Коментари - Управляващите планират детски надбавки от 50 лв. за всички | Днес.dir.bg

Управляващите планират детски надбавки от 50 лв. за всички

Правителството има план за вдигане на детските надбавки на 50 лева - и то за всички. Това съобщи пред Нова телевизия социалният министър Хасан Адемов.

Обратно в новината

Коментари - Управляващите планират детски надбавки от 50 лв. за всички | Днес.dir.bg

Коментари

Какви бедни и богати деца? Богатите явно са тези, които се отглеждат сами, защото родителите работят, а бедните са тези , на които родителите нямат брак,а някои от тях цял живот не работят и чакат на детските, за да се накъркат, а децата им гладуват и просят. Децата на работещите родители не са ли деца на тая скапана държава?

Минималната работна заплата се промени,а доходът за получаване на детски надбавки не се повиши,а си остана пак до 350лв на член от семейството.Така доста деца остават ощетени,като средният доход стане например352 лв.И още един момент,който също не се отчита,за да бъде българското семейство стимулирано-при друго дете,което е навършило 20г и продължава образованието си доходът се дели на 3,макар членовете да са четирима.Разбира се детските надбавки ще ги получава по-малкото дете само,но да се отчита,че членовете са четирима.

"http://www.nccedi.government.bg/page.php?category=73&id=2183

Тези хора нямат акъл и ни смятат за пълни глупаци. Започнаха да сипят обещания на едро. Държавата няма пари, а те обещават все нови и нови привилегии. Нали на всички е ясно, че ще се възползват най-много циганите - тоест тези, които имат най-малък принос за обществото. Тъй като няма пари - или обещанията ще са до изборите или ще вземат парите от малкото останали работещи българи като ни увеличат данъците, осигуровките. Дано българите проумеят, че тези, които обещават много никога не го дават. Разумният човек обещава само това, което е сигурен ,че може да изпълни. Но, нали трябва да събират гласове за изборите - популизъм на 100 процента. Народе, кога ще проумееш, че те лъжат и най-после ще ги изметеш от сцената. Не виждаш ли, че само те богатеят. За тях парите, за народа - обещанията.

Няма как всички да са доволни, каквато и система да се измисли. ГЕРБ обаче по-добре по тези теми да се скрият някъде. Те работеха за интересите само на хората с големи джипове и хотелиерите на юг от Варна, за бедните даваха само поучения как да се спестява повече и агитация колко сме щастливи спрямо Гърция.

Пълен популизъм!

и тези пари ще ги вземат от увеличаване на осигуровките на работещите, които взимат над 500лв, и които имат по 1 дете и пак няма да може да получат тези надбавки. Ще се дават на циганите, които са като пиявици и ни пият кръвта.

Не мога да проумея що за уравниловка ни се натрапва напоследък??? Значи, първо решават да платят великденски надбавки на ВСИЧКИ пенсионери - даже и на пенсионираните комунистически номенклатурчици, червени генерали и полковници с по 840 лева пенсия! Нали се сещате, че парите за тия дембели ще се вземат от залъка на работещите майки с по 2 деца и с по 400 лева заплата. Срам! Сега решават да дават ПОМОЩИ на децата на милионерите - откъде на къде, бе? Говорим за ПОМОЩИ, а помощи в една нормална държава се дават само на бедни хора, като парите се взимат от по-богатите. А не да вземеш ти от един беден човечец, чиито деца са вече пораснали, и да дадеш неговите с труд и пот изкарани стотинки на децата на богаташите! Позор!

Според мен целта е следната: Тъй като до 16 годишна възраст всички български роми и турци са вече родили по едно дете, на майките им вече не са нужни детски.А на учащите се български деца по една студена вода . Човека си защитава себеподобните това си е , а българите да го духат.

няма да плащам за братята, няма да си плащам данъци за да отиват при добрите, това е апсурдна държава, на братята им се дават такива бонуси че сват ми се извива...ние простите българи да мрем а, братята роми да просперират!стигаааааа, стига! и те трябва да работят и да си плащат ток,вода , данъци ,да си отглеждат чаветата не, само да ги раждат!не съм крайно ляв но ,не ми оставят избор!ще си правя сапунена фабрика.

Абе тапири, кого ще насърчите с 50 лева бе? Вдигнаха си заплатите с по 500 ама на децата по 50. М....а ви м.....на.

ПОЗНАЙТЕ КАКВО ПЛОДЕНЕ СЕГА ЩЕ НАСТАНЕ СРЕД ЕЛЕКТОРАТА! КАТО НЕ МОЖЕМ ДА ВДИГНЕМ ИКОНОМИКАТА, ЩЕ ВДИГНЕМ РОМСКАТА РАЖДАЕМОСТ! А РАБОТЕЩИТЕ БЪЛГАРИ - КУЧЕТА ГИ ЯЛИ! ЗА ТЯХ НЯМА ДЕТСКИ ГРАДИНИ И НАДБАВКИ, ИМА САМО ЗАДЪЛЖЕНИЯ ДА БАЧКАТ И ХРАНТУТЯТ ПАРАЗИТИ!

Поредното орязване на права като : -отвързване на социалните плащания от минималната заплата. сега ограничават взимането от 16г. години до 18г.... Защо? май няма пари.

