17-11-2017 20-11-2018

Коментари

eba si i groznata amerikanska svinq...che i MISTAFA na vsichkoto otgore....kozaaaaaa

И кой казва всичко това? Представител на страна, която през 1944 г. хвърляше детски играчки-бомби, осакатили стотици българчета; същите, които хвърляха такива играчки над Сърбия през 1999 г. и превърнаха в инвалиди не по-малко деца в западната ни съседка. През 1944 г. казваха, че е виновен Богдан Филов, през 1999 г. им беше виновен Слободан Милошевич. А какво да кажем за Виетнамската пролет през 1968 г., когато в местното село Ми Лай, община Сонг Ми, американски войници избиват няклкостотин цивилни виетнамци- предимно жени и деца? Кой беше виновен за този масов разстрел, напомнящ екзекуцията на село Лидице в Чехословакия през Втората световна война?

Ставаш все по-проста и по-вулгарна Брей, тези льоши руснаци, до инфаркт ще те докарат бабето! Не виждат ли, че слънцето вече изгрява от Запад? А с "невиждани бомбардировки на невинни сирийски градове" направо утепа рибата в реката. Случайно да знаеш нещо за атомната бомбардировка над Хирошима и Нагасакир за Цивилни от Южен Виетнам; от 2 000 000 до 2 500 000 убити и/или умрели от глад, рани цивилни от Виетнам, стотици хиляди цивилни, жени, старци, деца загинали в Ирак, стотици италиански войници и десетки хиляди сърби починали от рак след бомбардировките на НАТО с обеднен уран през 1999 г. В Сърбия - рак от бомбите с обеднен уран, а в България?

Шпионин е този, който се постави в услуги на Русия, но този, който се постави в услуга на ЦРУ, е национален герой.

....Русия има ежедневни полети на Аерофлот и България ер, а до САЩ няма никакви директни полети! Хайде,кажете кой е по-стратегически партньор - Русия или САЩ?

Това значи ли,че Цвъки е на трупчета и няма да ходи на инструктаж? Питам само щото щели да спират корумпираните да не ходят в САЩ!

Питам се колко ли ще ни струва този нов етап?

Браво! Вечна дружба между народите на САЩ и РБ

САЩ форевър!

херо, да се обръснеш

ти си тъп - ватенка мръсна

Както вървят нещата все по-уверено се превръщаме в най-новия индиански резерват на САЩ. Защо ли си спомних за книгата "Винету".

да спре турски поток през българия както стана с ЮП

значи мустафа може да се изкаже, а аз, като данъкоплатец не мога. за такива "разговори", пълни с "демократични" "ценности" и "ниво" си говорихме де. диалог с брутални цензуратори на свободното слово просто няма как да има.

тогава, когато изпратихме "комунизъма" с песента "спете спокойно деца" се радвах толкова много, че няма да слушам повече партийните и комсомолски високопарни речи на другарите. а то какво се получи сега са повече от тогава. така и с мустафа. "Ще осигурим екип от американски технически експерти, които да прегледат необходимите възможности и да се включат в диалог с българските ни партньори, допълни посланикът.". американските експерти си ги запазете за мозъчната смърт на нато, мустафа. ние тук си имаме наши експерти. ето виж: плевенлиев (който виси с винтовка в окопите на крим), паси (който с едно трабантче направи кариера в нато) и цял атлантически клуб пълен с празни мисли. колкото до диалога ви, мустафа. той също ни е до горчивост известен. вие си разговаряте, а останалите стоят прави, като наказани, слушат ви, кимат и изпълняват въпреки волята на народите си. така, че няма нищо ново, още по-малко каквото и да е ниво в политиката на сащ. в очакване в разговорът ни да се намеси и вашата редовна цензура. p.s. както и на практика се получи, мустафа.

посланичка от кюрдски произход...ей така за трън в окото на съседа ердоганя...да му се намекне че в сащ имат ядро от тъй наречените кюрдски терористи

ако до една Херо Мустафа застане една Николина Ангелкова към коя естетична категория бихте ги определили ? Както се казва - нищо лично

Турците, сигурно са доста изненадани от тази страхотна кюрдка с амеркинаско възпитание за посланник на САЩ в БГ. Бъдещето ще покаже, защо точно тя и замисъла на Америка, който винаги е многозначителен.

