Херо Мустафа на среща в президентството (снимки)

Преди дни държавният глава Румен Радев приветства действията на САЩ и Великобритания по закона "Магнитски"

Обратно в новината

Коментари - Херо Мустафа на среща в президентството (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Направо им се чудя на САЩ. Те са готови да жертват име в Европа заради някакви неизпълними цели.

Ама таа още ли се подмята тук веееее И къф е тоа обраен педал

Ама азиатската мръхла още ли не е изгонена от Европа?

Не разбрахте ли, че скъпите самолети, които БГ-то предплати с високи комисионни за поръчващите, са за Украйна?

АБЕ ДОКОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМЕ И ТИЯ И ОНИЯ??

Уродливата кюрдска краварка ,бих я убил с тежки удари с чук ама ще я удрям в гнусното и лице !

Тази издънка на х'американската дипломация не можа да преглътне добрите отношения м/у България и Турция и създаде този хаос в края на невзрачната си кариерка.

Четейки коментарите виждам, че по-голямата част от сънародниците не схващат, че Радев е американският наместник в България и репликите които изтърсва от време на време са част от американския сценарий чрез който да създава впечатление, че работи едва ли не за Русия. Също на вярващите в тази посока, да ги светна, че газовата тръба от Турция за Сърбия през България беше построена със изричното съгласие на САЩ.Причината е много проста, но трябва да може човек да мисли стратегически, за да се сети. Ще го разберете малко по-натам, но ми се струва, че ще е късно. А кретените от ДБ се напъват в новия парламент да му готвели импийчмънт???? Прибери си вересиите, Господи!

Х. Мустафа е на посещение в президенството с цел да уведоми Радев, че той е следващият заедно с Гешев и Борисов при следващото “раздаване на порциите” по “Магнитски”. САЩ никога няма да простят на български генерал обучаван в щатите предал ценностите на НАТО в полза на Русия и против интересите на българите и на алианса. С това Радев приключва като президент, генерал и политик.

големи яйца от това нали

Какво толкова има да обсъждат поредни наставления преди смяната избори идват после Радев бил руска подлога ли това е за пореден път ясно само пионки в тая държава

до 2023-02-13 20:04:44 Мъка,мъка (нерегистриран) 2023-02-13 20:53:50 Тодор (нерегистриран) няма самолети, за какви самолети хортуваш? тея са като измамниците от филма "господин за един ден". всички продажни политици станаха по няколко пъти господи, госпожа и третополов джеднър за по един ден. а хероро е още от времето на негъра обама, който разсипа света от войни, но под щита на нобеловата награда за мир, по-скоро нобела за тоталната война. педалска им работа. обърнаха света с гъза нагоре и се гордеят с това, че направиха от европа един бангладеш. а какво е двупотопен? ами преживял изчезването на динозаврите и потопът, който ной преживял, като спасил по една двойка от всички животни. и добре, че ной бил разумен и не избрал педали и джендъри измежду животните, че сега херото щеше да пие млеко от уя ми. Бог с нас

Интересно ми е, какво ще се случи ако Руската посланичка отиде на среща с Чорапа? ... Ха-ха-ха ... Знам какво ще се случи, рязко ще се пресече всичкият наличен вазелин в Кочината! ... А джендърята ще пометнат още преди да са прихванали!

този сайт трие мнения, уличаващи БКП и всички производни от нея и ДС, МВР и БНА, и всички наследници на червени изроди, че са предатели на нацията и българщината. А остава да се размножават платените тролове, плюещи срещу една велика държава и нация - САЩ. Гнусно, комуняги, би трябвало да има лустрация и конфискация на имуществото за такива като вас и затваряне на лайняната ви медия

не си прав, на мен пък ми изтриха поезията посветена на о браян джим о браян е педал окаян Бог с нас Бог с нас

Ми тя все едно е отишла на посещение при Мутра Фанова в руското сополство.

Тоя травестит Херо не го ли уволниха?

лелката изглежда като да е дошла набързо от женския пазар, където е изоставила щанда си с прави краставици, а в чантата си носи зеленчуци и свинско месо за готвача на президенството. затлъстяла е яко от това свинско, дето го плюска ежедневно. а такава грозна си беше още по рождение. херо мусака ханъм дали прати помощ за братята и сестрите си в сирия... питам за статистиката. или тя праща лични помощи само на третополови джендъри, към които е притрастена още от малка. Бог с нас

Ееее до последно ни набиват ,,канчето,,Набутаха ни двупотопен модел самолети,пробутаха ни шарлатаните,та живота ни стана от беден мизерен.И сега искат пак тия недоклатените да ни управляват,та заедно да ни ограбват.Защо ли и те като руснаците са ни неприятни

Какво означава ДВУпотопен?!!!

