Рецидивистът, пребил лекарка, ще лежи 8 години и половина

Хасковският окръжен съд осъди на 12 г. и 9 м. затвор 35-годишния Йордан Александров за побой над лекар. От присъдата се приспада 1/3 заради съкратен процес.

Обратно в новината

Коментари - Рецидивистът, пребил лекарка, ще лежи 8 години и половина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

още един представител на хомо сапиенса, който по принцип си е рецидивист, или знаете друго такова животно, което може да се спъне най-малко два пъти в един и същи камък.

още един представител на хомо сапиенса, който по принцип си е рецидивист, или знаете друго такова животно, което може да се спъне най-малко два пъти в един и същи камък.

Пак измама в заглавието. Става дума за грабеж. Професията на жертвата няма връзка с престъплението, каквато я изкарва авторът на заглавието. Нещо ги човърка да лъжат.

трябвало е да го пратите на стоматолог - стажант. после затвора ще му се види като райските градини. Вие сте агресивен? Ненавиждате хората? Искате да ги унижавате и да им причинявате болка? Не знате как да правите това законно? Кандидатствайте стоматология!

Много точно е напипала проблема с нашето законотворчество.

Грешка батко, ако я беше убил щяха да те задържат за 72 часа и да те пуснат.. къв ром си като не знаеш, че в булгаристан законите са няккви наопаки такива, всеки си праи кфото си иска безнаказано. Ти па, си тръгнал плахо да крадеш.. никъв ром не си!

ТОВА СА БЛАГОДАРНИ ПАЦИЕНТИ

До кога ще търпим тези паразити?

Реално погледнато човекът може по никакъв начин да не е виновен. Погледнете реално фактите: Взима чанта с вещи, които струват 600лв. Кой нормален, питам аз, носи в себе си вещи за 6000 лв? От къде лекарката има толкова пари? Дали не трябва да се разследва? Освен това, води полицаите на точното място, където всичко е изхвърлено. Това кой нормален похитител ще го направи? Много ясно, че никой! Според мен, човекът е бил предварително надрусан от някой, който иска да срине репутацита на ромите в България и да ги изкара едва ли не някаква напаст от която трябва да се пазим. Забележете, че на снимката изглежда напълно нормален човек! Даже бих казал, че е леко слабичък и едва ли може да нанесе чак такъв побой над една иначе нормална жена! Та, не ви ли се струва, че в цялата история има нещо съмнително? Дали това не е поредната провокация към нас българите да мразим ромите? Питам аз сега къде е БХК? Как те допуснаха един явно невинен ром да отиде в затвора? А и още нещо. Защо е нападнал точно нея? Мислите, че тя си е вървяла ей така по улицата и той се е нахвърлил отгоре й? Да бе! Много сте наивни, драги сънародници, защото много ви бива да мразите! Според мен, мадамата е парадирала с притежанията си за 6 000лв и се е държала кой знае колко надуто с всички срещнати. Е, просто не е уцелила човека! Имала е късмета да срещне някой с чувство за лично достойнство и той е показал кой е... Та, сега виждате ли колко са жалки всички, които бързат да съдят и обвиняват рома? И бил учил до 3ти клас! Алоо, дира... какво значение има колко е учил бе? И какво, ако беше с више, значи не може да е виновен така ли? Нещо, думичката дискриминация да ви говори нещо? А? Та, ако може да се преразгледа пак случаят и да се види дали наистина има виновен...

"дори е завел разследващите до мястото" Много благородна постъпка това го правят и серийните убийци.

Еx - що няма уранови мини за такива като тоя...

Е бахти примата...

Този симпатяга трябва да копае в мините 10-15 години по 16 часа на ден, след това да му бъде изпълнена смъртна присъда, нехуманно, по възможно най-болезнения начин. Това е единствения начин да се справим с тази зараза. За съжаление, ние се правим на кончити и си затваряме очите за истината. Естествено, ще си платим, като затрием държава на 1300 години. Тъжно ми е да го призная, но се оказахме много загубен народ.

Малко са му дали на маймуната.Направо в клетка с лъвовете, гладни.

Защото последно е осъждан преди повече от пет години, не се брои за рецидивист. Затова горната граница е само 15. Съдът дава 13, намалено с 1/3 и се получава това.

ДИР, сега, когато вече мога да разсъждавам, без да ми се иска да .... това на снимката, искам да Ви поздравя. За последователността при отразяване на новината. Извършил, хванали го, осъдили го, всичко в последователност, както трябва. Пиша горното, защото доста от новините останаха недовършени от гледна точка на развръзката. Още ме човърка какво (по-точно защо) се случи с момчето от Люлин с автомивката, дето го намериха под магистралата; с момчето, дето държеше зала за бодибилдинг и др.

TIREX

интересно 8 години за побой..а за смърт на 2ма млади убити на тротоара на бул. българия от прокурорски син - нищо даже и с книжка. измета не магистрати!

Факта, че жената е лекарка няма никакво значение в случая, защото не е нападната заради това. Малоумно заглавие.

Ако беше нападната на работното си място,наказанието щеше да е по-леко,а коментарите-заслужава си го.

Въпреки, че се стараем да не ни интегрират, този наш брат се е предал и са го интегрирали за близо 9 години.....

тоз ваш брат има всички данни интеграцията му да протече по съкратената процедура! Обещавам, ама от онзи милиард дето ви го дават за интеграция и в съда нещичко трябва да влезе, и съдията не трябва да забравяте!

