21 бежанци с обвинения за бунта в лагера в Харманли

Районна прокуратура-Харманли изготви обвинителен акт срещу 21 бежанци за бунта в лагера в Харманли, съобщиха от прокуратурата.

Обратно в новината

Коментари - 21 бежанци с обвинения за бунта в лагера в Харманли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да ги съдят и обратно откъдето са дошли!!! Да вилнят в собствените си старни или да се бунтуват за правата си там! Какво е това?Държавата ги е приела тук,а те безчинстват и вандалстват...Никаква милост за такива изроди!!!

СА ОЩЕ ТУКА?! КАКВО ОЩЕ ДА СТАНЕ,ЗА ДА ГИ ИЗГОНИТЕ ИЗВЪН БГ?! ДАНО ДА ЗАТРИЯТ НЯКОЙ ВИДЕН ПОЛИТИК,ТА ДА СЕ ВЗЕМЕТЕ В РЪЦЕ!

За тая мръсна сган - бой и работа! Като в концлагер! Докато не се скапят! А после - обратно откъдето са дошли!

Защо се харчат пари на БГ Данъкоплатците - директно ДЕПОРТИРАНЕ и край....!

какви муцуни и кървясали погледи! и тия сигурно са най-прилично изглеждащите от цялата банда навлеци! точно така изглеждат неврохирурзите, програмистите, учителите, нормалните работещи хора, като тия боклуци, дето идвали в европа, за да работят, видиш ли! то само като ги видиш и ти е ясно за какво идват в европа тия търтеи, криминали и нашественици!на всичкото отгоре със стотици хиляди точно като тия орки е пълно във всяко циганско гето, тия пък за какво са ни???!!!!

Само като им видиш клетите 'бежански' погледи, да ги ожалиш само. Хайде престанете да ги наричате бежанци, а? Това са платени имигранти, пратени в Европа да всяват страх, ужас и война!

Да си изработят парите и обратно откъдето са дошли.

Защо не използвате Гугъл бе тикви неуврели!!? езикът е Пущу език пащу не съществува

бои докато мърдат

Има една арабско - турска фирма- ""Български Хелзинкски комитет" Тая фирма получава над сто милиона долара от арабите.. Всички крадци и убиици в БЪлгария трябва да ограбят и ФАЛИРАТ тая фирма- БХК. Хем ще вземат милиони долари, хем и ще направят добре за България. Арабските Шпиони от БХК нека умират.

И какво, ще ги осъдите и после ще ги храните в затвора. Не е ли по-добре в една клетка да се натоварят в самолет и с парашут да се стоварят в афганистан.

Първо по техен тертип: по 20 тояги на голо и тогава екстрадиция. Може би тогава няма да им се прииска отново да дойдат.

А защо с парашут?....

Тая районна прокуратура се е изпотрепала от работа една година и горница да направи обвинителен акт. Сега съдът поне две години ще насрочва и отлага дела, докато осъди двама за хулиганство условно. Пък ние плащаме и издръжката на бежанците и заплатите на съда и прокуратурата, и ..., че ще ме цензурират

къде е БеХ Комитета? - питат се клетите.

Какви "бежанци" бе..... Това са икономически емигранти, които НЕЛЕГАЛНО са преминали границата на РБългария и след това са извършили престъпление в лагера. За това - затвор и работа докато не си платят щетите, след това да заработят билетите си до страната, от която са дошли и следва ЕКСПУЛСИРАНЕ от Вългария със забрана да влизат в ЕС.

Тези бежанци ли са, или незаконно преминали на територията на Р България? Ако са преминали незаконно границата да бъдат съдени и за това.

Те не изгориха ли българското знаме?щети било имало.за знамето затвор и след това експулсиране.

Имам два въпроса, ще възстановят ли сумата 85хил.лв чрез работа или пак ние данъкоплатците ще плащаме? Втори въпрос, къде са афганистанците в момента, ако не са в арест, то ще им хванат опинците. БГ съдийте вероятно срещу рушвет, винаги пускат престъпниците на свобода.

По-колко месеца ще получат 1-2 + 150лв. глоба ли? Не може ли полицията да ги самоубие като Рамбича?

