Коментари - Зъл ротвайлер нахапа инвалид в Хасково | Днес.dir.bg

Зъл ротвайлер нахапа инвалид в Хасково

Ротвайлер нахапа инвалид в хасковския квартал Орфей, докато човекът се опитвал да спаси домашното си куче от свирепия пес, съобщи haskovo.net.

Обратно в новината

Коментари - Зъл ротвайлер нахапа инвалид в Хасково | Днес.dir.bg

Коментари

КРАЙНО ВРЕМЕ е и в България да се забрани притежаването, отглеждането и размножаването на бойни породи кучета - както е във всяка цивилизована държава!!! Но, като се има предвид, че това са предпочитаните домашни любимци на мутрите (интересно, що за човек трябва да си, за да харесваш за "домашен любимец" такъв безмилостен звяр), а държавата ни е мутренска, малко вероятно е това да се случи...

а как е името на бизнесмена ,собственик на агресивното куче?Сега като почне едно гонение и отстрел на всички хайванчета,слагане на отрови ,боже опази невинните

навсякъде в България се разхождат без намордник. Нека държавата да направи 1000 лева глоба за безотговорно поведение на стопаните на такива кучета, тогава ще има пари и за болниците и за инвалиди.

Името на Хасковлията веднага да се прожектира върху парламента!

преди години така бъзикаха софиянци, като се изложи кмета и медиите пускат темата за кучетата! А ЗА ВЕЛИКИТЕ ЖУРНАГЛИСТИ НЯМА ЗЛО ЖИВОТНИ! ЖИВОТНИТЕ СЕ ДРЕСИРАТ ЗА ДА СТАНАТ ЛОШИ! ЛОШИ СА САМО ГНУСНИТЕ ХОРА, А ЖУРНАЛИСТИТЕ СА ТОЧНО ОТ ТАЗИ ГРУПА!!!!!!!!!!!!!!

КУЧЕТА, КОГАТО ЗАХАПЯТ И КОГАТО СЕ БИЯТ, СПИРАТ ДА СЕ БИЯТ И ПУСКАТ КАТО БЪДАТ НАПРЪСКАНИ ИЛИ ЗАЛЯТИ С ВОДА. Понякога е достатъчно дори и половин чаша вода, за да пуснат и да се успокоят. На кафенето със сигурност е имало вода или някаква друга течност под ръка.

ВЕДНАГА КАЗВАМ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И ДЕПУТАТИТЕ ДА ЗАБРАНЯТ ДОМАШНИЯ ЖИВОТ НА ОПАСНИ КУЧЕТА КАТО ПИТБУЛ, РОТВАЙЛЕР И Т.Н. И ДА СЕ ЗАБРАНЯТ С ЗАКОН!!! В цяла Западна Европа, Турция и Румъния питбулът е забранен, казаха го преди малко по БТВ. А ние - Боко Тиквенцето нищо не е свършило!

100% съм съгласен. Ротвайлерите също са забранени в много Европейски страни включително в Румъния - ние нали с тях се сравняваме непрекъснато.

Чакаме коментари за ромите, и тяхното жестоко отношение към кучетата.

Статийките няма да са съшите, ако в заглавието им не присъстват прилагателни като "зъл", "жесток", "убийствен", "освирепял", "разчленен" и т.н.

В допълнение и фирма наблизо и бизнесмен, който отрича...

Собственикът на ротвайлера е длъжен да обезопаси кучето си, така че то да не причинява вреди. Няма оправдание, но това е поредната селска история с неприятен край. В България, поради липсата на ефективни санкции кучетата стават непоносими в градска среда и то не толкова заради самите тях, защото имат естествено поведение и потребности, а заради безогледните им стопани. Не, че не може да си купиш шпрей и да го напръскаш по муцуната, но е справедливо вместо него да опукаш стопанката му , заради което ще получиш призовка за полицията. Обществото ни дълго време не може да пребори и по този начин подкрепя нахалниците и насилниците, а полицията казва: "Ами ние какво да направим?" Ами не искайте по- високи заплати, защото и тези не заслужавате.

Забележете, че ако бяхме ратифицирали истанбулската конвенция, нищо такова нямаше да се случи!

От кога пияниците станаха инвалиди?!?!?!?

В случая няма значение дали е пияница или инвалид. Тръгнал е да спасява животинката си. Ако кучето му е било отвързано, ротвалерът е щял да има друго поведение.

