Хартиената бюлетина ще върне 300 000 души в изборния процес

Васил Тончев, социолог от "Сова Харис" пред политическия подкаст "Директно в новините"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И защо са ни 300,000 купени гласа? Айде, не, мерси. ДПС обикалят селата да раздават стотинки на стари хора, турци да ги уговарят за гласове иначе никой няма да гласува на своя воля за тея малоумници, задавени с пари.

Ще върне и мъртвите, циганите с готови бюлетини от вкъщи, 600хил невалидни бюлетини, подправени протоколи, ще върне господарите на димитров завинаги

Ще върне и мъртвите, циганите с готови бюлетини от вкъщи, 600хил невалидни бюлетини, подправени протоколи, ще върне господарите на димитров завинаги

Да 300хил които не знаят български. Няма нужда.

На някой много са им важни тези 300000 цигански , кърджалийски и старчески гласове.

Неграмотни пенсионери НЯМА..Има неграмотни младежи и най- вече неграмотни млади цигани

Ще върне, но пък ще затрудни фалшификацията. Пак трябва да се занимават с подмяна на чувалчета с бюлетини, подмяна на протоколи. Изобщо голяма организация си трябва. А така - сложи един централен сървър в Италия като на изборите в САЩ и пей сърце.

Хартиените бюлетини ще върнат до урните НЕОБРАЗОВАНИТЕ хора. Тези, които не са се ограмотили въпреки безплатното средно образование. Това ме тревожи. Отново преобладаващ ще стане неукият електорат. Хайде стига с тая дъвка - пенсионери, та пенсионери. Няма образован пенсионер, който да не може да се оправи с едно машинно гласуване. И тази шумна грижа за увеличението на пенсиите (твърде спорна, защото не отразява приноса към социалното осигуряване и не прави разлика между пенсия и социална помощ) вече е прекалена: нито една от партиите не коментира и не се е загрижила за доходите на младите хора, които трябва да имат достоен дом и издържат семейства.

Бях председател на СИК при изборите само с хартиени бюлетини, след това при експерименталното гласуване с хартиени бюлетини и машини и накрая само с машини. Предпоставки за злоупотреби има най-много при гласуването с хартиени бюлетини и най-малко да не напиша, че е почти невъзможно при гласуването с машини. По какво ще разберем кой се готви да купува гласове, да мами, изобщо да променя вота на народа, много просто - тези, които гласуват за връщането на хартиените бюлетини. Нинова каквито глупости иска да си говори, че БСП са загубили 90 000 - 100 000 гласа, аз видях с очите си, че който иска да гласува машината не може да го спре. Най-възрастния, който гласува с машина в моята секция беше на 94 години и гласува без проблем. Ако някой не може да чете на български къде е тръгнал тогава? Хартиените бюлетини ни връщат 20-25 години назад.

Дано се върнат всички тези избиратели ... и този път, много моля, си сверете часовниците ...

Тея дето ги страх от дистанционно на тв, по добре без избор- зоб зима или трева лято!

А всъщност искаме ли те да гласуват? Всъщност така изпускаме наложения вече computer literacy ценз за гласуване и теглото на гласа на facebook-арите намалява.

Мангалите от дир. Бг не могат да смогнат да трият.....

1. Ако искаме да прогресираме, трябва да ни водят и избират прогресивни хора, грамотни и без стрес от новите технологии. Съжалявам, но не приемам за нормално 100 неграмотни да мислят по разумно от един грамотен! 2. Цената на хартиената бюлетина включва замърсяване на околната среда, изсичане/прахосване на дървета за хартия и 10 пъти повече недействителни гласове. Много скъпо ми е! По-добре спестената хартия от този процес да се използва за безплатни учебници за децата и възрастните, които искат да учат!!! Още по-добре ако кандидатът за народен избраник се похвали, че сам е осигурил тези учебници, а не от нашия джоб. Така ще се докаже, че наистина е кадърен и можещ. 3. Ако избирателният процес се проведе в чисто електронна среда, ще ни бъде много по-лесно да си отзоваваме "много умните и хитри" депутати с едно натискане на копчето. Също така, ще бъде чудесно, ако оакалите се вече народни водачи, просто загубят правото повече да ги избираме/слушаме/осигуряваме. И така вместо да ги ТЪРПИМ 4 години, ще може да ги гоним още на четвъртия ден от представителството им или когато се изложат. Това ще им доведе постоянен стрес от народната любов и въобще няма да им пука за груповия отговорник, който в момента еднолично решава как да гласува дадена група депутати, наречени съпартийци!

