Разработиха химиотерапия, щадяща здравите клетки

Новина, разпространена от сайта на университета Уорик, Великобритания, предизвика голям интерес в научните среди.

Обратно в новината

Коментари - Разработиха химиотерапия, щадяща здравите клетки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредния балон, досега исползуваха златни войници, сега минаха на платинени.

след 100 години ще е при нас! ще струва скъпо. но какво ви пука, вие няма да бъдете живи.

Да е ефективно това лечение и да стигне и до България.

толкова много болници с такава модерна апаратура, здравната каса е пълна с пари, а хората са недоволни от здравното обслужване ??? Единственият извод е че се краде и то яко ???

В България никога не е имало толкова много онкоболни хора, както сега. Коридорите са пълни, не можеш да се разминеш. Часове за преглед има най-рано след 20 дни.

Ако поне малко от написаното е вярно, то това е велико нещо, но.....както много пъти може да е сенза...цийка!!! ДАНО Е ВЯРНО!

Така разправяха и за храната на ЗАПАДналите наркомани, но ни докара до най-голяма смъртност в света.

докарала ни до какво казваш ? А защо в момента продължителността на живота е 3 години по-голяма спрямо периода 60-те до 89-та година ? И да си смениш тъпашкия ник, че освен неграмотно говедо, се оказваш и антибългарско.

"А защо в момента продължителността на живота е 3 години по-голяма спрямо периода 60-те до 89-та година ?" Не сравнявайте чушки с домати, моля! В световен мащаб продължителността се вдига. В момента България е АБСОЛЮТЕН ШАМПИОН по топене на народа: "Съчетаването на най-високата смъртност в света с една от най-ниските раждаемости ни поставя на първо място в света. България е световен шампион по изчезване на населението." акад. Петър Иванов, директор на Демографския институт

При раждаемост от 150-200 хил годишно около 1945-а година и 110-120 хил през 80-те на миналия век, при това при кажи речи двойно население, е напълно нормално то да позастарее. И след това да започне да измира. Нищо че средно живее по-дълго.

Пий си Бояришника и си свиркай! Проблеми нет!

Боже, за момент ми се видя, че в Русия е измислено и се учудих, че тези са способни на това...После се загледах и видях, че съм се объркал. Всичката паплач кланяща се на Путин, като закъса със здравето търси да се лекува на Запад, не ходи в Москва. Самият Путин напоследък също е закъсал нещо със здравето и няма да се изнанадам ако цъфне в някоя западна клиника...

Типичен пример - как соросоидите извъртат всяка новина, за да оплюят Русия и Путин

винаги, ама винаги трябва да се плюят Русия и Путин, Сталин или който и главорез да е на власт там. Няма начин хубава новина да е свързана с тях, нито пък лоша, да не е свързана с тяхна намеса.

Успехи и занапред за доброто на хората. Уорик е един прекрасен университет в средна Англия до Ковънтри в който се прави наука.

Ужас за нашите законотворци......