Вътрешен доклад констатира провинение на Хилари Клинтън

Румънски хакер е в основата на разкритията за частния сървър на Клинтън, докато е била държавен секретар. Екипът й отрича да има лоши практики от нейна страна.

Обратно в новината

Коментари - Вътрешен доклад констатира провинение на Хилари Клинтън | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

явно, Мосад предпочита Тръмп... А Мосад са наши хора - нали сме ги спасявали от Холокоста едно време... Няма рогоноската да подстрекава циганите ни при идването си в Бг, я!

Егати обвиненията! В сравнение с останалите политици по света и най-вече с русото шимпанзе Доналд Тръмп, Хилари е ангел!

Румънския хакер има два варианта - ако Килъри спечели - тоя ще прави компания на Брадли Манинг (или както там се казва след като си смени пола) в следващите 30-40 години. Ако Килъри загуби - ще го оправдаят или ще му наложат някоя съвсем лека глоба.

Да обобщим какво е американската "демокрация": евреите избират някой удобен за тях, който ще им даде основния пакет "държавни поръчки" и законови облаги за сметка на пълни, (частни банкови сметки или едно-две хотелчета), без значение от кой клон на престъпността идват парите. Парите не миришат, за разлика от париите презрени - гои. нали евреи - владетели на света... Гаврата еврейска е пълна, но до кога? :-)))

Да не забравим за биг брадъра на евреите, който ви следи отвсякъде, за да се чувстват те "на сигурно". Като им кажеш, обаче, че с нищо не се различават от фарисеите, те правят масови арести. Фашизма (дори на желев) и Хитлеризмът са еврейски създания, както и комунизма. Това е! Факт!

Съобразно Изказаа-Ви - излиза че Сте биг-незнамтамквосито .... ...ама тъй като НЕ сте - Започвайте със Самопризнанията. ... Овреме !

Таквоз чудо - социалист-антисемит само при бай Ганьо вирее. Криворазбраната цивилизация. хаха

РУМЪНЦИТЕ СВАЛИХА ГАЩИТЕ И ДЕПОРТИРАХА РУНЪНСКИ ГРАЖДАНИН В САЩ ЗА ХАКВАНЕ ...... А НАШИТЕ КРАВАРИ НЕ ДАВАТ НА ЯПОНСКОТО ПРАВОСЪДИЕ ВОЙНИКА УБИЛ МЛАДА ЯПОНКА В ОКИНАВА - ВИЖ ДРУГИЯ МАТЕРИАЛ В ДИР-БГ :))

Въпросът е: клинтън ли е проводник на злото, чрез еврейските, крадени от народа, чрез банките си (фед) пари, или еврейските пари направиха така, че пак нищо да не функционира. И защо евреите, като са толкова умни и имат във владение поне полвината свят, чрез хартийките си - не могат да се справят без военна диктатура над света? демокради на власт по света. нямате повече ходове! предайте се!

по-малкото зло, че иначе става лошо, ако дадат на оня рижав плешивец да седне в стола и да сграбчи куфарчето.

С тази жена ще е по-лошо отколкото Тръмп. За това я махнаха като държавен секретар, защото само влоши положението. Сега ако стане президент.....жална ни майка.

рижав плешивец ли ви е единственият аргумент, а протестърчета на еврейска заплата?

Ха така, и какво ще и направят сега на лелката, той хакера сигурно ще отнесе нещо, но лелката след като има нарушение ?

Евреите наляха маса пара в тая перверзна кощрамба и сега връщане назад няма.

Не зная но май има вариант да се стигне пак до ръчно "преброяване" на бюлетините както при Буш !!! А май не е важно кой как гласува, а кой, кой брои бюлетините.