в бг-то човешко на килограм или читави хора ще се създават?За д я бъде тази държавица трябва да въведе задължителна минимална заплата с ЕВРОПЕЙСКО ниво.ЗАДЪЛЖИТЕЛНА! и на който работодател не му отърва,ще му се работи ,почасово,само за парите който плаща,за останалото време,ще се доработва на друго работно място! и не казвайте че няма работа! като не се намери тук ще има в съседните и други държави другият вариант води до ФАЛИТ на племето и държавицата!

Кака Менда се притеснила за парите :) Според мен притеснението идва идва от това, че те навремето бяха позабравили, че хората нямат пари и се радват на всеки лев в повече. Всъщност точно това беше грешката, която ги свали от власт. Иначе щеше да "царуват" дълги години, но сития на гладния не вярва ;)

Добре де, за какво насърчаване говорим със сума от 50 лв.? Кой би се почувствал насърчен от такава стъпка? Ще насърчат единствено маргиналните групи, нищо повече. А държавата има интерес от възпроизводство не на маргинализирано население, а на реалните данъкоплатци. Това е пореден предизборен ход, нищо повече. Имам малко дете и прекрасно знам за разходите.

Ще има, ще има! И по един мармот да ни завива шоколдчета ще има! Вие самовЕрвайте хора!

Не искаме по 50 лв., искаме работа ,за да можем да издържамие децата си. Преборете се със сиво-черната икономика по-добре. Но едва ли можете...........................

Правилното изречение е: Преборете се със сиво-черната икономика по-добре. Но едва ли ИСКАТЕ....

отново хварляте вадицата за да се хванат наивниците.и след това демагокски да кажете-такав вапрос не сме расглеждали.не си играите с чуствата на маиките .

По-правилно е детските да се дават спрямо парите давани от родителите за осигуровки.Колкото по-голяма ти е ставката-повече пари,като при пенсиите.Толкова ли е трудно? Какви са тези 35лв? СМЕШНА РАБОТА

Детски надбавки - 50лв, ... депутатски надбавки - 560лв? Та най-много деца трябва да отглеждат депутатите - според заплатите!

В обществото ни се е наложило отношението към всякакви помощи като към цигански надбавки. Кажете ми с какво самочувствие и как въобще ще се наредя на опашка за 50 лв. детски. Ако искат да направят добро нека ги дават на децата под формата на стипендии, може да се поощряват и по добрите ученици, а за неучащите - нищо. Така е справедливо.

ЦИГАНИТЕ СЕГА ЩЕ СЕ СКЪСАТ ДА РАЖДАТ.

Те не че са спрели...Но ако децата им не ходят на училище и не се мият - никакви детски!!!

Много ме кефят БеСиПету. Реструктуриране в бюджета - хоп 50 милиона за коледа. Реструктуриране - хоп 50 милиона за велик ден. Да вземат да ме светнат как да реструктурирам заплатата по два пъти месечно, че да вадя още 5-600 лева, ей тъй, само от реструктуриране!

Аз планирам да раздам на всички по половин милион... так , да си харчите. За сега ги нямам парите, но ще видим. Волята на правителството е като моята- силна и желанието ми като на правителството - огромно. Стискайте ми палци ... и на правителството.

Знае ли човек, ако си актуализираш бюджета.....................може и по повече да раздадеш.

Pesh0

когато коментираш нещо, като подменен вот на хората ..... всичко останало си губи смисиъла .

Детски до 10 години а после стипендии за успех общ или по класиране в състезания и положителни прояви на детето. Отнемане на малтретирани, недохранени или с лоши социални прояви деца от родителите.

Pesh0

как ще са за всички като тези над 16 години няма да получават ???????????? или тези над 16 не са всички ? Дира оправете си заглавието от ДПС . или ми изтриите поста .

Нека бъдат по 50 лв. на дете за всеки родител, който се осигурява на минимална работна заплата, по 100 за дете, ако родителят се осигурява на минимум две работни заплати и ДА НЕ СЕ изплащат детски на хора, които не плащат вноски в СОЛИДАРНАТА осигурителна система.

Pesh0

не е така жандармерията влиза в къщата и проверява хладимника , ако няма мляко и сирене спира детските . Защото това са го прехвърлили на учителите ,

Откъде пари за тези детски,още повече,че не са предвидени в бюджета.АБЕ,НЯМА ЛИ ИКОНОМИСТИ В ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО?От както са дошли оправят бюджета само със заеми,в момента пак преговарят с три банки за нови милиарди.НА ТЯХ ИМ Е ЯСНО,ЧЕ СА ПЪТНИЦИ ВЪВ ВСЕКИ ЕДИН МОМЕНТ,НО НИЕ КАК ЩЕ СЕ ОПРАВЯМЕ СЛЕД ТЯХ КАТО НАРОД И ДЪРЖАВА?????ЯНУКОВИЧ ОСТАВИ В УКРАЙНА 35 МИЛИАРДА ЗАЕМИ И НАШИТЕ СЕ СТРЕМЯТ МАЙ КЪМ ТАЗИ ЦИФРА.ТАКА ЩЕ Е КАТО СПИМ И ТЪРПИМ.ЧЕРВЕНИТЕ ЕСКАДРОНИ ХУКНАХА ДА СПАСЯВАТ БЪЛГАРИТЕ В УКРАЙНА,А КАКВО СТАВА С БЪЛГАРИТЕ В БЪЛГАРИЯ?

