Херо Мустафа: Работила съм с Байдън и знам, че той е обединител

България ще продължи да бъде важен съюзник на САЩ, сподели посланикът

Обратно в новината

Коментари - Херо Мустафа: Работила съм с Байдън и знам, че той е обединител | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Такъв обединител е Бидона...Че две трети от населението го мрази! Факт!

'Любов, надежда, оптимизъм' - това звучи плашещо лицемерно.

Ха- ха-ха

Русофашкиите се гърчат като червеи. Егаси кефа!

новите ви джендъски ценности. Тук не вървиш!

тиква спиш с мустафа защото се е беш с доган и шиши

За да е на поста Мустафата, готова е Бай Дън да ѝ сере в устата!!!

Азиатката като нищо ще се наведе и на криминалния контингент в американското президентство.

Речта на Байдън-блага,сърдечна с обръщение към всички американци към единение в името на общата цел-просперитета на Америка,а в речите на Радев-омраза,злоба,агресия,разединение.

ще обедини и Мексико...

то бива навеждане и героично гъзоблизане, но това вече е гнусно... очевидно журналята не ги е гнус, свикнали са... апропоз трябваше да ни предупредите, че това е платена публикация.. :-)))

апропоз, забелязва се, че президентите на сссращ носят маски с трагичен, до траурен цвят. името на този цвят е пряко свързано с расизма. трябваше да си изберат маски с цветовете на дъгата. децата и педофилите обичат дъгите.. само с това си действие двамата щяха да са вече обединители на тези.. :-)))

хвали звяра!

''....че, той е обединител''.Хе хе хе хе :-))))

Да бе затова още стъпил не стъпил и настъпи Канада и Германия... а утрре в други ден ще им се обади за да им обясни къде са сбъркали. А, и за всеки случаи остави бодливата тел по улиците около Капитолия и Белия дом.

""Встъпването в длъжност на нов президент е красиво, символично събитие, което ме изпълва с огромна гордост и благоговение за всичко това, което Америка олицетворява"" този път приличаше на встъпване в длъжност на диктатор, а медиите просто побеснаха от "демократични" манипулации, джендър-цензура и дивашки лъжи... останалото просто е излишно да се чете дори. загуба на време за четящия. подобни глупотевини сме ги слушали и от устите на всеки парторг, които иска да се издигне в кариерата. демек - надъхан кариерист..

Изтривате ми коментарите а?? Педали вмирисани....Джо БайГаньо ще ми обедини макарите....

Джо Байдън е голяма работа! Той ще направи Америка по-велика от всякога. И аз съм абсолютно сигурен, че той ще изкара и втори мандат като Юес президент.

Ще изкара втори мандат, след като САЩ стане РАЩ. (Зер е "обединител", я?!)

Най големия ми страх е че американците ще ни набутат европейската македония "през гърлото" . Идва прагматична, умна и дейна администрация ( бай Доньо нито знаеше за какво стана президент нито какво да прави с това..), а прагматизма иска македония в ЕС и никой не му дреме за нашата историческа истина ... Започвайте да защитавате българската кауза за македния първо пред госпожа Мустафа и да точно с такова уважително отношение! ...

А щях да забравя например можем да изтъргуваме купуването на следващите 8 броя Ф16 за подкрепа по случая мънкидония , но лошото е че на това щеше да се върже само бай Доньо, защото Бай Дан знае че то и без друго самолети ще купуваме ... Ако не стане аз съм навит да изтъргуваме мънкидония направо за 16 броя Ф35 щото и тия ще купуваме някой ден ...

Днес никой не си спомня, че Австрия е била някога част от Германия, Белгия от Франция, Сан Марино от Италия,Швейцария част от Австрия, Италия и Франция. Появи ли се нова държава, минат ли 50-60 години, това е вече окончателно разединение. Ние единствено можем да искаме да спрат с охулващата ни кампания. Не знам в ЕС да има държава, която да хули съседна на нея. И там където имаме доказани наши исторически факти да предявим претенции. Но например с Гоце Делчев случаят е много интересен. Вярно, казал, че е българин, но роден на територията на Северна Македония. И никой на Запад няма да прояви разбиране, ако поставим въпроса за него. Можем да поставим въпроса за ВМРО дейци, само родени на наша територия.