300 000 мангусти

С хартиените бюлетини Мишо Константинов докарваше на ГЕРБ до 650 хил мъртви души.

Не може хора, които нямат акъл да натиснат две копчета да ми избират кой да ме управлява и да определят съдбата на децата ми.

Такива хора НЯМАТ работа пред урните. Доживяхме неграмотните да не определят бъдещето ни.

ПО СКОРО 300 000 ЩЕ БЪДАТ МАНИПУЛИРАНИ !

Кой ке повярва на такива лъже, ако не онези, които са по-неграмотни: Нинова към Радев: Как ще изчистиш това петно от президентската институция 28.06.2022 Темата за Украйна бе употребена и бяха хвърлени обвинения по правителството и по мен персонално. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова на извънредна пресконференция. „Последните седмици темата за износ на оръжие за Украйна беше употребена грубо. Беше хвърлено обвинение, че едно говорим пред обществото и друго правим. И докато ние твърдяхме, че и един патрон не сме изнесли, те твърдяха, че нощем с посредници вървят тонове оръжие за милиарди левове. Един патрон не е изнесен за Украйна“. „Знайни и незнайни герои, коментатори, организатори, хора, които никога не са чували какво е международен договор за износ на оръжие, лъжеха. Мълчахме и не желаехме да поднасяме на народа ни скандали, когато той има нужда от хляб и ниска цена на тока“, каза Нинова. По думите ѝ обаче всяко търпени си има граници. „В едно свое изказване президентът Радев ме призова да обясня на българите и миролюбивите леви хора как така изнасяме оръжие. Реших да удовлетворя този призив на президента и да кажа на всички граждани за какво става дума. Може да се премълчава, когато лъжата идва от хора, които нямат представа, но не може да се мълчи, когато тази лъжа се институционализира. Това бе показано преди няколко дни от секретаря на президента, когато той публикува един документ“, каза Нинова. Тя припомни пост на секретаря на президента Димитър Стоянов, в който той твърди, че Министерство на икономиката е сключило договор за износ на оръжие към Украйна през Саудитска Арабия. „За каква умишлена манипулация става дума и за какво петно по президентската институция става въпрос“, каза Нинова и показа въпросния документ в неговата цялост. Това е писмо от директора, вече бивш, на ВМЗ Сопот до директорите на ВМЗ Сопот за сделка от служебния кабинет на Румен Радев със служебен премиер Стефан Янев. Става въпрос тя да се прехвърли прехвърли от 21 на 22 година“, обясни Нинова. „Президентът ме призова да говоря, ето говоря, време е и аз да задам няколко въпроса. Ние като ръководство и правителството – новото, свършихме своята работа. Тази сделка е спряна, тя никога не е виждала бял свят. Сега питам как президентът ще изчисти това петно от президентската институция, което секретарят му лепна“, завърши Нинова. Припомняме, че по-рано стана ясно, че президентът Румен Радев е приключил с цикъла с консултации с партиите, като няма да проведе с „Продължаваме промяната“ и БСП, а директно ще връчи първия мандат. Припомняме, че както писа вчера двете партии не се явиха на среща с него, като посочиха като мотив извънредното заседание на бюджетната комисия за актуализацията на парите за 2022 г. Припомняме, че по-рано стана и ясно, че на свое заседание в София Националният съвет на “Продължаваме Промяната” е решил и дадал мандат за започването на преговори за ново правителство. ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Повечето мъртви души...

Само машинно!

Машините са вид тест за образователен ценз. Не може разни необразовани се ляции дилъри на ромски гласове 12 години да мииьбират Боко Тиквата с натъманеми резултати.