... замисълът е пределно прост... В над 80 милионна Турция има над 20 милиона кюрди - МИНИМУМ КЮРДСКА АВТОНОМИЯ, АКО ЛИ НЕ ОТДЕЛНА КЮРДСКА ДЪРЖАВА В ДНЕШНА ТУРЦИЯ...!!!!!! Това съвпада и с българските интереси да нямаме свръх агресивен и мощен южен съсед...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

В Украина правили опит да използват американско ядрено гориво за руски реактори и това едва не доведе до взрив, тъй като руски реактори не съвместими с американско гориво.

тъпак - що не се скриеш в кашона и да си гризеш топките

Всички симптоми за мозъчна смърт са налице.....Без малко да се сбият НАТО САЩ и НАТО Турция!!Тялото се движи някъкси без мозъчна активност.Умирането ще е бавно и мъчително.НАТО е класическото Зомби.И същото това Зомби изяжда хората живи и иска пари за да може да заплашва света.И наште политици са Зомбита,устата им работи но мозъчни функций никакви не се забелязват.БГ Зомбито заразено от САЩ.Система за правене на пари и изяждане на народите.Кога ще свърши този филм на ужасите не е още известно!!!???

Приятелски отношенията питон - заек.

това може да сложи началото на безподобен караманьол: руски реактори, американско гориво и пр. – изобщо, всички условия централата да гръмне още преди да е открита.

Ако санкциите за корумпираните се ограничават само в забрана да пътуват до САЩ,не е много успокоително.

До сега Бойко източваше бюджета сам.Вече видяха че българите в БГ са тъпанари и не протестират.Време и Тръмп да се включи в далаверата.

От изказването личи,че братята американци са ни много ядосани заради корупцията и другите щуротии.И вместо да пишат ялови доклади като ЕС,направо ни пращат хора дето да ръчкат с тоягата заспалите ни институции.Лошото е,че пак си го правят в тяхна полза.Дано и обикновените хора усетят ефекта от този силен натиск върху държавата ни.

Браво! Вечна дружба между народите на САЩ и РБ

Аз също съм оптимист. Под засилване на демокрацията и върховенството на закона и борба с корупцията, разбирайте много сме зле, ама гледаме оптимистично в бъдещето.

Как работят заедно посланик Мустафа и Соломон Паси?

Какво работят?

Г-ж Херо Мустафа ,Вие тотално се заблуждавате или сте се заблудили от мимикрията на бившият комунист и групировчик от СИК Бойко Методиев Борисов. Второ .догодина има избори при вас ,а тогава я камилата я камиларя.

Трием Вазов, а?

"... В посолството ще дойде нов съветник по правните въпроси и планирам да работим както с правителството, така и с гражданите ..." Добре, ами ако в посолствата на Еквадор, Аржентина, Чад, Испания, Германия, Франция и Мали дойдат също такива правни съветници, които да започнат работа с правителството и с гражданите? А и изобщо трябва ли да слушаме правни съветници от страни извън ЕС?

Краварката си хвали кравите!

Ами ако изскочи онзи ми ти травестит с адамова ябълка като футболна топка, мъжкият говорител на мид Мария захарова, по ли ще ти е кеф. Или ще плюеш в пазвата да не те среща такова нещо нощем. Айде успокой се

Едно време всяка среща между Тато и Големия в Москва беше пак така "историческа". Сега ситуацията по нищо не се различава - "Първия" в София отива нма посещение Вашингтон да получава новите заповеди и да си дава га под наем на новия Господар. Аман бе! Няма отърване от господари!!!

Не случайно ние ги наричаме американците кравари!

Дебилите не херасваха Ерик Рубин! Който не вярва, да прочете коментари под статия за него. Сега очаквах да ги видя с приветствия, има нов посланик, при това жена, още повече пък с корени от региона. Но уви, дебилизъм до шия! После, Иво Христов ви бил крив!

Никой нормален човек не харесва американци.

Аз харесвам дебелите американци.

Сигурен ли си, че това НЕЩО е жена? Мяза на травестит или хермафродит, при това грозен.

Какъв по точно. До сега с вазелин от сега без.

Чака ни Златен ВЕК да живее България - ако оцелейййй през ЗЛАТНИЯТ ВЕК

Какво да се очаква от емигранти в собствената си страна ! Тази е така и говори глупости на тон ! Не се знае кога ще рече , че вече не иска да американка !

Преди зора беше да спрем 4 реактора след това да не се построи Белене след това да няма южен поток след това да нарежем 2500 танка и 250 самолета и всички ракети ... Който не е разбрал защо е било нужно всичко това проклет да бъде !!! За завидите не искам да отварям дума .

Хаха - Мустафа! Колко пък да е американец!

Колко пък да ти е IQ-то? Американецът е жена, ама, като си тъп, е завинаги.

То с тия мъжки имена как да не ги объркаш.

