Хилъри Клинтън идва в България на 5 февруари

Американският държавен секретар Хилъри Клинтън ще посети следващата седмица Германия и България, предаде Франс прес, като се позова на говорителката на Държавния департамент.

Обратно в новината

Коментари - Хилъри Клинтън идва в България на 5 февруари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, как за какво идва? Идва да ИЗИСКА от нас, да предоставим базите си за бъдещата война с иранците, защото турците я отрязаха. А Америка вече наля 100 милиона долара в Грузия под формата на военни болници и лазарети. Трябва да се оправдае и този разход. Гуам и Окинава преливат от патриотични американски войничета готови да убиват в името на американската икономика.. ъъъ, пардон, в името на световния мир. В Австралия пък разширяват базите, за да могат да отреагират, ако Китай се намеси. А нашите веднага ще завъртят опашки пред Хили и ще си дадат гъ?овете. Само, че ние не сме държава с функционираща армия, която да може да се защити при евентуална атака. Твърде уязвими сме. Да не мислите, че американците милеят за нас? Въобще да не идва. Ще очаквам кордона с яйце в ръка.

След като чисто новият ни Президент на третия ден отиде да поли.е малко европейски и натовски за.ници, сега на крака му идва един хамерикански за.ник. Това е много добре, тъй като ще спестим доста пари за гориво и други разходи, свързани с пътуване до САЩ на нашия президент. На това му се вика приятелска страна - идват ни на крака, като ни спестяват разходи, които след това можем да ги вложим, като увеличим нашият контингент в Афганистан. А пък те базите вече са дадени, така че вече не са наши и от там нищо не можем да изкараме, освен някоя и друга бомбардировка по наша територия.

Фльорчето идва да ни кандърдисва за база на братята "хамериканци" във войната с Иран.

...преди всичко ще заповяда на Младенов да прави орална любов на Шеврон!

Нарко трафика през България ,САЩ не ги касае , нито пък имат причина да ни облекчават визовия режим Става дума че само около 5 процента от всичкия софтуер и хардуер в България е легален Всичко друго трябва да се изчисти Дори и тука ще останат най вече държавни служители пишещи глупости през работно време

Мацуранката идва като делегат на метрополията .... в смисъл да набие обръчите на Плевнелиев .... демек да му направи инструктаж ..... щото в тази времева линия промени не бива да се правят.

Истинската причина е готвената война срещу Иран. България е с важна роля във външната политика на САЩ, не е нужно ракетен щит, тук имаме 4 военни американски бази , от тях 2 летища и най-близки до Иран, по-малко бензин ще хабят американските самолети излитайки от тях. Но и чудесен таргет за иранските дългобойни( руски ракети), достатъчно е една да размаже България като една човешка длан. Само това не вълнува българските политици, понеже те никога не са се вълнували от съдбата на народа си. ВРЕМЕ Е ДА СЕ СЪБУДИМ, както направихме с шистовия газ, да поискаме веднага прекратяване договора на американските бази в България с провеждане РЕФЕРЕНДУМ за съдбата на военните бази у нас и за участието ни в НАТО, понеже НАТО продължава да се ръководи от САЩ, а Европа да стои на колене пред него.

Ебаси колко русофилистични отрепки отдолу, масово сте се заразихте с идиотизъм, май трябва да ви се спрат и отнемат западни изобретения и стоки като Интернет, западни автомобили, компютри, джиесеми, и т.н... Ползвайте си руския модел на Интернет (те май такъв не са измислили още, но сигурно ще е по ВЕФ с дъх на водка), карайте си масквичите и жигулитата, говорете си по телефони с шайби, и чак тогава елате да се дървите с червените гарги срещу най-развитата държава в света, от която само можем да спечелим, така както са спечелили икономиките на Южна Корея, Сингапур, Япония, и цяла Западна Европа след Втората световна. Колхозниците не съм ги чул да са помогнали на някоя страна да добие подобен стандарт. Дали не забравям някоя? Куба? Северна Корея? СИФ? Не, не съм =)

Видиотеният ти коментар те слага редом до обстоятелствата, които изброяваш. Забрави разделението на русофили и американофили и мисли за БЪЛ-ГА-РИ-Я! Винаги са ни мачкали отвън, защото сме се разделяли от вътре. Когато с розовите си очила, стигнеш до "гениалното" умозаключение, че българските интереси са по-важни от американските и руските, то тогава имаме шанс като държава и народ да се оправим.

Тя не идва с добро за страната ни!Няма да заяви гласно, че по един или друг начин ще притиска нашите политици за интереси на нечии чужди компании, експлоатиращи земята ни, икономиката ни, хората ни...

Идва да ни "вразуми" и да пуснем Шеврон да унищожи Добруджа

Идва да каже "конграчулейшънс" на подчинените и може би да подпишат за 7-ми реактор (американски) в Козлодуй.