Доналд Тръмп победи в Ню Хемпшир, Хилари Клинтън загуби

Доналд Тръмп и Бърни Сандърс са победители в първичните избори на републиканци и демократи в Ню Хемпшир, сочат предварителни резултати.

Обратно в новината

Коментари - Доналд Тръмп победи в Ню Хемпшир, Хилари Клинтън загуби | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Охооо , тая дали може така да предизвика бели петна по роклята.

Защо ни занимавате с тези глуости, които и грам не ни засягат?

Господа, не е прието в САЩ една партия да управлява чрез свой президент два поредни мандата. Това е една вероятна причина за усърдната борба на г-жа Клинтън срещу партията си, отблъсквайки милиони избиратели. Друга вероятна причина е личната амбиция на бабата да постигне каквото и съпруга й. За първата причина е нужен чужд ум, а за втората - лична умствена недостатъчност. Лошото за демократическата партия е, че двете причини се допълват в нейна вреда. Доброто за САЩ и света е, че бъдещ Президент на САЩ няма да е г-жа с твърде низмени качества.

ДОНИ Е ПИЧ! МАЛКО АЛТАВ НО Е ПИЧ. ДА ИДВА ТУКА

За съжаление,Сащ са бетонна Олигархия затова Нищо ново не може да се случи. Олигархията там е Винаги на власт ...каквото и да се случи те имат резервен план. Тръмп и Сандерс не са от сенчестото управление на Сащ ,и това ги прави Опасни за режима. Без значение дли за тях ще гласуват 70 или 100% от хората... ..важното е че фирма на Д.Сорос брои гласовете=Тръмп и Сандерс Нямат шанс Сащ в този си вид са Обречени на разпад и самоунищожение.

колко много опорни точки на комунистическата измет, я си гледайте курса на рублата сега ще ви го напомня

шорошките ф.шкии на Прокопиев и чехльо съскат от гняв, гризат си топките. Да ви е сладко!.Отидоха им грантчетата - сега трябва да правят други кълбета хахаха

Общо 6 са огромните финансови спонсори в САЩ. Всички те финансират Клинтън.Тръмп извърши революция. Работници и служители от различни етноси го подкрепиха.

Нещо бъркаш. "Работниците" и афро-американците подкрепят основно Бърни Сандърс. Той е най-левия кандидат за президент и логично е от "демократите".

САМО ДОНАЛД ТРЪМП!!!МОЖЕ БИ ТОГАВА,ТЕЗИ МИГРАНТИ,ЩЕ СЕ ВЪРНАТ ОТ ТАМ ОТ КЪДЕТО СА ДОШЛИ!!!

Много ми е интересно какво ще стане ако Тръмп стане Президент на САЩ - определено изглежда малко шашав и не особено симпатичен, но пък сякаш е готов за истински промени, а не просто да бъде нечия пионка и може в крайна сметка това да се окаже един много добър Президент не само за САЩ, но и за Света! Клинтън си е вещица направо и не очаквам нищо добро от нея, но си признавам, че за другите кандидати почти нищо не знам - може да са далеч по-нормални и подходящи от Клинтън и Тръмп. Факт е, че и в САЩ имат нужда от промяна - не знам защо обаче поне последните им Президенти - Клинтън, Буш, Обама са изключително безлични поне за мен като страничен наблюдател - освен, че се чудят с кого да водят война и как да съсипят останалия свят и разните секс истории на Бил Клинтън и уж борбата им с тероризма, при която всъщност се оказва, че терористите и терористичните атаки се увеличават, а не намаляват, в което успяха да забъркат и подлогите им в ЕС, така че вече човек да не е спокоен, където и да се намира по Света, с друго не съм ги запомнил!

Е ти не помниш ли "CHANGE" на Обама? Голямото чейндж, нобелова награда в аванс и накрая - пак същото, че и по-нагло.

Килъри Клинтън е дълбоко фрустрирана от безбройните изневери на мъжа си. Тя е недооценена като жена, изпитва неистов фалически гняв и това я прави опасна и непредсказуема.

Хилари да вземе по-напред малко уроци от Моника Люински... Няма да сбърка, ако се помооли и на своите бълг. мекерета, да й подсигурят гласовете на нашите имигранти!

Бърни 60% Хилъри 38% Хилъри вече започна да говори с южняшки акцент :)))

Една жена никога не може да бъде президент. Винаги мъжете са тези, които решават. Пък и за какво й е? Нали си има Бил Клинтън.

тва да го видя, не вервам! Като гледам по всички медии как го подиграват Тръмп и как лъскат Хиларито...

Бря... Че откога пък американското политическо разделение се е изплющяло по линиятя ляво-дясно... Хилърито нещо се е чалнала...

Хем имперско хем ше ги опраи

ЩО И СЛАГАТЕ СНИМКАТА -СЛОЖЕТЕ БАРНИ БАРЕМ

Защо троловете на Чехъла и Кепитал не харесват Тръмп въпреки,че е американец,т.е от шефовете?Не го харесват,защото Хилъри и Круз са кандидатите деклариращи,че ще водят силна безпардонна и агресивна произраелска позиция.Те и двамата се точат за военна офанзива в Иран.Освен това Тръмп декларира,че ще преразгледа отношението на САЩ към Русия.Затова и ще видите уж прозападни тролове да водят кампания срещу Тръмп (все едно тук някой гласува на тези избори).Същото е и по медиите,които са собственост на неясни субекти.Ако Тръмп спечели,обаче същите ще лазят пред новата американска администрация за нови грантове,спонсориране и постове.