Pesh0

Като хора ако искаме да осселеем по тези земи , след тях , ще трябва да ги задължим да върнат откраднатото този път. Вече ножа реже кокала ... като се опитват да го наклонят на някоя страна и да кажат ето вижте да ама там не реже .

ПОРЕДНАТА ЕМИСИЯ НА ДЦК ЕСТЕСТВЕНО

предлагам за ги направите по 100 лв. Нашите пак няма да раждат, ациганите няма да стават от кревата да правят повече деца. Не знам дали още важи измишльотината от соц време - 5 деца - майка - героиня. Може да няма един ден работа, но и се предоставя добра пенсия.

Това единствено ще поощри кремавите ни съграждани, а не виждам мен как ще поощри, както и много други като мен-ти понеже си по така, за теб няма детски, нямаше детска градина, едвам се вредихме(вредихме не е точната дума, сещате се, нямаше друг начин) в училище заради 1414234 човека със "съображения" преди нас....всеки тук го е преживявал мисля Ми нали постоянно даваме за пример САЩ? Кога ще ги стигнем? Кога и тук ще започнат да ми връщат част от платените ОТ МЕН данъци, преки и косвени, така, както е в САЩ? И до кога мама му стара в тая страна ще се мисли единствено за пенционерите и кремавите? Че държавните служители станаха повече от тези в частния сектор Мен лично ми писна от изкривен социализъм

За пенсионерите - си прав!!!!!!!!!!!

ЕЕЕЕЕееее сетихте се , че и децата на хората ,които плащат големи данъци са деца на тази държава.

Не им дреме за нас, образованите, умните, работливите, инициативните, от които най-много крадат. Останахме малко в тази държава и решиха, че може да ни хвърлят по някоя троха. Трябва да си мълчим, да работим, да плащаме а те да разпределят.

ДАААААА! ЗАААА ВСИЧКИИИИ, които плащат данъци! Който не плаща данъци трябва да ползва МИНИМАЛНИ придобивки. Например МАКСИМАЛНАТА СУМА за гражданин НЕ ПЛАЩАШ ОСИГУРОВКИ И ВНОСКИ ЗА ПЕНСИЯ да е минимална ПЕНСИЯ. Кажете г-н Министър как сега самотни майки с много деца, неработещи, неплащащи нищо към осигуритлната система получавт по над 1000 лв., НА МЕСЕЦ ,от нашете изработени и полагащи ни се пари. И как така нашите радители, които над 30 ГОДИНИ, са плащали данъци, осигуровки получават ПОД 300 лв. пенсия, А НЕПЛаЩАЩИТЕ, ТАРИКАТИТЕ И ВАШИТЕ Избиратели получават по три пъти повече. Защото вие разпределяте "Несправедливо", НЕПОЧТЕННО, парите на почтенните и достойни данъкоплатци?

Аз едно се чудя, няма ли как тези тъпи закони който са избирателни и поощтряват мързеливите и неработещите да се представят пред международния съд като дискриминация. Това за детските надбавки е добър пример все едно детцата на тези който плащат като попове не е дете на тази държава и не му се полагат помощи ..... що за пумярщина. Този който го е измислил това законче трябва да му се плюе в лицето....

ПОДКРЕПЯМ! Плащам като поп години наред, а не съм видяла 1 лев детски. Стига сте спонсорирали циганите.

Нещастници, аз работя за 50 лева на час и ми дреме за тия 50 лева на дете, а аз имам 3 броя. За мен представлява интерес да ме освободят от данъци и осигуровки, понеже съм създал и отглеждам три нови данъкоплатеца на държавата, всеки един от които ще плаща повече данъци в сравнение с мен.

Твоето изказване те отъждествява като лайняр. Жалко е че твоите три сигурно ще те наследят. Ако те освободят от данъци, кой беден ще плаща образованието на децата ти бре?

ако се образоваш малко, ще ти стане ясно , че данъците биват преки и косвени. Вторите са около 2/3 , а ставаше въпрос за първите. И понеже си много отворен и не си лайнар, да ти кажа, че съм осигурил с моите данъци и твоите деца, ако имаш такива, ако нямнаш, дай Боже да имаш

Чести ти прави, че имаш три деца, но за да ни има като народ, като гражданско общество и държава,задължително да пазим Българския език. Това не допуска имена да се пишат с малка буква като петров, разбирай димитров.

откъде ще ги вземете бре...мародери...нов заем....смачкахте бизнеса...замазахте очите на пенсионерите асега предизборно ОТНОВО НАГЛО СЕ ПОДИГРАВАТЕ С НАРОДА....и то казано от какъв българин...Асан Бадемов

"Правителството има план за вдигане на детските надбавки на 50 лева - и то за всички." ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ПРОТЕЖИРА ЦИГАНИТЕ. ТЕ ЩА ЗАЛИЧАТ БЪРГАРСКИЯ ЕТНОС.

С предишния геноцид подстрекаваха циганите - само за социално слабите и неплащащите осигуровки. Аз съм за това да има по равно за всички деца , не само на тези с малките доходи.