Бизнесмените в България са разбойници и трябва периодично да се отстрелват, докато исчезне тази популация, създадена от БКП/ДС

ИМАМ МЕШЕНА ПРОДА ....подробностите си остават за мен....ИСТЕНА Е ЧЕ КОГАТО ИЗЛИЗАМЕ НА РАЗХОДКА , ОЧИТЕ МИ СА НА 300....МОЛЯ ВИ ВИЕ КОЙТО ИМАТЕ ГОЛЕМИ КУЧЕТА ...... , ПО УЛИЦИТЕ СПАЗВАХТЕ ЗАКОНА , кайшка и наморник.......МОЛЯ ВИ ДЪРЖАВНИ УПРАВНИЦИ .... КОЙТО ГЪЛТАТАЕ ПАРИТЕ НА ЕВРОПА ЗА БЕЗДОМНИТЕ КУЧЕТА.....ПОМИСЛЕТЕ МАЛКО И ЗА ТЯХ ....ТОВА ЗА ВАС СА ЧУЖДИ ПАРИ....ЕВРОПА ГИ ОТПУСКА ЗА ТЯХ , И ВИЕ СТЕ ДЛЪЖНИ ДА ИМ ГИ ДАДЕТЕ , НЕ ГИ ПРЕСВОЯВАЙТЕ ......ЧЕ НЯКОЙ ДЕН МОЖЕ ДА БЪДЕТЕ ТЯХНА ПЛЯЧКА ПО УЛИЦИТЕ

извенявам се за правописните грешки , клаветурата ми на чужд език и ми е трудно да пиша

С тези пари от европа можеха да се вземат патрони за ловците и проблема с кучетата щеше да е решен отдавна . Идете във Виетнам да видите има ли бездомни кучета по улиците .

По същата причина, заради която няма бездомни прасета по нашите улици. Ядат ги.

Сега трябва да се организира протест за защита на миличките кучетата от хората. И да се направят лукс хотели за бездомните кучета, където да си живеят щастливо. А бездомните хора те някак ще се оправят с кучешкия живот който живеят.

Ма моля ве какой туй-туй-туй нящу? Що говурити за инвалиди некои казват даже и цигани!? Не е политкоректно тряба да се каже гражданин в неравностойно положение, ром, от ромски произход, афроамериканец или евроджендър...куче-субект на заявени инвестиционни намерения...

Искрено съчуствам на нахапаният от кучето човек.Държавата,както винаги няма да направи нищо за да намери и накаже виновните.Ако човекът не беше просто един българин инвалид, а циганин или гей,веднага поне 5 НПО ше се вдигнат в негова защита и ще притискат държавата за преследване на виновника.В българия само малцинствата(етнически и сексуално ориентирани)имат права.Нормалните българи имат само задължения.

Storen

"Държавата,както винаги няма да направи нищо" Това да се чака за всичко на държавата е някакъв рефлекс от соца. Колко години трябва да минат за да разберат хората, че е редно потърпевшия да заведе сам дело. В случая човека точно това ще направи. Прокуратурата (държавата) се самосезира само при големи престъпления. Разбира се полицията е длъжна да установи собственика на кучето.

Защо кучетата са били пуснати свободно? И двамата стопани са виновни! По наредба "Свободно Разхождащо се куче няма" има на повод независимо от размера и породата! И двамата са виновни за инцидента!

Моля не бъдете толкова лоши - а знаете ли със сигурност дали кучето на пострадалия не е било на каишка. Има много случаи на нападнати дребни домашни любимци на каишка, по време на разходка; и разбира се и собственика пострадал.

Нахапан само, няма проблем! Бизнесменът казал, че кучето не е негово. Това е много практично решение. Кучето нито е регистрирано, нито има паспорт. Казваш, че не е твое и готово. Welcome to Bulgaristan!

Нямаме закони . Живея в Навара Испания и тук ситуацията е следната : човека който разхожда куче от опасна порода трябва да има лиценз за това (карта за завършен специален курс ) . Ако няма такъв 3000€ глоба . Куче без наморник 400€ глоба . Не съм сбъркал цифрите - така е !

Съгласен съм, но нека направим лека корекция - не са цифри, а числа :)

Трябва като в Китай да се забрани свободно да се отглеждат няколко породи кучета като Питбули Родвайлери.

и да се стимулира отглеждането на чао чао, санбернари и тн за износ за Китай?

роТвайлери. И се пишат с малки букви, все пак не са собствени имена. Пък ако собственика е кретен и комплексар, дори санбернар или бишон да има, пак ще хапе.

