Пред Хилъри Клинтън се очертава внушителна победа

Пред Хилъри Клинтън се очертава внушителна победа над Доналд Тръмп на президентските избори в САЩ на 8 ноември.

Обратно в новината

Коментари - Пред Хилъри Клинтън се очертава внушителна победа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Внушителна победа?! Ама откъде се знае! Нали уж изборите са "честни"?! ХАХАХАХАХА! Кажете поне с колко, или искате да ни изненадате? Няма смисъл! Ние сме свикнали с изобрните "победи". Сега даже знаем, че смешното Цуце ще победи Войводчо и Пилотчо с не по-малко от 8-15 пункта.

Май мирише на друго - Клинтън все ще побеждава "внушително" докато не се проведат изборите. А после може да стане както при"Брекзит"-а, уж "внушително" печелеха противниците му, а после се оказа, че всичко е било опит да се повлияе на избирателите.

СТЪКМИСТИКАТА В САЩ ДОКАЗВА,ЧЕ КЛИНТЪН ЩЕ БЪДЕ ПОРЕДНИЯТ НАЗНАЧЕН ПРЕЗИДЕНТ!!!ИЗБОРИТЕ СА ТЕАТЪР ЗА ПРЕД ТЪЛПАТА!!!"БЛАЖЕННИ СА ВЕРУЮЩИТЕ"!!!

Че ще размаже онова плямпало. Но от нея се очаква да разкове и кочината на путкин. Затова ще гласувам за нея!

Браво на Хилъри ще размаже палячото Тръмп. Червенотролковците са в паника, СЕТА, подписана. Хилъри, президент. Петрола под 5 долара.ЮП - друг път. Ами сега, какво ще правите другари?

Не 5 а 50 долара за барел.

А вие, какво ще правите? Ще пиете мляко от планинска коза, ще ядете корени от блатен аир вместо картофи, ще събирате трънки и глогинки вместо плодове, щеа пасете ливадна трева, щото иначе още повече ще се влоши психическото състояние на рода ви от генномодифицираните храни на тетка СЕтКА, на която толкова много се радвате, нещастни невежи престъпници, предатели на всичко българско.

ГОСПОЖА КЛИНТЪН Е ПОЛУЧИЛА МНОГО МИЛИОНИ ОТ НАЙ ГОЛЕМИТЕ БАНКИ В САЩ-JP MORGAN,MORGAN STENLY,CITI GROUP,GOLDMAN SACHS -МОЖЕ ЛИ ДА МИКАЖЕ НЯКОЙ КАКВО ОБЩО ИМАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА ЧЕРНИТЕ И ЛАТИНОАМЕРИКАНЦИТЕ ,ЗА ЧИЙТО ИНТЕРЕСИ ТЯ УЖ СЕ БОРЕЛА С ИНТЕРЕСИТЕ НА НЕНАСИТНИТЕ БАНКЕРИ ,КОИТО СКАЛЪПИХА СВЕТОВНАТА ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ОТ ЛАКОМИЯ? ТЕЗИ НЕНАСИТНИЦИ И ДАВАТ ПАРИ С НАДЕЖДАТА ДА ГИ УМНОЖАТ ПО 100 ,КОГАТО Я НАПРАВЯТ ПРЕЗИДЕНТ,А БЕДНИТЕ ,КОИТО ТЯ НАГЛО ЛЪЖЕ ЩЕ ГО ОТНЕСАТ ОТНОВО,ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ?

Да не се получи като брегзита в Англия

ред сълзи, ред сополи

Еййй.... голема работа е социализЪмА! Ще победи и в САЩ, и нема лабаво.

ОТДАВНА ТАМ! ФАЩ СА КОМУНИСТИЧЕСКА СТРАНА И ПОЛИЦЕЙСКА ДИКТАТУРА!!! КОЙТО Е ЧЕЛ-ЗНАЕ!!!

Вчера CNN твърдяха че Килъри води с 4 пункта, днес вече други пишат че са 14 пункта. Дано утре не са 114 пункта, че ще сме върнем във времената на Сталин!