НЕГРАМОТЕН си. Ограмоти се! Плаща ти се за това по три пъти повече отколкото на другите.

Почна се предизборното надцакване. Искаме достойни доходи, не подаяния. Подаянията ни заробват и са в интерес единствено на паразитите.

Ееее,айде стига подкрепа за малцинствата.Тези,които най малко са плащали за осигуровки най много ще получат,а който си е плащал редовно вноските му се дава колкото Бог да прости-20 лева,като за Коледа нищо,но от сърце.Сега и за децата,но за кои деца.Българите имат по едно две,а другите по 10.А пък от ГЕРБ направо им дават безплатно земя за живеене,а не за копане,че циганина не знае какво е мотика.БРАВО на всички вас.

Понеже знам, че това е популизъм най-отговорно заявявам : Ако го направите ставам член на БCП. И като бонус, отивам да плюя президента. Парите от детските ги дарявам ...

10 чавета =500 лв помощи за отопление , европеиски помощи коледни велигденски еми циганин да си на днешно време

па те и разходи нямат;;;ток не плащат

Предлагам да се предвидят по 20 лв за дете от малцинствата,но да ги получават не те,а Софийска вода и ЧЕЗ.Така хем ще има социална помощ,хем кражбите им ще са платени.Направете същото и за моите деца-и те имат нужда от помощ,на всичко отгорв работят.

Ех, точно 20 лева ме спираха за 3-то дете, сега вече почвам жената.

двудетния модел предполага добавки/помощи до второ дете, а не то 8-мо. Вярно, има българки и спо 13 деца, но това си е тяхно решение, да си ги гледат, да си ги хранят, да са им живи и здрави децата. Но не искам аз да им ги храня, с моите данъци и ДДС.

Скоро ще дойде време индианците толкова много да се размножат, че да не можем ние, работещите, да смогнем да им осигурим т.н. "детски". Не ми се мисли, какво ще става тогава!

Ами след като ни заличат и няма какво да карадат ще започнат полека да работят. А голяма част от тях ще са се преселили в Европа. В момента повече цигани емигрирт отколкото българи. В Европа помощите са в пъти по-големи от нашите. Седи грей се. Ще видиш , че няма да се размножат , чак толкова.

Не съм чувал, паразити да работят! На паразита му трябва донор - и това са работещите нормални хора! Прочетете за Детройт!

Ако, Левски и Ботев се надигнат от гробовете си и видят, кой е социалният министър на България ,ще ни теглят една балканджийска и пак ще скочат в тях.

По добре да ги раздават по малко 20- 50 лева от колкото да ги откраднат всичките накуп някой "бандюги".

Под заглавие Министрите - от нива на нива и от плаж на плаж в средата на август 2012 г., когато всички порядъчни хора са на почивка, вестник Дневник ни съобщава за следните безобразия на правителството на ГЕРБ: Борисов се среща с Камерън във Великобритания. Като се връща, хуква към Варна по случай празника на града, където след празнуването посещава новостроящия се храм "Св. Прокопий Варненски", открива разширение на детска градина, пуска в експлоатация реконструирания участък на бул. "Ген. Колев" и околното пространство, открива многофункционалната спортната зала на Първа езикова гимназия в града и нов скенер в МБАЛ "Св. Анна" за един милион, осигурен от гадния Дянков. (Както се чу по-късно, този град бил оставен да го ядат кучетата, а Борисов се бил грижил само за Бургас. ) И министрите му не остават по-долу в безобразните си деяния та Найденов, та Вежди, та Лиляна Павлова... само ходят нагоре надолу, инспектират, намират кусури и санкционират. Накрая журналистката пита разтревожено: И всичко това в традиционно скромния откъм новини и събития летен сезон. Как ли ще се отрази на министрите наближаващият предизборен период? А какво ли ще се случва непосредствено преди гласуването, за когато още отсега се насрочват разнородни откривания, пускания и рязания на ленти? Четете, четете и се чудете не само как сме ги изтърпели, но и защо още ги търпим. Журналистите имам предвид.

Господин Адемов е умен човек и разбира, че парите трябва да се дават на деца от социално слаби семейства (не на родителите!) чрез детските заведения и училищата за дрехи, храна и учебници. Остава, той да може да наложи това в правителство, което не се интересува много от проблемите на децата.

А на мен, не знам защо, ми писна да се грижа за циганите и всичките им чавета. Какъв съм такъв, антисоциален и расист? Дали има и други като мен? А министър Адемов откъде ги дава тези пари, от неговата заплата, или от моята?

мъдър турчин ни разпределя детските в Б-я а българчетата му се молят за 20лв - ако не беше жалко щеше да е смешно.А ти викаш - умен бил.Умен умен ама - турчин

Как така някой ще дава? И какво ще дава? От кого ще го вземе? КОЙ ЩЕ ИЗРАБОТИ ПАРИТЕ? Има осигурителна система и тя е СОЛИДАРНА, т. е. ако си дал лев и после си в нужда може да ти се даде възможно най много, да кажем 100 лв. за този лев. Но ако не си дал и стотинка не трябва да получаваш нищо. Сега раздавайки пари на всеки нуждаещ се извършва ограбване на данъкоплатците.

