Бенедикт XVI напусна Ватикана с хеликоптер, Светият престол остана празен

Бенедикт Шестнайсети вече не е папа. Престолът на Свети Петър е "вакантен" от 20 часа местно време (21 часа българско) с влизането в сила на отказа на Бенедикт от престола, предадоха осведомителните агенции. До избора на нов папа Римокатолическата църква е без предстоятел.

Обратно в новината

Коментари - Бенедикт XVI напусна Ватикана с хеликоптер, Светият престол остана празен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДАНО СЛЕДВАЩИЯТ ПАПА ДА РЕШИ ВЪЗМУТИТЕЛНИЯТ ПРОБЛЕМ С БЪЛГАРСКАТА ЦЪРКВА В РИМ! ДА НЕ ИМ ПРАТИ ГОСПОД ГРЪМОТЕВИЦИТЕ, ЗАРАДИ ТАЗИ НЕБОГОУГОДНА РАБОТА, КАКВАТО Е СЪСИПВАНЕТО НА БЪЛГАРСКАТА ЦЪРКВА!

Бойко излезе от болница! Великден е! Той воскресе!

А КАКВО СТАНА С ДВАМАТА БЪЛГАРИ ДЕТО СЕ САМОЗАПАЛИХА, ЗАРАДИ БЕДНОСТТА И МИЗЕРИЯТА? ПАТРИАРХЪТ НИ КАЗА, ЧЕ Е С УНИЗЕНИТЕ! КАКВО ЩЕ НАПРАВИ ЦЪРКВАТА НИ ЗА ТЯХ? ТЕ СА МЪЧЕНИЦИ НА ПРЕХОДА?

Не ви ли прилича на бягство цялата тази работа с папата?

Как бе,папата е при Боко.

Kalin

Да им имам проблемите ,ние без Бойко оставаме те за един Папа се вълнуват;-))

Това сигурно е първият папакоптер в историята на авиацията ;)

садарянието ми е точно по-темата и няма спам. колко му плащате на този които цензурира коментарите. само за регистрирани потребители.......!!??

Не се пише така ,комплексари.акцента пада в/у хеликоптер.По-скоро заглавието трябва да бъде:Папата отлетя от......Хората могат да летят ,а не да завиждат за хеликоптери или коли.

А мамата придружила ли го е или е взела градския транспорт?

Хе , хе , де Максим и той да имаше хеликоптер !

Папа Бенедикт Шестнайсети отпътува тази вечер от Ватикана с хеликоптер към Бистрица за да присъства на извънредната тренировка на Бистришките тигри. Божието кръвно е добре, Бог може да посрещне папата по бутонки, захвърлил пижамата след приема на българския патриарх.

:-)))) ... Не-само в Рим и Мюнхен са се облещили какво става у Нас. ... Ако утре следобед има все-още макар-нещичко за блещене - ... (Позволявам си да съм Твърдо убеден е Е ясно за Нас-Всички.)