Царете на манипулацията не правят нищо напразно. И нищо случайно. Съвършени са в света на измамата, лъжата и коварството. Добре, че това не е единствения възможен свят. Надушили са нещо и затова вдигат рейтинга на Клинтън.

Де да можехме ... Тогава изобщо нямаше защо да се плашим от психарки като Клинтъница, които като нищо ще ни изпарят...защото мразят всичко, дори и себе си...

Някой проучил ли е как стоят нещата с избирателната активност, при предварително оповестени и категорични резултати?

обикновено в САЩ гласуват 35% от всички! Населението е 310 млн., а гласуват 120 млн.

тази жена е спосбна на мнгоо жестокости и ще подпали света. лошото е че пак ние ще оберем калая в Европа. Америка е далече и не и пука но тук..

Много смешни реклами излъчват в САЩ в полза на хилъри,адресирани дори към децата чрез детските канали.Просто невероятно!Показват лошото намръщено лице на Тръмп и едно детенце седящо пред телевизора ,плачещо,свило се от страх горкото, от лошия чичко...в друга реклама-снимки на младата хилъри,усмихната,добра,обещаваща на децата добро образование и щастливо детство...неудобно е някак да се гледат такъв вид кампании...жалка история...

КОЛКО ТЪП ТРЯБВА ДА СИ, ЗА ДА СМЕНЯШ ВНЕЗАПНО ЦИФРОВИЯ КОД- ТУК И ДА ОБВИНЯВАШ, ЧЕ ТЪПАК УЧАСТВА ВЪВ ВАШИЯ ФОРУМ И РАЗПОЗНА ЧИСЛАТА...ТА МОЖЕ И ЧВОРОВ ДА Е! КАКТО КАЗВАТ МОЙТЕ СТУДЕНТИ - "...МНОГО Е ТЪПО, КОПЕЛЕ.."!

Докъде ги докараха - да избират между един клоун и някаква кукундела.

Хилари е абсолютно неподходящ и неизбираем кандидат. Тя затова е и сложена там.

там всичко се купува и продава зависи колко са зелените гущери

"изразили ... от анкетираните." To и за Брекзита трябваше да го няма, но нещо им се разминаха прогнозите. Два дни след изборите ще се знае резултата. Настроения, представителни извадки, които не са представителни и пр. сме ги гледали много. По принцип се разчита, че повечетоизбиратели са тъпи и могат да ги манипулират както си искат.

Не само царица на хаоса! На войните също!

Плюйте, ревете, бършете сополи, това е положението. Тръмп е в канала.

На теб пък, Тръмп какво ти пречи? Или предпочиташ Хиларито да ти врътне един малък иракско-либийски етюд, едно кротко сирийско гости? Пълен глупак си!

Едно време при социализма си мислех, че нашите мозъци са безнадеждно промити, след това и най-вече сега се убеждавам, че има една нация зад океана, ако може да се нарече такава, която е дълеч, дълеч необратимо по-зле ;

ПО СОЦА-МНОГО ЧЕТЯХ ЪПДАЙК,СТАЙНБЕК,ШОУ И ДР. НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА СИ БИЛ ТАМ,АКО ИМАШ ГЛАВА НА РАМЕНЕТЕ СИ И МОЖЕШ ДА МИСЛИШ!!!

Гледайте я в тубата как реагира, когато й казват, че са убили Кадафи. И това е жена? Майка? След тези кадри разбрах, че приказките, че жените са гарант против войните, са митове и легенди.

Защо заради една жена си правите изводи за всички други?Колко са жените в политиката военнолюбки,колко са мъжете?

Абе помияри до кога ще лижете гъза на тази ????

Внушителна победа за Хилъри, окончателна разсипия за целия останал свят!