Сега да питам. Кой е виновен, че стопанина на кучето е дебил??? 1. Куче 2. Полиция 3. Самия дебил да и за всеки случай 4. БПС ..

Циганите са виновни, що ги забрави.

Почва се първо с Путин, за да си политкоректен,и едва после с всичко останало. Ясен ли съм!

Как така като се спомене думата политик и коментара въобще не се появява.

Така ще бъде докато изтребването на уличните псетата е ограничено от разни протестиращи кучелюбци . Да се дава премия от 5-10 лева на ловците за застреляно куче и след 2 месеца ще са изчезнали .

Ротвайлери и Питбули хапят и убиват деца но ние си обичаме кунчецата . Миличките ми те.

Къде точно става въпрос за улично куче???? Стига вече злоба, а знаеш ли случайно, че за кучета не е особен кеф да се лутат гладни, мръсни и мразени и имаш ли идея защо са на улицата??? И защо се множат, въпреки, че се взимат огромни суми за кастрирането им.

Като не искат да гладуват защо не ни позволяват да ги отстрелваме ? За една седмица мога да изчистя квартала от улични псета а ловни дружини има по цяла българия . Защо се хвърлят пари за кастрациа на кучета вместо да има повече грижи за децата?

Парите се изпиват и не се кастрират - затова. Ако се кастрираха с 13/0 на място, проблема да е решен за 2 седмици. Но после трябва да си търсят друга хранилка.

Успокоих се, че поне кучето не е домашно, а фирмено! Ако беше домашно куче, това можеше да мине за домашно насилие, а като нямаме джендър-конвенция, нищо не може да се направи! Сега човекът ще ги съди по Търговски Закон, Закона за Защита на Конкуренцията. Да, това е нелоялна търговска практика! Но вероятно пострадалият участва в корупционни схеми или в организирана престъпна група за укриване и злоупотреба с ДДС: доколкото разбирам, не е поискал касов бон, а на всичко отгоре, като собственик на домашен любимец, той е отговорен за провокация срещу бизнес-куче, а бизнес-кучетата определено имат положителна роля, специално за инвестиционния климат и инфраструктурните проекти.

Време е за кучешка конвенция.

ротвайлер и питбул са отврат,вярно че зависи от възпитанието но агресията им е заложена по рождение. Да ми подаряват такова куче няма да го взема.

Питбул не бих имал никога, но съм имал два ротвайлера- първиат живя 13 години, вторият 10. Ако от малко се научи да слуша команди, това е чудесно куче. Никога не съм имал проблем с тях. Но тази порода кучета става лоша ако няма стопанин.

средноазиатец,колкото беше голям толкова беше и добър...котаракът ми спеше в колибата му а той пред нея:)) За съжаление на десет години го приспахме.....парализира се животното,и ветеринарине не можаха да помогнат:(

Кучкарска му работа! Да гледаш куче е тъпо. Мястото на кучетата е или в гората (извън цивилизацията) или в клетка, като останалите животни.

Изключвам ретривърите, водачи на слепи.

Баце, домашното ми градско куче е кило и половина, не се очаква и да стане по-едро.Как смяташ, дали е опасно за околните?Кучето на вилата е 10-15 килограма, намерено на улицата и отгледано от семейството още от бебе.Вече е с побеляла муцуна, но не се е случило да захапе човек, вратата да му отвориш широко, то си стои в двора.Не са проблем кучетата, а стопаните, надценяващи възможностите си.Такива индивиди вземат животно, което не умеят или не искат да възпитат, а още по-малко им дреме за хората около тях.

Строг контрол паспортизация на псетата, което няма, е безстопанствено или е агресивно - на кожухарски изделия! Солени глоби за собствениците!

Когато се изисква да се спазват законите,тогава няма да има такива инзиденти.Всички кучета на обществено място да бъдат на повод и с намордник,в противен случай - солени глоби.И дали тогава някой изтрещял шеф ще пусне кучето си на воля..

водят кушхета с каишки големи или малки,кıдето има зеленина десата не могат да стıпнат понеже там се ижождат кушхетата,вижте зелените площи и ще се уверите.

Така е. Трябва да се забрани отглеждането на кучета и други подобни домашни животни, защото няма условия, особено в градовете. И малкото зелени площи са превзети от разхождащи се и изхождащи се кучета. Така се мъчат и хората и животните.

за сметка на това трябва да се стимулира отглеждането на хлебарки и плъхове в апартаментите

от своя страна и кучето отрече да има такъв бизнесмен .