Коментари - Управляващите планират детски надбавки от 50 лв. за всички | Днес.dir.bg

Управляващите планират детски надбавки от 50 лв. за всички

Правителството има план за вдигане на детските надбавки на 50 лева - и то за всички. Това съобщи пред Нова телевизия социалният министър Хасан Адемов.

Обратно в новината

Коментари - Управляващите планират детски надбавки от 50 лв. за всички | Днес.dir.bg

Коментари

Какви бедни и богати деца? Богатите явно са тези, които се отглеждат сами, защото родителите работят, а бедните са тези , на които родителите нямат брак,а някои от тях цял живот не работят и чакат на детските, за да се накъркат, а децата им гладуват и просят. Децата на работещите родители не са ли деца на тая скапана държава?

Минималната работна заплата се промени,а доходът за получаване на детски надбавки не се повиши,а си остана пак до 350лв на член от семейството.Така доста деца остават ощетени,като средният доход стане например352 лв.И още един момент,който също не се отчита,за да бъде българското семейство стимулирано-при друго дете,което е навършило 20г и продължава образованието си доходът се дели на 3,макар членовете да са четирима.Разбира се детските надбавки ще ги получава по-малкото дете само,но да се отчита,че членовете са четирима.

"http://www.nccedi.government.bg/page.php?category=73&id=2183

Тези хора нямат акъл и ни смятат за пълни глупаци. Започнаха да сипят обещания на едро. Държавата няма пари, а те обещават все нови и нови привилегии. Нали на всички е ясно, че ще се възползват най-много циганите - тоест тези, които имат най-малък принос за обществото. Тъй като няма пари - или обещанията ще са до изборите или ще вземат парите от малкото останали работещи българи като ни увеличат данъците, осигуровките. Дано българите проумеят, че тези, които обещават много никога не го дават. Разумният човек обещава само това, което е сигурен ,че може да изпълни. Но, нали трябва да събират гласове за изборите - популизъм на 100 процента. Народе, кога ще проумееш, че те лъжат и най-после ще ги изметеш от сцената. Не виждаш ли, че само те богатеят. За тях парите, за народа - обещанията.

Няма как всички да са доволни, каквато и система да се измисли. ГЕРБ обаче по-добре по тези теми да се скрият някъде. Те работеха за интересите само на хората с големи джипове и хотелиерите на юг от Варна, за бедните даваха само поучения как да се спестява повече и агитация колко сме щастливи спрямо Гърция.

Пълен популизъм!

и тези пари ще ги вземат от увеличаване на осигуровките на работещите, които взимат над 500лв, и които имат по 1 дете и пак няма да може да получат тези надбавки. Ще се дават на циганите, които са като пиявици и ни пият кръвта.

Не мога да проумея що за уравниловка ни се натрапва напоследък??? Значи, първо решават да платят великденски надбавки на ВСИЧКИ пенсионери - даже и на пенсионираните комунистически номенклатурчици, червени генерали и полковници с по 840 лева пенсия! Нали се сещате, че парите за тия дембели ще се вземат от залъка на работещите майки с по 2 деца и с по 400 лева заплата. Срам! Сега решават да дават ПОМОЩИ на децата на милионерите - откъде на къде, бе? Говорим за ПОМОЩИ, а помощи в една нормална държава се дават само на бедни хора, като парите се взимат от по-богатите. А не да вземеш ти от един беден човечец, чиито деца са вече пораснали, и да дадеш неговите с труд и пот изкарани стотинки на децата на богаташите! Позор!

Според мен целта е следната: Тъй като до 16 годишна възраст всички български роми и турци са вече родили по едно дете, на майките им вече не са нужни детски.А на учащите се български деца по една студена вода . Човека си защитава себеподобните това си е , а българите да го духат.

няма да плащам за братята, няма да си плащам данъци за да отиват при добрите, това е апсурдна държава, на братята им се дават такива бонуси че сват ми се извива...ние простите българи да мрем а, братята роми да просперират!стигаааааа, стига! и те трябва да работят и да си плащат ток,вода , данъци ,да си отглеждат чаветата не, само да ги раждат!не съм крайно ляв но ,не ми оставят избор!ще си правя сапунена фабрика.

Абе тапири, кого ще насърчите с 50 лева бе? Вдигнаха си заплатите с по 500 ама на децата по 50. М....а ви м.....на.

ПОЗНАЙТЕ КАКВО ПЛОДЕНЕ СЕГА ЩЕ НАСТАНЕ СРЕД ЕЛЕКТОРАТА! КАТО НЕ МОЖЕМ ДА ВДИГНЕМ ИКОНОМИКАТА, ЩЕ ВДИГНЕМ РОМСКАТА РАЖДАЕМОСТ! А РАБОТЕЩИТЕ БЪЛГАРИ - КУЧЕТА ГИ ЯЛИ! ЗА ТЯХ НЯМА ДЕТСКИ ГРАДИНИ И НАДБАВКИ, ИМА САМО ЗАДЪЛЖЕНИЯ ДА БАЧКАТ И ХРАНТУТЯТ ПАРАЗИТИ!

Поредното орязване на права като : -отвързване на социалните плащания от минималната заплата. сега ограничават взимането от 16г. години до 18г.... Защо? май няма пари.