няма самолети, за какви самолети говориш? тея са като измамниците от филма "господин за един ден". всички продажни политици станаха по няколко пъти господи, госпожа и третополов джеднър за по един ден. а хероро е още от времето на негъра обама, който разсипа света от войни, но под щита на нобеловата награда за мир, по-скоро нобела за тоталната война. педалска им работа. обърнаха света с гъза нагоре и се гордеят с това, че направиха от европа един бангладеш. а какво е двупотопен? ами преживял изчезването на динозаврите и потопът, който ной преживял, като спасил по една двойка от всички животни. и добре, че ной бил разумен и не избрал педали и джендъри измежду животните, че сега херото щеше да пие млеко от уя ми. Бог с нас

Модел F16 мод.1950г.Плащаш кеш ,а ги получаваме след пет,шест години.А получиха F35по нов модел и наполовината от нашите пари

Американска смрад!!!

совите не са това което са

Дипломатическият протокол изисква да се срещаш с равен по ранг. Херо Мустафов президент ли е, та че се среща с ген. Радев? Реално, тя и онзи с нея трябва да се срещнат с правосъдния министър или с главния прокурор.

Видно от снимката е, че Херото е нещо много ядосано и наежено, май. Явно отива да набие канчето на Мунчагата за дето се изцепи така миналата седмица. Зер не слушка достатъчно, требе си тука да му набият чумберите. Ше ги строи всичките там на балатума да дават обяснения. Мое и Ристю и бат Наско да привика, ко пречи. Ше им заповяда да се строят по красота - кой от кой по-умен и красив.

всичко е заради АЕЦ и изказването на г-н Радев

Изказването на Радев за АЕЦ-а, както и за Крим са по американски сценарии, за да се ловят такива балкански хитреци като тебе, че Радев работи за Русия! Ненапазно маериканците управляват половин свят, та приматите от Балканския полуостров ли няма да преметнат. Но ще го разберете късно, твърде късно.

Атлантически бази, лаборатории, Тецове, Вецове, Веита, СМРАД Медии Нова тв, Битивито Митивита, 5 партии итн Тия атлантици ни дукараа от 27мо място ф света по ИЧР до 127мо и от 9 мильона население до 4 мильона мангали чрез тяхнити туркоробски проксита Мангала Костуф, Цара Симьон Хасан Две, Двойку бюрЮсуф, Киру Циганина и Асан Фасилев итн.

±++++++++++

Новият посланик идва направо от Хаити! Хаити България! Явно вече сме в тази група държави! Праете си изводите!

България е напълно несвободна от САЩ жалка държава!

Корумпираните престъпници не са виновни, а тези, които ги посочиха???

престъпници да сочат престъпници... не мислиш ли...

Не е човек а ходи не е жена но не е и мъж Що е то

е славянска страна, искам си я обратно...

Требва от време на време да се набият обръчите та да не тече от кацата,това се случва

ще ви се на бият... На всички продажби и, вервай ми

Ама как само се е барнало мустафето... С плажна, басмяна рокличка като за плажно парти и голяма пазарска чанта, Сигурно ще ходи на пазар в Кауфланда след това, май днеска имало някакви промоции там. А пък онзи чичка с прошарената коса и синньото костюмче дедо Стефко Янки Кенедито ли е? Още ли не е назначен на длхъжност главен-ибрикчия бе, хора?

Генерал губернаторът Херо отива да инструктира наместника Румен преди изборите и въобще!!!КАКЪВ СРАМ! Древната държава България се е првърнала в колония в 21 век!

"Великобритания и САЩ предприемат координирани действия за изкореняване на корупцията в България", гласеше изявлението на Лондон. Д.еба тия мърши , най-мощните корумпаци на планетата ще сборят корупцията в БГ...И кои сте вие бе , гледайте си вашия кенеф, ние българите не сме ви молили за мнение или действие т,е, това е намеса в суверенитета на държавата. Ясно ли е фекалници затънали дошия ха ха

Само Възраждане!

Въражане е поредната измама като НФСБ, ИТН....

