17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама наистина колко мъка има по този свят. Онлайн революционери, които не са отделили и 2 минути от времето си, за да проверят как се провежда кампания, "кой дава парите", но са твърдо убедени в световната конспирация срещу Вуте от село Х. Увеличавала се била употребата на газирани напитки, което само показва, че никога не сте чели нищо за Капачки за бъдеще и е просто нелепо твърдение, но онлайн революционерите знаят по-добре. Те вкъщи пластмаса нямат, не са имали и никога няма да имат, техните мозъци да не са промити като нашите от някакъв си Лазар. Било и недостойно, обучавали се децата да са клошари. Вие на какво учите децата си? Да са хитри, да го натаковат на системата, но да се оплакват от текущото положение, да си шмекеруват, не да не нарушават законите, а изкуството на бутането на пари и бягането от отговорност, но нали важното е да не са роби и да не събират боклук. Сигурно да си хвърлиш фаса от прозореца на колата е символ на върховенство в природата, важното е да не се навеждаш да вдигнеш боклук от земята. И да чакаш сюблимния час на революция, щото цивилизования свят само с военни преврати работи. Излиза, че не само онлайн революционерите не искат да участват, те осмиват участващите. Добре бе, хора, на вас пречи ли ви лично по някакъв начин, че други хора събират капачки? Вас не ви задължаваме с нищо. И по-мъжествено ли е да ревеш, че 240 депутати те преебават - тебе лично най-вероятно, щото кой не знае за Вуте, кой не се е опитал да го прецака горкия - вместо да направиш нещо малко, с което да подобриш средата, в която се намираш?

Тъпир, Уча децата си, като порастнат, да не станат като Лазар Радков и Юли Тонкин. За мое огромно щастие, това ще се случи извън пределите на нашата родина. Не мога да приема факта, ще гледат хора давани за пример, които ако си покажат носа навън, единствената възможност за реализацията им може да бъде най-много пазач на паркинг. Благодаря

Скъпи Добри, Обръщам се специално към теб, за да ти кажа колко много се радвам, че възпитаваш децата си извън родината! Надявам се никога да не се върнете в нея! Имам само един съвет - научи ги да не стават като теб! Поздрави! PS: Човек, който плюе по собствените си сънародници и родина, плюе първо върху себе си!

Само да добавя, че този същият, не е ходил в казарма и дори няма висше образование, вероятно живее под наем и кара 15+ годишна кола нов внос - класически Българин! Е, моите представи за успешен предприемач, пример за останалите са други, съжалявам!

Вие малки лай. на недоклатени. Мрънкащи, вечно недоволни. Изнервени и нищо не правещи. Там някъде има човек който прави нещо със живота си. Успял, и стремящ се да помогне и на другите. Приемате че не може всички да бъдат задници като вас.

Чета коментарите и се чудя как толкова недоклатени хейтъри ,дето нищо не правят полезно в живота си, могат да си чешат пръстите и да са "големи" , скрити зад монитора. С две думи - отвращавате ме.

1) под достойнството ми е да събирам капачки, кенчета и каквото и да било. Когато имам възможност правя дарения. 2) тенденция е в България, някакви хора без кой знае какви умения, образование, социален статус, накратко инфлуенсъри, да се бутат непрекъснато в публичното пространство и социалните мрежи - г-н Радков, Юли Тонкин, Елисавета Белобрадова, Крис Младенов и още много знайни и незнайни личности със "завидни биографии и бекграунд". 3) очевидно г-н Радков е имал някои не леки периоди в своето детство, проличавайки от активността му в социалните мрежи, начинът на изразяване и като цяло подходът за постоянното търсене на одобрение. 4) целият този цирк се нарича кауза маркетинг - нещо, което е модерно в момента 5) щастлив съм, че нямам такива познати в обкръжението си.

Класическа манипулация западен вариянт. Стимулира се потреблението на газирани напитки чрез събиране на капачки. И българина остава с чувство на свършено добро дело. Реално има някакъв ефект ама той е пренебрежим ако тази енергия се навре в желание за промяна няма да ни трябват при за капачки

Поздравления за този млад и буден човек. Това което ме вбеси е че в отчета има графа " банкови такси ". Мам ка ви банкстери, ненаяли се измекяри. Малко ли са ви 1 милиард печалба годишно, та и от такива каузи смучете?? Дано новите 240 тиквеници помислят за някаква наредба да освобождава дарения от доста, такси итн.

Ние от фейсбук групата "Гражданска инициатива за хуманно отношение към банкерите" осъждаме опитите за насаждане на омраза срещу банкерите и неприкосновенноста на техните печалби. Предлагаме за законодателни промени - всеки пълнолетен български гражданин, който не плаща поне по 10 лева банкови такси месечно да доплаща данък "банка" и приходите да се разпределят сред българските банки пропорционално на техния размер (по-големите банки да лапат повече).

