Винят мафията на Тачи, че клала българки за органи

Българки са били сред жертвите на нелегалната търговия на хора към Албания от Косово по време и веднага след края на войната в бившата сръбска провинция.

Обратно в новината

Коментари - Винят мафията на Тачи, че клала българки за органи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шиптърите имат страх само от сърбите. Нещата могат дасе решат ама веднага. Само да се махнат "мироопазващите сили":-)) от Косово и въпроса с косовската престъпност ще бъде решен автоматически. Ама нали и ние ги признахме като държава . Да ни питат защо ли ?????!!!!

Злите езици говорят , че за това ,че Калфин е натискал да признаем Косово негов много близък човек е получил като подарък не малък терен на албанското крайбрежие на Адриатика(Което всъщност си е Калфиново)и сега се водят разговори да бъде продаден на турски инвеститор. Какво ли не правят парите...някакви си заклани и расфасовани българи...голяма работа.

Вместо да триете на хората коментарите си оправете правописните грешки, къде сте учили журналистика? Може би при Калинка в Германия!

Запознайте се със статията "Хашим Тачи - кръвожадният стопанин на Жълтата къща". Доклад на ПАСЕ уличи премиера на Косово като бос на жестока престъпна група, а водещите западни демокрации - за негови ментори и мълчаливи съучастници... Четете!

Ех ако имах неутронна бомба, точно върху албания и косово щях да я употребя. Най-долната и гадна пасмина на света.

Aлбанеца ще съди кого? T о й ще съди? Eто я "албанската демокраци" = "A3 ще съдя".... Dокато страната е страна на мафиоти, сутенйори, наркодилари... и не от 10 а от много десетилетия, докато се избиват невинни хора....не е нужно ново петно в Eвропа. Dано скоро го разследват "демократич ния" господин и то комисията от Eвропа!!!Hужно е!!!

МАВЪРА ни навлече тая напаст и нашето овчедушие!Защо не го закопчаят? Защо Велчев не се самосезира? Толкова много въпроси че докато получа отговор ще ИЗЧЕЗНЕМ! Гоце кажи нещо нали си главнокомандващ!

Ами честит та ви е циганяка шиптърски - нали се избихте да му признавате измислената открадната от Сърбия държава!!!

Всеки, който е бил в албанската част на Косово знае що за орки обикалят там. Това е такава гнусна измет, че ако могат да изчезнат без следа, света ще стане по-добро място за живеене. Това е една област, абсолютно лишена от закон, ред, икономика, правила. Единственото право там е правото на силния. Горе-долу са върнати към няколко хилядолетия преди родово-общинния строй. Опитваш се да комуникираш с някой - гледат те на кръв. Помощ, ориентир сред техните измислени нови имена на градове - брррр, бегай бързо! Това е земя пропита с ненавист, злоба и жестокост. Пропътувахме 160км., докато пресечем територията им. Спираха ни разни въоръжени от НАТО, местна полиция, гранична плиция, митничари и кой ли още не. Всички ни врънкаха и изнудваха за пари. Пътувахме цели 5 напрегнати и проклети часове за тази смешна дистанция. Сега вече съм убеден, че тези хора са гнусни и човеконенавистни. Хич не ми пука как биха ги изтребили. И не бих скърбил. Все едно да изтребиш вредители. Жестоко звучи, но наистина чак след това приключение започнах да разбирам сърбите. И съм с тях.

Хане, изказването ти е еталон за цинизъм!

Костов да излезе и да се извини, че подкрепи самоуправлението в Косово и геноцида срещу българските граждани.

От дежурните коментатори на "кривата линия на партията"само хан тукту има неблагоразумието да се появи в този форум,при това с неуспешна провокация..

нищо ново под слънцето. надявам се да четат тази и подобни статии надето и костов, които подържаха албанците, са съучастници във военните деиствия от 1999 година. сега става ясно, че цру инсталира една мафиоцка държава, за да дестабилизира не само балканите, но и целя европеиски съюз. затова долу костов, долу сдс, долу герб! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Как няма да ги поддържат. Откъде минаваха наркотиците, с които се занимаваха двамата?

Ура дргуари ...да подкрепим новите ни другари от Косов таз изконна държава с многовековна история...ний знаем нищо общо няма вашто лизане на разни цилиндри зад локвата това са долни инсинуации другарки и другари ха ха ха да сте живи и здрави другарки и другари ....