в бг-то човешко на килограм или читави хора ще се създават?За д я бъде тази държавица трябва да въведе задължителна минимална заплата с ЕВРОПЕЙСКО ниво.ЗАДЪЛЖИТЕЛНА! и на който работодател не му отърва,ще му се работи ,почасово,само за парите който плаща,за останалото време,ще се доработва на друго работно място! и не казвайте че няма работа! като не се намери тук ще има в съседните и други държави другият вариант води до ФАЛИТ на племето и държавицата!

Кака Менда се притеснила за парите :) Според мен притеснението идва идва от това, че те навремето бяха позабравили, че хората нямат пари и се радват на всеки лев в повече. Всъщност точно това беше грешката, която ги свали от власт. Иначе щеше да "царуват" дълги години, но сития на гладния не вярва ;)

Добре де, за какво насърчаване говорим със сума от 50 лв.? Кой би се почувствал насърчен от такава стъпка? Ще насърчат единствено маргиналните групи, нищо повече. А държавата има интерес от възпроизводство не на маргинализирано население, а на реалните данъкоплатци. Това е пореден предизборен ход, нищо повече. Имам малко дете и прекрасно знам за разходите.

Ще има, ще има! И по един мармот да ни завива шоколдчета ще има! Вие самовЕрвайте хора!

Не искаме по 50 лв., искаме работа ,за да можем да издържамие децата си. Преборете се със сиво-черната икономика по-добре. Но едва ли можете...........................

Правилното изречение е: Преборете се със сиво-черната икономика по-добре. Но едва ли ИСКАТЕ....

отново хварляте вадицата за да се хванат наивниците.и след това демагокски да кажете-такав вапрос не сме расглеждали.не си играите с чуствата на маиките .

По-правилно е детските да се дават спрямо парите давани от родителите за осигуровки.Колкото по-голяма ти е ставката-повече пари,като при пенсиите.Толкова ли е трудно? Какви са тези 35лв? СМЕШНА РАБОТА

Детски надбавки - 50лв, ... депутатски надбавки - 560лв? Та най-много деца трябва да отглеждат депутатите - според заплатите!

В обществото ни се е наложило отношението към всякакви помощи като към цигански надбавки. Кажете ми с какво самочувствие и как въобще ще се наредя на опашка за 50 лв. детски. Ако искат да направят добро нека ги дават на децата под формата на стипендии, може да се поощряват и по добрите ученици, а за неучащите - нищо. Така е справедливо.

ЦИГАНИТЕ СЕГА ЩЕ СЕ СКЪСАТ ДА РАЖДАТ.

Те не че са спрели...Но ако децата им не ходят на училище и не се мият - никакви детски!!!

Много ме кефят БеСиПету. Реструктуриране в бюджета - хоп 50 милиона за коледа. Реструктуриране - хоп 50 милиона за велик ден. Да вземат да ме светнат как да реструктурирам заплатата по два пъти месечно, че да вадя още 5-600 лева, ей тъй, само от реструктуриране!

Аз планирам да раздам на всички по половин милион... так , да си харчите. За сега ги нямам парите, но ще видим. Волята на правителството е като моята- силна и желанието ми като на правителството - огромно. Стискайте ми палци ... и на правителството.

Знае ли човек, ако си актуализираш бюджета.....................може и по повече да раздадеш.

Pesh0

когато коментираш нещо, като подменен вот на хората ..... всичко останало си губи смисиъла .

Детски до 10 години а после стипендии за успех общ или по класиране в състезания и положителни прояви на детето. Отнемане на малтретирани, недохранени или с лоши социални прояви деца от родителите.

Pesh0

как ще са за всички като тези над 16 години няма да получават ???????????? или тези над 16 не са всички ? Дира оправете си заглавието от ДПС . или ми изтриите поста .

Нека бъдат по 50 лв. на дете за всеки родител, който се осигурява на минимална работна заплата, по 100 за дете, ако родителят се осигурява на минимум две работни заплати и ДА НЕ СЕ изплащат детски на хора, които не плащат вноски в СОЛИДАРНАТА осигурителна система.

Pesh0

не е така жандармерията влиза в къщата и проверява хладимника , ако няма мляко и сирене спира детските . Защото това са го прехвърлили на учителите ,

Откъде пари за тези детски,още повече,че не са предвидени в бюджета.АБЕ,НЯМА ЛИ ИКОНОМИСТИ В ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО?От както са дошли оправят бюджета само със заеми,в момента пак преговарят с три банки за нови милиарди.НА ТЯХ ИМ Е ЯСНО,ЧЕ СА ПЪТНИЦИ ВЪВ ВСЕКИ ЕДИН МОМЕНТ,НО НИЕ КАК ЩЕ СЕ ОПРАВЯМЕ СЛЕД ТЯХ КАТО НАРОД И ДЪРЖАВА?????ЯНУКОВИЧ ОСТАВИ В УКРАЙНА 35 МИЛИАРДА ЗАЕМИ И НАШИТЕ СЕ СТРЕМЯТ МАЙ КЪМ ТАЗИ ЦИФРА.ТАКА ЩЕ Е КАТО СПИМ И ТЪРПИМ.ЧЕРВЕНИТЕ ЕСКАДРОНИ ХУКНАХА ДА СПАСЯВАТ БЪЛГАРИТЕ В УКРАЙНА,А КАКВО СТАВА С БЪЛГАРИТЕ В БЪЛГАРИЯ?