Коментари - Зъл ротвайлер нахапа инвалид в Хасково | Днес.dir.bg

Зъл ротвайлер нахапа инвалид в Хасково

Ротвайлер нахапа инвалид в хасковския квартал Орфей, докато човекът се опитвал да спаси домашното си куче от свирепия пес, съобщи haskovo.net.

Обратно в новината

Коментари - Зъл ротвайлер нахапа инвалид в Хасково | Днес.dir.bg

Коментари

КРАЙНО ВРЕМЕ е и в България да се забрани притежаването, отглеждането и размножаването на бойни породи кучета - както е във всяка цивилизована държава!!! Но, като се има предвид, че това са предпочитаните домашни любимци на мутрите (интересно, що за човек трябва да си, за да харесваш за "домашен любимец" такъв безмилостен звяр), а държавата ни е мутренска, малко вероятно е това да се случи...

а как е името на бизнесмена ,собственик на агресивното куче?Сега като почне едно гонение и отстрел на всички хайванчета,слагане на отрови ,боже опази невинните

навсякъде в България се разхождат без намордник. Нека държавата да направи 1000 лева глоба за безотговорно поведение на стопаните на такива кучета, тогава ще има пари и за болниците и за инвалиди.

Името на Хасковлията веднага да се прожектира върху парламента!

преди години така бъзикаха софиянци, като се изложи кмета и медиите пускат темата за кучетата! А ЗА ВЕЛИКИТЕ ЖУРНАГЛИСТИ НЯМА ЗЛО ЖИВОТНИ! ЖИВОТНИТЕ СЕ ДРЕСИРАТ ЗА ДА СТАНАТ ЛОШИ! ЛОШИ СА САМО ГНУСНИТЕ ХОРА, А ЖУРНАЛИСТИТЕ СА ТОЧНО ОТ ТАЗИ ГРУПА!!!!!!!!!!!!!!

КУЧЕТА, КОГАТО ЗАХАПЯТ И КОГАТО СЕ БИЯТ, СПИРАТ ДА СЕ БИЯТ И ПУСКАТ КАТО БЪДАТ НАПРЪСКАНИ ИЛИ ЗАЛЯТИ С ВОДА. Понякога е достатъчно дори и половин чаша вода, за да пуснат и да се успокоят. На кафенето със сигурност е имало вода или някаква друга течност под ръка.

ВЕДНАГА КАЗВАМ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И ДЕПУТАТИТЕ ДА ЗАБРАНЯТ ДОМАШНИЯ ЖИВОТ НА ОПАСНИ КУЧЕТА КАТО ПИТБУЛ, РОТВАЙЛЕР И Т.Н. И ДА СЕ ЗАБРАНЯТ С ЗАКОН!!! В цяла Западна Европа, Турция и Румъния питбулът е забранен, казаха го преди малко по БТВ. А ние - Боко Тиквенцето нищо не е свършило!

100% съм съгласен. Ротвайлерите също са забранени в много Европейски страни включително в Румъния - ние нали с тях се сравняваме непрекъснато.

Чакаме коментари за ромите, и тяхното жестоко отношение към кучетата.

Статийките няма да са съшите, ако в заглавието им не присъстват прилагателни като "зъл", "жесток", "убийствен", "освирепял", "разчленен" и т.н.

В допълнение и фирма наблизо и бизнесмен, който отрича...

Собственикът на ротвайлера е длъжен да обезопаси кучето си, така че то да не причинява вреди. Няма оправдание, но това е поредната селска история с неприятен край. В България, поради липсата на ефективни санкции кучетата стават непоносими в градска среда и то не толкова заради самите тях, защото имат естествено поведение и потребности, а заради безогледните им стопани. Не, че не може да си купиш шпрей и да го напръскаш по муцуната, но е справедливо вместо него да опукаш стопанката му , заради което ще получиш призовка за полицията. Обществото ни дълго време не може да пребори и по този начин подкрепя нахалниците и насилниците, а полицията казва: "Ами ние какво да направим?" Ами не искайте по- високи заплати, защото и тези не заслужавате.

Забележете, че ако бяхме ратифицирали истанбулската конвенция, нищо такова нямаше да се случи!

От кога пияниците станаха инвалиди?!?!?!?

В случая няма значение дали е пияница или инвалид. Тръгнал е да спасява животинката си. Ако кучето му е било отвързано, ротвалерът е щял да има друго поведение.