На 19.02.2008 г. Стефан Тафров заяви пред БНР: Не забравяйте, че когато една държава получи независимост и признание, това я натоварва и с определени отговорности. До този момент косоварите нямаха, сега вече те като независима държава поемат своя дял от отговорността за стабилността на Западните Балкани и на региона изобщо Някой някога ще потърси ли отговорност от този п-л, за това, което стори по време на войната в Ирак и ударите на НАТО в Сърбия. А прегръдката на Младенов с Хашим Тачи е лесно обяснима, та нали органите заминават за Израел.

Разбрахте ли сега Костовци и Костовици, че провала на България като държава и довеждането на българите до просешка тояга е резултат на американската политика за Балканите и подкрепата която получава от любимият ви прогнил, но все още лъскав ЕС. Сигурно пак са ви е виновна Русия, която ни подари Освобождението, но ние си искаме робството на всяка цена. Въпреки комунизма България имаше завиден стандарт на живот за онова време, вижте сега каква мизерия е. Само вземете за пример факта, че още живеем с инфраструктурата построена при Живков. Защо трябва да гледаме всеки ден провалилите се политици, които искат да търкат парламентарните скамейка до пенсия. Не е ли време да се сложи ограничителен срок от два мандата за всеки депутат независимо какъв е в парламентарната си група? Питам аз и отговор не искам, защото знам че гарван гарвано му око не вади. Само народен съд ще ви оправи, знаете за кои съд става въпрос!

Малкия теб пак ли те изпуснаха от психиатрията.

здравеите всички вие,които даже не знаете каде точно на картата се намира косово.аз живея и работя в косово вече 20 години.15 живях в гнилане,а вече 5 вав феризаж.точно в градовете за които се пише че са изчезвали балгарки.това са пални глупости.само за ваша информаця,това са малки градчета в които всечки се познаваме.няма как някои да изчезне и да не се разбере веднага.за 20 години живбот в косово имам още много какво да ви кая,но повечето от вас са предубедени от чутото и прочетено в нашите медии.само ще спомена,че преди 4 години тук,вав феризаи идва 1 наша юрналистка.взе интервюта от повече от 20 балгарки за живота им в косово,само че тикога в бг бищо не се появи.искам да се знае,нас тука никои не ни коли. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много сте ми самнителна.....цяла Източна Европа се изнася на запад...Вие в Косово....,че и ТОчНО в тези градчета...... Самнително

Госпожо или господине, който сте зад това име. Кого се опитвате да заблуждавате? Вярвате ли, че бандюгите ще ви информират вас - местните? И няма да си въртят доходния бизнес в пълна конспирация?

Госпожо не става дума за живеещи в тези градчета хора!Става дума за нелегален трафик на хора! Не чете внимателно!

tomazow

Не знам има ли посолство на Косово в България и къде е , но щом има Посланик , значи има , тоест да го изгоним , никакво Косово(подлогите от парламента не са народа) а след това в присъствието на световната преса трябва да направим едно хубаво контролирано ((((БУМ)))) , СЛЕД КОЕТО ДА ПОСТРОИМ ГРАДСКА БЕЗПЛАТНА ТОАЛЕТНА С ИМЕ "ТОВА Е КОСОВО"

Преди няколко години младеж от село Раненци, Кюстендилско, изчезна безследно след влизане на територията на Република Македония. Не ми е известно дали до този момент е открит. Ако не е открит, Министерството на външните работи би могло да положи усилия в тази насока, имайки предвид последните новини около Хашим Тачи. Бъдете здрави, приятели !

Министерство на Външните работи в момента е заето да открива топлата вода (т.е. че служителите от дипломатическите мисии са агенти на ДС). Да не мислите, че живота на български гражданин е техен проблем?!

А да не говорим, че Министерството на външните работи не разполага с никакви разследващи мощности на териториите на трети и четвърти държави. Как точно си ги представяте тези разследвания, интересно?!

Аврорке, все повече и повече изпростяваш! Егати великата мисъл "никакви разследващи мощности на териториите на трети и четвърти държави" За пръв път срещам израза "трети и четвърти държави". мислех, че се казва в други държави или в трети страни (ако става въпрос за страните изван ЕС, например). За твое сведение в Министерството, посолствата на БГ в чужбина трябва да има специални обучени хора за това. Но ако в консулските служби на БГ по света се изпращат клоуни и сексманиячките (Чикаго) то настина "мощностите" им не стават за това

Ами точно това е една от задачите на дипломатите , които са и служители на ДС.Тяхна е задачата да създават мрежа от информатори и тя да бъде използвана в интерес на нашата държава и нашия народ!Ама за това се иска постоянство и ъкъл!Как според Вас другите държави добиват превантивна информация ?

