Дезинфектират квартал в Монтана заради взрив на хепатит

Цялата ромска махала на Монтана е дезинфектирана заради взрив на хепатит А.

Обратно в новината

Коментари - Дезинфектират квартал в Монтана заради взрив на хепатит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КЪДЕ Е БХК??? ДА СЕ САМОСЕЗИРА И ДА СЪДИ ХЕПАТИТА! ДА СПАСИМ РИМЛЯНИТЕ ОТ ДИСКРИМИНАЦИОННАТА БОЛЕСТ!

БХК веднага да заведе дело срещу хепатита.

Ами какво друго очаквате от цигани, които се въргалят в лайната си? Превърнали са гетото си в източник на зарази, за избавянето от които после натоварват неимоверно българската здравна система! Никога не са живели като нормални хора и никога няма да се променят!

Живеят в мръсотия, като скотове, боклуците си хвърлят навсякъде, здравни осигуровки не плащат, децата не си имунизират, ползват ги само за източник на помощи хепатит А, това е само началото идват чумата и холерата.

Какво хубаво име за циганска махала...

и то е кенеф.

тия са ясни. жалко, че ще се наложи ПАК общински власти и медици да им слугуват за сметка на нашите данъци, да им чистят л....та и да ги лекуват. НО единственият важен проблем е, да не би да заразят и български деца, както са я подкарали!!!

Машала... само природата може да помогне на България...

След дезинфекцията на мястото ще има градинка с фонтанче.

А шишето от ромската сватба от миналата седмица, измихте ли го или отново тръгна от уста на уста на следващата сватба, която почва днес от обед?

Какъв дезинфектант се използва? Чувал съм, че "напалм" е 100% ефикасен срещу всякакви бактерии и вируси.

така е. но заради изискванията на европата нема да се ползват правилните дизенфектанти. а и като се сложи бг фактора най вероятно само ще измият улиците с водичка... или ще изчакат поредния дъжд