Хидроинженери обследват язовирите над Царево, стените им са силно компрометирани

За петте района в Ахтопол, където започна свличане на земни маси, е отправено запитване за становище до компетентните институции, заяви заместник-кметът Марин Киров

Обратно в новината

Коментари - Хидроинженери обследват язовирите над Царево, стените им са силно компрометирани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами, галиба тез проблеми съвпаднаха с възхода на хидроинженерчето Мидислав Доганов. Халал да ви е! И хонорарите дето му ги броихте!

Как стенитеможе да е ,,компрометида

Преди няколко дни имаше статия за някакви атмосферни анумалии които са причинили наводнението. Сега вече е повече от кристално че наводнението е причинено и от това източване на язовир, какво в повечето случай.

тези язовирчета се държат с максимално количество вода и са дадени на концесионери ДА ПИЧЕЛЯТ!!! и да убиват хората! Разрушаване и проектиране наново, ПРЕМАХВАНЕ НА КОНЦЕСИИТЕ НА ЯЗОВИРИ!!!!!!!!!!!!!!!! СТИГА ТАРИКАТЛЪЦИ, КОИТО УБИВАТ !!!!!!!!

Не може да бъде! Язовирите като мантинели през погледа на Киро и Кокоро :)))

Хайде дръж се по-прилично де ! Тия двамата вчера дойдоха и сега те са ти виновни.

Интересно защо не се споменава и дума за стотиците хиляди (буквално) паразити (пардон чиновници), които редовно получават заплати и бонуси да "обследват", "наблюдават", "пишат актове и глоби","издават становища веднъж на 3 години", но реално нямат фиксирано работно време, пречат максимално, трупат рушвети и т.н.

Ако стените бяха напукани няма страшно но след като са се компрометирали да им търсят заместник. Да ви имах речника.

А знаят ли се собствениците на въпросните язовири? Защото преди няколко години се оказа, че държавата няма понятие чии са повечето язовири.

главния хидроинженер на територията от сараите.

Мили журналисти, КОЙ отговаря за поддръжката на тези язовири? Толкова ли е трудно да го споменете? Или ви страхува?

Абе какви са тези журналисти дето сътворяват тези идиотизми ?!?? Стените били "силно компрометирани " ?!?? Те български не знаят ли ?!?? Какво значи компрометирана стена ?!?? Има разрушена или силно напукана ....ама тази глупост с компрометираната стена наистина ми идва в повече !!! Или "абонирайте се за нашият нюзлетър" ?!??! Направо думи нямам ....това е нивото в днешна България !!!!

Време е българия да се пише с малка буква. Не си струва усилието да натискаш shift-а :)

Морските краставици навсякъде по лайноморието, те са част от пейзажа там! Защо никой не ни даде приемливо обяснение на въпроса: Как стана така, че от дъждовните тръби по плажовете на Южното Черноморие потекоха фекалии?

значи все пак онзи човек който толкова плюха, чр пишеше в FB, че тоя потоп е от скъсани язовирни стени ще се окаже прав

sawo

Дали са източени, или са се самоизточили през компрометираните стени? Свидетели казват, че ги е заляла вода изведнъж, чудно как ли е станало това?

Комисията от хидро инженера Ахмед Доган ли се оглавява ??? За един приятел от Хидрострой питам !!!

Нямат парите за да му платят.

А бе то пари за чертежи на Ф16 модел 1968г. няма те за некви язовири се загрижили.Пращайте помощи на Украина докато последния украинец и последния българин умрат.После ще им населим територийте с антихристи и ще чакаме оня с рогата да се покаже от сянката си.

А нещо като затвор за някой “отговорни” другари няма ли да има ???

От обрушвачи нямате ли нужда? Имам опит и като обследвач - обследвал съм скали, язовири, коли, ниви, но силата ми е в обрушването - номер едно в Европа!

Най-големият хидроинженер в света е родом от ромско-татарското село Дръндар, община Суворово, Варненско. Понастоящем живее в едно султанско имение наблизо до Росенец.

изпратят главния хидроинжинер...