Е, той щото Тръмп не подкрепяше войната в Ирак. Той ще е точно идеалния президент, дори може по почина на един свой колега да промени малко конституцията и да стане перманентен ръководител на държавата. :)))

Има много разумни американци.Един от тях е и Стоун.Нарекъл е Хилари "царицата на хаоса"В 21 век САЩ са окупирали над 150 държави.Елементът на американската империя не са колониите,а базите.От тях тръгва разширението на влиянието-казва Noom Chomsky.Хората не искат техните земи да са окупирани.Редактор на The Slate-Фонда на Клинтън трябва да се закрие сега.Законодателството на САЩ забранява на кандидат президенти да се приенат средства от чужди организации и корпорации.Като секретар в правителството на Обама тя е приемала пари от Катар,Оман,Кувейт,на олигарси от Украйна,ОАЕ,СА и др.Тези средства често се давали на бандити да водят войни и правят конфликти ,посочва пък Асанж,изледвал хиляди документи за Клинтън.Дано американците проявят разумност.Светът не иска войни и конфликти.

Прав си, но страшното е, че май ще я изберат! Задава се трета световна!

И ний не щем да сме поф руско иго,но ето на вече 70години ни ограбват и крадат!Добре,че беше Макейн да не им позволи да ни заробят и с Южен Поток!Но те пък ни източиха КТБ и сега и чрез Белене продължават с милиардните безсрамни кражби!

I EDIN NOW NYURNBERG ZA WE6TICATA

Килъри Клинтън - менторката на Ислямска държава. Алах акбар, госпожо Клинтън, нали и ти се кланяш на рогатия, подобно на джихадистите ?

Абе то и против Брекзита се очертаваше внушителна победа, ама какво стана?

Що така, Цецо Шестако командировка ли ще го вземат или просто пак ще прилагат практиките на които го научиха?

А ние,другари- товарищи,винаги пИчелимИ с 99,99...

Който и да управлява САЩ - това по никакъв начин няма да се отрази на Русия. Нейните ядрени бойни глави все така ще са повече от американските. Възпиращата и сила върху разпищолването на Щатите ще си остава същата. Клинтъновица все така ще иска да дундурка внучета на чист въздух, а не на 50 метра под земята в противоатомен бункер. Така че нещата относно паритета и сдържането между САЩ / Русия си остава на същото ниво. Ако някой в Щатите реши да натиска ядрени копчета, просто ще бъде пометен и линчуван от тълпите.

Абсолютно си прав. Точно затова си е далавера една страна да е член на НАТО. Ниския иска да язди гол сред природата, не да диша рециклираните пръдни на тролетата в бункер. ;)

За прокси войните да си чувал? Щатите няма да влязат в открит конфликт никога, ама могат да тормозят всички останали с всякакви простотии и приумици. Лошото е, че щатската външната политика започва да се кичи и с идеология. Обама извади от килера доктрината на американската изключителност. Хилъри я развява с пълна сила. А дойде ли идеология на дневен ред, значи започва обикновен фашизъм.

Точно за поркси войните става дума в новата руска военна доктрина... Ако ти е интересно можеш да погледнеш в нета. Има я.

А как се казва американската ЦИК!?

"Goldman Sachs"

Как ли,се казва,а?!...Всъщност -сетих,се...МУРЗИЛКА !...

А Соросоидната - ? -а сетих се "Hells Bells"

Така е трябва да избират между злобарка и клоун не са като нас имаме 23-ма достойни, умни, надпартийни, патриоти и т.н. голяма дилема, а и т.нар. водачка с %те вместо дълга кампания мина на 1во място за има-няма 2 седмици!

О.Стоун е рубладжия.

А Робърт Де Ниро?

Е той е за Хирърката - значи е $джия........

Не е, той е полезен идиот.

Хилари Клинтън най-вероятно ще се опита да увеличи натиска над Русия, независимо, че в момента се изисква друг подход. Подход, подобен на този, осъществен от най-успешния президент на САЩ в новата история - Роналд Рейгън - и най-успешните външни министри - Збигнев Бжежински и Хенри Кисинджър. Друг е въпросът дали руснаците ще се вържат отново на обещания без покритие, както направи Горбачов...

CCCР фалира, не беши изгиран, не беше излъган, не беше подведен. Просто фалира. Поради некадърност. Това няма ли да го разберете най-накаря?

О. Стоун ги знае как стоят работите, обаче тоя Тръмп страшно тъп бе. Мога да го търпя да слушам и гледам около 40 сек.