Pesh0

Като хора ако искаме да осселеем по тези земи , след тях , ще трябва да ги задължим да върнат откраднатото този път. Вече ножа реже кокала ... като се опитват да го наклонят на някоя страна и да кажат ето вижте да ама там не реже .

ПОРЕДНАТА ЕМИСИЯ НА ДЦК ЕСТЕСТВЕНО

предлагам за ги направите по 100 лв. Нашите пак няма да раждат, ациганите няма да стават от кревата да правят повече деца. Не знам дали още важи измишльотината от соц време - 5 деца - майка - героиня. Може да няма един ден работа, но и се предоставя добра пенсия.

Това единствено ще поощри кремавите ни съграждани, а не виждам мен как ще поощри, както и много други като мен-ти понеже си по така, за теб няма детски, нямаше детска градина, едвам се вредихме(вредихме не е точната дума, сещате се, нямаше друг начин) в училище заради 1414234 човека със "съображения" преди нас....всеки тук го е преживявал мисля Ми нали постоянно даваме за пример САЩ? Кога ще ги стигнем? Кога и тук ще започнат да ми връщат част от платените ОТ МЕН данъци, преки и косвени, така, както е в САЩ? И до кога мама му стара в тая страна ще се мисли единствено за пенционерите и кремавите? Че държавните служители станаха повече от тези в частния сектор Мен лично ми писна от изкривен социализъм

За пенсионерите - си прав!!!!!!!!!!!

ЕЕЕЕЕееее сетихте се , че и децата на хората ,които плащат големи данъци са деца на тази държава.

Не им дреме за нас, образованите, умните, работливите, инициативните, от които най-много крадат. Останахме малко в тази държава и решиха, че може да ни хвърлят по някоя троха. Трябва да си мълчим, да работим, да плащаме а те да разпределят.

ДАААААА! ЗАААА ВСИЧКИИИИ, които плащат данъци! Който не плаща данъци трябва да ползва МИНИМАЛНИ придобивки. Например МАКСИМАЛНАТА СУМА за гражданин НЕ ПЛАЩАШ ОСИГУРОВКИ И ВНОСКИ ЗА ПЕНСИЯ да е минимална ПЕНСИЯ. Кажете г-н Министър как сега самотни майки с много деца, неработещи, неплащащи нищо към осигуритлната система получавт по над 1000 лв., НА МЕСЕЦ ,от нашете изработени и полагащи ни се пари. И как така нашите радители, които над 30 ГОДИНИ, са плащали данъци, осигуровки получават ПОД 300 лв. пенсия, А НЕПЛаЩАЩИТЕ, ТАРИКАТИТЕ И ВАШИТЕ Избиратели получават по три пъти повече. Защото вие разпределяте "Несправедливо", НЕПОЧТЕННО, парите на почтенните и достойни данъкоплатци?

Аз едно се чудя, няма ли как тези тъпи закони който са избирателни и поощтряват мързеливите и неработещите да се представят пред международния съд като дискриминация. Това за детските надбавки е добър пример все едно детцата на тези който плащат като попове не е дете на тази държава и не му се полагат помощи ..... що за пумярщина. Този който го е измислил това законче трябва да му се плюе в лицето....

ПОДКРЕПЯМ! Плащам като поп години наред, а не съм видяла 1 лев детски. Стига сте спонсорирали циганите.

Нещастници, аз работя за 50 лева на час и ми дреме за тия 50 лева на дете, а аз имам 3 броя. За мен представлява интерес да ме освободят от данъци и осигуровки, понеже съм създал и отглеждам три нови данъкоплатеца на държавата, всеки един от които ще плаща повече данъци в сравнение с мен.

Твоето изказване те отъждествява като лайняр. Жалко е че твоите три сигурно ще те наследят. Ако те освободят от данъци, кой беден ще плаща образованието на децата ти бре?

ако се образоваш малко, ще ти стане ясно , че данъците биват преки и косвени. Вторите са около 2/3 , а ставаше въпрос за първите. И понеже си много отворен и не си лайнар, да ти кажа, че съм осигурил с моите данъци и твоите деца, ако имаш такива, ако нямнаш, дай Боже да имаш

Чести ти прави, че имаш три деца, но за да ни има като народ, като гражданско общество и държава,задължително да пазим Българския език. Това не допуска имена да се пишат с малка буква като петров, разбирай димитров.

откъде ще ги вземете бре...мародери...нов заем....смачкахте бизнеса...замазахте очите на пенсионерите асега предизборно ОТНОВО НАГЛО СЕ ПОДИГРАВАТЕ С НАРОДА....и то казано от какъв българин...Асан Бадемов

"Правителството има план за вдигане на детските надбавки на 50 лева - и то за всички." ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ПРОТЕЖИРА ЦИГАНИТЕ. ТЕ ЩА ЗАЛИЧАТ БЪРГАРСКИЯ ЕТНОС.

С предишния геноцид подстрекаваха циганите - само за социално слабите и неплащащите осигуровки. Аз съм за това да има по равно за всички деца , не само на тези с малките доходи.