СОРОС ЛИ ПЛАЩА ЗА ТВОИТЕ ДЕЛА? НЕ ЛАЗАР ЮДА ТРЯБВАШЕ ДА СЕ КАЗВАШ!

Още един на соросоидна хранилка. Вместо да поведе народа към светли бъднини както Ботев и Левски са го правили , той учи децата ни да стават клошари от малки. Срам ме е че такива са ни будителите!

Поведи ги ти на някъде кло.шар.

Не схващате ли заложения сарказъм в това нещо! Дали ще е лечебен!

Информирайте се преди да коментирате. Всичко знаете, само не и да четете. Ето там е проблемът на маса българи - говорят без да знаят за какво. На малкото пръстче на Лазар не можете да стъпите. Чудя се колко ли тъжен и мрачен трябва да е живот на един човек, за да сее толкова злоба. Пожелавам на всички хейтвали до тук, при това повечето под фалшиво име, да сте здрави и да развиете поне едно от качествата на Лазар. А него Господ го гледа и ще го съди...

е измислен отвсякъде ПР продукт на няколко журналисти

Хайде сега този младеж да излезе и да обясни - защо събира само капачките ? Бутилките са от същия материал PET-G и тежат много повече. Ако искаше да свърши нещо реално, щеше да събира целите бутилки заедно с капачките. Отговорът е прост - целта не е да се съберат пари за нещо реално , съвсем друга е. Това е напълно безсмислена кампания, която някой организира с цел хвърляне на прах в очите на хората и въвличането им в безсмислени занимания. Важно е само да се тръби по медиите, че се занимаваме с нещо важно, полезно и благородно ,а да се отклонява вниманието от важните неща.

Има причина защо се събират само капачките, а не цели шишета. Влез в Гугъл и потърси "защо събираме само капачките".

Колко капачки трябва да съберем за да колонизираме Марс?

Капачки за благотворителност се събираха още през 2013, доста преди този ПР герой, който очевидно обича да пропуска исторически факти, за да се прави на по-голям герой. Всичко е в рамките на нормалното в България.

глупендерите събират капачки, вместо да се вдигнат на въстание, а акрадливите политически отрепки крадат като за световно!

Дигайте се де! Кой Ви спира? :)))

А защо само капачки?

Не е само капачки, просто са най-лесни за съхранение докато се организира изкупуването. Но никой няма да Ви спре да предадете и друга пластмаса.

Може ли някой да ми обясни, как капачките се превръщат в кувьози или линейки? Събраните капачки кой ги сортира и отделя тези, които евентуално могат да се преработят? Кой дава пари срещу дадените му капачки, голяма част от които не могат да се преработят? Все въпроси, на които не мога да намеря отговор. Ще съм благодарна, ако някой ми опише процеса.

Предават ги на фирми, които се занимават с рециклиране. Ти също можеш да събираш капачки (и други неща) и да ги предаваш, вместо да ги хвърляш на боклука (било то и разделно). Просто за 1-2 домакинства няма да ти излезе сметката да го правиш.

Дотук добре забеляза, че капачките не се преработват и не струват нищо. Не са оттам парите. Данни продават. Даже циганите събират само прозрачната пластмаса.

след рухването на хелпкарма дарителската система има нужда от рестарт - и това, че държавата го подкрепя е прекрасно

Ако държавата си вършеше работата никой нямаше да е чувак за този пич.

Тази кампания не е негова идея. Той се е присъединил! Пише го в това интервю! Пише, че вече е имало дарен един ковьоз, когато се е включил! Второ: оборудването с медицинска апаратура е едно, а спасяването на тези капачки, за да не замърсяват природата като не се превръщат в боклук е още по-важно в неговата кауза! Но явно това не е водещо за него. Зящо? Да не би защота иска бързи дивиденти ? Трето: какво здравословно има за младежите да се продаде на алкохолна фирма ? Четвърто: аз разделям изцяло е от 20 години своите отпадъци. Всичко, което правя и което написах по-горе, е с грижа за хората и не е хейт. Но този господин не работи честно и в името на афишираните цели. Това е един вариант на Кирил Петков.

Hate hate much?

Кое не вярно? Апропо, и Вие ли сте от Харвард?

Събирането на капачки - най-висшото доказателство как цялото ни общество е деградирало. Крадат се милиарди. Здравоопазване и институции не работят. Всичко се разпада около нас, а ние събираме капачки ?!? Каква пародия да впрегнеш енергията на народ в нещо безмислено и да му внушиш, че има значение.

Принципно не е лошо да се събира пластмасата. Но защо само капачки ?