Ние сме все умни а той много тъп а пък милиардер? Как стават тия работи?

Прав е Оливър Стоу Вярвам на него и мислещите като него. Килъри е чифутка, маша на Ротшилдите, Варбургите, Морганите и др. сатанински изчадия, които искат да изпекат цял сват в тяхната фурна в нов гювеч. Само Русия и Китай може да ги спрат и дано го направят, иначе нас са ни сготвили в близките 20 години при наличието на толкова евтино купени продажници сред нас, които вече не може да се каже, че са българи. Заради политиката и поведението им на слуги ГРОБарите трябва да ги изритаме с мощен шут утре. Никога, тия мръсници, чуждоземни слуги повече на власт!

За Клинтън ще гласуват черните а за Тръмп белите. И лудата баба още си мисли че САЩ е световен номер 1 и може да налага на другите какво да правят

И пенсионерите ще гласуват за Клинтън, а те гласуват винаги.

МАШИНИТЕ ЗА ИЗБОРИТЕ СА НА СОРОС,КУКЛАТА КЛИНТЪН Е НА СОРОС,КУКЛИТЕ МУ В БЪЛГАРИЯ СА ПЛЕВНАЛИЕВ ,КУНЕВА,НЕНЧЕВ,КЪД-РЕВАТА СЮ,КРЪГЪТ КАПИТАЛ,БОРИСОВ СЕ ПРАВИ НА УМРЯЛА ЛИСИЦА ЧЕ НЕ ВИЖДА ,НО НАРОДА ЩЕ МУ ГО ПРИПОМНИ НА 6 НОЕМВРИ

е как само 15%???? Сигурно са поне 75%! :)

Възможно ли е като стане Хилъри президент и да набие обръчите на разпасалият се и губещ връзка с реалноста Путин?! Като нищо ще го направи!Едва ли ще използва военна сила обаче.Макар,че би било голям джумбиш да видим прехвалената руска техника и да я сравним с, ,краварската"! Ньйе!Тя сигурно ще потърси помощ от Израел!Както знаем израелски ,,бригади'' държат много от ресурсите на Кремъл!И не само финансови!

Тъп по-скоро. И как точно фалиралият САЩ ще набие обръчите на Русия и Китай че не се сещам? И не знам защо мислиш че ще ти е интересно да видиш как ПВО на САЩ не успява да спре руска ракета с ядрена глава

Всички пари и нагласявания са насочени към победа на бабичката зад която седи военно-промишленият комплекс на фалиралият ФАЩ. Нищо де, след ядрената война може и да оживее някой

За всички е ясно, че Хилъри е една изкукуригала лелка. Това е ясна индикация за поне няколко неща, най-страшното от които е следното: Тези, които стоят зад нея имат ужасяващи планове за света и имат нужда точно от подобна марионетка. Човек, който не би се поколебал да разпалва войни и да избива милиони

Цирк и празни приказки, страхотен избор имат зомбираните - изкуфяла бабичка и изперкал дъртак. Обаче ме кефи Тръмпа как е яко тъпо парче.

Лелеле и на тия не им е лесно избор между Lady Evil и Mister Dum dum. Ама те са си тъпаци и друо не заслужават.

и в сащ и у нас предричат 114% победа за клинтън и нашата цецка !! браво ,дали едни и същи плащат за тези изследвания,на изборите ще проверим кой,кой е !!

Няма да стане.

Ако тази спечели,то значи,че Дяволът ще седне на престола в САЩ за да се опитва да управлява света!!!!

Тя няма да издържи здравословно цял мандат. Очертава се в САЩ да дойдат на власт генералите!

"Дяволът" не е ставал от престола не само на САЩ, ами на целия свят. А, Килъриту е само поредния му говорител. Щабът на Килъри е подкрепен с десетки милиони от големи руски фирми.

На Мадонна ще и се строши устата от свирки...

То проучванията бяха че UK брекзит няма да има ......ама.... Проучванията са и че и Цеца на ГЕРП води много - а пък нито един около мене няма които ще я подкрепя???? Така че не отписвайте Тръмп все още.....