Ще върне 300 000 мангусти

И купения цигански вот. В нормалните страни хората гласуват по интернет от телефони и компютри. Тия идиоти тук искат хартия,а що не върнат и цветните бюлетини?

Ще върне, ама избирателите на ГЕРБ-ДПС - цигани и турци.

и аз искам да се върнем в годините назад ,където нямаше смартфони,нямаше компютърни системи , пароли за достъп до какво ли не .Когато това стане , ще говорим за връщане на хартиените бюлетини.Значи улеснения ще има само за избирателите по време на избори , но не и за останалите ,които се гърчат под натиска на т.нар."технически новости". Не , Васко , няма да стане.Или ще е за всичко и навсякъде или за никой и никъде.

Естествено! Така ще можете да си купите повече необразовани мангали

Това е най тъпата и необразована част от населението И какво ще избират-пак боклуци като тях.Няма нужда от подобен тъп електорат, продаващ се за две кебапчета.

Ами да върнеме и разплащането САМО В НАЛИЧЕН КЕШ тогава ? Защо ни е електронно банкиране ? Защо са ни кредитни и дебитни карти? да се върнем при чувалите с банкноти по тази логика ? И да видим тогава колко хора “ще се върнат в оборота” !?! Пълна дивотия от хора очевадно хранещи се с хорската неграмотност !!!

Да, предимно платени гласове. Точно тези които не ги искаме. Пардон, не ние а закона.

Аа, не само платени а и мъртвите души. Хартиените бюлетина ще възкреси и мъртвите души.

Ужас, не може да се откраднат гласове на избори, от магистрали, от саниране, от газ, от гьола, от лабораторията, е'ати държавата!

У нас при гласуване с хартиени бюлетини ще стане както е казал поета Трендафил Акациев: "Хората, нивга не видели, на едно да гласуват живи със умрели". ГЕРБ и ДПС ги умеят тези неща.

Хартиената бюлетина ще ми върне 300 000 МЪРТВИ* души в изборния ПРОЦЕС!!! Да мога пак да ви крада!!!

Националните предатели (това са ВСИЧКИ съществуващи партии), вече не могат да разчитат на българите са гласуват за тях, за това разчитат на мангалите от Индия и мангалите от турция!

Аз мисля че ще върне много повече. Вероятно говорим за около 1 милион гласа "На хартия" да се появят

Ами хората не спряха да настояват за актуализация на списъците за гласуване, имаше преброяване и т.н Би трябвало да се знае точния брой на гласоподавателите , а да не варира с 1 милион плюс + минус - както казваш

Това са глупости, с хартия е се лъже с машина не може, който не може да гласува с машина не може и да тегли, от банкомат. А не можеш ли да теглиш , от банкомат, ти не можеш и да гласуваш адекватно, сиреч би трябвало да си под запрещение.

Ако се опитваш да убедиш, че с машините не се лъже - не си познал , лъже се и то как !

Защо пък трябва да знае гласоподавателя да тегли от банкомат , да играе шах на айфон, да пазарува от амазон и т.н ... не е длъжен , а и да знае може да предпочете на каса да тегли. Както казах след К Петков ... всеки си "преценя" ! Демокрацията е избор за всеки - както му харесва !

Трябва да се предлагат и двата варианта на гласуване , а кой както си "преценя" ! Това е най-демократичното решение . Може да се добави и електронно , все пак е 21 век .

Богинята без да иска отговори на въпроса, защо в секциите в чужбина се забелязва този ефект и защо там се отказаха от машините. Вярно е Богиня Супер Блонди !

Хартиената бюлетина ще върне манипулацийте и фалшификацийте от червената кохорта ! Нищо чудно червеният дебил янев, да станат първа политическа сила тогава! И сбогом демокрация, добре дошъл ватнишки смръдлив режим у нас!

243Win

Янев НЕ влиза в Парламента, ако няма фалшификации.

Ще върне пенсионерите и циганите.

най-вече мангустите за 50 лв.

