Хиляди британски училища затварят заради най-голямата стачка от десетилетия (снимки)

Правителството обяви, че ще бъдат въведени "смекчаващи мерки", но стачката ще окаже сериозно въздействие

Обратно в новината

Коментари - Хиляди британски училища затварят заради най-голямата стачка от десетилетия (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ти да видиш... :)

Абе това са агенти на Путин! Всичко си е супер в Англия :)))

Защо искате пари от правителството. Бачкайте и печелете повече.

Така започна всичко и преди близо 40 години. С една стачка в корабостроителницата в Гданск. С Лех Валенса. Останалото го видяхме.

Време ви е за пандемия, чичко ви бил няма да ви бави, недопустимо е стадото да вири рога :)

А ние понеже сме си добре , мълчим си и чакаме увеличение на минималната заплата от 2024 г

Защото управляващите по света докараха кризите. Те са човешко дело!

Със задълбочаването на военния конфликт и налагането на нови пакети от санкции срещу Русия Европа сама се обрича на гибел. Залага капан, в който сама пада. А това скоро ще доведе до едно - тази евроарогантност да бъде наказана, по-точно самонаказана. И поднесена като блюдо с гарнитура от насекоми. Въпрос на време е.

И да стачкуват все тая.Щом РИЧИ СУНАК е решил така ще бъде.Нищо няма да се промени.Още по зле ще става не само в Англия но и на други места.Във Франция и там стачкуват,и там няма да ги огрее.Щом са решили ще го направят и там.Ще направят в Цяла Европа едни и същи закони за всичко,пък ти ако искаш си стачкувай.пък да видим дали ще те огрее.

Цяла Европа и сащ се тресат от протести и това е съвсем логично, нормалните хора не одобряват политиката на ес и собствените си правителства. Клетата Европа се управлява от давоски курви на концесия, назначени от биологични отпадъци, които се събират на седянка в давос и се мислят за боговое.....Да ама светът е дуален , невъзможно е единовластие, Русия и Китай им го показаха....

А дебилите чакат преврат в Русия...

Браво, Европа като чели започва да се събужда и да разбира, че една шепа плиткоумни политици правят хората на маймуни.... дано да се замислят и кой им налага тези плиткоумни и корумпирани политици...

Живея в Лондон и София. Тук цените на много неща са под Софийските. Като смятам в София ми е по-евтино единствено защото не плащам наем. Но в България никой не стачкува.

Хм, всеки ден стачки и протести в Европа и сащ - защо така, нали се развиват стремглаво, за разлика от Русия, която си увеличи само два пъти излишъка в бюджета и близо три пъти приходите в него заради западните санкции ? Защо се оказва, че в Европа са проблем "незначителните" здравеопазване и образование, но пък фейсбук, туитването и "клап-клап, ча-ча-ча" клиповете в ютуб се увеличават, което е сигурен признак за развита икономика ха ха И какво излезе сега - Русия има ресурсите, Китай и Индия производството, а запада разпалва войни, за да си поддържа стандарта ! А докога си мислеха, че така ще я карат ? Какво точно произвеждат и какво точно продават, за да имат "висок стандарт" ? На кредит - нали така ? Все едно гледам киселият селяк с 10 кредита и стара лъскава Ес-класа да гледа нагло работещите хора около него, от които краде ... и да им вика - "вижте ме, аз съм с висок стандарт и съм успял" ... Тъжно за дебилите, които си продадоха националните ценности за лъскавите и евтини западни мъниста ...

Бъди честен - но на много други са по-високи, и като теглиш чертата в Лондон е доста по-скъпо от България - нали така ? А относно успаяването - да си чул в последните години със стачки някой в "демократичният" ЕС нещо да е успял ? Във Франция като стачкуваха близо година срещу изрватеняка макрон нещо постигнаха ли ? Защо на запад така бавно виждате "демократичната" диктатура на корпорациите и свръхбогатите им собственици - разглезиха ви с лъкави стоки и ви замяаха с медиите - нулева критичност към екзекуторите на свободата нали ? С колко бустера си ?

И това е само началото. Тепърва колективният Запад ще бере ядове.

Абе тези за какво се. бунтуват нали са добре поткрепяте украйна с оръжие??? Виж нас и ние даваме оръжие сега и ЕВРОТО ЩЕ вземем и него ще даваме сите сме богати сме мразим Русия всичко ние ОК що да се бонтуваме в нато и в ЕС сме пей живот в концлагдра

lu4ka

Абе като теглиш чертата, в България е по-скъпо. Но става дума за стачкит. Стачкува само държавният сектор, ако сте забелязали. Частният сектор-не, защото всеки е заменим в него.

Tina

Тия малоумници тръгнали Украйна да оправят, защо не оправят собствената си държава. Народа търпи до време.