а чехльо си е п...

Тъпи селски пръчки,изобщо не знаете какъв човек е Тръмп и аз се надявам да стане президент и тогава ще видите вие кон боб яде ли но нали вашето джудже веднъж го похвали и вие сега се насирате да му ближете задника но нищо не разбирате от дипломатически ходове......ще се смея след това като ви го навърви и започнете да виете:))))

малко страшничка ми се вижда тази дама

Дано се провали в дън земя кута

Интересно... защо Кремъл си мисли че Тръмп ще им бъде един удобен президент?

кой е в белия дом, на него му пука кой е в Кремъл!

Най интересното е че бабичката не я гласуват жени до 45 години, т.е.в детеродна възраст. Само над 45 г. Яя гласуват от феминистки съображения. Явно про мюсулманските и феминистките методи бе и допадат -- искат си нормални семейства.

Дони Тръмп е непобедим, Килъри е аут . Хамериканците си го заслужават ...

Да не си помислил, че Тръмп е победил бе момче? Сега всеки се бори за номинация сред своите. Пък накрая ще видим.

Просто ми е смешна хамериканската ,,демократична" изборна система. Вече нямат нормални хора за президенти, щом издигат Дони и Хили

Тръмп президент може би ще е добре за САЩ и за света.

ПО-добре ще е за САЩ. За света не бих казал.

Либерастите от РБ,Кепитал,Роско Боско и т.н бг-слугинаж и агентура ронят горещи сълзи.Те са спонсорирани от кръгове около кандидати като Клинтън и Круз,а Тръмп въобще не им се вписва в идеологията.Не че няма да му лижат зка и на него,ако го изберат,но друго си е да спечели Хилъри или Круз-100% зависими от Израел.

Сега ще плъзнат троловете на Кепи и Чехъла да борят мненията за Тръмп.Уж са прозападни,но и Тръмп не признават.Просто грантовете идват от кръгове конкуренти,нищо лично,просто слугинаж.

Бизнесмени.Със основен бизнес слугинаж и продажба на националните интереси.

позата вече си я усвоила, сега трябва да работиш върху техниката - викай моника за съвети

Джулиан Асандж :Хилари не просто е гласувала за войната в Ирак. Тя е направила собствен Ирак. Либия е Ирак на Хилари и ако тя стане президент, ще разпали още войни. Години наред съм имал работа с Хилари Клинтън и съм чел хиляди от нейните комуникации. Хилари няма преценка и ще тласне САЩ в безкрайни войни, които ще разпространяват тероризъм. Нейната лоша политика доведе до възхода на "Ислямска държава". Войната на Хилари увеличи тероризма, убивайки десетки хиляди невинни мирни граждани и връщайки назад правата на жените в Близкия изток със стотици години. Проблемът не е, че тя е войнолюбец. Тя е войнолюбец с лоша преценка, който изпитва непристойни емоционални приливи от убийствата на хора

Само, че не ти, а тя е 666. (Освен ако твоето не е БББ с малки букви).

Глупости! Хилъри просто е некадърна. Също като 0бонго.

Който падне в Ню Хемпшир, той пада и на основните избори. Честит шашав президент на Краваристан :)))

НЯМА КАК ДА НЕ ПОБЕДИ ЧОВЕК КОЙТО ИМА МАЙКА ШОТЛАНДКА.КОГАТО ЧОВЕК СТЪПИ НА ШОТЛАНДСКА ЗЕМЯ ТОЙ ОСТАВА УДИВЕН ОТ ВЕЛИЧИЕТО НА ТАЗИ ЗЕМЯ И ПОСТИЖЕНИЯТА НА ТОЗИ НАРОД.

Поздравявам ДИР-а за снимката!

то тва вече не е дори жена вие за шеф си го гласите. Съвсем изперкахте!

Аман от амбициозни тъпи бабички- де ти Мерселка, де ти Хиларка! Сега остава една родна чернокожа да се кандидатира в Русия..........! Не можем да се оправим с пички, бокича им го показа нагледно- кеф ти Лилита, пилета и още една дузина "какички" при нас.........

Бърни Сандърс не е демократ ,а независим.

Кой, по-дяволите, ще иска някаква овехтял бабичка в менопауза да му ръководи държавата?

Аз!

МЪДРОСТТА ИДВА С ГОДИНИТЕ,КАКТО ЗНАЕМ! САМО,ЧЕ СЛУЧАЯТ ТУКА НЕ Е ТАКЪВ-ТОВА Е ЕДНО АРОГАНТНО И ВЛАСТОЛЮБИВО ЖЕНИЩЕ,КОЕТО ИМЕННО СЕ ТЛАСКА НАПРЕД ОТ ЗАДКУЛИСИЕТО !!! БОГ ДА НИ Е НА ПОМОЩ НА ВСИЧКИ,АКО ПЛАНЪТ ИМ УСПЕЕ/ И ТОЗИ ПЪТ/ !!!

лелката от снимката и дайте снимка на някой от победителите. Стига сте внушавали колко е добра тази.

Шило

Доста интересно става. Не вярвам да има ясен от сега победител нито при Републиканците, нито при Демократите. Напрежението май ще е докрая.

Не напрежение до края, а още трошене на пари ..................!