Това имах предвид и аз. България пропиля шансовете си с Македония на всяка крачка по тоя път и днес имаме държава македония с народ с друго самосъзнание. Ако не трябваше да се случи това трябваше България никога да не отстъпва на сърбите правото да вършеят и изтриват българското след 44 г. Какво щяха да направят сърбите да влязат във война със най близкия съюзник на Русия ли!? Груба грешка. Преди това България дори при лоши условия трябваше да влезе във югославската федерация и така отвътре нямаше да се позволи изтриване на българщината по вардарско и при разпадането да излезем заедно приятелски държави Македония и България в нов съюз или направо целокупна България... Не искам да почвам за грешките от балканската война и защо България страхливо не подкрепя Илинденско-Преображенското въстание .... Това са груби грешки за който се плаща днес с отродяването на македонците, независимо колко днес ние сме прави а те не. Това са груби грешки заради който изчезват държави. Българите рано или късно ще я изгубим тая подарена ни държава България. Аз лично македония съм я загубил за разума в българите се боря , че има и по лошо ...

Мустафата направо трябва да се преквалифицира в клоун! Бидона Обединител?! Аве малоумна краво Мустафа! БИДОНА Е РАЗЕДИНИТЕЛ! ПРОТИВ НЕГО ГЛАСУВАХА 70 % от населението на Америка! Затова и стана Бидона Обединител на телените огради с бодлива тел! И на 120 000 аскер от башибозуци охраняващи го от неговата роля на обединител и от народната любов! ФАКТИ МУСТАФА! ФАКТИ!

Абе,честно казано тоя таласъм има някакви дадености да остане при Бай Дончо,поне по боя и религия печели точки,ама фаворитите за службица при него са от трансджендър нагоре.

Херо Мустафа: Работила съм с Байдън и знам, че той е обединител Херо,това да не е молба да те оставят посланик?

Ма верно хортува Мустафата, верно БайГън е обединител - обединява около себе си всите долни леви амбреажи барабар с всите джендъри от 0 до N-тият ;) Само белите да го дуат - ово е "демокрациа" кат викат едни наши комшии ;) А па Мустафат явно усеща некакав "полъх" око;о задните си части идващ от къде Вашингтона и затова бърже да удари и тя една шпатула на техното старче ;)

Трябва да бъдем толерантни към различните: гейовете, лесбийките, джендърите и трансджендърите. Байдън ни дава пример за толерантност.

ая малоумната и болна от шизофрении дава оценка за Американският президент когато мястото й за психически болни в някоя болница

Много рано започна подмазването и на тази...Голям обединител едрага Мустафа- особенно в лъжите...

Абе ти най-добре с наш Кратун работиш. Той си пада по такива крокита като тебе, я виж как ухажва ПКП, а!! Рипай му докато е отвънка че окаушат ли го няма да го видиш скоро!!

Ценностна система... дрън дрън. Когато тука полицаи удариха няколко "протестърчета" вдигнахте врява, а при вас направо ги гърмите. Какъв е този двоен стандарт?

Малее, къв е гнус тая пача! ... Да я махат! ... Да пратят нещо по кафяво, ама да'н смърди, че ми писнА!

И тука, в тая новина, тръмпистите и путинистите открито си подадоха ръце и затанцуваха казачок под кънтри съпровод. :)) Горчиво! Горчиво! Щом се обичат младите да се вземат викам аз, пък ние ще помагаме с каквото можем. :))

Обединител на фалшивата ви демокрация.И фалшивата ви държава.

Ма все натам ни влече. Като гледам никой не е тръгнал да учи, работи, емигрира на изток. Все САЩ, Канада, Германия, Скандинавия... Най-провалените демокрации.

