Коментари - Хиляди социалисти от цялата страна протестираха срещу корупцията и бедността | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой мисли че Русите са го измислили-не това е работа на янките.

ChatGPT

"Хиляди българи", драги журналя!

Мафиятя и корупцията не са ли създадени от комунистите/социалисти

а бе те добре протестират,ама предлагат ли някаква алтернатива на властта,че ако алтернативата е нинова дупе да ни е яко,или всичко е пак заради пустите кебапчета и екскурзиите на аванта

ооооо пълзящата твар пак изпълзя изпод асфалта

Вярно излезе - социализма свършва когато свършат чуждите пари ! ! ! Нали така ?

малко е неудобно точно нинова да плямпа за справедливо заплащане след като от нейната партия отнесоха като куцо пиле домат 2 пенсионни фонда,а колкото да свободата на словото нейната свобода се изчепва с едни същи лъжи

Махнете социалистите ! Мизерията остава...И заради комунистите и социалистите е батака сега... А демагогията си е техен специалитет, да се пъхат в проблемите на хората и да се правят, че проблема на Нинова е учещия потомък в...САЩ...

На Позитано протестираха ли? Това е достатъчно.

ХАХАХАХА Комунист да протестира срещу корупция и бедност!

Браво на протестиращите. Браво и поздравления. Долу мафията, корупцията и беднотията! Честит празник Обединени напред!

И защо само социалистите протестират срещу корупцията и бедността? Останалите сигурно са доволни?

отговорете ми - какво направи Нинова с Технимпекс купила го за 70 000 долара, а обявен за смешните 700 000 долара. Дясна рръка на Костов а после хоп - в БСП. Уволни ли я Станишев в подозрение за корупция с Пеевски и сега хоп - фюрер на БСП - по нагло същество от нея няма. Мъжът и при Костов шеф-митничар, а сега ръководител в Лукоил. АМА МНОГО ГИ Е ГРИЖА ЗА БЕДНИТЕ.

Олигарсите Гоце Сирищник, благотеля му Манджуков, Свинаря от Пловдив, Р. Овч., Генералите-ченгета Гоцеви, Кацамунски и внуците им - дупетати, Кака Курни-Приватизаторката протестират ли или са доволни от положението? Май само тъпите им избиратели са недоволни....

к'ви 15 хиляди бре, на снимката има поне няколко милиона млади социалисти :)

Ти на протеста празник ли му викаш?

Доживяхме и това БСП да скандират "МАФИЯ" за други.

Да спрат фабричните комини и всеки черен труд да спре, и туй намръщено море от морни роби и робини да озари и приласкай усмивката на първи май! Зората пурпурна всетява смъртта на тягостната нощ и новий ден с всевластна мощ горите тъмни озарява. И всеки негов лъч сияй с победен зов на първи май. О, морни бледолики братя, камбанен зов лети над нас, вестяващ онзи светъл час, когато в огнена разплата победата ще увенчай пламтящий меч на първи май. Когато в черните грамади на рухващия кървав храм ще изградим, сред дим и плам, сред трупове и барикади, с тържествен химн на първи май очаквания земен рай… Да стихнат трепетните грижи, о, морни братя и сестри, и отдих свят да зацари в прихлупените мрачни хижи. И нека в тях да възсияй усмивката на първи май!

ама много бедна тази Нинова, а синът ѝ завърши престижен скъп колеж -в Бъркли и сега работи в Русия ли мислите, не-е-е в НюЙорк в банка на Рокфелер. Тази срам няма ли?И наместо да ми отговорите - драскате минуси - комуняги безсрамни.

Хахахааа.....точно социалисти да говорят за мафия и корупция - хахааа.....И точно корнелия да води тоя мийтинг срещу корупцията, която лично тя беше уволнена заради корупция !!! Абе комунасто-русоРобска му работа......кво да чакаш от същества, кланящи се на Раша - най голямата мафия и корупция в света и човешката история !!!!

Съжалявам че се повтарям но "МАФИЯТА и ОСТАВКАТА" СТЕ ВИЕ САМИТЕ ОТ БКП/ДПС! Същите, които станаха милиониери на гърба на хората, фалираха банките и окрадоха спестяванията на хората, сега обещават да спрат бедността. Същите, които станаха известни с червените си куфарчета, сега обещават да се борят с корупцията. Същите, които създадоха мафията, сега обещават да се борят с нея. Същите, които направиха 3000лв.=1 $, а средната заплата 5 $ сега обещават повече пари за пенсии и за заплати. Същите, които плащат на тролове да манипулират, цензурираха медиите, затваряха в Белене свободномислещите сега обещават свобода на словото Същите, които ни оставиха под чернобилския дъжд, сега обещават "здраве за всеки". Същите, които принудиха хората да бягат от България, сега обещават да ги върнат. Същите, които стреляха по хора без съд и без присъда, сега обещават по-добро правосъдие. Простете ми, че не им вярвам!