Така е, сложно е да се ориентира човек ! А бе, тежка материя!

до Ооо: Кой съм? Един човек, който може да пише грамотно.

Новите отношения са много скъпи за България ! Българите са бедни и не могат да ви отвърнат на отношенията , ако станат съпричастни с вашите отношения , но могат да станат и просяци ! Не искаме никакви отношения със САЩ и Тръмп ! Борисов ви е обещал сам със свите Министри да изпълнява без да пиппа Бюджетни пари и Българския Народ ! Борисов и Правителството не Представляват Българския Народ ,защото са Назначени от САЩ !

Софиянецо, да те изберем теб да ни представляваш!

Багодаря за умните думи. Не знаех, че правителството е назначено от САЩ. Тогава е крайно време да скъса дипломатчески отношения с Русия и да експулсира посланника Макаров. За шпионаж.

Аве, тва жена ли е? Мяза на полумъж, името й мъжко... пък и Мустафа..Съмнителна работа, джендърска нещо. Херо била...Що не се преправи на Хера, като се води полова жена?

А да не говорим пък за социалната роля на пола и!

Кой се води?

Не ме интересува в какви отношения сме. Не ме интересуват богатите. Интересува ме джоба на обикновенния човек и социалната политика. Ще получаваме ли безплатен газ от US?

Не-е, безплатен газ - само от Россия.

Държавата MAGA очевидно насочва усилията си към доене на многобройните малки колониални бантустани. Сериозните геостратегическите играчи строят газопроводи, 5G мрежи за богатите европазари.

САЩ и Русия са се разбрали по въпроса с България, Тръмп нали е руски агент.

А русофилската популация тук как ще живее?Имотите им по морето ще бъдат до командния център на НАТО.

Днес има команден център на сатаНАТО, утре отлетял нанякъде.

Русия да разбере, че България никога не е била русофилска страна."Любовта" е била насила.

Да, хората са плакали от мъка, когато руснаците са ни освободили от турско робство, нали? Ама така е, вие Киряк Стефчовците край нямате.

Те пък за нас да ни освобождават са дошли сякаш, само до българите им е било.

Или си платен идиот, или си много прост като сега управляващите, или не знаеш правилото, че като повториш 100 пъти една лъжа, тя не става истина. БЪЛГАРИТЕ ОБИЧАТ РУСНАЦИТЕ, знаят еднаквите си корени и заслугите на руснаците към тях. ТОВА Е! КАТ РУСИЯ няма втора тъй могъща на света, тя е нашата опора, тя е нашта висота! ИВАН ВАЗОВ.

А свободата на словото и корупцията, какво стана с тях?

Русия един хладилник не прави, един телефон няма, абе нищо освен пушкала и бомби.

Нещо напротив ли имаш? Сила е, а пък силата се подплатява с оръжие. Колкото и да не ни харесва. Щото онез оттатък океана не произвеждат памперси, шебеците.

Русия произвежда само оръжия т. е. съоръжения които причиняват смърт на човеците и нищо с което тези човеци могат да живеят по-добре нахранени, обути, облечени, домовете им да са по-хубави и удобни. Да си ядат оръжията.

Деби, Русия прави много работи, за които ние можем само да мечтаем.

Монито Паси рИва ли на срещата?

Всички истински българи реваха от радост.

Виж какво ще ти кажа. Америка освен оръжие произвежда и лекарства, техника, филми, музика и какво ли не още. Русия произвежда само бомби, и то некачествени. Колкото до грабителите, не на Америка плащаме газ на десеторна цена. И неустойки от милиард и половина. И безплатни тръби за газ за два милиарда. Кои са грабителите според теб?

Това, което казваш, е правилно, макар да си засегнал само едната страна, но ти защо търсиш причините в Америка или Русия?;) А трябва да ги търсиш тук, от нашите управленци! Защото и зад скъпия газ от Русия, и зад скъпия ток от "Мариците" се мъдрят подписите на наши управници!!!

След подкупи Прав си

Ние сме европейци и като такива трябва да работим предимно с Европа във всички области. А кой правел бомби и кой не - поинтересувай се кой е най-големия производител и износител на оръжия, че ставате смешни такива като теб с глупостите си.

Отношенията ни нерде САЩ нерде СССР( РУСИЯ) винаги са били ние отпред, те отзад...какво и да означава това

САЩ е високоразвита страна, а Русия нее и няма какво да ни даде и научим от нея.

Ами когато някой ти диша във врата отзад ...дали е умен или глупав резултатът е един и същ...

Ами руските агенти, с които е пълна България ще имат много работа вече.