НЕГРАМОТЕН си. Ограмоти се! Плаща ти се за това по три пъти повече отколкото на другите.

Почна се предизборното надцакване. Искаме достойни доходи, не подаяния. Подаянията ни заробват и са в интерес единствено на паразитите.

Ееее,айде стига подкрепа за малцинствата.Тези,които най малко са плащали за осигуровки най много ще получат,а който си е плащал редовно вноските му се дава колкото Бог да прости-20 лева,като за Коледа нищо,но от сърце.Сега и за децата,но за кои деца.Българите имат по едно две,а другите по 10.А пък от ГЕРБ направо им дават безплатно земя за живеене,а не за копане,че циганина не знае какво е мотика.БРАВО на всички вас.

Понеже знам, че това е популизъм най-отговорно заявявам : Ако го направите ставам член на БCП. И като бонус, отивам да плюя президента. Парите от детските ги дарявам ...

10 чавета =500 лв помощи за отопление , европеиски помощи коледни велигденски еми циганин да си на днешно време

па те и разходи нямат;;;ток не плащат

Предлагам да се предвидят по 20 лв за дете от малцинствата,но да ги получават не те,а Софийска вода и ЧЕЗ.Така хем ще има социална помощ,хем кражбите им ще са платени.Направете същото и за моите деца-и те имат нужда от помощ,на всичко отгорв работят.

Ех, точно 20 лева ме спираха за 3-то дете, сега вече почвам жената.

двудетния модел предполага добавки/помощи до второ дете, а не то 8-мо. Вярно, има българки и спо 13 деца, но това си е тяхно решение, да си ги гледат, да си ги хранят, да са им живи и здрави децата. Но не искам аз да им ги храня, с моите данъци и ДДС.

Скоро ще дойде време индианците толкова много да се размножат, че да не можем ние, работещите, да смогнем да им осигурим т.н. "детски". Не ми се мисли, какво ще става тогава!

Ами след като ни заличат и няма какво да карадат ще започнат полека да работят. А голяма част от тях ще са се преселили в Европа. В момента повече цигани емигрирт отколкото българи. В Европа помощите са в пъти по-големи от нашите. Седи грей се. Ще видиш , че няма да се размножат , чак толкова.

Не съм чувал, паразити да работят! На паразита му трябва донор - и това са работещите нормални хора! Прочетете за Детройт!

Ако, Левски и Ботев се надигнат от гробовете си и видят, кой е социалният министър на България ,ще ни теглят една балканджийска и пак ще скочат в тях.

По добре да ги раздават по малко 20- 50 лева от колкото да ги откраднат всичките накуп някой "бандюги".

Под заглавие Министрите - от нива на нива и от плаж на плаж в средата на август 2012 г., когато всички порядъчни хора са на почивка, вестник Дневник ни съобщава за следните безобразия на правителството на ГЕРБ: Борисов се среща с Камерън във Великобритания. Като се връща, хуква към Варна по случай празника на града, където след празнуването посещава новостроящия се храм "Св. Прокопий Варненски", открива разширение на детска градина, пуска в експлоатация реконструирания участък на бул. "Ген. Колев" и околното пространство, открива многофункционалната спортната зала на Първа езикова гимназия в града и нов скенер в МБАЛ "Св. Анна" за един милион, осигурен от гадния Дянков. (Както се чу по-късно, този град бил оставен да го ядат кучетата, а Борисов се бил грижил само за Бургас. ) И министрите му не остават по-долу в безобразните си деяния та Найденов, та Вежди, та Лиляна Павлова... само ходят нагоре надолу, инспектират, намират кусури и санкционират. Накрая журналистката пита разтревожено: И всичко това в традиционно скромния откъм новини и събития летен сезон. Как ли ще се отрази на министрите наближаващият предизборен период? А какво ли ще се случва непосредствено преди гласуването, за когато още отсега се насрочват разнородни откривания, пускания и рязания на ленти? Четете, четете и се чудете не само как сме ги изтърпели, но и защо още ги търпим. Журналистите имам предвид.

Господин Адемов е умен човек и разбира, че парите трябва да се дават на деца от социално слаби семейства (не на родителите!) чрез детските заведения и училищата за дрехи, храна и учебници. Остава, той да може да наложи това в правителство, което не се интересува много от проблемите на децата.

А на мен, не знам защо, ми писна да се грижа за циганите и всичките им чавета. Какъв съм такъв, антисоциален и расист? Дали има и други като мен? А министър Адемов откъде ги дава тези пари, от неговата заплата, или от моята?

мъдър турчин ни разпределя детските в Б-я а българчетата му се молят за 20лв - ако не беше жалко щеше да е смешно.А ти викаш - умен бил.Умен умен ама - турчин

Как така някой ще дава? И какво ще дава? От кого ще го вземе? КОЙ ЩЕ ИЗРАБОТИ ПАРИТЕ? Има осигурителна система и тя е СОЛИДАРНА, т. е. ако си дал лев и после си в нужда може да ти се даде възможно най много, да кажем 100 лв. за този лев. Но ако не си дал и стотинка не трябва да получаваш нищо. Сега раздавайки пари на всеки нуждаещ се извършва ограбване на данъкоплатците.