Дир-а, пак извъртате дупето... Заглавието е малоумно. Съдът е осъдил мангала на снимката не за побой над лекарка, а за грабеж и побой над жена. не се правете на ударени и не преиначавайте нещата! Ако лицето на снимката удари жената, когато е на работа и изпълнява служебните си задължения като лекар, тогава това е побой над лекарка!Стига с малоумните ви заглавия и преиначени статии!!! Не промивайте мозъка на наивния и тъп български скот!!!

А колко ше дадат на лекарите, които затриват българските деца?

Браво на правосъдието!

И така ли не става?! Добре де, тогава да отбележа, че статията, и особено снимката над нея, пораждат в мен неприятни чувства...

Задължително го сложете в зоопарка - вижте колко расов Питекантроп е!

Г-н ЦЕНЗОР-защо спирате мненията на гражданите. Когато Ви прибият на улицата и съда пусне извършителите по "съкратена процедура"сигурно няма да Ви е до смех. Не Ви го пожелавам-но на всеки може да се случи. Останете със здраве

TIREX

няма бит прокурор,съдия или адвокат..-изводите са ясни. другаде ги ликвидират. в съдът обвиняемите имат в пъти повече привилегии. съкратената процедура е малоумие. отлагането с години на процеси и явното неналагане на закона е позор!

Какво "академично" излъчване, какво богато "ерудирано" същество, какъв ЕнтЕлигент! Типичен пример на избирател на дпс, продаващ гласът си за 20 кинта + соеви кебапчета, лично изпечени от ДУДУКА..........

РОМлянин!да го пратят в редакцията на "Икономист",да си го гледат.Сега и на него ще му плащаме първо,второ,трето,отопление и осветление не че,преди това той си ги е плащал ама пратете те им го бе да му се радват!

това на снимката е орк, а не човек. само с тежък физически труд, докато минат по стъпалата на цивилизацията могат да се развият и да станат хора.

Няма да ми пуснете коментарчето, а!? Добре, може ли само да вметна, че тази снимка ще си я размножа и ще си я слагам в центъра на мишените в следващите два-три месеца? мерси

ДИР! Нарочно сте я сложили ТОЧНО тази снимка, нали!? Да ми вдигне адреналина (видно от долните коментари - не само на мене) и да се чудя как да напиша коментар, без да пс.вам половин час и да призовавам към противообществени и антихуманни прояви. Това нещо на снимката и подобните нему, без грам дрога, ме пренасят в състояние на почти пълна нирвана... След малко, като си върна адреналина и кортизола в нормата, ще пробвам да помисля и за човешките права на малцинствата...

Само по физиономията си личи,че тази твар е абсолютно ненужна -няма мисъл,няма дух,няма интелект, прилича на животно. Това същество не подлежи на интеграция.Моля ви не развъждайте тези същества.Става много опасно

зад всеки олигарх крадец стоят такива бедни и мизерни цигани и бг с милиони

Лекарката има късмет че не е убита . като Вероника !

След като е многократно осъждан защо е толкова лека присъдата? Първият път когато го осъдят нека присъдата бъде малка. Вторият път - тройна, а третият път трябва да е доживотна. Явно че от това същество човек не става. И сега ще излезе след няколко години и ще чакаме следващата жертва. Пълен абсурд е правосъдната система в БГ.

и ще гласува от затвора и познайте за кого

на този само като го видиш на снимка и веднага го пращаш за разстрел, без да го питаш дали е виновен, без ама това ама онова, то всичко му е изписано на грозната мутра

българското правосъдие е сляпо . Провижда само за такива като този беден циганин! Естествено за другите , които имат пари , Темида ще разтвори краката!

Този щом изглежда толкова Грозен на снимката,представяте ли си родителите какви са му:)

Ако ти съ облещи у тъмното тоз маймун, ша ти изкара акъля.

НЕкой Нещо да каже за интеграцията на ромите? А може би от хелзинкския комитет ( срам ме е да пиша първата дума) нещо да имат да кажат за правата на това нещо, защото сигурно все нещо му е погазено? Ъ?

Има. Един от известните лекари-кардиолози е циганин. Значи можело и да учат.

Ами ще кажа, че е учил точно до падането на комунизма. После живот :)

Това е вида на средно статистическият българин след 50 години!

Това е циганин бе.

Сега да видим по колко години ще дадат затвор,на всяка една от джепчийките от Варна квартал Игнатиево.където със години обирали във Варненският Мол Хората и чужденци.

Затвор? За човек с трети клас образование това е мечта,лукс,пансион full board. Ех,през "лошия соц" този така щеше да се разкърши с кирката или в тухларната,че 12 години щяха да му се видят като 24.Сега ще праска белотче и ще гледа телевизия. Друг е въпросът,че през "лошия соц" този щеше да има някаква работа някъде, в някой от "нерентабилните" заводи.

да, през "лошия соц" така са давали милиони и милярди, за да се строи социализма в ирак, либия и таджикистан. най-вече в путлеристан!

Р. Леонидов: "Извинявайте, но ако има някой виновен, това сме ние българите, мнозинството, които търпим нашите политици да оставят една част от нашата нация да живее в тотална мизерия - духовна, материална и културна, безпросветни! Родиха се деца - няколко поколения циганета, които нямат страх от нищо. Когато едно същество е доведено до това, че то освен че е гладно, си задоволява инстинктите без всякакви задръжки. Ами то изяжда два компота, удря два шамара на бабичката, изнасилва я и накрая я убива за всеки случай, за да не говори. Инстинкти, само инстинкти! Много се извинявам, но част от това население е полу-животинско и няма какво да се сърдят и да подскачат лидери на ДПС, че така не се говори!"

В Горна Оряховица преди по-малко от 2м убиха един обикновен човек. "Новината" почти не се разчу и е на път работата да се потули. По неофициални данни, извършителят е син на паралии и затова не се шуми.