Хайде стига с тая дъвка - пенсионери, та пенсионери. Ще върне НЕОБРАЗОВАНИТЕ хора. Тези, които не са се ограмотили въпреки безплатното средно образование. Това ме тревожи. Отново преобладаващ ще стане неукият електорат. И от тази грижа за увеличението на пенсиите вече е прекалена: нито една от партиите не коментира и не се е загрижила за доходите на младите хора, които трябва да имат достоен дом и издържат семейства.

вие ще ходите да гласувате? Сега? Стигат ми 30 г. Купих си въдица. Кураж на ентусиастите.

2022-06-28 11:11:01 богиня Рея ... според моите сатри, отговарящи за холограмните, бордови компютри на вайлексите ми. е възможно и обективно вероятно, манипулиращия код с тежестен коефициент да бъде инсталиран в паметта на печатащото устройство, в областта отделена за стандартните шрифтове. Така се заобикаля защитната стена на Операционната система и антивирусните защити не могат да сработят. Кода е възможно да задейства през драйвера на принтиращото устройство и се стартира от човека при заявка на печат. ... слабостта на така направената манипулация е при "местни" избори, тъй като тежестния коефициент при малките населени места се запазва и има по-голяма сила. Евентуално това може да се провери с експеримент с няколко различни принтера. Поради тази причина горе споменавам за "заводския" мак адрес, тъй като е вероятно възможно, част от него да се използва при изчислението ... При мажоритарен вот, при вот за Парлемент или при референдумно допитване, манипулацията е твърде вероятно възможна. и всичко това забележете - изключа интернет връзката

