Химикалите в сапуна замърсяват въздуха като колите

Химикалите в потребителски продукти, които се използват в ежедневието, като сапун и бои са основен източник на замърсяване на въздуха.

Обратно в новината

Коментари - Химикалите в сапуна замърсяват въздуха като колите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Истината е една - ЗАЛЕСЯВАНЕ, ЗАЛЕСЯВАНЕ, ЗАЛЕСЯВАНЕ. Трябва да се възстановят поне на 2/3 всичките унищожени горски масиви на планетата. По комунизма ни учеха в училище, че горите са белия дроб на планетата. Нека съберем най-доброто от комунизма и най-доброто от капитализма в името на бъдещето.

Ето тоя виц ме разби undefined undefined undefined

Дишането на чист въздух само по себе си е вредно, защото води до стареене на организма. Трябва да се въведе вакуумна среда (с конвенция), която да ни запази во веки!

вече цяла седмица няма нисто за нинова и путин - как може така! сапуна ли е по-важен?

интересно наистина. вредят на въздуха, а на водата не, докато ги изливаме в каналите. но и производството им е напълно безвредно, стига да носи печалби... и за проучвания.

Крави припърдяват като Горубляснки фурни, коли бълват дизелария, а сапуни ги гонят с 300 км/ч А столични общинари гледат алчно.

Ще се плакнем с чиста водица само! Така мъжете ще миришат на мъже,а жените на вълна!

Вече сме в бъдещето - като във филма "Идиотокрация". Медиите ни закараха там. Цитат: "Съдържат се в много често използвани продукти като мастила, лепила, почистващи средства, продукти за лична хигиена, разтворители, парфюми, пестициди, произведени с нефтопродукти" 1. "Почистващи средства" не означава сапун - сапун може да си приготвите в къщи с кухненски материали. 2. Пестицидите се разпръскват, сапуна не. 3. "Половината от летливите ОРГАНИЧНИ съединения" не означава "половината от ВРЕДНИТЕ вещества" - саждите не са летливи, оловото и живакът не са нито летливи, нито органични. Спирам до тук щото ми е противно да се занимавам със драсканици които са извън границите на нормалната психика.

Абе не разбрах, означава ли това, че е време да престанем да се мием и да перем?Или ще се случи нещо друго...?

И учените му, и Калин - вятър ги вее на бял кон!!! А, бе, този Калин много вярва на учените.

Ново двайсет....

И защо търкате предложение за чиста земя и природа бе