херо, на снимката се вижда жена...?

Тази кукумявка не отива за добро при държавния ни глава. Първо ще му заповядва, а ако Радев не се съгласи с исканията и/ със сигурност против националниа ни интерес/ ще следват заплахи. Така се прави дипломация по американо-чифутски.....

Този чугуненоглав комунист много бой трябва да яде,... не че ще му дойде акъла в главата, ама е приятно да го видиш. :))

Ууговаряли са бъдещото управление на България. САЩ държат на ПП и ДБ, но без ГЕРБ номерът няма да мине. Ще има нова коалция.

Ще му набиват канчето на Румбата по устав.. :)))

:))

Баце обикаля из държавата и повтаря как нямал нищо общо със Горанов . Абе смешник нали знеш ,че Божков даде показания и пред ЕК миналата година . Вече никой не ти вярва . От САЩ вършат черната работа на ЕС .

Те пък на Черепа как са повярвали...това да не са ти лумпените на площада

Малее,има нещо втрисащо в снимката! Още малко и щяха да я качат с колата в залата!Нещо не й е много спокойно да се движи в центъра на партньорска България!Сигурно й четат сутрин от коментарите по сайтовете, колко я харесваме и нея и всички американци, без които не можем да се справим!С този тоалет е готова за следващия Хелоуин - "лакомство или беля...", нали така беше! Сигурно пак ще е лакомство, те прост не се наядоха!

От РазДАй България се разсмръдяха, но не постигнаха нищо. Време е за тежката артилерия.

Плохо, очень плохо г-жа Митрофанова ,и хуже будет .............

Мтя нямаше ли да затваря посолството и да си ходи? :)) Щото "плашеше" и с реципрочни мерки, като изгонихме 70 мужици от България. К'во стана с тия мерки...??? Мен повече ме интересува кога ще затваря посолството?

Абе нали санкциите Магнитски не важат в ЕС тия санкционираните какво им пука защо се оправдават от два дни???? А това на Боко със Горанов вече беше “черешката” на тортата . Нямал нищо общо с ГЕРБ .

Сигурно ни подготвя за среща с извънземните.....

Не бе, Козяк този път готви организирана евакуация от колонията, няма да е като в Афганистан...

For God sake American mother tackers, go!

Тая няма ли да се махне най-после? Аман от нея. И стига с тоя закон който не важи в ЕС . Посочените в закона отдавна не са във властта ,за какъв елит говорите, журналисти тъпи?

Я, крава на жълтите павета? Пък после що били разместени...

Представям си какъв вой би настанал ако заглавието е " Госпожа Митрофанова влезе в президенството" веднага ще изскочат платените соросоиди и подлоги да говорят за руско влияние. А сега под какво влияние сме бе, тъпунгери продажни???

Е тая пък чий да го дири в президентството, ще дава петрол и газ без пари ли, щото от към цена руснаците винаги са ни цакали и сме плащали най-много от цяла Европа

цървул козяшки, руснаците са те цакали, а американците какво са ни дали бе, мишко нещастна? Една АЕЦ ни остана и нея искат да ни унищожат, както ни унищожиха армия, здравеопазване, земеделие и цялата държава. Руснаците ни изградиха централата и военните заводи и за всичко ни помагаха. Ама се навъдиха продажни марионетки, които от 30 г. всичко разпродадоха. А американците само ни вземат парите и златото, до сега нищо безплатно не са ни дали, освен грантовете на вас да плюете по Русия. Нещастници.

Давай Херо изчистете България от наглото пиявици. Само Магнитски и санкции до дупка . Запор на сметки и включете и Виза и Мастеркард да блокират сметки и разплащания към тези лица. Само така може да се оправи страната . Като не става с добро сопата да играе яко.

Точно така! От миналата година, кремълската мафия тук отпусна захвата малко. Още малко и ще смачмаме всичките п.утлерасти-мекерета и нещата ще си дойдат на мястото. Вече ни натискат, иначе няма еврозона и шенген. Никой не обича русороби

Равнииис. Мирно. Ходооом марш. Влака за Бандера тръгва от първи коловоз. Вземете си чантата, гащите и кажете на майките си: СЛАВА КОКАИНЕ. НЮЛАНД БАНДЕРСКА СЛАВА.

Кога ще ѝ връчат орден "Стара планина" на планинската туркиня?

Тоя тоалет има крещяща нужда от бурка !!!