Хиляди по улиците на Барселона в петата годишнина от референдума за независимост (снимки)

Поискаха оставката на министър-председателя на регионалното правителство на Каталуния Пере Арагонес

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако бяха гласували да се присеъдинят към русия можеше и да е друго... :)))) Щяха да ги защитават, да се грижат за тях, а така... Изоставени са като град Лиман.

11 холяди......излезли. А още колко са против този незаконен референдум? Доста са.

Ходи го кажи това на улицата в Барселона тези простотии дето си написал и ще ти счупят умната глава директно на място. От 20 човека, я има един или двама дето да са против и определено не са местни, а пришълци. За да се стигне до сепаратизъм с такава голяма подкрепа, явно има причини и централното правителство е хубаво да се замисли по въпроса.

Хиляди какво? Котки или мишки?

Гладни шкембета

Са банани-винаги са били част от Испания стотици години. Испания е със дадена от различни кралства и народи. Това и е чара и за това няма нищо общо с никоя друга държава. На всичко отгоре невероятно разнообразната храна, страхотна, архитектура, инфраструктура и прочие я прави невероятна!! А пишештите тук няма идея за какво говоря защото не са напуска ли квартала си

г-н писателю поне на килийно училище не сте ли ходили? Имате вопиюща нужда от малко опрестнителни курсове по правопис, а може би и по правоговор.

Толкова лош български език не съм виждал от години, откровено казано съм потресен.

знаете ли кога воюващите германски държави са се обединили, например?

Всеки чува демокрация, демокрация, право на избор,равенство на закона, а като ги потърси среща само незаконно, незаконно и малко бой. Добре вървим по световната карта.

Тея да малчът или пак че има демократичен бой на демонстрантите. И като се замисля да ме протестират иначе ще ги затворят демократично по затворите.

Референдумите са незаконни и неприемливи. Да питат САЩ!

Тексас и Калифорния напуснат ли уса ще сменят името на РАЩ - раздинени аерикански щате