Заради тая тъпотия в къщи сме станали като клошари - децата събират капачки на поразия, мислейки че кой знае какво правят а то капка в морето. Чакам някой недоклатеник да измисли инициатива да събира всякакви други отпадъци и да го наименоват Цар на Боклука.

С риск да разочаровам и “нараня” някого ,ще споделя едно откровение на човек от логистиката ( транспортирането) на това начинание : а то, е че транспортните разходи ПРЕВИШАВАТ като стойност -стойноста на събраните капачки . Това е тъжната икономическа истина . Сори !

Един прицеп (по-познат като ТИР) събира към 8 тона капчаки. В момента ги изкупуват към 500 лв за тон. Това ще рече към 4000 лв на курс. Може да си наемете такъв прицеп за около 300 лв на ден да вози от площада, където се събират капчаките, към Кремиковци, където се преработват. Практиката показва, че един подобен камион спокойно прави 2-3 курса за деня на кампанията. Това са между 8 000 и 12 000 лв в приходи от капчаки при 300 лв разходи. Ето, вече знаете как реално стоят нещата. Поздрави

А така, ние да събираме капачки , а дкоторЕте да получават по 50-60 хил.лева месечна заплата( не всички, но и малко да са, на фона на държавата....?), нема що много умна идея.

Лазо Президент !!! :-)

Млад, здрав мъж с недостойни цели. Вместо да поведе народа против жалкото му съществувание. Да постави въпроса - а кой е този, който обменя капачки за пари ? Откъде ги има тези пари ? Кой ги е заработил ? Защо тези пари са се оказали в него ? Защо не ги дари направо, ами трябва да унизи цял един народ, който е изработил парите, за да ги даде ?

По принцип не помагам на хора, които не познавам лично. Има си държава за тези неща, за какво плащаме данъци??? Ако тя си вършеше работата, нямаше да има поле за изява на такива мазни джендъри. И "лазо" щеше да търка бара, или да прави татуси, или с каквото там се занимават соево зависимите. Тези кампании само дават фалшиво усещане на надежда на населението, за да не излезе по площадите и да измете истинските виновници.

Ти докато събираш капачки аз ще си карам мощният дизел, ха ха дремеш ми, вече сме на власт.

Народ, който няма пари за детски линейки и кувьози, но има 13 милиона за тестове, които на 1000 деца намират едно заразено, на което реално нищо му няма, не може да бъде унищожен !

_stankow

Народът какво е виновен ? Идва разпореждане от Брюксел, здравният мин. го преподписва, какво да направи ? И ето - чудовищни неща се случват.

кОГАТО ИЗЧЕЗНАТ МОЛОУМНИЦИТЕ, АЗ САМ ЩЕ СИ ОТИДА!!!

Лазар е истински човек!

Слагач на трилионерите

Събирането на капачки е кампания която съществува от 15 години във Франция. Този просто плагиятства. Той се сетил, да бе.

Он тот человек, который...

поредната далавера! На човека му правим разделно събиране безплатно и още по зле прескача законите на България! А се опитайте да направите сметосъбираща фирма и ще видите как ще ви издухат! Също безплатно му даваме и полипропилен, който ако отидете да си го купите ще ви издрусат яко, а да го предадете също няма да изкарате много!

Покажете ни хората, които произвеждат и продават и плащат данъци. Събирачите с ОК, но то е следствие на тези които произвеждат бутилки за течности.

Аз събирам чекмеджета

браво на Лазо, човек за пример

Само дегенерати ни се представят като модели за подражание.

ти какво направи или дари за децата..и не само за тях??? или хейта е върха на това което можеш? не те мразя,защото това е чувство...съжалявам те Бъди жив и здрав и дано не ти се налага да търсиш подкрепа

въпроса не е какво е дарил, въпроса е че е пълно с дебили които се връзват на приказките на такива като него! ПРАВИШ МУ БЕЗПЛАТНО СЪБИРАНЕ , БЕЗПЛАТНО РАЗДЕЛЯНЕ И ЕДНА КАМАРА ОБЩИНАРИ СИ ПРАВЯТ БЕЗПЛАТНА РЕКЛАМА! ДОБРЕ ЧЕ ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ ГЕРБ МУ РАЗРЕШИ И УСЕТИХА ЧЕ МОЖЕ ДА ИЗВАДЯТ ДИВИДЕНТИ! А ЗА ТОВА ЧЕ НЯМА ОБОРУДВАНЕ ПО БОЛНИЦИТЕ СЪС СЪБИРАНЕ НА КАПАЧКИ НЯМА ДАГО РЕШИМ, А СЪС ЯКИ ПРОТЕСТИ ПРЕД МС ЩОТО ТАМ СЕ ДАВАТ ПАРИТЕ !!