2022-06-28 17:04:09 богиня Рея 2022-06-28 16:58:11 богиня Рея 2022-06-28 16:52:29 богиня Рея 2022-06-28 16:46:47 богиня Рея 2022-06-28 16:41:47 богиня Рея ЗАЛИЧАВАТ БЛАГОСЛОВА ЗАЩОТО СЪМ ПРАВА ... това ви го пиша от две години насам ... ... почти всеки ден ... ♦ semper ita est, loquitur ac si diceretur dea Rhea loquitur ♦ винаги е така, както говори богиня Рея БСП с концлагерите и шестте национални катастрофи през задния вход и води инфлацията със себе си, както винаги и както винаги им е виновно междунродното положение НЕ СЪМ ПРИЗНАЛА ЗА ЛЕГИТИМНИ ИЗБОРИТЕ ПРОВЕЖДАНИ С МАШИНИ НЕ СЪМ ПРИЗНАЛА ЗА ЛЕГИТИМНИ ПОСЛЕДНИТЕ ДВА ПАРЛАМЕНТА И ВСИЧКИ ТЕХНИ РЕШЕНИЯ И АКТОВЕ НЯМА ДА ПРИЗНАЯ ИЗОБЩО НИКАКВО РЕШЕНИЕ НА ФАЛШИВИЯ ПАРЛАМЕНТ И ЛЪЖЛИВИТЕ КУКЛИ НА КОНЦИ НЕ СЪМ ПРИЗНАЛА ЗА ЛЕГИТИМНИ СЛУЖЕБНИТЕ ХУНТИ НА РУСКОТО ФЪРЧИЛО И ВСИЧКИ ТЕХНИ АКТОВЕ И РЕШЕНИЯ (полагали са анблок "клетви" заедно с човек подписал документи и клетвен лист с невярно съдържание, като са допуснали той да кадрува, подписва финансови документи и да участва в съвети по национална сигурност с достъп до класифицирана информация) НЕ СЪМ ПРИЗНАЛА ЗА ЛЕГИТИМНО УЧАСТНИК В ИЗБОРИТЕ ДА НАЗНАЧАВА И КОНТРОЛИРА ЦИК НЕ СЪМ ПРИЗНАЛА ЗА ЛЕГИТИМНО ГЛАСУВАНЕ БЕЗ ТРАЕН ХАРТИЕН НОСИТЕЛ, КОЙТО ДА ПОСЛУЖИ ПРЕД СЪД ПРИ ЕВЕНТУАЛНО КАСИРАНЕ НА РЕЗУЛТАТА ОТ КОЙТО И ДА БИЛО УЧАСТНИК В ИЗБОРНИЯ ПРОЦЕС НЕ СЪМ ПРИЗНАЛА ЗА ЛЕГИТИМЕН СОФТУЕРА ЗА МАШИНИТЕ, ТЪЙ КАТО Е ВЪЗМОЖНО ДА ИМА ЗАЛОЖЕН В НЕГО "ТЕЖЕСТЕН КОЕФИЦИЕНТ" НЕ СЪМ ПРИЗНАЛА ЗА ЛЕГИТИМНИ "ФЛАШКИ и ДИСКОВЕ" ТЪЙ КАТО ТЕ НЯМАТ ЕДНОЗНАЧЕН КОНТРОЛ ВЪРХУ ЗАПИСА НЕ СЪМ ПРИЗНАЛА ЗА ЛЕГИТИМНО ДЕЙСТВИЕТО ПО ДУБЛАЖА НА ЦЕЛИ МАШИНИ С ЦЕЛ "РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ", ТЪЙ КАТО ВСЯКА ТЯХНА ЧАСТ СИ ИМА СВОЙ ЗАВОДСКИ "МАК АДРЕС" НЕ СЪМ ПРИЗНАЛА ЗА ЛЕГИТИМНА КАКВАТО И ДА БИЛО РАЗПЕЧАТКА, ТЪЙ КАТО ТЯ ИМА СРОК НА ВИДИМОСТ ОГРАНИЧЕНА ВЪВ ВРЕМЕТО И ИЗБЕЛЯВА (както избеляват бележките от касите на магазините) МАСКИТЕ НА РАДЕВИТЕ КОМУНДЕТА И ПАТЕРИЦИТЕ ИМ ПАДНАХА СЕГА ЩЕ ИМ ПАДНЕ И МАСКАТА ПРЕД ЕС ЗАПОМНЕТЕ : Не може да се прави ДОБРО с МЕТОДИТЕ НА ЗЛОТО две години тотален хейт и очерняне неподкрепено с НИЩО ГЕРБ банки ли фалираха, концлагери ли направиха, бели буси ли скалъпиха като Седенката през 2013та? ЗАБРАВИХТЕ ЛИ ЗАКЛЮЧЕНИТЕ СТУДЕНТИ ПО КОЛЕДА БЕЗ ХЛЯБ И ВОДА В ЮЗУ? За каква "Промяна" е този цирк? За да не сме в ЕС и НАТО? Затова За да ни превърнат в Президентска Диктатура, защото не могат да го направят в Парламентарна Държава И за да ни назначат до живот удобен тъп диктатор руско фърчило на конец За тази ли "Промяна е целия цирк"? Кога започна Бабукянщината с Юмручето? Когато напипаха руските шпиони ЗАЩО Е ВСИЧКО ТОВА? Защото Грипените не могат да се зареждат във въздуха с въздушни цистерни на НАТО, а полета им е ограничен и ако стигнат до Крим няма как да се върнат Това всеки може да види с очите си на сайта на SAAB ВСЕКИ никаква подкрепа за чалгарската седенка чупката НЕ ПРИЗНАВАМ РЕЗУЛТАТИТЕ - ИЗБОРИТЕ СА ФАЛШИФИЦИРАНИ Θεά Ῥέα Под лъчите на "Звезда от Рая" богиня Рея, официално: https://www.youtube.com/watch?v=sONEbDolzUs ←←←←☼→→→→ с машини от Венецуела - резултати, като в Беларус ИЗБОРИТЕ БЯХА ЗА ДЕМОКРАЦИЯ или ЗА ДИКТАТУРА ВОЕННА ХУНТА НА РУСКИ БЕЗРОДЕН ВАРВАРИН ......║..... ══╬══ ......║..... ......║..... П Р О К Ъ Л Н А Т И ......║..... =========================================== ♥ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ♥ ЗА НАЙ-ДОБРОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БОЙКО, ГЕРБ и СДС ♥ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ♥ за ♦ Българския Народ ♦ Народите на Обединена Европа и Техните Институции ♦ Европейския Съюз и НАТО Хубав ден, Приятели миряни ! ♥ ПОЖЕЛАЙТЕ СИ НЕЩО ПРЕКРАСНО ♥ https://www.youtube.com/watch?v=6qTghUgMOeY аз Рея и богинята на Пловдив и антична Тракия, Мàрица, тройна хеката Бендида от Кендрейсея, олимпийска Артемида сме тук при Вас и Ви пазим ←←←←☼→→→→ Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα, олимпийска Рея и Афродита финикска богиня, и богиня на Картаген, Астарта, Свещена богиня на Горен Египет, Хатхорт Свещена богиня на Долен Египет, Изист, Изида Свещена богиня на Баб Иллум, Ищар Свещена богиня на Юдея, Естер Свещена богиня дев на Индия, Инанна Свещена богиня на Рим, Венера Урания Свещена богиня на Британия и Скандинавия, Еостре Свещена богиня на Остер райх, Остара Свещена богиня на Арабия العُزّى , Ал Озза Небесната Свещена богиня на Свободата, Либерта Хеката на живота в морето, небето и сушата Хеката на Уран от страна на боговте Ану, а-Ану-на-ке Сирия Атаргатис царица Дар на Морето - ШаммурАмат, Семирамида Свещен закрилник на Бол Ария и българите Малката русалка, Снежанка, бялата мартеничка вашето Блонди