Бизнесмените в България са разбойници и трябва периодично да се отстрелват, докато исчезне тази популация, създадена от БКП/ДС

ИМАМ МЕШЕНА ПРОДА ....подробностите си остават за мен....ИСТЕНА Е ЧЕ КОГАТО ИЗЛИЗАМЕ НА РАЗХОДКА , ОЧИТЕ МИ СА НА 300....МОЛЯ ВИ ВИЕ КОЙТО ИМАТЕ ГОЛЕМИ КУЧЕТА ...... , ПО УЛИЦИТЕ СПАЗВАХТЕ ЗАКОНА , кайшка и наморник.......МОЛЯ ВИ ДЪРЖАВНИ УПРАВНИЦИ .... КОЙТО ГЪЛТАТАЕ ПАРИТЕ НА ЕВРОПА ЗА БЕЗДОМНИТЕ КУЧЕТА.....ПОМИСЛЕТЕ МАЛКО И ЗА ТЯХ ....ТОВА ЗА ВАС СА ЧУЖДИ ПАРИ....ЕВРОПА ГИ ОТПУСКА ЗА ТЯХ , И ВИЕ СТЕ ДЛЪЖНИ ДА ИМ ГИ ДАДЕТЕ , НЕ ГИ ПРЕСВОЯВАЙТЕ ......ЧЕ НЯКОЙ ДЕН МОЖЕ ДА БЪДЕТЕ ТЯХНА ПЛЯЧКА ПО УЛИЦИТЕ

извенявам се за правописните грешки , клаветурата ми на чужд език и ми е трудно да пиша

С тези пари от европа можеха да се вземат патрони за ловците и проблема с кучетата щеше да е решен отдавна . Идете във Виетнам да видите има ли бездомни кучета по улиците .

По същата причина, заради която няма бездомни прасета по нашите улици. Ядат ги.

Сега трябва да се организира протест за защита на миличките кучетата от хората. И да се направят лукс хотели за бездомните кучета, където да си живеят щастливо. А бездомните хора те някак ще се оправят с кучешкия живот който живеят.

Ма моля ве какой туй-туй-туй нящу? Що говурити за инвалиди некои казват даже и цигани!? Не е политкоректно тряба да се каже гражданин в неравностойно положение, ром, от ромски произход, афроамериканец или евроджендър...куче-субект на заявени инвестиционни намерения...

Искрено съчуствам на нахапаният от кучето човек.Държавата,както винаги няма да направи нищо за да намери и накаже виновните.Ако човекът не беше просто един българин инвалид, а циганин или гей,веднага поне 5 НПО ше се вдигнат в негова защита и ще притискат държавата за преследване на виновника.В българия само малцинствата(етнически и сексуално ориентирани)имат права.Нормалните българи имат само задължения.

Storen

"Държавата,както винаги няма да направи нищо" Това да се чака за всичко на държавата е някакъв рефлекс от соца. Колко години трябва да минат за да разберат хората, че е редно потърпевшия да заведе сам дело. В случая човека точно това ще направи. Прокуратурата (държавата) се самосезира само при големи престъпления. Разбира се полицията е длъжна да установи собственика на кучето.

Защо кучетата са били пуснати свободно? И двамата стопани са виновни! По наредба "Свободно Разхождащо се куче няма" има на повод независимо от размера и породата! И двамата са виновни за инцидента!

Моля не бъдете толкова лоши - а знаете ли със сигурност дали кучето на пострадалия не е било на каишка. Има много случаи на нападнати дребни домашни любимци на каишка, по време на разходка; и разбира се и собственика пострадал.

Нахапан само, няма проблем! Бизнесменът казал, че кучето не е негово. Това е много практично решение. Кучето нито е регистрирано, нито има паспорт. Казваш, че не е твое и готово. Welcome to Bulgaristan!

Нямаме закони . Живея в Навара Испания и тук ситуацията е следната : човека който разхожда куче от опасна порода трябва да има лиценз за това (карта за завършен специален курс ) . Ако няма такъв 3000€ глоба . Куче без наморник 400€ глоба . Не съм сбъркал цифрите - така е !

Съгласен съм, но нека направим лека корекция - не са цифри, а числа :)

Трябва като в Китай да се забрани свободно да се отглеждат няколко породи кучета като Питбули Родвайлери.

и да се стимулира отглеждането на чао чао, санбернари и тн за износ за Китай?

роТвайлери. И се пишат с малки букви, все пак не са собствени имена. Пък ако собственика е кретен и комплексар, дори санбернар или бишон да има, пак ще хапе.