КОЙ, КОЙ се обади, на БОКО, КОЙ така му дигна Кръвното, ТОЙ да се втурне, като ДИВО ПРАСЕ, бесно, в заседанието на ВИСШИЯТ Съдебен ОРГАН КОЙЧО, Койка, НОВА - Стара, всеки Канал бълбъл, бълбука към Пречиствателната, за да измие Онова на двата Манда

Клинтън, Меркел на боклука! Славейчето пее Пеевски да пее

А така!! Осъдете го тоя хакер... Как така,ще прави той каквото правим ние с останалите и ще им следи кореспонденцията? Права върху "демократизирането" имаме само ние! Когато ние следим,е защото спасяваме света!Когато нас ни следят е престъпление! Когато ние анексираме територии,това е "освобождаване".Когато анексира друг,това е окупация! Когато ние бомбардираме,това е за доброто на тези които убиваме!Когато бомбардира друг,това е агресия! Когато ние създаваме несъществуващи държави,това е висше право на самоопределяне!когато го прави друг,тогава е диктат! Когато ние правим майдан,това е волята на народа!Когато го прави друг,това е преврат! Когато ние кажем,Ал Кайда е патриотична и освободителна организация!Когато решим,става терористична! Когато ни е кеф,ИДИЛ е умерена опозиция!Когато не ни е кеф,е терористична група! Всичко това,можеше и да излъже някой,ако не работеха за мен само неимоверни дебили,които за едни центове продават г..за си!

Леле каква конспирация,сега всички русофили , ще изпаднат в амок!!!

Май не го съдят русофилите онзи румънец,как мислиш?

Казус. СвръхНов.

Детайли : - откъм г-жа Клинтън - къде Е спала ? - откъм 'спеца' - едно че Е таксиджия (Наистина. Никакви неща по/с ИТ.), второ - Твърди че го направил просто-ей-така ...а Нещото - Не е от вчера, и касае Доста...и понеже Навремето (когат Онова селце 100% Безработно...чрез ЕС програми за ИТ грамотност 'изпопродаде' И танкове И изтребители) феберейците НЕ успяха - Сега за седмица-две Бе закопчан Дори физически (малък екип от ЗнаетеКои ;-)

Хилари, румънеца шментери ментери, и тая дърта кучка я пуснаха по пързалката

не за писмата ще я съдят, а за пособничество в убийство на американски дипломати.

Ал

"...хакер, който разкри съществуването на частен сървър, използван от Хилари Клинтън ... призна днес вината си ..."?!? Че това да не е държавна тайна? То все едно да каже, че Хилари като яде бобец ... има миризливи последствия. Или и бобеца на Хилари е държавна тайна?

Пълна липса на класа е да обясниш действията си с това, че и другите правят така.

Не харесвам Хилари и цялото и семейство, но ми се струва че Тръмп почна да вади компроматите.

КИЛЪРИ от където и да я погледнеш е грешна , а ако я изберат ще стане по грешна и от МЕРКЕЛ !

заради тая дърта кикимора ще осъдят хакера!

Надявам се аметиканците да осъзнават, че тази жена е инатеумент в ръцете на чужди разузнавания и да не я дооуснат до властта.Това може да се окаже пагубно за стената в частност и Света като цяло.

Къде се Щерев и Канадската некосена ливада да ни обяснят, че един румънец, който е под противоракетния щит на НАТО, не може така подлярски да е подлял вода на Хиларито. Това, по всичко личи, го е направил Путин. Ей така, за развлечение, да си почине от преводи към сметките си в офшорките...

Ей ги, на, праснАли са ти два минуса...

Все едно,че слушам 4г. ми син да се извинява, че плюе щото всички така правели... Я по-сериозно нали се цани за президент. Заразата на Бойко явно и там се е разпространила и все другите ще са виновни, ние не. Хъм.... абе то май и комунистите бяха безгрешни... Явно или избирателите навсякъде са масово прости или просто от тях нищо не зависи.

Атаките срещу Клинтън ще стават все по мощни и злъчни . Тя си го заслужава.

jizast

Тази пача е за затвора. С малоумието си е изложила държавната сигурност на риск, а иска да става президент. Левите лумпени и малцинствата са нейната опора, на тях се надява алчната лъжлива кучка.

Добре де, щом няма нищо нередно в кореспонденцията на Клинтън , за какво ще съдят румънеца?

егаси въпроса. Все едно да взривиш един банкомат на улицата и ако няма пари вътре - за кво да те съдят после? Толкова ли си прос' ?

Дължиш ми ,много голямо лично извинение..