмивка на лицето каза, че е една от най- успешните му операции, каза приберете се наспете се, утре ще го видите, ще се възстанови.... Така и стана, дядо на третия ден беше като кокиче, свеж, усмихнат, бяха го раздвижили, но казаха, че поне още 9 дни ще е в болница!

на Канадците им писна търсете в нета FREEDOM CONVOY 2022 Canada

Но няма дая чуем от Н.В. Телевизора Бая търсене трябва, опитват се да скрият, свалят линкове...

И как по точно констатирахте, че тромбозота е причинена от Ковид, а не от диабет примерно? Не става ясно от статията.

Напротив, много добре става ясно. При хората с диабет, но без да са боледували тежък ковид, чак такива проблеми няма. Пък и технологиите напредват. Коментиращите тук вече са способни по интернет от какво човек е болен, а какво остава за хирурзите в операционната?

Само не се казва, дали са били ваксинирани!

Направо са си го казали - и тримата не са били ваксинирани.

Лъжите продължават само и само да отровят нас и децата ни с неясни течности, щото Бил Гейтс и други са безгранично алчни!

Без вакса - тромбоза. С вакса - тромбоза. Или някой послъгва.

А дали имат примери с подобни проблеми с пациенти без да са прекарали ковид-а . За сравнение при преболедували и не . А как е тази патология при ваксинираните?

Добър ден. Това са известни неща- от тромбозите умират

Щях да им повярвам на "откривателите" , ако бяха пропуснали да призоват за ваксинация. Защото доктор да пропагандира за ваксини дето по 4-5 пъти за година се слагат и не помагат въобще - не благодаря. Е, ако бяха открили самия вирус - евала , а той невидим

Тука само специалисти коментират, а като ви дойде до главата тичате в болницата. Ми пийте дезинфектант бре...

Преди 2 години го прекарахме без да ходим по болници, тогава нямаше ваксини за простосмъртни, сега не са ни необходими - имаме се антитела, идеално се справиха и с делта и омикрони ..е, да подсмърчахме и кихахме

И докато сте кихали и мацали сополи сте заразили още куп невинни хора около вас, но това вас не ви интересува защото сте тъпи говеда.

Ако имаш късмет подсмърчаш и кихаш, ама ако се паднеш като тези хорица с тромбозите?!

За да кихаме и мацаме, някой трябва да ни се е изкихал в лицето, а това може и да си ти ,нали умнико? Ние прилепи не ядем !

Това е най-честото усложнение след ваксина. Аз друго се чудя, как са умирали хората преди 2020 год, като, както се оказва, всички известни и неизвестни на човечеството болести са с една основна първопричина - ковид?!?!