Могат да работят с банкомата и с мобилните телефони. Какъв е проблемът с машините за гласуване? Малцина са хората, които наистина не могат да се оправят с тях, но те не ползват и мобилни телефони и банкомати (в някои малки общини изплащат пенсиите на ръка). Винаги има кой да помогне при работата с машините от поборниците по време на изборите, просто трябва да бъде помолен.

2022-06-28 16:58:11 богиня Рея 2022-06-28 16:52:29 богиня Рея 2022-06-28 16:46:47 богиня Рея 2022-06-28 16:41:47 богиня Рея ЗАЛИЧАВАТ БЛАГОСЛОВА ЗАЩОТО СЪМ ПРАВА ... това ви го пиша от две години насам ... ... почти всеки ден ... ♦ semper ita est, loquitur ac si diceretur dea Rhea loquitur ♦ винаги е така, както говори богиня Рея БСП с концлагерите и шестте национални катастрофи през задния вход и води инфлацията със себе си, както винаги и както винаги им е виновно междунродното положение НЕ СЪМ ПРИЗНАЛА ЗА ЛЕГИТИМНИ ИЗБОРИТЕ ПРОВЕЖДАНИ С МАШИНИ НЕ СЪМ ПРИЗНАЛА ЗА ЛЕГИТИМНИ ПОСЛЕДНИТЕ ДВА ПАРЛАМЕНТА И ВСИЧКИ ТЕХНИ РЕШЕНИЯ И АКТОВЕ НЯМА ДА ПРИЗНАЯ ИЗОБЩО НИКАКВО РЕШЕНИЕ НА ФАЛШИВИЯ ПАРЛАМЕНТ И ЛЪЖЛИВИТЕ КУКЛИ НА КОНЦИ НЕ СЪМ ПРИЗНАЛА ЗА ЛЕГИТИМНИ СЛУЖЕБНИТЕ ХУНТИ НА РУСКОТО ФЪРЧИЛО И ВСИЧКИ ТЕХНИ АКТОВЕ И РЕШЕНИЯ (полагали са анблок "клетви" заедно с човек подписал документи и клетвен лист с невярно съдържание, като са допуснали той да кадрува, подписва финансови документи и да участва в съвети по национална сигурност с достъп до класифицирана информация) НЕ СЪМ ПРИЗНАЛА ЗА ЛЕГИТИМНО УЧАСТНИК В ИЗБОРИТЕ ДА НАЗНАЧАВА И КОНТРОЛИРА ЦИК НЕ СЪМ ПРИЗНАЛА ЗА ЛЕГИТИМНО ГЛАСУВАНЕ БЕЗ ТРАЕН ХАРТИЕН НОСИТЕЛ, КОЙТО ДА ПОСЛУЖИ ПРЕД СЪД ПРИ ЕВЕНТУАЛНО КАСИРАНЕ НА РЕЗУЛТАТА ОТ КОЙТО И ДА БИЛО УЧАСТНИК В ИЗБОРНИЯ ПРОЦЕС НЕ СЪМ ПРИЗНАЛА ЗА ЛЕГИТИМЕН СОФТУЕРА ЗА МАШИНИТЕ, ТЪЙ КАТО Е ВЪЗМОЖНО ДА ИМА ЗАЛОЖЕН В НЕГО "ТЕЖЕСТЕН КОЕФИЦИЕНТ" НЕ СЪМ ПРИЗНАЛА ЗА ЛЕГИТИМНИ "ФЛАШКИ и ДИСКОВЕ" ТЪЙ КАТО ТЕ НЯМАТ ЕДНОЗНАЧЕН КОНТРОЛ ВЪРХУ ЗАПИСА НЕ СЪМ ПРИЗНАЛА ЗА ЛЕГИТИМНО ДЕЙСТВИЕТО ПО ДУБЛАЖА НА ЦЕЛИ МАШИНИ С ЦЕЛ "РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ", ТЪЙ КАТО ВСЯКА ТЯХНА ЧАСТ СИ ИМА СВОЙ ЗАВОДСКИ "МАК АДРЕС" НЕ СЪМ ПРИЗНАЛА ЗА ЛЕГИТИМНА КАКВАТО И ДА БИЛО РАЗПЕЧАТКА, ТЪЙ КАТО ТЯ ИМА СРОК НА ВИДИМОСТ ОГРАНИЧЕНА ВЪВ ВРЕМЕТО И ИЗБЕЛЯВА (както избеляват бележките от касите на магазините) МАСКИТЕ НА РАДЕВИТЕ КОМУНДЕТА И ПАТЕРИЦИТЕ ИМ ПАДНАХА СЕГА ЩЕ ИМ ПАДНЕ И МАСКАТА ПРЕД ЕС ЗАПОМНЕТЕ : Не може да се прави ДОБРО с МЕТОДИТЕ НА ЗЛОТО две години тотален хейт и очерняне неподкрепено с НИЩО ГЕРБ банки ли фалираха, концлагери