Взривиха валутно бюро в Хасково

Взрив разтърси рано тази сутрин най-големия хасковския квартал "Орфей". Бомба експлодира пред входа на обменно бюро.

Обратно в новината

Коментари - Взривиха валутно бюро в Хасково | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

1.Бюро с комисионна-измамен клиент. 2.Конкуренция 3.Дълг. Пари на доверително управление. Най- вероятно в случая е конкуренция.

Я използвай малко повече от умствения си потенциал - не може ли собственика да има и фотоволтаик?

Очаква се скоро районът да бъде ЗАЦЕПЕН.

Ами ще ти обясня - не всички са мошеници. На мен ми се е случвало да искам да обменя пари, но като вляза в банката има пред мен 20 човека и обслужването им става с някакво охлювно темпо. Като отида в чейндж-бюро обикноено няма никой, а разликата в курса е 2-3 лева на 100 евро примерно. Ми за 2-3 лева няма да стоя един час в тая банка... Предпочитам да си свърша за една минута работата и да си вървя по задачите. Като толкова те е страх да не те измамят първо питаш изрично дали има комисионна или някакви други скрити такси, какъв точно е курса, искаш недвусмислен отговор и това е, ако си толкова параноична запиши какво ще ти отговорят с телефона за да имаш доказателство пред полицаите ако все пак се опитат да те измамят нещо. Аз до ден днешен проблем в обменно бюро не съм имал. Осъзнавам все пак, че по морето картинката е вероятно по-различна - все пак там има туристи, които не знаят добре езика и е лесно да бъдат извъртяни.

Не живея в БГ,но когато си ходя,не си нося парите в джоба,просто с картата си тегля от банкомата направо в левове,не ходя нито в чейндж,нито в банка и е много по-бързо и удобно.

Казах, че се случва, не че нон стоп съм в обменните бюра. И аз не живея в БГ, но като се прибирам обикновено си нося 100-200 евро и ми се е случвало да се охарча, да не е дошла датата когато ми превеждат заплатата и да искам да ги обменя. Отделно имам наематели, които като съм в БГ обикновено не ми превеждат парите по сметка, а ми ги дават на ръка и често плащат във валута. И като вляза в банката срещу нас вътре 10 човека - средно време за обработка на клиента на гишето 15 минути. И аз кво цял ден да седя там ли? А да предположим, че ти трябва спешно по-голяма сума отколкото автомата пуска и е почивен ден и банката не работи за да изтеглиш на гише, ако разбира се имаш БГ сметка, а ти се намира валута? Ми обменяш на бюрото и си готов. А ми се е случвало да се прибера в БГ и от летището на автогарата ама нямам левове за автобус, а банкомат нямаше или аз поне не намерих. В обменното бюро 20на евро колкото за билет и за цигари и минерална вода и готово. Не ме разбирай погрешно, не карам никого да ходи по обменните бюра, просто обясних, че има хора, на които понякога по една или друга причина им е удобно да ги ползват.

Интересно защо, на мен в банката ми купуват Еврото на 1. 94 и ми го продават на 1, 9595. А в обменното бюро ми го купуват на 1.95 и ми го продават на 1, 955. през 50 стотинки за 1 евро. Ачувам, че за по-големи суми имало и преференциални цени.

Хе хе престъпниците хвърлиха оставки и се започна! Обири, отвличания, взривявания и така докато мафията от ГЕРБ спечели изборите! След това, ще крадът от евро фондовете защото, ще са в държавното управление, както до сега! Споко ГЕРБ се готви за избори обикалят се фирми, взима се десятък от тях, после ще го връщат със спечелването на ОП и т.н. Кръговрат на мутренското управление! НЕ МОЖЕ ПРЕСТЪПНИЦИ ДА ЗАЛАВЯТ СЕ БЕ СИ, ТЕ САМО РАЗЧИСТВАТ СМЕТКИ С ДР. СЕБЕПОДОБНИ!

Прав си!Така е от 23 години!И няма да се промени никога!Защото всички сте влюбени в някоя партия!А те не се отличават с нищо помежду си!Бандити от един отбор!Нооо...ти това няма да го разбереш никога,защото и ти си влюбен!

Да блюбен съм във всички красиви жени, не като теб в царят слънце - Буда! Все пак въпрос на ориентация не се срамувай, ние развбираме инакомислещите не сме като ВАС!

Поредната евтина предизборна провокация на турско-комунистическата мафия!

нали престъпниците бяха със счупен гръбнак

Бандитите май нямат свършване.Или ги прибират за малко в пандиза за да си платят данъка и пак ги пускат да работят.А и няма да ни стигнат затворите,няма и с какво да ги храним там.

Какви са тези Обменни Бюра. Какво обменят там - Долари с Марки . Истината е че това са Касите Инкасо от Наркотиците . Защо Държавта не ги затвори ? Има Банки .

Обменните бюра (т.н. сарафи или чейнчаджии) са част от българския бит и култура, така както киселото мляко, ракията и горно-оряховската луканка. Не посягайте на българщината!

Предполагам има ирония в думите ти, която не съм разбрала.

Ти сигурно си някое мамино синче уредено на работа в банка... Не вижда гредата в окото си, обаче е компетентен за сламката...

По света има хора, дето купуват и продават антики. Има и такива, които дават заеми срещу залог. Има и други, които дават заеми без залог, с невероятни лихви. Други пък организират игри от сорта: държавна лотария, тото 6 0т 49, бинго, онлайн покер и т.н. Ти кой си бе...

НЕ СЕ БОЙТЕ НАЛИ ЦВОТАНОВ СЕ БОРИ С ПРЕСТЪПНОСТА САМО ЧЕ НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ИМ Е --------- ОТ ЦВЕТАНОВ

Ахмако смешен,в кой месец от годината живееш??Януари или февруари?!?!Или си психично болен,след като твоята реалност е съвсем в друго време,Цветанов не е министър от около 2 месеца.

Е като не е, бившите му подопечни не работят, така ли?

и понеже цветанов успешно се справи с престъпността ти отново напираш да го избираш... вие герберастите сте невероятна смрад!!!