Бил съм в Косово достатъчно дълго за да мога да кажа: това е една територия (не държава!!! - това е много важно уточнение) която се управлява и контролира изключително от мафията. За всички останали има едно разрешение - или веднага - вън, или куршум. Всички европейски държави са го разбрали това и леко и елегантно се отдръправат от всякаква съпричастност с довеждането на сегашния мафиотски режим на власт. Въпреки, че участваха в бомбардиловките на бивша Югославия. България не участва. Тогава. Сега компенсира. Просташки, със закъснение, както винаги, срамно и фатално. Нима всички външни разузнавания разбраха, че Тачи ("Змията") е военопрестъпник, а само най-близко стоящята в географско отношеуние държава не разбра? Или нямаме държава, или нямаме разузнаване, или нямаме "политици", които да смеят да изкажат обощоизвестнто на глас. А когато го каже "големият брат" започват раболепнически да се кланят и да се дарат така, сакаш те са го открили! В такива моменти се правя, че не съму чул въпорса "от коя даржава сте?" До кога така бе Бойко-Разбойко и шайко управлаваща ???

Може да са големи мафиоти албанците ама трябва само малко да оставят на спокойствие сърбите (не да им помагат даже) и ще ги изядат живи.

"... Нима всички външни разузнавания разбраха, че Тачи ("Змията") е военопрестъпник, а само най-близко стоящата в географско отношеуние държава не разбра? Или нямаме държава, или нямаме разузнаване, или нямаме "политици", които да смеят да изкажат общоизвестното на глас...." За съжаление,нито държавата ни е държава,нито имаме вече разузнаване,нито пък политиците ни защитават националните ни интереси. Покрай случая с дипломатите-бивши агени на ДС и военното разузнаване,онзи ден се разбра,че тези от тях,които понастоящем са във властта,служат не на България, а на КПСС..аз пък...пардон, на ЕНП.

... ще минат години и истината ще е каквото си измислят политиците...

Хане, на кой пръст на Сталин си седнал, че го определяш като "канибал"? Близката История е манипулирана, в утрешната може да е герой, ама от Българска гледна точка той ни касае по некалибанска линия! Във времвето на Сталин нямаше апетит към донорство на органи (доброволно или доброзорно)!

Ей че си ми заблуден. Просто по негово време медицината не е била достатъчно развита. Иначе щеше всеки партиец да си има по няколко "лични донора" в готовност по всяко време да му осигурят сърце и каквото трябва.

Аз пък преди години четох, че бил любовник на бившия държавен секретар (оная дъртата) Мадлин Олбрайт. На нея дължал политическата си подкрепа.

Хааа,хааа кой ли от двамата е бил активната страна в любовта ?

това е гнусно!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И на Иван Костов, с когото се прегръщаха пред камерите!

дотук беше полезен на американците и е време да го забравят особено пьк когато им припомня някои работи които те янките не искат да помнят

Преди две години гледах разследване по сръбската телевизия В2 за финансирането на Косово. Хората показаха кадри на канали за търговия с дрога, оръжие и човешки органи. За съжаление краиният потребител на органите бяха клиники предимно в Израел. Беше доста реалистично и действително , но не знам колко може да се вярва. Но не е далече от истината...

Преди няколко дни и по Дискавъри имаше потресаващ филм...

щом са били от Израел потребителите има да чаааакаме да го изкарат виновен тоя...що така ми се види, че тая няма да стане...???))))

В Косово е най-голямата американска военна база на Балканите.На Хашим Тачи никой нищо няма да му стори.

+1

Сега ще излезе, че тази жена си е била измисляла за да ги опетни защото имало предстоящи избори или нещо от този сорт. И всичко ще си остане така...защото е по-лесно. А може да се появят многознайковци, които ще кажат, че това е само за да ни дадат зрелища. Промитите мозъци...

Наскоро Никито Младенов се прегръщаше Х.Тачи и му даваше подкрепа за европейска интеграция.Позор.

еи този и другите около него трябва да бъдат хванати, не от брюксел, а от едни други пичове и да бъдат обезглавени, така, както ислямистките организации екзекутират християни показващи ги по разни екстремистки саитове *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Една измислица неможе да е трагедия иначе да сме измрели от рев по филмчета и книжки . Но въпроса е друг . Главорезите от босна ги изправиха в съда и свалиха от власт а албанските главорези ги признаваме за легитимни лидери и им признаваме измислените държави е тва е проблема но явно за теб и това е сложно за асимилация навярно Сталин е виновен .

През 2001 г. в Северна Албания изчезнаха трима студенти от Чехия, и до днес нищо не се разкри!!

И Милошевич, защитаваше албанското малценство в Косово. Докато при една от обиколките си из Косово не видя възрастен сърбин да плаче. Защо плачиш.-Биме комшията Шиптарин. От този момент започна трагедията в Югославия.А Югославия беше съюзник на САЩ , от 1950 до като я бомбандираха.Сега ние сме съюзници на САЩ.

