Харис призова за незабавно спиране на огъня в Газа, Нетаняху категорично отказа

Вицепрезидентката на САЩ направи едно от най-острите изказвания досега от висш американски представител, на което премиерът на Израел отговори категорично: няма да капитулираме, ще се бием до край

Обратно в новината

Коментари - Харис призова за незабавно спиране на огъня в Газа, Нетаняху категорично отказа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Таз сбирщина от варвари долни да не си мислят че са в филм!!Да колят и бесят когато им скимне и после да играят кючек в гетото?не са познати.

кога ше има санкции на израел , или не е демократично някак си да наказваме нашите хора за геноцида

На добро и лошо ченге но ще работим заедно.

Харис призова за незабавно спиране на огъня в Газа, Нетаняху я прати на ХуЙ... ББААХАХА

О, тая бездарница се обади да покаже, че не е умрела преди байдън.

Спрете подкрепата на еврейския геноцид и нещата ще се нормализират!

Да пред телевизорите америанците говорят едно , а на практика викат дай още стреляй ние ще ти пратим още боеприпаси не се притеснявай

Ами хамас държат още заложници . Ако са взели детето ти за заложник ти ще спреш ли ?

с боеприпаси и оръцип евреите да убиват а после най цинично говорят за мир и хуманитарна помощ. Истинското лице на АМЕРИКА е на кръвожаден УБИЕЦ . Винаги са били такива.

Абе не са от най кръвожадните. За справка последните десетилетия САЩ общо са избили по малко отколкото Русия е убила само деца в Украйна. Все нацисти разбира се ..........

Абе от къде Ви намират красавецо? Ти 4ти клас завърши ли го, ама наистина? Тъпи, ограничени предателю, колко сребърника ти бяха нужни за това 'мъдро' заключение? 600 000 хил. деца убити само от санкции на ИРАК. Албрайт: "Алрайт, итс уорт ит!" - в превод за кретен като теб - "СТРУВА СИ!!!" К'во да говорим... Жалко, че не си едно от тях.

Май прозренията на един човек преди 85 години ще се окажат правилни....

продавам газова уредба , втора употреба , изправна

Дано Тръмп вкара цялата ционистко-демократическа пасмина в затвора.

И Харис и Байдън много скоро ще са аут от Белия дом. Затова на Нетаняху му е през ... оная работа. Той залага на стария си приятел Тръмп, който пък подозрително мълчи по темата израелски геноцид. Да не дразни избирателите. Вземе ли властта обаче към израел ще потекат реки от пари и оръжие. Все пак дъщеря му, бившата Иванка Тръмп отдавна е юдейка. Доколко устроеният от Нетаняху геноцид в Газа е в интерес на юдеите е вече съвсем отделен и много спорен въпрос.

" да не дразни избирателите " ..та републиканците са масово про израелски настроени ?

сащ го играе доброто ченге, а 6 месеца къде беше?

Принципа на моркова и тоягата

Правилно действат евреите - с Хамас трбва да се "говори" на език който разбират - оръжието. Като са почнали война Хамас - техен е плана да не подлагат народа си на страдания от войната. Плана на Израел е да ги избият - и ще успеят като гледам. Иначе след 10 год. пак ще е така .

куче да те лае хахаха

Израелското лоби в САЩ е най силното лоби. Това е единствената причина Израел да си позволява това което си позволява. Коя друга държава може хем да цоца САЩ хем да хока САЩ? После що в САЩ антисемитизма бил във възход?!

Големия проблем на демократите е, не че им пука за палестинците или евреите, а да не се засили влиянието на Натаняхо, понеже не е техен човек, близак с Тръмп.

сакат световен конфликт да изтрият борчовете на США. ама арабелите китайците и японците чекат купонни плащания по краварските ДЦК и ще пазаруват Амерички активи на килограм .Така вика стрина Сталинка от МВФ Международный валютный фонд, специализированное учреждение

карат да пишеш путинските напътствия (наръчник на тр.ола)