Да попитам защо приемаме бежанци от Афганистан и Африка? Там да не би войната да е от вчера? Там война има от както се помня. Бегалите са бегали още при започването на войната. Тези сегашните бежанци са съмнителни. Виж от Сирия е друго нещо. Там войната е от скоро. Но пак трябва да се внимава че покрай бежанците като нищо има и ИДИЛ

за да бъдат спазени правата на диваците, обвинителният акт трябва да бъде... бла, бла, бла.. тоест, лъжепроцесуалния кодекс е един абсолютен фарс. боклуците го ползват за да мачкат дебилите. не само за да ги крадат.

И тия ги хрантутим цигани

Ще ги хрантутиме дълго, след това ще ги пенсионираме!

ххааа Не е смешно..Меркел голяма беля направи

И нито дума в обвинението за поругания български флаг от тези маймуни. С такива сериозни обвинения тези примати най-много да получат мъмрене. Дано поне ги върнат там откъдето са изразили тези анималисти.

Горките мигранти вдигнаха този бунт защото искат на запад. Защо ги държите тук насила,и превръщате БГ в затвор за тях? Не някак си по еврогейски хуманно и толерантно,не се спацват човещките им права.

"размириците от 24 ноември 2016 г.", а чак сега ще ги съдят??? И кой ще плаща високите заплати на съдии и прокурори? На тях не им пука, не са на надница, ако ще и 5 години ще разтягат локума. А сега и пари за егзотични преводачи, храната и охрана на тези гаджали в затвора. Бе какво се церемоним, екстрадиция с военен самолет при камиларите. Какво правят нарочените ни "рейнджъри" в Афганистан - "те ги пазят там, ние ги хващаме у нас". Аман от тъпанари в държавата ни!

Сигурно освен от международно право разбираш и от футбол, медицина, енергетика, макроикономика, астронавтика, оперно пеене, театър, химия, земеделско производство и пиене на бира пред компютъра, придружено с псуване, че никой не оценява потенциала ти. Пък иначе и на мен не ми допада тази паплач, но правилата на НПК и ратифицираните от РБ международни конвенции са задължителни и охраняват правата на всичмки ни, но какво да ти се обяснява, та ти всичко си знаеш- в самолета и да бъдат хвърлени от 1000 м.

Скопяват се и се връщат там откъдето са дошли.

бе пуснете хората да си ходят на запад бе

Всички тези административни мъки само тежат на българите и са в полза на тези престъпници. Защото за тях даже затворът е стимул, не наказание. А е стимул, защото страните които те са построили са много по-назад от нашата в социален план. Единственото наказание за тях е депортиране. И явно то няма да им се случи.

Тия още ли са у нас , още ги храним и отглеждаме !

ЕХ,ДЕМОКРАЦИЯ,ДЕМОКРАЦИЯ...А МОЖЕШЕ, ВСИЧКО ДА СЕ РЕШИ БЪРЗО,ТОЧТО И АКУРАТНО...АМА НА! ХА ВИ СЕГА РАЗХОДИ,ОБВИНЕНИЯ И ВСИЧКО ТОВА,ПАК НА НАШ ГРЪБ! НА ПО МЛАДИТЕ ИМ ПРЕПОРЪЧВАМ ДА ГЛЕДАТ БЪЛГАРСКИЯ ФИЛМ "ГРАНИЦА"!

Изготвен обвинителен акт след една година?.................

Няма страшно, условни присъди, все пак сте в България...

Прочетох повдигнатите обвинения, но защо няма повдигнати обвинения за нанасяне на тежки тежки телесни повреди над служителите на реда? 21 полицая бяха ранени при бунта, някои бяха със строшени крака(навлеците хвърляха камъни и бордюри върху незащитените им крака). Нима непристойното поведение и строшените врати и прозорци са по-тежко престъпление от това да строшиш крак на полицай?

В Америка тези кербалайци щяха да ги изпратят с по един куршум в главата и всичко да приключи!

Е да, ама ние сме оглупели на тема толерантност и човешки права. И органите на реда не смеят да използват оръжие при никакви обстоятелства, защото после им се стъжнява живота и никой няма да ги защити. А тъпанарите от Европейските съдилища дори ни осъдиха при случая с гранатомета срещу Чакъра.

Ама тия още ли ги хрантутим от тогава насам?

Та и трзи . Пфууиии

да доиде баи тошо да ги сложи в ред ...