ли направиха, бели буси ли скалъпиха като Седенката през 2013та? ЗАБРАВИХТЕ ЛИ ЗАКЛЮЧЕНИТЕ СТУДЕНТИ ПО КОЛЕДА БЕЗ ХЛЯБ И ВОДА В ЮЗУ? За каква "Промяна" е този цирк? За да не сме в ЕС и НАТО? Затова За да ни превърнат в Президентска Диктатура, защото не могат да го направят в Парламентарна Държава И за да ни назначат до живот удобен тъп диктатор руско фърчило на конец За тази ли "Промяна е целия цирк"? Кога започна Бабукянщината с Юмручето? Когато напипаха руските шпиони ЗАЩО Е ВСИЧКО ТОВА? Защото Грипените не могат да се зареждат във въздуха с въздушни цистерни на НАТО, а полета им е ограничен и ако стигнат до Крим няма как да се върнат Това всеки може да види с очите си на сайта на SAAB ВСЕКИ никаква подкрепа за чалгарската седенка чупката НЕ ПРИЗНАВАМ РЕЗУЛТАТИТЕ - ИЗБОРИТЕ СА ФАЛШИФИЦИРАНИ Θεά Ῥέα Под лъчите на "Звезда от Рая" богиня Рея, официално: https://www.youtube.com/watch?v=sONEbDolzUs ←←←←☼→→→→ с машини от Венецуела - резултати, като в Беларус ИЗБОРИТЕ БЯХА ЗА ДЕМОКРАЦИЯ или ЗА ДИКТАТУРА ВОЕННА ХУНТА НА РУСКИ БЕЗРОДЕН ВАРВАРИН ......║..... ══╬══ ......║..... ......║..... П Р О К Ъ Л Н А Т И ......║..... =========================================== ♥ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ♥ ЗА НАЙ-ДОБРОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БОЙКО, ГЕРБ и СДС ♥ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ♥ за ♦ Българския Народ ♦ Народите на Обединена Европа и Техните Институции ♦ Европейския Съюз и НАТО Хубав ден, Приятели миряни ! ♥ ПОЖЕЛАЙТЕ СИ НЕЩО ПРЕКРАСНО ♥ https://www.youtube.com/watch?v=6qTghUgMOeY аз Рея и богинята на Пловдив и антична Тракия, Мàрица, тройна хеката Бендида от Кендрейсея, олимпийска Артемида сме тук при Вас и Ви пазим ←←←←☼→→→→ Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα, олимпийска Рея и Афродита финикска богиня, и богиня на Картаген, Астарта, Свещена богиня на Горен Египет, Хатхорт Свещена богиня на Долен Египет, Изист, Изида Свещена богиня на Баб Иллум, Ищар Свещена богиня на Юдея, Естер Свещена богиня дев на Индия, Инанна Свещена богиня на Рим, Венера Урания Свещена богиня на Британия и Скандинавия, Еостре Свещена богиня на Остер райх, Остара Свещена богиня на Арабия العُزّى , Ал Озза Небесната Свещена богиня на Свободата, Либерта Хеката на живота в морето, небето и сушата Хеката на Уран от страна на боговте Ану, а-Ану-на-ке Сирия Атаргатис царица Дар на Морето - ШаммурАмат, Семирамида Свещен закрилник на Бол Ария и българите Малката русалка, Снежанка, бялата мартеничка вашето Блонди