Поразджуркай малко опорките, бе овцо! Гледай само рязко да не се смени вятъра, че плъховете първи напускат кораба, заедно със заразите които носят!

Защото там с лична карта си добре дошъл да слугуваш. Нали сме една еврогейска общност. За да отидеш да работиш в Сингапур, Москва, Токио и т.н. е такава бюрокрация, като видиш колко неща са нужни те отказват. Виж в САЩ и ЕС за чистачи искат само самолетен билет до там

Върви в Сибир ,да видиш кон боб яде ли?

тази лелка да не ми ги пее таквиз преспивни а да си припомни дето и как така позволи на винету.джипката да я ближе не е по различна от мисирките му и пкп та бай гън нека си помисли и я разкара а тя да повлече крак та с нея и близачите на гербаджийската пасмина на баш главока боко тиквата, пръв банкянский.простак

Вярваме ти ! Той работи с мигранти като теб !

Конформизъм е моето име.

Аз вярвам на герой Мустафа. И на БайгЪн. И на Колин Пауъл. Абе въобще. Щом е американец, вярвам му !

На такъв юнак не му отива такова подмазване - така и така ще те сменят, кажи си правичката какво ти е на сърце.

дали ще се спаси на поста си с това лизане ?!

Взимай си песнопойките и да те няма..Колко много разчитахме на вас но Тръмпушкин се оказа един търговски пътник а ти Мустафа научи българския да си чуруликате с Тиквата!

КАКВО РАБОТИ

Бла бла бла. Тези клишета и възторг могат да се поберат в 2-3 изречения.

S dve dumi - Mustafata raztqga lokumi.

махайсе от България. Осра що можа ,стига вече.Да незабравиш да цунеш тулупа,че той страда за теб.

Да бе, знам, всички "демократи" сте все обединители...

Ами, "освободителите" го заехте вие... Иска, не иска, ще го освобождавате. :)

Ох, досега от снимката ми се плещеше Камала , сега Херо се е изцъклила. Бахти "американките", развалят ми храносмилането.

Американките и американците от континента Северна Америка са заврени в резервати.

Тая ако я вида в тъмното почвам да абягам кат ранен гепард !

Тая е човек на Тръмп. Затова сменям Мустафа с Хасан.

почне ли някой да ти говори за обединение, да се сещаме за големите обединителни идеологии, които така обединяват всичко, че чак не остава нищо друго освен това, което те искат. Като например - аятоласи, комунисти, фашисти, сегашната демокрация и други тоталитаризми.

Bye - bye, Мустафа! Писна ни от тебе!

Леко притеснена започна да се мазни на нови началник. Остава и открито да оплюе Тръмп, та съвсем да си проличи колко струва.

бе другарю-товарищ...

И за разлика от неграмотник като тебе - пиша правилно. Ама така е - нивото падна и ви събират от кол и въже идиоти, дето сте си дали гъза за центове.

Танзания също така е "важен" съюзник на САЩ... Дори и Папуа Нова Гвинея...

Нагаждачка.

те обединят на юг от България.

Важното е каква външна политика ще провежда Байдън спрямо Европа и по специално към България,ако разбира се знае къде се намираме.

А визите, визите, кога? После локумите

Защо те вълнуват визите?

Защото е унизително да ни третират като бандитска държава от третия свят. Поне за мене е така. Аз проблеми с визи нямам

За какво са ти бе колега. Вече никой не иска да бяга в тая кочина. Америка от много време не е това което беше.

Я виж само каква опашка се е заформила пред пасольство России!

От какъв зор ще се каращисвам с циганите там ? И тук си ги имаме...И да не забравяме батето Славков:"Американците са прошляците на Европа"...Бандити,затворници и леки жени,заминали там да си изчистят имиджа,копали злато в Аляска,внасяли черни да им работят и сега хайде,велика нация.Генът си е ген...

В Америка не е желателно да гледаш черен право в очите,когато го питаш нещо.Има право да те осъди,че го подозираш за нещо и за психологически тормоз.Не искам да се връщам там....мерси.