Сега да питам. Кой е виновен, че стопанина на кучето е дебил??? 1. Куче 2. Полиция 3. Самия дебил да и за всеки случай 4. БПС ..

Циганите са виновни, що ги забрави.

Почва се първо с Путин, за да си политкоректен,и едва после с всичко останало. Ясен ли съм!

Как така като се спомене думата политик и коментара въобще не се появява.

Така ще бъде докато изтребването на уличните псетата е ограничено от разни протестиращи кучелюбци . Да се дава премия от 5-10 лева на ловците за застреляно куче и след 2 месеца ще са изчезнали .

Ротвайлери и Питбули хапят и убиват деца но ние си обичаме кунчецата . Миличките ми те.

Къде точно става въпрос за улично куче???? Стига вече злоба, а знаеш ли случайно, че за кучета не е особен кеф да се лутат гладни, мръсни и мразени и имаш ли идея защо са на улицата??? И защо се множат, въпреки, че се взимат огромни суми за кастрирането им.

Като не искат да гладуват защо не ни позволяват да ги отстрелваме ? За една седмица мога да изчистя квартала от улични псета а ловни дружини има по цяла българия . Защо се хвърлят пари за кастрациа на кучета вместо да има повече грижи за децата?

Парите се изпиват и не се кастрират - затова. Ако се кастрираха с 13/0 на място, проблема да е решен за 2 седмици. Но после трябва да си търсят друга хранилка.

Успокоих се, че поне кучето не е домашно, а фирмено! Ако беше домашно куче, това можеше да мине за домашно насилие, а като нямаме джендър-конвенция, нищо не може да се направи! Сега човекът ще ги съди по Търговски Закон, Закона за Защита на Конкуренцията. Да, това е нелоялна търговска практика! Но вероятно пострадалият участва в корупционни схеми или в организирана престъпна група за укриване и злоупотреба с ДДС: доколкото разбирам, не е поискал касов бон, а на всичко отгоре, като собственик на домашен любимец, той е отговорен за провокация срещу бизнес-куче, а бизнес-кучетата определено имат положителна роля, специално за инвестиционния климат и инфраструктурните проекти.

Време е за кучешка конвенция.

ротвайлер и питбул са отврат,вярно че зависи от възпитанието но агресията им е заложена по рождение. Да ми подаряват такова куче няма да го взема.

Питбул не бих имал никога, но съм имал два ротвайлера- първиат живя 13 години, вторият 10. Ако от малко се научи да слуша команди, това е чудесно куче. Никога не съм имал проблем с тях. Но тази порода кучета става лоша ако няма стопанин.

средноазиатец,колкото беше голям толкова беше и добър...котаракът ми спеше в колибата му а той пред нея:)) За съжаление на десет години го приспахме.....парализира се животното,и ветеринарине не можаха да помогнат:(

Кучкарска му работа! Да гледаш куче е тъпо. Мястото на кучетата е или в гората (извън цивилизацията) или в клетка, като останалите животни.

Изключвам ретривърите, водачи на слепи.

Баце, домашното ми градско куче е кило и половина, не се очаква и да стане по-едро.Как смяташ, дали е опасно за околните?Кучето на вилата е 10-15 килограма, намерено на улицата и отгледано от семейството още от бебе.Вече е с побеляла муцуна, но не се е случило да захапе човек, вратата да му отвориш широко, то си стои в двора.Не са проблем кучетата, а стопаните, надценяващи възможностите си.Такива индивиди вземат животно, което не умеят или не искат да възпитат, а още по-малко им дреме за хората около тях.

Строг контрол паспортизация на псетата, което няма, е безстопанствено или е агресивно - на кожухарски изделия! Солени глоби за собствениците!

Когато се изисква да се спазват законите,тогава няма да има такива инзиденти.Всички кучета на обществено място да бъдат на повод и с намордник,в противен случай - солени глоби.И дали тогава някой изтрещял шеф ще пусне кучето си на воля..

водят кушхета с каишки големи или малки,кıдето има зеленина десата не могат да стıпнат понеже там се ижождат кушхетата,вижте зелените площи и ще се уверите.

Така е. Трябва да се забрани отглеждането на кучета и други подобни домашни животни, защото няма условия, особено в градовете. И малкото зелени площи са превзети от разхождащи се и изхождащи се кучета. Така се мъчат и хората и животните.

за сметка на това трябва да се стимулира отглеждането на хлебарки и плъхове в апартаментите

от своя страна и кучето отрече да има такъв бизнесмен .