2022-06-28 11:11:01 богиня Рея ... според моите сатри, отговарящи за холограмните, бордови компютри на вайлексите ми. е възможно и обективно вероятно, манипулиращия код с тежестен коефициент да бъде инсталиран в паметта на печатащото устройство, в областта отделена за стандартните шрифтове. Така се заобикаля защитната стена на Операционната система и антивирусните защити не могат да сработят. Кода е възможно да задейства през драйвера на принтиращото устройство и се стартира от човека при заявка на печат. ... слабостта на така направената манипулация е при "местни" избори, тъй като тежестния коефициент при малките населени места се запазва и има по-голяма сила. Евентуално това може да се провери с експеримент с няколко различни принтера. Поради тази причина горе споменавам за "заводския" мак адрес, тъй като е вероятно възможно, част от него да се използва при изчислението ... При мажоритарен вот, при вот за Парлемент или при референдумно допитване, манипулацията е твърде вероятно възможна. и всичко това забележете - изключа интернет връзката

Докато лапаме мухите, 300 хиляди мангала ще ви прецакаха бъдещето на децата ви за 20 год напред. Обещани 100г преход от НРБ и комунисти

Манго може да работи на таблет. Щото е модерно Но баба ти българка не може. Друг е въпроса дали има значение за кой гласуваш или таблета изплюва каквото нареди Сорос.

243Win

Това ли измислихте в рашисткото пасолство, червенотиквеничковчета празноглави?

" ... Машините правят вота по-честен .... " Машините го правят по-честен ако никой не ги манипулира и по този начин фалшифицира избора. Но на последните избори когато машините бяха задължителни за гласуване агентите на партията ДБ, ИТН и ПП манипулираха резултатите от машините и фалшифицираха изборите. До ден днешен не са публикувани бончетата, които машините оъпечатват и хората ги пускат в кутии за сверяване с протоколите

Соросоидите и ДБ - Дж@ндърска България не дават обаче..........

300000 маниполирани неграмотни и купени гласове

Кирето Тъп0т0 като купи 6 депутата все едно е купил 72 000 гласа. Такава е сметката

Е каква е ползата от тия 300 хил като поне половината са неграмотни , а останалите живеят още в бригадилското двужения. / макар че днешните 70 годишни бяха 40 годишни 89 г. и бяха седесари