Колко хора смятат че Моисейчето с Трабанчето ще тръгне да вади окото на чешката си баба Баба Ребека Олбрайт-кова?

най голямото зло за българия винаги са били предателите ЮДИ ПУ

наи голямото зло за балгария и малодушието на балгарите.никои не ни е крив че каквото и да става навеждаме глави и мачим. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ако твърденото в материала се окаже вярно след надлежна проверка -- г-н Николай Младенов незабавно да запретва ръкави ! ( И никакво хък-мък и/или церемонности ! )

В ръкавите няма нищо,а в главата ДС-арския чип на баща му е подменен с юдоамерикански...

Но тогава кой ? -- Вие, Аврора, Дядо Йоцо, Николов, Аз, KGB, joni, Jack Western, рускиня, Идея за България, НикиБ, ляв но небесепар .. (вероятно забравям някои -- Извинете ! ) ли ... А всъщност -- защо пък не ?!

Какви десетки хиляди убити албанци,от кой пръст го изсмука това? Албанците са клали за органи,това е.95% от Църквите в Дупката косово са разрушени за няколко години. 90% от сърбите са избягали от домовете си за да бъдат избити.Това са фактите.

и аз да те попитам: кои разбули мюсюлманите?! кои отвори този измислем мюсюлмански проблем? по онова време в югославия хората имаха доста добър, аз бих казъл завиден жизнен стандарт... или това също е статистика.

Нека не влизаме в полемика за историята и събитията в бивша Югославия! Ако махнеш шлема, който много ти отива, мислиш ли че през 21-ви век трябва да се водят войни, за преразпределение на територии... С две думи "да се държи запалена клечка кибрит в склад с горивни материали"!

(Не само за теб се отнася, а за хиляди с подобно мислене): Какво значи 21-ви век? Някой да не се е заблудил, че хората са по-добри, по-честни, по-"хуманни"? През 21-ви век са само по-добре облечени и в голяма част нахранени. Лошата същност си я има даже в по-големи размери.

И ние ги признахме!!! Боже, какъв срам и позор, признахме режим на престъпниците.

Как няма да признаем такъв режим, като и нашия е същия,

АМИ КОЙ ПРЪВ ПРИЗНА КОСОВО- АМИ НАЛИ ПРОВЪЗГЛАСИЛИТЕ СЕ ЗА ДЕМОКРАТЧЕТА БИВШИ КОМУНИСТИ-СЕДЕРАСТИ . НЕ ВИ Е СРАМ ДАДОХТЕ СИ ИГ.ЗА ,САМА И САМА ТУК ДА НИ КОМАНДВАТ И ДА РАЗПОЛАГАТ С ТЕРИТОРИИТЕ НИ- ХАМЕРИКАНЦИТЕ . ИСТОРИЯТА И ПОКОЛЕНИЯТА ЩЕ ВИ СЪДЯТ ЗА ТОВА , КАКТО И ЩЕ ВИ ЗАКЛЕЙМЯТ . МРЪСНИ , ПРОДАЖНИ МИЖИТУРКИ ...

За кланите сърби за органи, САЩ усилено прикриваха истината. Дори прокурорката от Швейцария, която първа си позволи да каже истината я разкараха бързо бързо. Обаче явно не само сърби са били клани.

Този не беше ли любимия на Запада демократ, заради когото бомбардираха невинни деца в Югославия? Значи целта оправдава средствата.....

България ще заклейми ли канибализма на 21-ви век?! Защо прибързахме с признаването на "независимо" Косово?!Само войната в Косово ли е условие за подобен канибализъм?! Изследователи твърдят, че всички малки и големи съвременни войни, водени уж за територии, полезни изкопаеми, суровини и жизнено пространство, преди всичко изпълняват донорски функции за износените органи на свръхбогати клиенти! От тази гледна точка предложеното ни недоразумение, наречено военно - стратегическа доктрина на БА изглежда меко казано странно! Изпращането на български военни контингенти зад граница не може да бъде българска национална кауза!!!

Ще водят цели войни за международно донорство на шепа богати? Как пък го съчини? Като че ли не могат да "изчезнат" разни бездомници или разни други. Което и става.

Попитайте Иван Костов и Надето Михайлова... с логистичната ни подкрепа за НАТО...

Накрая да не се окаже, че на жертвите са им вкарвали някои органи?

.....може да се очаква от една американска креатура като Хашиш Тачи!?!?!..... Срам за българската политическа сган от всички цветове!!!!