голям цирк.. на трибуната всички са с бели ризки-чисти като съвестта им,крясъци,викове,пълна простотия

От партиен протеста трябва да прерасне в национален, а тези, които за 10 години доведоха България в най-бедната и корумпирана държава в цяла Европа, да бъдат съдени за геноцид! Иначе от нас народ не става!

глупака клошар не пропусна да се изпусне по адрес на русия,нали ако не е рашата ти ще виеш от глад по люлинските кофи,и ще си вечен роб на черните си зетьове,а така поне от козяк ти пускат по малко помийка,а пък тя се разваля бързо в тая жега и пак клечиш при кофата със зетьовете

пак излъга.Никакви 15000 присъстващи на протеста ,а най-много 2х 1500.А такъв смешен и пародиен "протест" до сега БСП-то не са провеждали.Дрезгави и крещящи оратори и предъвкани слова и немощни скандирания след няколкократни подканяния от трибуната.

Обединени, забравяйки партии и цветове , да изметем тази паплач от управлението на страната и това геноцидно статукво. Да спрем диктатурата на Борисов- Цацаров -Пеевски! Да си върнем държавата.

Социалисти викат Мафия, а Нинова се оглежда кой я вика...

Честит 1-ви май, българи!! България е велика страна и ще пребъде!! Народът се събужда и ще поеме по пътя на истинската демокрация-управление на хората. Съд за крадците и мафиотите.

Най-после овчедушният народ се размърда. Дано да се поучи от съседите си - гърци, че да получиш нещо, трябва да си го поискаш и то строго! Стига сме били блеещи овце! Стига сме мълчали!

Народен съд за всички, унищожили тази прекрасна страна. Идва Видовден! Господ бави, но не забравя! Карма за престъпниците.

По времето на БСП средната заплата падна до 5 $. на месец! 1 л бензин бе 1000 лв., хлябът бе 340 лв.! Заплатата от 14 500 лв., т.е. цял месец сe работи за 14 л. бензин (при днешна цена на бензина от 2,14 лв, запатата тогава е сравнима с заплата от 29,96 лв на месец днес). Цената на салама - 8500 лв., захар - 1700 лв., олио - 950 лв., цени на тока 45 лв., телефоните 1 импулс - 25 лв. Безсрамни безочливи гьонсурати са това!

... Модерните роби и робини, подобрим вашето преживяване, и новий ден с всевластна мощ анализират трафика към сайта, камбанен зов лети над нас, а персонализира съдържанието, рекламните комини ще изградим, сред дим и плам, "бисквитки" на очаквания земен рай…

Не казвам, че няма за какво да се протестира. Но да протестират с БСП... вече е прекалено. Тия хор или с много глупави, или са взели по 20 лева и парче пица и не се интересуват от друго, тоест принизени с много ниско.

не са няколко милиона , не са и 15000 , ама със сигурност са овце...блеещи за стригане де .

Тези, които протестират срещу мизерията и грабежа, да очистят най-напред своите водачи, защото именно БКП/БСП ни доведоха до това положение преди и след 1989, а тяхната водачка е ярък представител на грабежа.

Много често историята се повтаря, така че е напълно възможно отново да има Народен съд и власт на угнетените.

Ще гласуваме . Щом е лек против изгнилото ...

Разликата между България и Румъния е това че там нема руски кавали а тука е пълно. Даже и сички депутати в Парламента са руски кавали

Господ да ги убие тези, които ни докараха на празник да ядем хляб с кромид лук. Амин!

комунягите. Още не сте си платили за свинщините, които творите от 1944 до днес.

от стихосбирката "Моторни песни" (1940) Народът – прост, живота – тежък, скучен. Живот без маска и без грим – озъбено, свирепо куче.

от козяк

компютъра, на който пишеш в момента и си купи месо.

угнетите да се образоват максимално ,защото необразованите и мошениците ги видяхме накъде ни водят !

Ако са излезли за 20лв. или парче пица,значи че СИКАДЖИЯТА - МУТРА методиев - върбаков ги е докарал до тази низост! Не забравяйте - УПРАВЛЯВА НИ ХУНТА С ЛИДЕР МУТРА,хедонист на властта!

Грабят от народа беден граби подъл чорбаджия за злато търговец жаден и поп с божа литургия

по-скоро в страните като САЩ и Германия. И в двата случай , от горе на долу , институционално .

ти ,румънец с микроскоп ли си ?

След като продаде компа,следва бъбрека,накрая като няма нищо ще се хвърли от високо. Нали,трол това е вашата рецепта за решаване на проблема.

а бе да питам, пуснаха ли агнешко по случай първи май, и по колко дават на човек?